Ενημερώθηκε στις: 13 Ιουνίου 2024

Σύρετε το Fap

& 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι πορνό TikTok όπως το SwipeFap.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwipeFap.com

swipefap σπίτι

Σύρετε κατά το fapping! Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος του Swipe Fap. Σημαίνει ότι τα χέρια σας θα είναι απασχολημένα με άτακτες δραστηριότητες δεξιά και αριστερά. Γαμώτο, το multitasking είναι λίγο δύσκολο για μένα. Ωστόσο, όσον αφορά την ερωτική, είμαι πάντα για πλάκα. Το Swipe Fap θέλει να κάνετε το παραπάνω μίλι ενώ απολαμβάνετε τον εαυτό σας. Αυτό το εύχρηστο εργαλείο σάς επιτρέπει να ενσωματώνετε πορνό στις καθημερινές σας περιπέτειες. Υπάρχει υπόσχεση για γρήγορο γλέντι με το Swipe Fap. Όπου κι αν βρίσκεστε, το Swipe Fap εγγυάται στιγμές κορεσμού. Οι μαραθώνιοι πορνό είναι εξαιρετικά επιτεύξιμοι. Πρέπει να εμπιστευτείτε το Swipe Fap!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://swipefap.com

Αποκτήστε ένα εύχρηστο πορνό στο Swipe Fap!

Πρέπει να σας πω μερικά ειλικρινή και προσωπικά δεδομένα. Είμαι πολυάσχολος άνθρωπος, το ίδιο και εσύ, φίλε. Ως εκ τούτου, στη σημερινή εποχή, εκτιμώ πολύ μερικά εύχρηστα εργαλεία για να σπάσω την πλήξη μου στη δουλειά. Το πορνό TikTok είναι μια πολύτιμη εφεύρεση στον 21ο αιώνα της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Όλες οι καθημερινές μου απαιτήσεις γίνονται λίγο φως με μια εν κινήσει δεξαμενή πορνό περιεχομένου. Το Swipe Fap προστίθεται στην kinky λίστα μου με πορνό. Ο ιστότοπος φορτώνει προσφορές εμπνευσμένες από το Tiktok, όπως κλιπ μωρών σε πλήρες γυμνό ή απολαμβάνοντας strip-teasing. Σε μια διαφάνεια των αντίχειρών σας, μπορείτε να εξερευνήσετε μια σειρά από αισθησιακές γυναίκες. Όλοι είναι πρόθυμοι να παρουσιάσουν και να ψυχαγωγήσουν διεστραμμένους σε όλο τον κόσμο.

Είναι σημαντικό, πιστεύω ότι συμφωνείτε με τη σημαντική επίδραση του πορνό TikTok στις ερωτικές εμμονές μας. Τα κλιπ πορνό μικρής μορφής προκαλούν έντονα, φέρνοντας περισσότερους εθισμένους στη σφαίρα της ικανοποίησης από το βίντεο. Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το TikTok έγιναν φήμες και έτσι οι πορνογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν την εμπειρία για τους σπασμωδικούς. Αυτή η θέση συνέβαλε στον ακμάζοντα αριθμό τοποθεσιών για ενήλικες. Πολλοί φυτρώνουν τακτικά. Ως εκ τούτου, οι θαυμαστές έχουν σύγχυση σχετικά με τον τομέα να επιλέξουν. Όσο για μένα, δεν μπαίνω σε πίεση. Βρίσκω χρόνο να ελέγξω τις επιλογές μου πριν αποφασίσω τελικά.

Είναι καλό που υπάρχουν επίσης χιλιάδες δωρεάν ιστότοποι. Με αυτόν τον τρόπο, βυθιζόμαστε απεριόριστα σε οποιαδήποτε κουλτούρα πορνό. Το Swipe Fap έχει προσελκύσει το πουλί μου με τη σεξουαλική του γροθιά. Στην πραγματικότητα, έπεσα από αυτόν τον ιστότοπο πορνό TikTok χθες και αποφάσισα, γιατί να μην μοιραστώ την πρόσφατη εμπειρία μου; Το Swipe Fap θεωρείται μέρος της νεότερης παρτίδας πλατφορμών πορνό που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες. Παρά το γεγονός ότι είμαι νέος στην επιχείρηση, νιώθω την προθυμία του Swipe Fap να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε από τα όνειρα πορνό του θεατή του. Ως εκ τούτου, δεν θα κρατήσω μια τόσο πολλά υποσχόμενη και σίγουρη αρένα. Συνέχισε να διαβάζεις!

Το Swipe Fap προσφέρει εύκολες και σαγηνευτικές λειτουργίες για εσάς

βίντεο swipefap

Δεν μπορώ να σκεφτώ πιθανά επίθετα για να περιγράψω το Swipe Fap, αλλά το μυαλό μου συνεχίζει να δουλεύει πάνω στις λέξεις: απλό και εύκολο. Όπως και με την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων TikTok, όλα είναι ομαλά και κατευθύνονται προς την απόλυτη ευτυχία της ψυχαγωγίας. Το Swipe Fap συνιστάται μόνο για χρήση μόνο για ενήλικες με τις πιο άσχημες ιδέες του. Έτσι, αν είσαι 18 και κάτω, σου προτείνω να περιμένεις την κατάλληλη ηλικία, φίλε. Για όσους είναι αρκετά ενήλικες ώστε να αγαπούν χιλιάδες άτακτα μωρά, μπορείτε να απολαύσετε τα απογεύματα σας με την επιλογή του Swipe Fap. Όλες οι προσφορές μπορούν να προβληθούν σε ποικίλες ταχύτητες, απόκρυψη και πολλά άλλα.

Το Swipe Fap ανοίγει επίσης τις πόρτες του στις αντιδράσεις των διεστραμμένων πατώντας το κουμπί like ή καρδιάς. Κινείται πανομοιότυπα με το πιο αγαπημένο σας TikTok. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τα κλιπ ή να γράψετε τα σχόλιά σας για να αλληλεπιδράσετε με άλλους καταναλωτές πορνό. Δεδομένου ότι το Swipe Fap ακολουθεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά του TikTok, οι επιλογές προβολής σας στην αρένα του θα βασίζονται στο αγαπημένο σας πορνό υλικό. Το "FYP" σας θα γεμίσει με στοιχεία που σχετίζονται με τις προηγούμενες επισκέψεις σας, αντικείμενα με τα περισσότερα αρεστά ή με εκείνα τα υλικά στα οποία συμμετείχατε ενεργά. Το Swipe Fap μελετά τους αλγόριθμούς σας και προτείνει επιλογές που βρίσκονται πιο κοντά στα προνόμιά σας.

Σε κατακλύζει ακόμα το σχέδιο, φίλε;

swipefap μωρό μου

Νομίζω ότι θα βρείτε άνεση μόλις δείτε την υψηλή ομοιότητα του Swipe Fap με τις διάσημες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ας μην πάμε μακριά, φίλε. Μιλάω για το TikTok και τις κινήσεις του πάνω-κάτω. Το Swipe Fap έχει σχεδιαστεί για χρήση με τα κινητά σας τηλέφωνα. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τον επιτραπέζιο υπολογιστή μου. δουλεύει όμως. Ενόχλησα όμως με τους αχρησιμοποίητους χώρους στα πλάγια. Με αυτό, αποφάσισα να το αφήσω και μετακόμισα στο τηλέφωνό μου. Η πλοήγηση είναι ομαλή και λειτουργεί τέλεια καθώς τα άτακτα δάχτυλά μου κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους.

Από την άλλη πλευρά, το Swipe Fap είναι επίσης φανταστικό στην ενσωμάτωση ελαφρώς διαφορετικών χαρακτηριστικών ή σχεδίων για να κάνει ολόκληρη την κατοικία λίγο νέα στα μάτια. Λεπτομερείς λεπτομέρειες για να κάνουν τους θαυμαστές να αισθάνονται ότι το Swipe Fap κάνει κατά κάποιον τρόπο χαριτωμένες αναθεωρήσεις. Ό,τι κι αν είναι, εξακολουθώ να μου αρέσει όλη η οθόνη που με χρησιμεύει ως πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Μια κύρια κεφαλίδα φιλοξενεί επίσης το λογότυπο και μερικά πολύτιμα εργαλεία. Αυτά τα εύχρηστα στοιχεία περιλαμβάνουν τη δύναμη των θεατών να προσθέτουν το περιεχόμενό τους, την κατηγορία των εικόνων, τις γωνιές των δημιουργών και ένα συγκλονιστικό φόρουμ. Οι περισσότερες προσφορές μπορούν να λειτουργήσουν μόνο αφού δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Swipe Fap. Η εγγραφή είναι επίσης αναμφισβήτητα γρήγορη.

Διασκεδάστε τα πουλί και τα μουνιά σας με προσβάσιμο περιεχόμενο πορνό TikTok

κλιπ swipefap

Μετακόμισα απευθείας στην ενότητα βίντεο για να δω όλες τις μεγαλειώδεις υποσχέσεις του Swipe Fap. Τα κουμπιά και τα βέλη λειτουργούν γρήγορα για να βοηθήσουν τον πούτσο μου να ελίσσεται πάνω από τους τόνους γυμνών ερμηνευτών. Διασκέδασα κινούμενος στις σελίδες προφίλ των δημιουργών. Υπάρχουν εκατοντάδες μωρά που είδα στο TikTok να χορεύουν σεμνά αλλά να γδύνονται στο Swipe Fap. Μπορείτε να ελέγξετε και να ακολουθήσετε κάθε προφίλ τους για να αποκτήσετε πρόσβαση στο υλικό τους από πρώτο χέρι. Οι συνήθεις λειτουργίες "μου αρέσει", μοιράζεστε και σχολιάζονται ισχύουν για τις δεσμεύσεις σας. Πρέπει να πω ότι το Swipe Fap έχει μια από τις πιο πολυσύχναστες ενότητες σχολίων. Είναι μια νέα σελίδα, ε;

Ωραία, σχεδόν όλα τα βίντεο που ανέβηκαν είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αυτοί οι ερμηνευτές δημιουργούν πραγματικά μέσα όχι μόνο για να διασκεδάσουν αλλά και να αποπλανήσουν τους αυνανιστές σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα κομμάτια είναι αντάξια, με άντρες και γυναίκες να γεμίζουν τα άδεια φλιτζάνια μας με παραστάσεις εστιασμένες στο φετίχ. Τους αρέσει να ανοίγουν τα πόδια τους και να παίζουν με τα μουνιά τους. Οι καλλιτέχνες λατρεύουν να χρησιμοποιούν δονητές και άλλα σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ μερικοί απαθανατίζουν σεξουαλικές στιγμές σε μια αποπλάνηση σε στυλ POV. Τα πορνό κλιπ μπορούν ακόμα να ξεσηκώσουν τους θαυμαστές. Στην πραγματικότητα, υπάρχει κάτι σε αυτό που θα σας έκανε να λαχταράτε περισσότερο. Ντανγκ, τα cum ξεχειλίζουν.

Περισσότερα εκθαμβωτικά περιεχόμενα από το Swipe Fap!

δημιουργοί swipefap

Το Swipe Fap σας εισάγει σε διάφορες έννοιες σεξουαλικών δεσμών, παραστάσεων και δυσάρεστων εξερευνήσεων. Θα εθιστείτε στις σέξι προπονήσεις. Τα μωρά στο Swipe Fap βάζουν πάντα τη φυσική κατάσταση ως την ύψιστη προτεραιότητά τους, διασφαλίζοντας έτσι ότι η εργασία τους στο Swipe Fap δεν θα εμποδίσει το πρόγραμμα του γυμναστηρίου τους. Με αυτό, λαμπρά και άτακτα μυαλά άρχισαν να επινοούν θέματα σεξ προπόνησης. Οι απλές ρουτίνες sit-up συνδυάζονται με σκηνές πουλί και στοματικό σεξ. Ποιος δεν θα έχει κίνητρο για να φτάσει σε αυτή τη σωματική διάπλαση; Μερικά μωρά λατρεύουν επίσης να κάνουν σκληροπυρηνικό σεξ ενώ βρίσκονται σε διαδρόμους.

Επιπλέον, το δημόσιο και υπαίθριο σεξ είναι νόμιμα διαθέσιμο στο Swipe Fap. Τα κλιπ περιστρέφονται σε κλαμπ, πάρκα και παραλίες. Υπάρχουν και αισθησιακά κλιπ που δείχνουν σεξ με το αυτοκίνητο. Γαμώτο, το να τρως μουνί είναι ικανοποιητικό. Τα βίντεο είναι σύντομα αλλά αποκαλυπτικά. Το Swipe Fap προσφέρει επίσης απολαύσεις στους λάτρεις των ριψοκίνδυνων περιπετειών σεξ. Πήραν πολλά από αυτή την ερωτική θέση, φίλε μου. Ορισμένα υλικά τονίζουν επίσης μωρά για ψώνια, παιδιά κολεγίου και μωρά γραφείου. Τους αρέσει να γλείφουν πουλί και να καταπίνουν cums. Αν είστε λάτρης του squirting και του πρωκτικού γαμήματος, το Swipe Fap είναι έτοιμο να σας προσφέρει.

Εξαιρετικά καυτές κυρίες, ο Ντικ μου πονάει εντυπωσιακά

swipefap σύνδεση

Ειλικρινά, οι ερμηνευτές είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Swipe Fap. Φίλε, αυτές οι κυρίες είναι όλες έξω. Δεν τους νοιάζει όσο μπορούν να εντείνουν την ευχαρίστηση του κοινού. Οι ομορφιές είναι διαφορετικές. Μπορείτε να δείτε Ασιάτες και Λατίνα, αλλά οι τελευταίοι κυριαρχούν κυρίως στο Swipe Fap. Μου αρέσει επίσης η ποικιλία στη διάπλαση, τα φετίχ και τη γοητεία. Αν ζητάτε καλλονές σε μεγάλο μέγεθος, έχω δει μερικές. Το Swipe Fap προσφέρει επίσης μωρά με τατουάζ και τρυπήματα. Εκείνοι που τους αρέσουν οι ερμηνευτές που δείχνουν έφηβοι θα αποκτήσουν επίσης αυτό που αναζητούν.

Επιπλέον, το Swipe Fap προσπάθησε επίσης να επεκτείνει τις δυνατότητές του προσθέτοντας μια κατηγορία φόρουμ. Ναι, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη διασκέδαση εάν είστε τεράστιος οπαδός των φόρουμ πορνό. Η κοινότητα ευδοκιμεί με συζητήσεις και ανταλλαγές υλικού. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το Swipe Fap εξακολουθεί να βασίζεται σε συνδέσμους τρίτων. ίσως μπορέσουν να βελτιώσουν αυτή τη λειτουργία σύντομα. Θα δώσω βαθμό Α για τις προσπάθειες του Swipe Fap. Εκτός από το φόρουμ, ο ιστότοπος θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει το λογότυπο και τον συνολικό σχεδιασμό. Αν και αναλύουμε την αρένα για κλιπ πορνό, μια χαριτωμένη διάταξη θα μπορούσε επίσης να προσθέσει στη διασκέδαση.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του SwipeFap.com

PROS:

 • Κλιπ πορνό σε υψηλή ευκρίνεια
 • Σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω
 • Καθαρή παρουσίαση σε στυλ TikTok
 • Προστέθηκαν φόρουμ
 • Προφίλ μοντέλων
 • Διαφορετικά μοντέλα
 • Παραστάσεις που στήνουν ντικ

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες λειτουργίες χρειάζονται βελτιώσεις ή αναθεωρήσεις.

12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι πορνό TikTok, παρόμοιοι με το SwipeFap.com:

# 1 - FapBar

FapBar snapchat

Αν θέλετε να γνωρίσετε έναν ιστότοπο τύπου Tiktok, αλλά προτιμάτε πορνό και ρητό περιεχόμενο, τότε το FapBar είναι μια καλή επιλογή. Το FapBar είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες των κακών κοριτσιών σας και σας παρέχει όλες τις ταινίες, τα κλιπ και τις ηχογραφήσεις σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας για κακούς νεοσσούς σε άλλες πλατφόρμες, το FapBar είναι να σας παρέχει όλες τις ταινίες, τα κλιπ και τις ηχογραφήσεις σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

Είναι από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες πορνό που έχω δει ποτέ, και κάθε βίντεο και κατηγορία του FapBar προσφέρει πολλές και μοναδικές σκηνές. Αν και θα συναντήσετε μερικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα σε αντάλλαγμα για δωρεάν πράγματα, πιστεύω ότι είναι ένα αξιόλογο μέρος. Σίγουρα, θα εκπλαγείτε από τον τεράστιο όγκο του κορυφαίου περιεχομένου βίντεο που διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του FapBar.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Μοναδικό και διαφορετικό
 • Εύχρηστος
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Αξιόπιστες πηγές
 • Η λήψη είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 2 - XXXTik

xxxtik κύρια

Το XXXTik δεν είναι ιστότοπος δημιουργίας Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί παρόμοια διεπαφή, σχεδιασμό και ιδέα με το Tiktok. Φυσικά —με μια ανατροπή. Σε σύγκριση με την εφαρμογή Tiktok, το XXXTik έχει πολλά πορνό, σεξ, πρωκτικό, γαμημένο, πίπα και πολλά άλλα. Δεν θα δείτε ποτέ κανένα ίχνος χορευτικών σκατά, γαμημένες προκλήσεις και ανοησίες βίντεο.

Πάρτε μια γρήγορη γεύση με αυτήν την κριτική XXXTik.

PROS:

 • Παρόμοια διεπαφή με το TikTok
 • Πανέμορφα ερασιτέχνες κορίτσια
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Δωρεάν και εύχρηστο

Μειονεκτήματα:

 • Οι ετικέτες είναι ενοχλητικές

# 3 - PinPorn

PinPorn

Το PinPorn είναι ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος τύπου TikTok που αντιγράφει την εμφάνιση και την έννοια του Tiktok, αλλά προφανώς διαθέτει μοναδικό πορνό περιεχόμενο. Προσθέτει επίσης περισσότερες πηγές πορνό εκτός από τη σελίδα Tiktok, επομένως σίγουρα θα απολαύσετε πολλά κλιπ με αξιολόγηση x από διαφορετικές εφαρμογές και πλατφόρμες πορνό.

PROS:

 • Δωρεάν και εύχρηστο
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Αποθηκεύστε και κατεβάστε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορώ να κάνω "αγαπημένα" βίντεο

# 4 - FYPTT

Κεντρικό FYPTT

Ονειρευόσασταν να έρθετε σε επαφή με καυτές γυναίκες στο Tiktok; Τότε, ήρθατε στο σωστό μέρος! Το FYPTT είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για όποιον λαχταρά γυμνό, ζεστό και καυτό Tiktoks. Ενημερώνεται συνεχώς με τα πιο πρόσφατα Tiktoks του NSWF, έτσι δεν θα χάναμε ούτε ένα χτύπημα από τα μουνιά, τις γαϊδούρες και τα γαϊδούρια αυτών των κοριτσιών. Επιπλέον, το FYPTT προσθέτει περισσότερες πηγές εκτός από τη σελίδα Tiktok, οπότε σίγουρα θα απολαύσετε διαφορετικά κλιπ NSWF από πολλές πλατφόρμες όπου συνήθως δεν συμβαίνουν άσχημα πράγματα.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική FYPTT.

PROS:

 • Πλήθος βίντεο Tiktok
 • Ομαλή περιήγηση
 • Χωρίς buffering
 • Απλός σχεδιασμός
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές ταξινόμησης ή φίλτρου
 • Οι κατηγορίες και οι ετικέτες είναι λίγες
 • Οι ενημερώσεις δεν είναι τακτικές
 • Μερικές διαφημίσεις

# 5 - TikTits

προφίλ tiktits

Εάν θέλετε να κάνετε ροή βίντεο, απλώς κάντε κλικ στο TikTits και απολαύστε. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ανακατευθύνσεις, χωρίς άλλα αναδυόμενα παράθυρα που πρέπει να κλείσετε. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα από εξαιρετικά βίντεο σεξ και εξαιρετικές κατηγορίες για ευχαρίστηση κάθε μέρα, μπορείτε δικαίως να πείτε ότι βρίσκεστε σε εξαιρετικά χέρια. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά Tiktoks και πορνό στο διαδίκτυο σήμερα, αλλά πρέπει να επαινέσω το TikTits για ευχάριστες δυνατότητες πλοήγησης και χρηστικότητας.

Διαβάστε τις πλήρεις λεπτομέρειες του TikTits εδώ.

PROS:

 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικά βίντεο σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μη οργανωμένες κατηγορίες
 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να βελτιωθεί

# 6 - fikfap

fikfap σπίτι

Πριν επισκεφτώ το FikFap, πραγματικά φανταζόμουν ότι ήταν παρόμοιο με το Tiktok με ανόητα χορευτικά βίντεο, τραγούδια με lip-sync και ενοχλητικές προκλήσεις. Παρόλα αυτά, έμεινα εντελώς έκπληκτος βλέποντας τι υπήρχε πίσω από την κουρτίνα. Το FikFap είναι ένας αυτοσχέδιος ιστότοπος που αντιγράφει την εμφάνιση και την ιδέα του Tiktok αλλά εισάγει μοναδικό περιεχόμενο πορνό. Ναι, αυτό είναι σωστό, το FikFap έχει πολλές μεγάλες γυναικείες γυναικείες, τεράστιες αξιολογήσεις, αυνανισμό και κυνηγητό.

Κριτική του FikFap εδώ.

PROS:

 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Διάφορα πορνό βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Όλο το ερασιτεχνικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Εξακολουθεί να βελτιώνεται

# 7 - TikPorn

Το κύριο TikPorn

Το TikPorn δεν είναι ένας συσσωρευτής βίντεο Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί μια παρόμοια διεπαφή και ιδέα με το Tiktok με μια ανατροπή. Ποιο είναι το twist; Σε αντίθεση με το Tiktok με τα χορευτικά σκατά βίντεο και τα ενοχλητικά σκετς, το TikPorn έχει πορνό, πορνό και τίποτα άλλο εκτός από πορνό.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική TikPorn.

PROS:

 • Πολλά βίντεο σεξ
 • κινητό φιλικό
 • Πανέμορφα κορίτσια
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή για την επιλογή θεμάτων πορνό

# 8 - Μόνο ο Τικ

OnlyTik main

Το OnlyTik είναι ένα ώριμο αντίστοιχο του TikTok που δίνει μια φόρμουλα τύπου Tiktok μείον τους περιορισμούς περιεχομένου. Η γρήγορη προσβασιμότητα και η ταχύτητα είναι, κατά τη γνώμη μου, τα δύο πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ιστότοπου. Μόλις κατεβάσετε το OnlyTik στη συσκευή σας Android, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες σκηνές ενηλίκων και βίντεο με twerking. Για να μην αναφέρουμε, όλο το περιεχόμενο που είχε διαγραφεί προηγουμένως από το TikTok αποθηκεύεται στην εφαρμογή.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του Only Tik.

PROS:

 • Η εμπειρία περιήγησης μοιάζει με το TikTok
 • Διαθέτει ρητό περιεχόμενο
 • Τα πιο καυτά κορίτσια και μοντέλα
 • Διαθέτει επίσης αρκετούς πορνοστάρ
 • Βολική και εύχρηστη εφαρμογή
 • ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
 • Δωρεάν εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Η δυνατότητα προσθήκης ετικετών πρέπει να βελτιωθεί
 • Η μεταφόρτωση κλιπ χρειάζεται λογαριασμό

# 9 - Σλιπ για τούρτα

cakeslip subreddits

Το TikTok παρέχει καυτά μωρά που κάνουν σέξι χορούς, πράξεις και πόζες, αλλά εξακολουθεί να νιώθω ότι θέλω περισσότερα. Ως εκ τούτου, το Cake Slip είναι στη διάσωση. Φέρνει σύντομα πορνό βίντεο στα οποία μπορείτε να σκάψετε και να τα ξεφορτωθείτε. Το Cake Slip είναι σίγουρα ο επόμενος προορισμός σας για πορνό, καθώς παρέχει όχι μόνο την λαχταριστή λαχτάρα σας για γλυκά σνακ, αλλά μια υπέροχη σειρά από συναρπαστικές παραστάσεις. Η ανάλυση είναι εξαιρετική, με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο αυτό, τα subreddits είναι προσβάσιμα, καθιστώντας το Cake Slip έναν απολαυστικό και εύχρηστο χώρο πορνό για όλους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Cake Slip.

PROS:

 • Διαθέσιμα subreddits πορνό
 • Χρήσιμες δυνατότητες τοποθεσίας
 • Αποτελεσματική μηχανή αναζήτησης
 • Καταπληκτικό πορνό περιεχόμενο
 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Καυτές προεπισκοπήσεις πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να κάνετε κύλιση και να ανακαλύψετε περισσότερα

# 10 - NakedTikTok18

Κεντρικό NakedTikTok18

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή του καυλιάρης κοινού και δεν τους νοιάζει αν πρέπει να εκτεθούν στο διαδίκτυο χωρίς ντροπή. Μπορούμε να απολαύσουμε κάθε κομμάτι από αυτά τα άτακτα κορίτσια χρησιμοποιώντας το NakedTikTok18. Σε σύγκριση με έναν άλλο ιστότοπο πορνό τύπου Tiktok, αυτός είναι σοβαρός για να μας ενημερώνει καθημερινά για τις τελευταίες διαρροές από το Titkok. Άλλοι ιστότοποι πορνό μπορεί να ισχυρίζονται ότι πήραν πορνό TikTok, αλλά λαμβάνετε ένα σωρό κομμένα ερασιτεχνικά πορνό. Κανείς δεν θα δοκιμάσει τίποτα από αυτά εδώ γιατί το NakedTikTok18 δεν γαμάει κανέναν με τη συλλογή πορνό TikTok.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική NakedTikTok18.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Μεγάλη γκάμα κατηγοριών
 • Πολλά ερασιτέχνες κορίτσια και επαγγελματίες μοντέλα
 • Ενημερώνεται τακτικά και μαζικά
 • Νόμιμα ρητά βίντεο TikTok
 • Πληθώρα απαγορευμένων βίντεο από το Tiktok
 • Πορνό τύπου Tiktok

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ενότητα κατηγορίας
 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο

# 11 - Xfree

xfree περισσότερα

Με τη φανταστική ψυχαγωγία τύπου Tiktok, το Xfree.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος όπου θέλετε να απολαύσετε αναψυκτικά ή νέα πράγματα. Έχει μια ειδική ενότητα κατηγορίας όπου μπορείτε να βρείτε μερικά καλά φετίχ και kinky κόγχες. Σίγουρα δεν φοβούνται να εξερευνήσουν την πιο άγρια ​​πλευρά του σεξ, οπότε κάθε κλικ θα σας ξενερώνει πάντα. Ενώ ο σχεδιασμός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια δουλειά, το xFree.com τα καταφέρνει σωστά όσον αφορά την αστραπιαία ροή και το πορνό τύπου Tiktok.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του Xfree.

PROS:

 • Πορνό τύπου Tiktok
 • Καταπληκτικές κατηγορίες και ποικιλία
 • Επαγγελματική και ερασιτεχνική συλλογή
 • Οι πιο καυτές πορνοστάρ
 • έξυπνη σχεδίαση
 • Πληρώνει ένα δολάριο για κάθε βίντεο που υποβάλλεται

Μειονεκτήματα:

 • Μικρά κλιπ, χωρίς ολόσωμο

# 12 - NSFW Σύρετε

NSFW Σύρετε στο κύριο μέρος

Το NSFW Swipe κάνει μια νέα αλλαγή στην τυπική πορνό ψυχαγωγία φέρνοντας τη διεπαφή και την ευχαρίστηση Titkok. Είναι γεμάτο με ερασιτεχνικά και σπιτικά πορνό από τα αγαπημένα σας αστέρια του Διαδικτύου, επίδοξα μοντέλα και ερασιτέχνες κορίτσια. Κάθε φορά που σαρώνω την οθόνη, λαμβάνω συνεχώς μοναδικές, δελεαστικές σκηνές. Ακόμα και τα βίντεο με τη χαμηλότερη ανάλυση εξακολουθούν να έχουν απίστευτες σκηνές και ερασιτέχνες κορίτσια. Χάρη στο nsfwswipe.com, μπορούμε επιτέλους να κόψουμε τη σκηνή ομιλίας και να φτάσουμε κατευθείαν στην κορύφωση.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του NSFW Swipe.

PROS:

 • Παρόμοιο στυλ και ατμόσφαιρα με το Tiktok
 • Δωρεάν για χρήση
 • Χιλιάδες εκπληκτικά σύντομο πορνό
 • Εύκολος στην πλοήγηση ιστότοπος
 • Διαφορετική και μοναδική ψυχαγωγία με αξιολόγηση x
 • Πολλά κορίτσια, κυρίως ερασιτέχνες
 • Εύκολη δυνατότητα λήψης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχουν καθοριστεί διαθέσιμες ετικέτες ή είδη

Διαίρεση Σκέψεις

Το πορνό TikTok έχει πιάσει εκατομμύρια διεστραμμένους. Ως εκ τούτου, οι πορνογράφοι προσθέτουν νέους ιστότοπους για να ταιριάζουν σε αυτή τη θέση. Το Swipe Fap κοσμεί τη ζωή των πολυάσχολων μάγκων με το σύνολό του. Με ένα απλό κτύπημα προς τα πάνω και προς τα κάτω, οι θαυμαστές αποκτούν θησαυρούς που φτιάχνουν θησαυρούς σε διάφορα θέματα και ηθοποιούς πορνό. Τα μοντέλα είναι επίσης διαφορετικά για την αντιμετώπιση παγκόσμιων περιπλανώμενων. Το Swipe Fap πρόσθεσε λειτουργίες όπως φόρουμ και τμήματα προφίλ για προσθήκη στις πηγές ψυχαγωγίας σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 25 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Sharesome & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Sharesome.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sharesome.com Θέλετε να μοιραστείτε μερικά βρώμικα πράγματα σήμερα; Το Sharesome.com προσφέρει μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να συνδέονται και να μοιράζονται περιεχόμενο για ενηλίκους χωρίς φόβο λογοκρισίας, αποκλεισμού ή αναφοράς. Υπάρχει εδώ και καιρό και έχει κερδίσει δημοτικότητα για το ποικίλο περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swipe Fap & 12 Top Notch Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το SwipeFap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwipeFap.com Σαρώνοντας κατά τη διάρκεια του fapping! Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος του Swipe Fap. Σημαίνει ότι τα χέρια σας θα είναι απασχολημένα με άτακτες δραστηριότητες δεξιά και αριστερά. Γαμώτο, το multitasking είναι λίγο δύσκολο για μένα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Extra Naughty & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό TikTok όπως το ExtraNaughty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ExtraNaughty.com Γεια σας, φίλοι! Νιώθω πολύ ενεργητικός και γενναιόδωρος σήμερα. Ως εκ τούτου, θα σας δώσω μερικές από τις τελευταίες μου αποκαλύψεις. Αυτές οι διακοπές ήταν ιδιαίτερες για μένα καθώς μπόρεσα να ασκήσω πολλή αγάπη για τον εαυτό μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fantasi Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Fantasi.one Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fantasi.one Σήμερα, ζούμε σε μια σύγχρονη ζωή όπου το TikTok έχει γίνει ο βασιλιάς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στα σύντομα αλλά διασκεδαστικά κλιπ του, έτσι η σκηνή ψυχαγωγίας ενηλίκων έχει εφαρμόσει αυτήν την έννοια στο περιεχόμενό της. Τώρα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Waptap & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Waptap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Waptap.com Έχω αποτολμήσει σε μερικούς ιστότοπους τύπου TikTok για ενηλίκους στο παρελθόν, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι το WapTap παίρνει την τούρτα το έξυπνο τμήμα. Είναι σαν να έσπασαν τον κώδικα με τον οποίο οι άλλοι πάλευαν. Τώρα, η περιέργειά μου κινήθηκε και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Slushy Review & Top-12 Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Slushy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Slushy.com Σας παρουσιάζουμε το Slushy, τον πικάντικο νέο παίκτη στην αρένα περιεχομένου για ενήλικες! Προσφέρει σύγχρονες ερασιτεχνικές απολαύσεις με μια κομψή, φουτουριστική ατμόσφαιρα που κάνει τη μέση διεπαφή σας να ζηλεύει. Ναι, καλά άκουσες, φίλε — αυτός ο ιστότοπος είναι ο χώρος όπου συναντά δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OGFAP & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το OGFAP.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OGFAP.com Καλώς ήλθατε, αγαπητοί Dudethrillers, στον συναρπαστικό κόσμο του OGFap – όπου οι περιπέτειές σας με φαπαγιές μπορεί να φτάσουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ, παιδιά. Το OGFap δεν είναι ακριβώς το "OG", ειδικά αν ζείτε κάτω από έναν βράχο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Pikped & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Pikped.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pikped.com Πορνό, πορνό και πορνό! Ο κόσμος έχει εφεύρει εκατομμύρια μέσα για να προσφέρει αναψυχή και σεξουαλική ικανοποίηση. Οι ερωτικές εμπειρίες είναι στην άκρη των δακτύλων μας. Οι εποχές που κλέβαμε τη συλλογή γυμνών περιοδικών του πατέρα μας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Avrebo & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Avrebo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Avrebo.com Κυρίες και κύριοι συγκεντρώνονται γιατί πρόκειται να ρίξουμε τα φασόλια σε ένα μυστικό που οι τεχνολογικοί γίγαντες θα ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό . Βλέπετε, το TikTok μπορεί να έχει τις κινήσεις και τα αυλάκια, αλλά όταν πρόκειται για το NSFW […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTok.pm & TOP 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTok.pm Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTok.pm Μπες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλε μου, όπου εκτυλίσσονται τα δράματα της ζωής, τα μιμίδια γίνονται viral και η ατελείωτη κύλιση οδηγεί σε απροσδόκητες ανακαλύψεις. Αλλά κρατήστε τα άλογά σας γιατί σήμερα, βουτάμε σε ένα νέο βασίλειο που συνδυάζει την εθιστική γοητεία των κοινωνικών πλατφορμών με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XFollow Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το XFollow.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XFollow.com Λοιπόν, φίλοι μου λάτρεις του πορνό, σήμερα ξεκινάω ένα ταξίδι για να μάθω ποιον πρέπει να κάνω XFollow σε αυτόν τον νέο ιστότοπο πορνό κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται XFollow. Όπως μπορείτε να περιμένετε, η περιοχή είναι γεμάτη από θυελλώδεις σειρήνες, αλλά τι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FiqFuq & 12 Πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Fiqfuq.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fiqfuq.com Είστε έτοιμοι για έναν άλλο ιστότοπο πορνό του TikTok; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω το FiqFuq. Έχω ακούσει τόσα πολλά γι 'αυτό και πολλοί χρήστες έχουν εξασφαλίσει ότι είναι από τις πιο προσιτές πλατφόρμες για να το αποφύγεις. Υποθέτω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fik Fap & 12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το FikFap.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FikFap.com Η τάση του TikTok έχει εισβάλει στο χώρο του πορνό. Η πορνογραφία TikTok κοσμούσε με συνέπεια τις πρώτες μου ώρες και τις μετέτρεψε σε μια πλήρη επανάσταση αισθησιασμού. Πράγματι, μια μεταμφίεση για το βαριεστημένο πουλί μου ενώ έκανα μερικές εταιρικές δουλειές για ένα πλήρες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTits & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTits.com Παιδιά, η πορνογραφία TikTok ταΐζει τον πεινασμένο μου πούτσο. Έχω καταναλωθεί τον τελευταίο καιρό με μερικούς φανταστικούς θησαυρούς εμπνευσμένους από το διάσημο site κοινωνικής δικτύωσης TikTok.com. Οι διακοπές ενίσχυσαν τον φίλο μου εκεί κάτω καθώς ανακαλύψαμε διάφορες εκπλήξεις. Με αυτό, θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NakedTikTok18 & TOP-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως ο Nakedtiktok18.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nakedtiktok18.com Ακούγοντας το "NakedTikTok18", μπορείτε ήδη να πείτε ότι ο ιστότοπος είναι γεμάτος με φανταστικά πράγματα που θα έλεγαν οι χρόνιοι αυνανιζόμενοι. Δεν χρειάζεται καν να περιηγηθώ στην περιοχή για να ξέρω τι υπάρχει μέσα. Όπως λέει ο τίτλος, το NakedTikTok18 έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pin.Porn Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό TikTok όπως το Pin.Porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pin.Porn Pin. Το Porn θα προσπαθήσει να σας ικανοποιήσει με το σετ του με έντονο υλικό που διέρρευσε από παγκόσμιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι γνωρίζουν πόσο εθιστικά είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας τρελαίνοντας με το TikTok, το Facebook, το YouTube, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xfree & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Xfree.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Xfree.com Τον τελευταίο καιρό, προσπαθώ να βρω κάτι που να συμπληρώνει τις κανονικές συνδρομές μου σε πορνογραφικό ιστότοπο με κάποιο δωρεάν περιεχόμενο, και το Xfree είναι μεταξύ οι τοποθεσίες που τράβηξαν την προσοχή μου. Ως έμπειρος σεξουαλικός μανιακός, μου αρέσει το συνηθισμένο δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NSFW Swipe & TOP 12 Porn Sites TikTok όπως το Nsfwswipe.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nsfwswipe.com Σύρετε εδώ, σύρετε προς τα εκεί. Αυτό βασικά κάνουν οι άνθρωποι στις μέρες μας στο διαδίκτυο. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να βελτιώσετε το σάρωση σας με το NSFW Swipe; Αυτός ο ιστότοπος είναι μια πλατφόρμα πορνό τύπου Tiktok που προσφέρει ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Μπορείτε ήδη να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Tube & Top-12 ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Tikporn.tube Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tikporn.tube Γνωρίζατε ότι το πορνό TikTok είναι μια νέα τάση τώρα; Ω ναι. Όμως, όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Tiktok έχει αρχίσει να διαμεσολαβεί το περιεχόμενό του και να απαγορεύει τη δημοσίευση στην εφαρμογή του κλιπ που σχετίζονται με πορνό. Πριν από αυτόν τον αυστηρό κανονισμό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cake Slip & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το CakeSlip.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CakeSlip.com Είστε τρελοί λάτρεις των γλυκών λιχουδιών όπως οι σοκολάτες, τα κέικ και οτιδήποτε άλλο; Λοιπόν, έχω μια επιπλέον έκπληξη για εσάς. Οι θαυμαστές του πορνό θα τρελαθούν σε μια μπουκιά εύγευστα καλούδια που σερβίρονται από το CakeSlip.com. Ναί, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XXXTik Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και γυμνό TikTok όπως το xxxtik.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xxxTik.com Όταν αρχικά ανακάλυψα τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο TikTok, ευχήθηκα αμέσως να υπήρχε μια έκδοση με αξιολόγηση X. Λαμβάνετε μια συνεχή ροή μικρών σπιτικών κλιπ, ώστε κάθε διεστραμμένος να μπορεί να εντοπίσει τις πιθανότητες. Ορκίζομαι, χάλια, ο πυρήνας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μόνο Tik & Top-12 Γυμνοί ιστότοποι TikTok και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό Όπως το onlytik.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OnlyTtik.com Γεια σας! Ο λογαριασμός μου ανεστάλη από το TikTok για άλλη μια φορά. Θα έπρεπε να νιώθω συντετριμμένος, αλλά είναι μια ευτυχή έκπληξη που εμφανίστηκε στα email μου νωρίτερα σήμερα ένας σύνδεσμος προς το OnlyTik.com. Το όνομα λίγο πολύ το δίνει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Review & 12 καλύτερα Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό όπως το tik.porn Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tik.porn Δεδομένου ότι το TikTok πυροβολεί τα αστέρια σαν πύραυλος, σύντομα έγινε εφαρμογή για εφήβους που δημοσιεύουν ανοησίες χαζές. Φυσικά, λίγες στιγμές αργότερα, μεταμορφώθηκε σε ένα μπουντρούμι αυνανισμού για fuckers σε όλο τον κόσμο. Ήταν κυριολεκτικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FapBar & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και πορνό TikTok Όπως το fap.bar Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fap.bar Αφού είδα το FapBar κάπου στο διαδίκτυο, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι καλό να πιω, να μεθύσω και να το απολαύσω. Αλλά, ελάχιστα ήξερα, ότι το FapBar είναι στην πραγματικότητα ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο μέρος για να ξεφύγεις. Σίγουρα, υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FYPTT Review & Top-12 Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνογραφίας όπως το fyptt.to Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fyptt.to Με τόσα πολλά πορνό στο διαδίκτυο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα σπασμωδικά υλικά του TikTok είναι καλύτερα από αυτά σε άλλους δωρεάν ενήλικες ιστοσελίδες. Πριν προσπαθήσεις λοιπόν να με πείσεις ότι δεν βλέπεις καυτά βίντεο TikTok, φίλε, έχω […]

Μεταβείτε στην κορυφή