Ενημερώθηκε στις: 30 Μαΐου 2024

Μόνο ο Τικ

& Κορυφαίοι 12 Γυμνοί ιστότοποι TikTok και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό, όπως το onlytik.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OnlyTtik.com

Μόνο βυζιά Tik

Γειά σου! Ο λογαριασμός μου ανεστάλη από το TikTok για άλλη μια φορά. Θα έπρεπε να νιώθω συντετριμμένος, αλλά είναι μια ευτυχή έκπληξη που εμφανίστηκε στα email μου νωρίτερα σήμερα ένας σύνδεσμος προς το OnlyTik.com. Το όνομα το χαρίζει λίγο - είναι ένας ιστότοπος ψυχαγωγίας για ενήλικες που μοιάζει με TikTok, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται για την ίδια άμεση ικανοποίηση με το γνήσιο πράγμα. Παρόλο που το OnlyTik βρίσκεται ακόμα στα πρώτα του στάδια, οι συνδρομητές επεκτείνονται γρήγορα και προσελκύουν νέους επισκέπτες με εκπληκτικό ρυθμό. Σχεδόν 2 εκατομμύρια+ μοναδικές μηνιαίες επισκέψεις με κάνουν να πιστεύω ότι αυτό το μέρος αξίζει να το γλιστρήσω και είμαι βέβαιος ότι θα δω επιπλέον εντυπωσιακά πράγματα που δεν έχω ξαναδεί στο TikTok. Ας φτάσουμε στο κάτω μέρος και ας δούμε τι είναι αυτό το site!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://onlytik.com

Τι υπάρχει μέσα στη σελίδα OnlyTik;

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το TikTok, πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτός ήταν ο αγαπημένος σας παρελθόν. Όλος ο κόσμος συμφωνεί μαζί σου, θεωρώντας ότι κατατάσσεται ως η πέμπτη πιο γνωστή κοινωνική πλατφόρμα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Στην πραγματικότητα, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ότι άτομα όλων των ηλικιών χρησιμοποιούν εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και δεν ήταν περίεργο το γεγονός ότι η εταιρεία έχει θεσπίσει ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για το περιεχόμενό τους. Αν και μου αρέσει να βγάζω εμπλοκές στο αρχικό TikTok, το βρίσκω αρκετά ενοχλητικό να περνάω από όλα τα άχρηστα σκουπίδια πριν βρω τους πολύτιμους λίθους. Δεν επιτρέπεται η μεταφόρτωση άσεμνου ή ακατάλληλου βίντεο και όσοι παραβιάζουν αυτόν τον κανόνα θα τερματιστούν οι λογαριασμοί τους.

Αν και εκτιμώ ότι πολλές εφαρμογές και ιστότοποι απαγορεύουν περιεχόμενο για ενηλίκους σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν μια πιο εκτεταμένη και διαφορετική ομάδα κοινού, έλα! Αυτές οι προκλήσεις χορού και τα viral βίντεο επηρεάζουν αρνητικά τους νέους περισσότερο από τους γαϊδούρια που κάνουν twerking και τα ζωηρά βυζιά. Ευτυχώς, έχουμε OnlyTik — ένα ώριμο αντίστοιχο του TikTok που εκπέμπει μια φόρμουλα τύπου Tiktok μείον τους περιορισμούς περιεχομένου.

Όσον αφορά το γυμνό βελτιστοποιημένο για τεχνητή νοημοσύνη, η OnlyTik ισχυρίζεται ότι είναι ο ηγέτης του κλάδου. Αλλά πολύ πριν εγκαταστήσω την εφαρμογή, είχα ήδη ενθουσιαστεί και άκουσα πολλά υπέροχα πράγματα. Το περιεχόμενο εδώ είναι αποκλειστικά ένα ακατάλληλο βίντεο που έχει ανεβάσει ο χρήστης από το TikTok. Μόλις κατεβάσετε το OnlyTik στη συσκευή σας Android, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες σκηνές ενηλίκων και βίντεο με twerking. Για να μην αναφέρουμε, όλο το περιεχόμενο που είχε διαγραφεί προηγουμένως από το TikTok αποθηκεύεται στην εφαρμογή.

Ασταμάτητα πορνό τύπου TikTok

OnlyTik main

Όσο κι αν θέλουμε να μεταδίδουμε ακατάλληλα βίντεο σε δημοφιλείς διαδικτυακές πλατφόρμες, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Αυτοί οι τύποι περιεχομένου απαγορεύονται από τις σελίδες τους και ο λογαριασμός σας ενδέχεται να αποκλειστεί μόνιμα όταν δημοσιεύετε κάτι σχετικό. Γι' αυτό η χρήση του OnlyTik βοηθά πραγματικά σε καταστάσεις όπως αυτή. Δεν θα συναντάτε κάθε μέρα έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή που προσφέρει μια εμπειρία τύπου TikTok ενώ απολαμβάνετε μερικές σκηνές πορνό.

Στην εποχή μας, μας αρέσει η ροή πορνό βίντεο για ώρες ή ακόμα και ασταμάτητα. Αλλά με τα πολυάσχολα πρόγραμμά μας σήμερα, είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε σε ένα. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να μεταδίδουμε ροή ακόμη και τριών βίντεο σε μία συνεδρίαση. πολύ περισσότερο έχουν μια ολοήμερη συνεδρία. Κανείς δεν έχει το χρόνο να τα κάνει όλα αυτά ενώ ασχολείται με μια ταραχώδη, μεγάλη δουλειά. Γι' αυτό, δημιουργήθηκε το OnlyTik — για να μας δώσει εκπληκτικά σύντομα πορνό για γρήγορη ψυχαγωγία.

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σύντομα βίντεο που συνήθως διαρκούν το πολύ ένα λεπτό. Με τη βοήθεια αυτής της καινοτόμου πλατφόρμας, όλοι μπορούν να απολαύσουν φανταστικές στιγμές χωρίς να χάνουν χρόνο. Δεν είναι περίεργο γιατί το OnlyTik μπόρεσε να κατακτήσει τον κόσμο με θύελλα, και θα πρέπει να συμμετάσχετε και εσείς στον υπόλοιπο κόσμο. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό πριν αυτός ο ιστότοπος μπορέσει να καταλάβει την εφαρμογή TikTok και να βρίσκεται στην κορυφή. Υποθέτω, με όλα αυτά τα επιτεύγματα και τις συνεχείς βελτιώσεις, θα το δείτε σύντομα στην κύρια αγορά.

Μοναδικά σημεία πώλησης της OnlyTik

Μόνο ο Τικ γυμνός

Την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το OnlyTik, γοητεύτηκα με μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Αρκετές πτυχές τράβηξαν την προσοχή μου αμέσως και έγινα γρήγορα θαυμαστής. Ίσως, μεταξύ των αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών, είναι η αφθονία των ακατέργαστων και κομψών βίντεο κλιπ. Περιλαμβάνει μοντέρνα ερασιτεχνική ψυχαγωγία, όπως σέξι εσώρουχα, twerking, κλιπ απόλαυσης, παραστάσεις με κοστούμια και ομαλά σπιτικά βίντεο. Ενώ υπάρχει ένας τόνος "πραγματικού σεξ" διαθέσιμος για προβολή, το OnlyTik εστιάζει στην μοναχική ψυχαγωγία, έτσι μπορείτε να περιμένετε να γίνετε μάρτυρες μιας μεγάλης ποικιλίας τεχνικών, καταστάσεων, σκηνών και ειδικοτήτων.

Επίσης, μεταξύ των πολλών παραγόντων που συμβάλλουν στη δημοτικότητα του OnlyTik είναι εξελιγμένοι αλγόριθμοι που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν συνεχώς πιο ελκυστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η γρήγορη προσβασιμότητα και η ταχύτητα είναι, κατά τη γνώμη μου, τα δύο πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ιστότοπου. Για να μην αναφέρουμε, το να έχεις τόσες πολλές όμορφες γυναίκες σε ένα μέρος είναι αναμφίβολα ένα συν.

OnlyTik γυμνό

Αν μεταβείτε στον τυπικό δημόσιο ιστότοπο βίντεο που διαθέτετε, θα βρείτε με συνέπεια τις συνήθεις ηθοποιούς πορνό που εμφανίζονται. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερες διαδικτυακές διασημότητες, ερασιτέχνες κορίτσια με κάμερα και κυρίες OnlyFans στο OnlyTik από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Θα δείτε μια κλασική πορνοστάρ εδώ μόνο εάν πειραματίζεται με τη νέα μάρκα σπιτικών smut.

Στη σφαίρα του ψηφιακού πορνό, η μοναδικότητα και οι υπέροχες γυναίκες δεν είναι ασυνήθιστα αξιοθέατα. Θα έφτανα στο σημείο να πω ότι αυτά τα δύο πράγματα είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε υπηρεσία ενηλίκων. Ευτυχώς, το OnlyTik προσφέρει περισσότερα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κατά την περιήγησή μου στη σελίδα, περιστασιακά συναντούσα κλιπ που προφανώς είχαν αφαιρεθεί από πιο ακριβές σελίδες ροής VIP. Αλλά προσωπικά, νομίζω ότι το μοναδικό σημείο πώλησης του OnlyTik είναι η εμφάνισή του που μοιάζει με TikTok. Το κάνει εξαιρετικό και ξεχωρίζει από άλλα, πιο γενικά σωληνάρια.

Ειδικά χαρακτηριστικά που αξίζει να χρησιμοποιήσετε

Φόρεμα OnlyTik

Δεν είναι ασυνήθιστο να απολαμβάνετε ειδικές δυνατότητες από πορνογραφικούς ιστότοπους ή οποιονδήποτε ιστότοπο γενικά. Το OnlyTik έχει επίσης μερικά, και θα ήθελα να τα τονίσω μαζί σας. Πρώτα και κύρια, το OnlyTik είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή που παρέχει μια φανταστική διάταξη που μιμείται την εφαρμογή TikTok. Ωστόσο, σε σύγκριση με το TikTok, αυτό βασίζεται περισσότερο σε πορνό και άλλα ακατάλληλα βίντεο. Επίσης, διαθέτει ορισμένα βίντεο που έχουν αφαιρεθεί από την εφαρμογή TikTok. Προφανώς, αυτά τα κλιπ περιλαμβάνουν σκηνές σεξ και πορνό και γενικά δεν ακολουθούν τους κανόνες του Tiktok.

Επιπλέον, το OnlyTik είναι μια ελαφριά εφαρμογή για συσκευές Android. Δεν θα έχετε προβλήματα με το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου, επειδή απαιτεί μόνο περίπου 15 MB χώρου. Για να μην αναφέρουμε, είναι επίσης κατάλληλο για κάθε τύπο συστήματος — low-end ή high-end. Δεν θα έχετε πρόβλημα με την πλοήγηση στον ιστότοπο ούτε θα αντιμετωπίσετε καθυστέρηση κατά την περιήγηση. Μέχρι στιγμής, το OnlyTik αποδίδει άψογα σε όλες τις συσκευές και οι προγραμματιστές σχεδιάζουν να το αναβαθμίσουν νωρίτερα.

Συνδρομή και προνόμια του OnlyTik

OnlyTik bj

Η χρήση της εφαρμογής OnlyTik δεν απαιτεί συνδρομή ή εγγραφή. Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στον ιστότοπο ή την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, αρκεί να έχετε wifi και smartphone. Από την εμπειρία μου, μπορούσα να έχω πρόσβαση σε κάθε κλιπ χωρίς ταλαιπωρία ή κρυφές χρεώσεις. Φυσικά, υπήρχαν διαφημίσεις στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο στις υπηρεσίες freemium. Ωστόσο, εάν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας των τσούκλων και σκοπεύετε να δημοσιεύσετε τη συλλογή σας στην εφαρμογή, θα πρέπει πρώτα να διευθετήσετε έναν λογαριασμό. Μόλις δημιουργήσετε το προσωπικό σας προφίλ, θα ήταν εύκολο να ανεβάσετε και να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο σαν τον προσωπικό σας χώρο.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με την εφαρμογή TikTok, θα περάσετε καλά χρησιμοποιώντας το OnlyTik επειδή έχει παρόμοιες προσεγγίσεις και δυνατότητες. Η διάταξη φαίνεται πανομοιότυπη και ορισμένες κατηγορίες που είναι διαθέσιμες στο TikTok ενδέχεται επίσης να συμπεριληφθούν εδώ. Ειλικρινά, μπορείτε να απολαύσετε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής TikTok χωρίς να ανησυχείτε εάν σας αποκλειστεί ή αναστείλει. Επίσης, δεν είναι ένας τυπικός ιστότοπος πορνό, αλλά παρέχει εξίσου εξαιρετικό περιεχόμενο. Η εφαρμογή είναι επίσης κατασκευασμένη για οποιονδήποτε είναι πάντα εν κινήσει, καθώς λειτουργεί καλύτερα σε κινητά. Συνολικά, αυτή η εφαρμογή τύπου TikTok, OnlyTik, είναι δωρεάν και μπορείτε να εξερευνήσετε κάθε κομμάτι της χωρίς να πληρώσετε πακέτο συνδρομής.

Η διαισθητική εφαρμογή του OnlyTik

ΜόνοΤικ γαμ

Το OnlyTik δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα ιστότοπου σχεδιασμένη για να την απολαμβάνετε χρησιμοποιώντας φορητούς υπολογιστές ή υπολογιστές. Διαθέτει μια διαισθητική εφαρμογή που μπορείτε να μεταφέρετε όπου κι αν πάτε. Με την εγκατάσταση του αρχείου apk, θα έχετε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες του OnlyTik. Προσωπικά έχω βάλει αυτό το πρόγραμμα στους ρυθμούς του και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά για εμάς.

Επιπλέον, η εφαρμογή Android εκτελείται χωρίς προβλήματα σε οποιοδήποτε smartphone με Android 4.1 ή χαμηλότερες προδιαγραφές. Ωστόσο, πρέπει να είναι εξοπλισμένο με έναν αρκετά ισχυρό επεξεργαστή, περίπου 1 GB μνήμης RAM και μια οθόνη υψηλής ποιότητας. Το έχω δοκιμάσει σε παλιές συσκευές Android και λειτουργεί μαγικά, σε αντίθεση με την εφαρμογή Tiktok, η οποία απαιτεί πιο εκτεταμένο χώρο και σταθερές δυνατότητες για κινητά. Και λόγω της φιλικής διεπαφής της εφαρμογής, οι χρήστες θα είναι πιο πιθανό να εξερευνήσουν το OnlyTik.com και να το βρουν βολικό. Μπορούμε να το οφείλουμε αποκλειστικά στα στοιχεία κορυφαίας ποιότητας του ιστότοπου και στις προσπάθειες των διαχειριστών να βελτιώσουν την απόδοση της σελίδας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα OnlyTik.com

PROS:

 • Μια παρόμοια ιδέα με το TikTok
 • Η εμπειρία περιήγησης μοιάζει με το TikTok
 • Διαθέτει ρητό περιεχόμενο
 • Τα πιο καυτά κορίτσια και μοντέλα
 • Διαθέτει επίσης αρκετούς πορνοστάρ
 • Βολική και εύχρηστη εφαρμογή
 • ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
 • Δωρεάν εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Η δυνατότητα προσθήκης ετικετών πρέπει να βελτιωθεί
 • Η μεταφόρτωση κλιπ χρειάζεται λογαριασμό

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνό Tiktok και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το OnlyTik.com:

# 1 - FapBar

Μόνο θαυμαστές του FapBar

Αν θέλετε να γνωρίσετε έναν ιστότοπο τύπου Tiktok, αλλά προτιμάτε πορνό και ρητό περιεχόμενο, τότε το FapBar είναι μια καλή επιλογή. Το FapBar είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες των κακών κοριτσιών σας και σας παρέχει όλες τις ταινίες, τα κλιπ και τις ηχογραφήσεις σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας για κακούς νεοσσούς σε άλλες πλατφόρμες, το FapBar είναι να σας παρέχει όλες τις ταινίες, τα κλιπ και τις ηχογραφήσεις σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

Είναι από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες πορνό που έχω δει ποτέ, και κάθε βίντεο και κατηγορία του FapBar προσφέρει πολλές και μοναδικές σκηνές. Αν και θα συναντήσετε μερικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα σε αντάλλαγμα για δωρεάν πράγματα, πιστεύω ότι είναι ένα αξιόλογο μέρος. Σίγουρα, θα εκπλαγείτε από τον τεράστιο όγκο του κορυφαίου περιεχομένου βίντεο που διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του FapBar.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Μοναδικό και διαφορετικό
 • Εύχρηστος
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Αξιόπιστες πηγές
 • Η λήψη είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 2 - TikPorn

Το κύριο TikPorn

Το TikPorn δεν είναι ένας συσσωρευτής βίντεο Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί μια παρόμοια διεπαφή και ιδέα με το Tiktok με μια ανατροπή. Ποιο είναι το twist; Σε αντίθεση με το Tiktok με τα χορευτικά σκατά βίντεο και τα ενοχλητικά σκετς, το TikPorn έχει πορνό, πορνό και τίποτα άλλο εκτός από πορνό.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του TikPorn .

PROS:

 • Πολλά βίντεο σεξ
 • κινητό φιλικό
 • Πανέμορφα κορίτσια
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή για την επιλογή θεμάτων πορνό

# 3 - FYPTT

Κεντρικό FYPTT

Ονειρευόσασταν να έρθετε σε επαφή με καυτές γυναίκες στο Tiktok; Τότε, ήρθατε στο σωστό μέρος! Το FYPTT είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για όποιον λαχταρά γυμνό, ζεστό και καυτό Tiktoks. Ενημερώνεται συνεχώς με τα πιο πρόσφατα Tiktoks του NSWF, έτσι δεν θα χάναμε ούτε ένα χτύπημα από τα μουνιά, τις γαϊδούρες και τα γαϊδούρια αυτών των κοριτσιών. Επιπλέον, το FYPTT προσθέτει περισσότερες πηγές εκτός από τη σελίδα Tiktok, οπότε σίγουρα θα απολαύσετε διαφορετικά κλιπ NSWF από πολλές πλατφόρμες όπου συνήθως δεν συμβαίνουν άσχημα πράγματα.

Κριτική FYPTT εδώ.

PROS:

 • Πλήθος βίντεο Tiktok
 • Ομαλή περιήγηση
 • Χωρίς buffering
 • Απλός σχεδιασμός
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές ταξινόμησης ή φίλτρου
 • Οι κατηγορίες και οι ετικέτες είναι λίγες
 • Οι ενημερώσεις δεν είναι τακτικές
 • Μερικές διαφημίσεις

# 4 - XXXTik

xxxtik

Το XXXTik δεν είναι ιστότοπος δημιουργίας Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί παρόμοια διεπαφή, σχεδιασμό και ιδέα με το Tiktok. Φυσικά —με μια ανατροπή. Σε σύγκριση με την εφαρμογή Tiktok, το XXXTik έχει πολλά πορνό, σεξ, πρωκτικό, γαμημένο, πίπα και πολλά άλλα. Δεν θα δείτε ποτέ κανένα ίχνος χορευτικών σκατά, γαμημένες προκλήσεις και ανοησίες βίντεο.

PROS:

 • Παρόμοια διεπαφή με το TikTok
 • Πανέμορφα ερασιτέχνες κορίτσια
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Δωρεάν και εύχρηστο

Μειονεκτήματα:

 • Οι ετικέτες είναι ενοχλητικές

# 5 - fikfap

fikfap

Πριν επισκεφτώ το FikFap, πραγματικά φανταζόμουν ότι ήταν παρόμοιο με το Tiktok με ανόητα χορευτικά βίντεο, τραγούδια με lip-sync και ενοχλητικές προκλήσεις. Παρόλα αυτά, έμεινα εντελώς έκπληκτος βλέποντας τι υπήρχε πίσω από την κουρτίνα. Το FikFap είναι ένας αυτοσχέδιος ιστότοπος που αντιγράφει την εμφάνιση και την ιδέα του Tiktok αλλά εισάγει μοναδικό περιεχόμενο πορνό. Ναι, αυτό είναι σωστό, το FikFap έχει πολλές μεγάλες γυναικείες γυναικείες, τεράστιες αξιολογήσεις, αυνανισμό και κυνηγητό.

PROS:

 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Διάφορα πορνό βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Όλο το ερασιτεχνικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Εξακολουθεί να βελτιώνεται

# 6 - PinPorn

PinPorn

Το PinPorn είναι ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος τύπου TikTok που αντιγράφει την εμφάνιση και την έννοια του Tiktok, αλλά προφανώς διαθέτει μοναδικό πορνό περιεχόμενο. Προσθέτει επίσης περισσότερες πηγές πορνό εκτός από τη σελίδα Tiktok, επομένως σίγουρα θα απολαύσετε πολλά κλιπ με αξιολόγηση x από διαφορετικές εφαρμογές και πλατφόρμες πορνό.

PROS:

 • Δωρεάν και εύχρηστο
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Αποθηκεύστε και κατεβάστε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορώ να κάνω "αγαπημένα" βίντεο

# 7 - TikTits

TikTits κύριος

Εάν θέλετε να κάνετε ροή βίντεο, απλώς κάντε κλικ στο TikTits και απολαύστε. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ανακατευθύνσεις, χωρίς άλλα αναδυόμενα παράθυρα που πρέπει να κλείσετε. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα από εξαιρετικά βίντεο σεξ και εξαιρετικές κατηγορίες για ευχαρίστηση κάθε μέρα, μπορείτε δικαίως να πείτε ότι βρίσκεστε σε εξαιρετικά χέρια. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά Tiktoks και πορνό στο διαδίκτυο σήμερα, αλλά πρέπει να επαινέσω το TikTits για ευχάριστες δυνατότητες πλοήγησης και χρηστικότητας.

PROS:

 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικά βίντεο σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μη οργανωμένες κατηγορίες
 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να βελτιωθεί

# 8 - LetMeJerk

letmejerk σπίτι

Το LetMeJerk.com είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει μερικά από τα πιο εξαιρετικά δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο που διατίθεται στο Διαδίκτυο. Απίστευτα, όλες οι ταινίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι δωρεάν, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι θα πληρώσουν ευχαρίστως χρήματα για να παρακολουθήσουν τέτοια διασκέδαση. Το LetMeJerk είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις συσκευές προβολής, οπότε αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε πορνό στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή, το tablet ή το smartphone, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φαίνεται υπέροχο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εξερευνήσετε τις κατηγορίες και να δείτε τι σας ενδιαφέρει καλύτερα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του LetMeJerk.

PROS:

 • Δωρεάν πορνογραφικά βίντεο
 • Εξαιρετική σχεδίαση και πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο
 • Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υπάρχουν διαθέσιμες λήψεις

Μειονεκτήματα:

 • Μη ενεργή κοινότητα
 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Δεν υπάρχει προεπισκόπηση βίντεο

# 9 - YourPorn

η κορυφή του οργασμού σας

Ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς σεξ στο Διαδίκτυο είναι το YouPorn. Διαθέτει χιλιάδες πορνογραφικά βίντεο με μοναδικό υλικό για διάφορα θέματα, όπως πρωκτικό σεξ, κωμικά πορνογραφικά βίντεο, λατινικές ερωτικές εικόνες με δουλεία και πολλά άλλα. Δεν είναι ανώδυνο να συνειδητοποιήσετε από πού να ξεκινήσετε στο YourPorn επειδή συνέβαιναν τόσα πολλά.

Αλλά ένα είναι σίγουρο. προσπαθούν να παραμείνουν μπροστά από την καμπύλη για να διατηρήσουν αυτόν τον ιστότοπο διασκεδαστικό και διασκεδαστικό - φέρνοντας συχνά συναρπαστικά νέα βίντεο και μια συλλογή ενημερωμένης ψυχαγωγίας για ενήλικες. Σύντομα θα είναι αδύνατο να συμβαδίσει με αυτόν τον ελκυστικό, διευρυνόμενο ιστότοπο ενηλίκων, ο οποίος σίγουρα θα κυριαρχήσει στον κλάδο όσο πάει.

Δείτε την πλήρη κριτική του YourPorn.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύκολος στη χρήση
 • Τα βίντεο HD είναι δωρεάν για παρακολούθηση και λήψη
 • Οι ετικέτες περιεχομένου είναι ακριβείς
 • Τόνοι μοναδικών χαρακτηριστικών σε σύγκριση με άλλους δωρεάν ιστότοπους πορνό
 • Ενεργός κοινότητα
 • Πλήθος μοναδικών επισκεπτών κάθε μέρα

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχουν ερασιτεχνικά βίντεο

# 10 - PornGo

ζευγάρι porngo

Το PornGo είναι ένας εξέχων ιστότοπος με κορυφαίο περιεχόμενο πορνό που κυμαίνεται από μακροσκελή βίντεο διάρκειας 30 λεπτών έως 60 λεπτών. Σίγουρα θα απολαύσετε όλα τα υπέροχα πράγματα του PornGo αφού δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Σε συνδυασμό με τις φανταστικές δυνατότητες διεπαφής και τη διαισθητική πλοήγηση, αναμφίβολα θα ικανοποιήσετε όλες τις σεξουαλικές σας ανάγκες σε χρόνο μηδέν. Δεν έχει σημασία αν έχετε τις πιο περίεργες, πιο kinki και έξω από αυτόν τον κόσμο επιθυμίες. υπάρχουν πάντα μερικές ωραίες, στριμμένες ταινίες PornGo εν κινήσει.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του PornGo.

PROS:

 • Εκτενής βάση δεδομένων πορνογραφικών βίντεο και ταινιών
 • Σκηνές υψηλής ποιότητας
 • Ανάλυση HD
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Απεριόριστη ροή και λήψη

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις
 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις
 • Περιορισμένες επιλογές πλοήγησης

# 11 - PornHits

Κύριο PornHits

Το PornHits είναι ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες σας σε πορνό και σας προσφέρει περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε! Εδώ και χρόνια, αυτός είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος και ίσως ένας ονειρεμένος προορισμός για πολλούς θαυμαστές του πορνό σε όλο τον κόσμο. Έχετε πολλές επιλογές από σκληροπυρηνικό και softcore έως φετίχ, και περίεργα, παράξενα θέματα — αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μια τεράστια συλλογή. Επιπλέον, το PornHits διαθέτει επίσης άλλα mainstream και premium δίκτυα και έκανε πραγματικά καλή δουλειά επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα και καλύτερα.

Μάθετε περισσότερα για το PornHits με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Διαθέτει βίντεο μεγάλου μήκους
 • Δωρεάν ιστοσελίδες premium πορνό
 • Χιλιάδες διαθέσιμες κατηγορίες
 • Περιλαμβάνει τους πιο δημοφιλείς πορνοστάρ
 • Καταπληκτική ποικιλία πορνό
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις και banner

# 12 - TubXPorn

Το κύριο TubXPorn

Το TubXPorn είναι ένας υπόγειος ιστότοπος που παραμένει σχετικά άγνωστος σε πολλούς λάτρεις του πορνό. Αλλά από τους καθημερινούς επισκέπτες του, ο ιστότοπος απέκτησε περίπου 130+ μοναδικούς χρήστες. Από αυτή την άποψη, το TubXPorn είναι κάτι περισσότερο από ένα αουτσάιντερ! Σίγουρα, το TubXPorn μπορεί να προσφέρει πέρα ​​από τις προσδοκίες όσον αφορά τους πορνοστάρ, τις σκηνές και την ποιότητα παραγωγής.

Δείτε την πλήρη κριτική του TubXPorn.

PROS:

 • Καταπληκτική επιλογή κατηγορίας
 • Υπέροχες πορνοστάρ
 • Τεράστια συλλογή δωρεάν πορνό
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Περιορισμένα φίλτρα
 • Χωρίς τμήμα πορνοστάρ

Ετυμηγορία

Η επίσκεψη και η περιήγηση στον ιστότοπο και την εφαρμογή OnlyTik είναι αρκετά εύκολη, σε σημείο που μπορείτε σχεδόν να σβήσετε το μυαλό σας και απλώς να αφήσετε τον κόκορα σας να κάνει τον έλεγχο. Το μόνο έγκυρο παράπονό μου με το OnlyTik είναι το αναπόφευκτο spam που έρχεται με τη χρήση της δωρεάν υπηρεσίας του. Δεδομένης της διάταξης, υποθέτω ότι ξεχωρίζει λίγο περισσότερο εδώ, αλλά η χρήση ενός αποκλεισμού διαφημίσεων θα το κάνει σίγουρα καλύτερο - φιλτράροντας τα ανεπιθύμητα ανεπιθύμητα μηνύματα. Στο τηλέφωνό μου, έπρεπε να υπομείνω μόνο σύντομα μηνύματα spam διάρκειας περίπου πέντε δευτερολέπτων τυχαία.

Αλλά η ευχαρίστηση του OnlyTik.com έγκειται στη φαινομενική ευθύτητα και ευκολία του, με έναν συνεχή καταιγισμό από πικάντικες σπιτικές σκηνές, κλιπ μετά από κλιπ. Σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο σήμερα και να δείτε πόσα κορίτσια είναι καυλιάρηδες για προσοχή και σεξ. Όσο για μένα, ίσως απλά να μείνω εδώ και να συνεχίσω να κουνώ τον αντίχειρά μου για λίγο.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 25 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Sharesome & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Sharesome.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sharesome.com Θέλετε να μοιραστείτε μερικά βρώμικα πράγματα σήμερα; Το Sharesome.com προσφέρει μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να συνδέονται και να μοιράζονται περιεχόμενο για ενηλίκους χωρίς φόβο λογοκρισίας, αποκλεισμού ή αναφοράς. Υπάρχει εδώ και καιρό και έχει κερδίσει δημοτικότητα για το ποικίλο περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swipe Fap & 12 Top Notch Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το SwipeFap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwipeFap.com Σαρώνοντας κατά τη διάρκεια του fapping! Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος του Swipe Fap. Σημαίνει ότι τα χέρια σας θα είναι απασχολημένα με άτακτες δραστηριότητες δεξιά και αριστερά. Γαμώτο, το multitasking είναι λίγο δύσκολο για μένα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Extra Naughty & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό TikTok όπως το ExtraNaughty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ExtraNaughty.com Γεια σας, φίλοι! Νιώθω πολύ ενεργητικός και γενναιόδωρος σήμερα. Ως εκ τούτου, θα σας δώσω μερικές από τις τελευταίες μου αποκαλύψεις. Αυτές οι διακοπές ήταν ιδιαίτερες για μένα καθώς μπόρεσα να ασκήσω πολλή αγάπη για τον εαυτό μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fantasi Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Fantasi.one Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fantasi.one Σήμερα, ζούμε σε μια σύγχρονη ζωή όπου το TikTok έχει γίνει ο βασιλιάς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στα σύντομα αλλά διασκεδαστικά κλιπ του, έτσι η σκηνή ψυχαγωγίας ενηλίκων έχει εφαρμόσει αυτήν την έννοια στο περιεχόμενό της. Τώρα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Waptap & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Waptap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Waptap.com Έχω αποτολμήσει σε μερικούς ιστότοπους τύπου TikTok για ενηλίκους στο παρελθόν, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι το WapTap παίρνει την τούρτα το έξυπνο τμήμα. Είναι σαν να έσπασαν τον κώδικα με τον οποίο οι άλλοι πάλευαν. Τώρα, η περιέργειά μου κινήθηκε και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Slushy Review & Top-12 Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Slushy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Slushy.com Σας παρουσιάζουμε το Slushy, τον πικάντικο νέο παίκτη στην αρένα περιεχομένου για ενήλικες! Προσφέρει σύγχρονες ερασιτεχνικές απολαύσεις με μια κομψή, φουτουριστική ατμόσφαιρα που κάνει τη μέση διεπαφή σας να ζηλεύει. Ναι, καλά άκουσες, φίλε — αυτός ο ιστότοπος είναι ο χώρος όπου συναντά δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OGFAP & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το OGFAP.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OGFAP.com Καλώς ήλθατε, αγαπητοί Dudethrillers, στον συναρπαστικό κόσμο του OGFap – όπου οι περιπέτειές σας με φαπαγιές μπορεί να φτάσουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ, παιδιά. Το OGFap δεν είναι ακριβώς το "OG", ειδικά αν ζείτε κάτω από έναν βράχο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Pikped & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Pikped.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pikped.com Πορνό, πορνό και πορνό! Ο κόσμος έχει εφεύρει εκατομμύρια μέσα για να προσφέρει αναψυχή και σεξουαλική ικανοποίηση. Οι ερωτικές εμπειρίες είναι στην άκρη των δακτύλων μας. Οι εποχές που κλέβαμε τη συλλογή γυμνών περιοδικών του πατέρα μας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Avrebo & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Avrebo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Avrebo.com Κυρίες και κύριοι συγκεντρώνονται γιατί πρόκειται να ρίξουμε τα φασόλια σε ένα μυστικό που οι τεχνολογικοί γίγαντες θα ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό . Βλέπετε, το TikTok μπορεί να έχει τις κινήσεις και τα αυλάκια, αλλά όταν πρόκειται για το NSFW […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTok.pm & TOP 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTok.pm Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTok.pm Μπες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλε μου, όπου εκτυλίσσονται τα δράματα της ζωής, τα μιμίδια γίνονται viral και η ατελείωτη κύλιση οδηγεί σε απροσδόκητες ανακαλύψεις. Αλλά κρατήστε τα άλογά σας γιατί σήμερα, βουτάμε σε ένα νέο βασίλειο που συνδυάζει την εθιστική γοητεία των κοινωνικών πλατφορμών με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XFollow Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το XFollow.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XFollow.com Λοιπόν, φίλοι μου λάτρεις του πορνό, σήμερα ξεκινάω ένα ταξίδι για να μάθω ποιον πρέπει να κάνω XFollow σε αυτόν τον νέο ιστότοπο πορνό κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται XFollow. Όπως μπορείτε να περιμένετε, η περιοχή είναι γεμάτη από θυελλώδεις σειρήνες, αλλά τι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FiqFuq & 12 Πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Fiqfuq.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fiqfuq.com Είστε έτοιμοι για έναν άλλο ιστότοπο πορνό του TikTok; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω το FiqFuq. Έχω ακούσει τόσα πολλά γι 'αυτό και πολλοί χρήστες έχουν εξασφαλίσει ότι είναι από τις πιο προσιτές πλατφόρμες για να το αποφύγεις. Υποθέτω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fik Fap & 12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το FikFap.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FikFap.com Η τάση του TikTok έχει εισβάλει στο χώρο του πορνό. Η πορνογραφία TikTok κοσμούσε με συνέπεια τις πρώτες μου ώρες και τις μετέτρεψε σε μια πλήρη επανάσταση αισθησιασμού. Πράγματι, μια μεταμφίεση για το βαριεστημένο πουλί μου ενώ έκανα μερικές εταιρικές δουλειές για ένα πλήρες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTits & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTits.com Παιδιά, η πορνογραφία TikTok ταΐζει τον πεινασμένο μου πούτσο. Έχω καταναλωθεί τον τελευταίο καιρό με μερικούς φανταστικούς θησαυρούς εμπνευσμένους από το διάσημο site κοινωνικής δικτύωσης TikTok.com. Οι διακοπές ενίσχυσαν τον φίλο μου εκεί κάτω καθώς ανακαλύψαμε διάφορες εκπλήξεις. Με αυτό, θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NakedTikTok18 & TOP-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως ο Nakedtiktok18.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nakedtiktok18.com Ακούγοντας το "NakedTikTok18", μπορείτε ήδη να πείτε ότι ο ιστότοπος είναι γεμάτος με φανταστικά πράγματα που θα έλεγαν οι χρόνιοι αυνανιζόμενοι. Δεν χρειάζεται καν να περιηγηθώ στην περιοχή για να ξέρω τι υπάρχει μέσα. Όπως λέει ο τίτλος, το NakedTikTok18 έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pin.Porn Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό TikTok όπως το Pin.Porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pin.Porn Pin. Το Porn θα προσπαθήσει να σας ικανοποιήσει με το σετ του με έντονο υλικό που διέρρευσε από παγκόσμιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι γνωρίζουν πόσο εθιστικά είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας τρελαίνοντας με το TikTok, το Facebook, το YouTube, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xfree & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Xfree.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Xfree.com Τον τελευταίο καιρό, προσπαθώ να βρω κάτι που να συμπληρώνει τις κανονικές συνδρομές μου σε πορνογραφικό ιστότοπο με κάποιο δωρεάν περιεχόμενο, και το Xfree είναι μεταξύ οι τοποθεσίες που τράβηξαν την προσοχή μου. Ως έμπειρος σεξουαλικός μανιακός, μου αρέσει το συνηθισμένο δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NSFW Swipe & TOP 12 Porn Sites TikTok όπως το Nsfwswipe.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nsfwswipe.com Σύρετε εδώ, σύρετε προς τα εκεί. Αυτό βασικά κάνουν οι άνθρωποι στις μέρες μας στο διαδίκτυο. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να βελτιώσετε το σάρωση σας με το NSFW Swipe; Αυτός ο ιστότοπος είναι μια πλατφόρμα πορνό τύπου Tiktok που προσφέρει ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Μπορείτε ήδη να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Tube & Top-12 ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Tikporn.tube Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tikporn.tube Γνωρίζατε ότι το πορνό TikTok είναι μια νέα τάση τώρα; Ω ναι. Όμως, όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Tiktok έχει αρχίσει να διαμεσολαβεί το περιεχόμενό του και να απαγορεύει τη δημοσίευση στην εφαρμογή του κλιπ που σχετίζονται με πορνό. Πριν από αυτόν τον αυστηρό κανονισμό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cake Slip & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το CakeSlip.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CakeSlip.com Είστε τρελοί λάτρεις των γλυκών λιχουδιών όπως οι σοκολάτες, τα κέικ και οτιδήποτε άλλο; Λοιπόν, έχω μια επιπλέον έκπληξη για εσάς. Οι θαυμαστές του πορνό θα τρελαθούν σε μια μπουκιά εύγευστα καλούδια που σερβίρονται από το CakeSlip.com. Ναί, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XXXTik Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και γυμνό TikTok όπως το xxxtik.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xxxTik.com Όταν αρχικά ανακάλυψα τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο TikTok, ευχήθηκα αμέσως να υπήρχε μια έκδοση με αξιολόγηση X. Λαμβάνετε μια συνεχή ροή μικρών σπιτικών κλιπ, ώστε κάθε διεστραμμένος να μπορεί να εντοπίσει τις πιθανότητες. Ορκίζομαι, χάλια, ο πυρήνας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μόνο Tik & Top-12 Γυμνοί ιστότοποι TikTok και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό Όπως το onlytik.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OnlyTtik.com Γεια σας! Ο λογαριασμός μου ανεστάλη από το TikTok για άλλη μια φορά. Θα έπρεπε να νιώθω συντετριμμένος, αλλά είναι μια ευτυχή έκπληξη που εμφανίστηκε στα email μου νωρίτερα σήμερα ένας σύνδεσμος προς το OnlyTik.com. Το όνομα λίγο πολύ το δίνει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Review & 12 καλύτερα Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό όπως το tik.porn Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tik.porn Δεδομένου ότι το TikTok πυροβολεί τα αστέρια σαν πύραυλος, σύντομα έγινε εφαρμογή για εφήβους που δημοσιεύουν ανοησίες χαζές. Φυσικά, λίγες στιγμές αργότερα, μεταμορφώθηκε σε ένα μπουντρούμι αυνανισμού για fuckers σε όλο τον κόσμο. Ήταν κυριολεκτικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FapBar & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και πορνό TikTok Όπως το fap.bar Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fap.bar Αφού είδα το FapBar κάπου στο διαδίκτυο, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι καλό να πιω, να μεθύσω και να το απολαύσω. Αλλά, ελάχιστα ήξερα, ότι το FapBar είναι στην πραγματικότητα ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο μέρος για να ξεφύγεις. Σίγουρα, υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FYPTT Review & Top-12 Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνογραφίας όπως το fyptt.to Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fyptt.to Με τόσα πολλά πορνό στο διαδίκτυο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα σπασμωδικά υλικά του TikTok είναι καλύτερα από αυτά σε άλλους δωρεάν ενήλικες ιστοσελίδες. Πριν προσπαθήσεις λοιπόν να με πείσεις ότι δεν βλέπεις καυτά βίντεο TikTok, φίλε, έχω […]

Μεταβείτε στην κορυφή