Ενημερώθηκε στις: 13 Ιουνίου 2024

Αναθεώρηση FapBar

& 12 Καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και πορνό TikTok όπως το fap.bar

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fap.bar

Κόκορας FapBar

Αφού είδα το FapBar κάπου στο διαδίκτυο, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι καλό για να πιεις, να μεθύσεις και να το απολαύσεις. Αλλά, ελάχιστα ήξερα, ότι το FapBar είναι στην πραγματικότητα ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο μέρος για να ξεφύγεις. Σίγουρα, δεν υπάρχουν μπύρες και ποτά εδώ γιατί αυτός ο ιστότοπος μας φέρνει μόνο τα καλύτερα σκατά στην πόλη! Το FapBar είναι όπου θα βρείτε πολλά πορνό κλιπ από το Tiktok, το Snapchat, το OnlyFans και το Cams.com. Δόξα τω Θεώ για το FapBar. τώρα μπορούμε να απολαύσουμε κάποια ολοκαίνουργια προσθήκη στον κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Ακριβώς όπως το πορνό, αυτό είναι μια επιτυχία για γρήγορη απόλαυση, διασκέδαση και μια συναρπαστική συνεδρία. Το στυλ και η προσέγγιση του FapBar μπορούν να κάνουν τον εθισμό του καθενός στο πορνό πολύ πιο εύκολο και πιο βολικό. Ας δούμε τι άλλο υπάρχει εδώ γύρω!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://fap.bar

FapBar: 24/7 Fapping Spot!

Σημαντική εξέλιξη σε αυτές τις εφαρμογές σημειώθηκε λόγω της εμφάνισης ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, το Facebook, αυτός ο ιστότοπος έχει γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για τους ανθρώπους να εκφράσουν τα πάθη και τις επιθυμίες τους στον κόσμο, με αποτέλεσμα να έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή τους ύπαρξη. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν δημιουργήσει μια καριέρα χρησιμοποιώντας ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όταν το σκέφτεστε.

Η δημιουργία δημόσιων ηχογραφήσεων των δικών τους βρώμικων, σπιτικών πράξεων ήταν πάντα βασικό στοιχείο στο Διαδίκτυο από την έναρξή του, επομένως δεν πρέπει να είναι σοκαριστικά τα νέα ότι οι διασκεδαστές που κερδίζουν μια περιουσία από τη διαφήμιση άσεμνων πραγμάτων έχουν βρει τρόπους να ενσωματώσουν τα διαδικτυακά τους κοινωνικά παρουσία. Δυστυχώς, λόγω των αυστηρών πολιτικών αυτών των πλατφορμών που απαγορεύουν τη δημοσίευση ρητού υλικού, οι αποτρόπαιες γυναίκες που εμφανίστηκαν σε αυτές ανακάλυψαν μια μέθοδο για να μοιράζονται τις ταινίες τους με τον κόσμο χωρίς να μας εγκαταλείπουν.

Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας για κακούς νεοσσούς σε άλλες πλατφόρμες, το FapBar είναι να σας παρέχει όλες τις ταινίες, τα κλιπ και τις ηχογραφήσεις σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Χάρη στους περιορισμούς άλλων τοποθεσιών, μπορούμε να απολαμβάνουμε πορνό κλιπ από OnlyFans, Reddit, Snapchat και Tiktok δωρεάν. Το FapBar είναι ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες των κακών κοριτσιών σας. Καλύτερα χαλαρώστε και περάστε όσο το δυνατόν περισσότερα σέξι κλιπ μέχρι ο κόκορας σας να πει "όχι άλλο".

Γρήγορες ενημερώσεις και νέο περιεχόμενο

Προφίλ FapBar

Η περιήγηση στους αγαπημένους σας χρήστες Reddit, OnlyFans, Snapchat και Tiktok εδώ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε. Οι ταινίες και οι εικόνες ταμπού μπορούν τώρα να προβληθούν μέσω του FapBar, ενός ολοκαίνουργιου ιστότοπου του NSWF που οδηγεί τα πράγματα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Μπορεί να το θεωρήσετε "Tiktok", αλλά με ανατροπές πορνό. Όπως το Tiktok, μπορείτε να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας κλιπ NSFW TikTok όπως θα κάνατε συνήθως και να τα απολαύσετε όπως απολαμβάνετε τους ιστότοπους πορνό. Φυσικά, αφού πρόκειται για διαφορετική πλατφόρμα, σε περιμένουν συναρπαστικά πράγματα. Νέα αντικείμενα, νέα θέματα και νέα είδη προκαλούν πραγματικά δροσερά και φοβερά συναισθήματα.

FapBar hentai

Θα ήταν σαν να απολαμβάνετε σεξ στο TikTok με τον ιστότοπο FapBar, καθώς έχει την ποιότητα και την αξιοπιστία της πραγματικής εφαρμογής. Έτσι, αν ψάχνετε για κάποιο TikTok για smut, αυτό είναι! Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις από τους πιο δημοφιλείς χρήστες Reddit, OnlyFans, Snapchat και Tiktok προστίθενται καθημερινά. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι απλώς ερασιτέχνες, αλλά ακόμη και μέλη των πιο διάσημων ερωτικών subreddits δημοσιεύουν στο FapBar. Σίγουρα, θα εκπλαγείτε από τον τεράστιο όγκο του κορυφαίου περιεχομένου βίντεο που διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Και για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από νέες ταινίες ή εικόνες NSFW, το FapBar προσθέτει συνεχώς εκατοντάδες άλλες στην ήδη τεράστια βιβλιοθήκη του. Δεν είναι περίεργο που η ροή του ιστότοπου φαίνεται ατελείωτη. Αυτό πιθανώς οφείλεται στο ότι διαθέτει χιλιάδες πάνω από χιλιάδες περισσότερο περιεχόμενο.

Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά και χρηστικότητα του FapBar

Μόνο θαυμαστές του FapBar

Ένα πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν επισκεφτείτε το FapBar είναι η μοναδική του ρύθμιση και ο σχεδιασμός. Μοιάζει με μια τυπική πορνογραφική τοποθεσία, αλλά η ατμόσφαιρα δίνει μια διαφορετική οπτική. Λοιπόν, είναι ένας ιστότοπος πορνό, τελικά, οπότε είναι καλό να βλέπετε το περιεχόμενο αμέσως. Σε περίπτωση που δεν το είχατε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, αυτός ο ιστότοπος είναι φιλικός προς κινητά. Περίπου το μεγαλύτερο μέρος του οπτικού περιεχομένου στον ιστότοπο έχει ρυθμιστεί κατακόρυφα και συχνά λαμβάνονται από την ίδια συσκευή που θα χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες για να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπο.

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές καρτέλες στο κάτω μέρος της σελίδας, αλλά προφανώς, αυτές οι λειτουργίες δεν είναι χρήσιμες όπως περιμένετε. Στην πραγματικότητα, αυτά τα κουμπιά θα σας κατευθύνουν μόνο προς άλλες σελίδες αντί να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικές λήψεις ή βίντεο σούπερ μοντέλων. Τέλος πάντων, αν μιλάμε για κουμπιά, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το "Λήψη". Ακόμα κι αν το FapBar έχει κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, διατηρούν την παλιά σχολή που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη ό,τι θέλετε. Σίγουρα, είναι υπέροχη πολυτέλεια να μπορείς να το κάνεις αυτό στις μέρες μας αφού πολλές πλατφόρμες επί πληρωμή δεν το επιτρέπουν.

FapBar κούκλα

Επιπλέον, όσοι προτιμούν οι σέξι σκηνές τους να είναι λίγο λιγότερο ρομαντικές και πιο σαφείς σεξουαλικά μπορούν να μετακινηθούν στο παρακάτω κλιπ πατώντας στην οθόνη προς τα κάτω και προς τα πάνω. Εν τω μεταξύ, όταν χρησιμοποιείτε MacBook ή επιτραπέζιο υπολογιστή για να περιηγηθείτε στη σελίδα, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω και κάτω βέλους για να προχωρήσετε στο περιεχόμενο. Ειλικρινά, οποιοσδήποτε ιστότοπος θα πρέπει πιθανώς να αντιγράψει αυτήν τη λειτουργία, επειδή το FapBar εμφανίζεται και λειτουργεί σαν μια εφαρμογή smartphone, αλλά λειτουργεί τέλεια σε σχεδόν οποιονδήποτε υπολογιστή. Μας αρέσει παρόμοια λειτουργικότητα επειδή προσφέρει περισσότερη άνεση —απλά απόλαυση και διασκέδαση.

Παρακολούθηση πορνό με στυλ

FapBar femdom

Αυτός ο ιστότοπος ροής βίντεο νέας γενιάς, το FapBar, διαθέτει στρατηγική εσόδων νέας γενιάς. Παρόλο που είχα ενεργή την εφαρμογή αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων, είδα μερικές διαφημίσεις καθώς περιηγούμουν σε σπιτικά χοντρά θηλυκά, κινούμενους χαρακτήρες που σφυροκοπούνται από πλάσματα και εφήβους που αναζητούν την προσοχή. Ωστόσο, δεν ήταν οι τυπικές διαφημίσεις ή οι διαφημίσεις flash που συναντάτε με άλλα δωρεάν κανάλια ροής. Υποθέτω ότι αυτό είναι το μειονέκτημα των δωρεάν ιστότοπων: οι διαφημίσεις. Και ανεξάρτητα από το τι λες ή κάνεις, πάντα υπάρχουν. Είμαι πάντα καλός και χαλαρά αρκεί να μην ενοχλούν τη ροή σας. Το FapBar μπόρεσε να το εκπληρώσει αυτό, επειδή διατήρησε αδιάκοπη παρακολούθηση ενώ εμφανίζει διαφημίσεις παντού.

Σίγουρα, το κύριο σημείο πώλησης του FapBar είναι η αφθονία της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και η γρήγορη και εύκολη προσφορά του. Κυριολεκτικά, το περιεχόμενό του είναι ασταμάτητο και αμέτρητο. Όταν έκανα κύλιση πάνω-κάτω, νόμιζα ότι η ροή ήταν ατελείωτη. Και όσες ώρες κι αν ξόδεψα κάνοντας κύλιση ξανά και ξανά, το FapBar είναι σαν ένα ατελείωτο λάκκο που δεν έχει τέλος. Πάνω απ 'όλα, είμαι έκπληκτος από τη διάταξη εφαρμογών του, η οποία καθιστά ευχάριστη την πρόσβαση χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Επομένως, αυτή είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση εάν είστε εξαγριωμένοι και δεν θέλετε να ξοδέψετε το χρόνο σας κάνοντας τράτες στις συλλογές άλλων τοποθεσιών. Καλύτερα ρίξτε μια ματιά στο FapBar την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα.

Κατηγορίες πορνό FapBar

FapBar bdsm

Το FapBar δεν υπάρχει χωρίς τη βοήθεια πραγματικών χρηστών από διαφορετικές πηγές. Αυτός ο ιστότοπος αναθέτει σε τρίτους το περιεχόμενό του από πολλές εφαρμογές και ανερχόμενα βίντεο από το Tiktok, το Snapchat, τις Κάμερες και το Onlyfans. Φυσικά, έχει και άλλα επιλεγμένα βίντεο που προέρχονται από διαφορετικά μέρη, αλλά αυτές οι εφαρμογές/ιστοσελίδες ξεχώρισαν πραγματικά περισσότερο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Tiktok, Snapchat, Cams και Onlyfans είναι δημοφιλείς ιστότοποι στους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι θα πήγαιναν όταν θέλουν να μοιράζονται ηχογραφήσεις και σπιτικά βίντεο. Έτσι, όταν ελέγχετε το FapBar, περιμένετε να δείτε ένα σωρό ερασιτεχνικά πράγματα αναμεμειγμένα με ένα-δυο περιεχόμενο πορνοστάρ. Επιπλέον, το FapBar δεν σταματά εκεί από το να σας προσφέρει εκπληκτικό περιεχόμενο, επειδή η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο κατάφερε να ενσωματώσει άλλες κατηγορίες που μπορεί να μας αρέσουν.

Μερικά από τα πράγματα που μου άρεσε ήταν τα 15 δευτερόλεπτα, το πρωκτικό, το Crossdressing, το PAWG, το OnOff, το Lesbian, το Femdom, το Doggy, το BDSM και το Cumsluts. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το FapBar θα είχε κατηγορίες στην πρώτη θέση. Θέλω να πω, έχω δει ιστοτόπους και εφαρμογές εμπνευσμένες από το Tiktok στο παρελθόν, αλλά κανένας από αυτούς δεν προσφέρει κατηγορίες. Απλώς σας δίνουν βίντεο και σας επιτρέπουν να κάνετε κύλιση στη ροή. Ευτυχώς, το FapBar είναι διαφορετικό και δεν μετανιώνω ούτε ένα κομμάτι που έκανα κλικ σε αυτό το κουμπί.

FapBar femdom 2

Το ταξίδι μου δεν σταμάτησε εκεί και έλεγξα τους Asian, Booty, Gay, LGBT, Trans, Toys, Petite, Nerdy, MILF, Ebony, Goth και BBW. Αυτές οι κατηγορίες σίγουρα μου έπληξαν το μυαλό, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου από το να τραντάγομαι. Οι υπέροχες κυρίες του FapBar αξίζουν τα δευτερόλεπτα μου, και υποθέτω ότι θα ζήσετε αυτό που συνάντησα κι εδώ.

Επιπλέον, οι κατηγορίες Blowjob, Chubby, Cuckold, College, Feet, Hardcore, Insertion, Mature, Oral, Orgasm, POV, Public και Teen ήταν εξίσου εκπληκτικές, καθώς όλες δίνουν διαφορετικό ενθουσιασμό που δεν μπορεί να ταιριάξει με άλλα κλιπ. Σίγουρα, κάθε βίντεο και κατηγορία FapBar προσφέρει πολλές και μοναδικές σκηνές. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος έχει ακόμη και κλιπ Hentai και rule34. Τώρα, όλα είναι ολοκληρωμένα. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Γνωρίζατε ότι αυτός ο ιστότοπος διαθέτει επίσης κλιπ από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ολλανδία, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο; Τα κορίτσια προέρχονται από αυτές τις χώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε να ζήσετε και να γευτείτε την καλοσύνη κάθε πολιτισμού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του FapBar

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Μοναδικό και διαφορετικό
 • Εύχρηστος
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Αξιόπιστες πηγές
 • Η λήψη είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

12 Καλύτεροι ιστότοποι πορνό και πορνό TikTok Παρόμοιοι με το Fap.bar:

# 1 - XXXTik

xxxtik

Το XXXTik δεν είναι ιστότοπος δημιουργίας Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί παρόμοια διεπαφή, σχεδιασμό και ιδέα με το Tiktok. Φυσικά —με μια ανατροπή. Σε σύγκριση με την εφαρμογή Tiktok, το XXXTik έχει πολλά πορνό, σεξ, πρωκτικό, γαμημένο, πίπα και πολλά άλλα. Δεν θα δείτε ποτέ κανένα ίχνος χορευτικών σκατά, γαμημένες προκλήσεις και ανοησίες βίντεο.

PROS:

 • Παρόμοια διεπαφή με το TikTok
 • Πανέμορφα ερασιτέχνες κορίτσια
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Δωρεάν και εύχρηστο

Μειονεκτήματα:

 • Οι ετικέτες είναι ενοχλητικές

# 2 - PinPorn

PinPorn

Το PinPorn είναι ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος τύπου TikTok που αντιγράφει την εμφάνιση και την έννοια του Tiktok, αλλά προφανώς διαθέτει μοναδικό πορνό περιεχόμενο. Προσθέτει επίσης περισσότερες πηγές πορνό εκτός από τη σελίδα Tiktok, επομένως σίγουρα θα απολαύσετε πολλά κλιπ με αξιολόγηση x από διαφορετικές εφαρμογές και πλατφόρμες πορνό.

PROS:

 • Δωρεάν και εύχρηστο
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Αποθηκεύστε και κατεβάστε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορώ να κάνω "αγαπημένα" βίντεο

# 3 - FYPTT

Κεντρικό FYPTT

Ονειρευόσασταν να έρθετε σε επαφή με καυτές γυναίκες στο Tiktok; Τότε, ήρθατε στο σωστό μέρος! FYPTT είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για όποιον λαχταρά γυμνό, ζεστό και καυτό Tiktoks. Ενημερώνεται συνεχώς με τα πιο πρόσφατα Tiktoks της NSWF, έτσι δεν θα χάναμε ούτε ένα χτύπημα από τα μουνιά, τις γαϊδούρες και τα γαϊδούρια αυτών των κοριτσιών. Επιπλέον, το FYPTT προσθέτει περισσότερες πηγές εκτός από τη σελίδα Tiktok, οπότε σίγουρα θα απολαύσετε διαφορετικά κλιπ NSWF από πολλές πλατφόρμες όπου συνήθως δεν συμβαίνουν άσχημα πράγματα.

PROS:

 • Πλήθος βίντεο Tiktok
 • Ομαλή περιήγηση
 • Χωρίς buffering
 • Απλός σχεδιασμός
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές ταξινόμησης ή φίλτρου
 • Οι κατηγορίες και οι ετικέτες είναι λίγες
 • Οι ενημερώσεις δεν είναι τακτικές
 • Μερικές διαφημίσεις

# 4 - TikTits

TikTits κύριος

Εάν θέλετε να κάνετε ροή βίντεο, απλώς κάντε κλικ στο TikTits και απολαύστε. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ανακατευθύνσεις, χωρίς άλλα αναδυόμενα παράθυρα που πρέπει να κλείσετε. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα από εξαιρετικά βίντεο σεξ και εξαιρετικές κατηγορίες για ευχαρίστηση κάθε μέρα, μπορείτε δικαίως να πείτε ότι βρίσκεστε σε εξαιρετικά χέρια. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά Tiktoks και πορνό στο διαδίκτυο σήμερα, αλλά πρέπει να επαινέσω το TikTits για ευχάριστες δυνατότητες πλοήγησης και χρηστικότητας.

PROS:

 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικά βίντεο σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μη οργανωμένες κατηγορίες
 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να βελτιωθεί

# 5 - fikfap

fikfap

Πριν επισκεφτώ το FikFap, πραγματικά φανταζόμουν ότι ήταν παρόμοιο με το Tiktok με ανόητα χορευτικά βίντεο, τραγούδια με lip-sync και ενοχλητικές προκλήσεις. Παρόλα αυτά, έμεινα εντελώς έκπληκτος βλέποντας τι υπήρχε πίσω από την κουρτίνα. Το FikFap είναι ένας αυτοσχέδιος ιστότοπος που αντιγράφει την εμφάνιση και την ιδέα του Tiktok αλλά εισάγει μοναδικό περιεχόμενο πορνό. Ναι, αυτό είναι σωστό, το FikFap έχει πολλές μεγάλες γυναικείες γυναικείες, τεράστιες αξιολογήσεις, αυνανισμό και κυνηγητό.

PROS:

 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Διάφορα πορνό βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Όλο το ερασιτεχνικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Εξακολουθεί να βελτιώνεται

# 6 - TikPorn

Το κύριο TikPorn

Το TikPorn δεν είναι ένας συσσωρευτής βίντεο Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί μια παρόμοια διεπαφή και ιδέα με το Tiktok με μια ανατροπή. Ποιο είναι το twist; Σε αντίθεση με το Tiktok με τα χορευτικά σκατά βίντεο και τα ενοχλητικά σκετς, το TikPorn έχει πορνό, πορνό και τίποτα άλλο εκτός από πορνό.

PROS:

 • Πολλά βίντεο σεξ
 • κινητό φιλικό
 • Πανέμορφα κορίτσια
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή για την επιλογή θεμάτων πορνό

# 7 - εγκατάλειψη

terk.nl

Στο Terk, δεν περιλαμβάνονται επαγγελματικά βίντεο πορνό στη συλλογή τους. Αυτός ο ιστότοπος είναι μια εξαιρετική πηγή καταπληκτικών ερασιτεχνικών βίντεο για να ξεγελαστείτε. Οι χρήστες θα γοητευτούν από τα χαρακτηριστικά του, ειδικά μεταξύ των μελών του επί πληρωμή. Τα βίντεο χωρίζονται σε κατηγορίες για να πλοηγηθείτε και να επιλέξετε συγκεκριμένα βίντεο που θέλετε να βλέπετε εύκολα. Κάθε μέρα, ο ιστότοπος ανεβάζει νέα βίντεο που όλοι θα περιμένουν με ανυπομονησία.

PROS:

 • Τα βίντεο είναι δωρεάν για παρακολούθηση
 • Ο ιστότοπος είναι εκ των προτέρων για πλοήγηση και χρήση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτεί περισσότερα είδη βίντεο
 • Οι πληροφορίες για τα μοντέλα δεν είναι διαθέσιμες

# 8 - Γυμνό

Γυμνό

Το Nudez είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος γυμνών που προσφέρει την καλύτερη ποιότητα περιεχομένου για όσους πρωτοεμφανίζονται που θέλουν να κάνουν σκληροπυρηνικό σεξ με τους φίλους τους. Η πλειονότητα των περιεχομένων εδώ είναι ερασιτεχνικά βίντεο, επομένως αναμένετε ότι ορισμένα εγγεγραμμένα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας. Ωστόσο, είναι όλα συναρπαστικά και εμφανίζουν φρικτές ιδιωτικές και δημόσιες εμφανίσεις σεξουαλικών ορμών. Η εγγραφή στο Nudez είναι δωρεάν και μπορείτε ήδη να απολαύσετε εξαιρετικά προνόμια. Δεν έχει προβλήματα όσον αφορά τη φόρτωση του ιστότοπου και επαινείται συνεχώς για την αδιάκοπη δέσμευσή του να παράγει ποιοτικά ερασιτεχνικά πορνό κλιπ.

PROS:

 • Χιλιάδες συλλογές βίντεο δωρεάν για προβολή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κομψός
 • Πολλαπλές επιλογές κατηγορίας

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται επιθετικά

# 9 - Φουκέρ

Φουκέρ

Η δωρεάν πρόσβαση στα καλύτερα ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο είναι ένα όνειρο που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Το καλό είναι ότι ο Fuqer είναι εδώ για να σώσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός παγκοσμίως και απέκτησε τεράστια φήμη μέσω της αδιαμφισβήτητης υπηρεσίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει σε όλους. Φορτωμένος με δωρεάν ερασιτεχνικό πορνό, ο ιστότοπος υποστηρίζει το σύνθημά του παρέχοντας βίντεο που δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Κοιτάζοντας την αρχική του σελίδα, μπορείτε αβίαστα να πείτε ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να διασφαλίσουν ότι φαίνεται αισθητικά ευχάριστος. Έχει μερικές κατηγορίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων, δημοφιλών, κορυφαίων, τυχαίων, σέξι φωτογραφιών και ζωντανού σεξ.

Δείτε την πλήρη κριτική του Fuqer.

PROS:

 • Έχει μια μεγάλη συλλογή από ερασιτέχνες πορνό βανίλιας
 • Η ταξινόμηση βίντεο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του ιστότοπου
 • Ερωτικές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στη συλλογή
 • Δεν απαιτείται εγγραφή για την παρακολούθηση ερασιτεχνικών πορνό
 • Πρόσθετα οφέλη για εγγεγραμμένα μέλη
 • Ποικιλία περιεχομένων για να διαλέξετε
 • Μαζική βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών περιεχομένων βίντεο
 • Η πλειονότητα των βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο με μεγάλη διάρκεια

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη βίντεο απαιτεί εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού
 • Η πλειονότητα των βίντεο έχει κατά μέσο όρο μήκος

# 10 - Απεμπαιρέστε

Απεμπαιρέστε

Εάν χρειάζεστε μερικά βίντεο που αξίζει να δείτε, η επίσκεψη στον ιστότοπο του Dupose θα είναι η καλύτερη απόφαση. Είναι γεμάτο με σέξι ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά για την ακρίβεια και συγκεντρωμένα σε διαφορετικές πλατφόρμες. Αυτά περιλαμβάνουν το Youtube, το Snapchat και πολλούς άλλους ιστότοπους. Το καλύτερο πράγμα σε αυτό είναι ότι διατηρεί πάντα ενημερωμένο το περιεχόμενό του, έτσι ώστε όλοι να βλέπουν φρέσκα και ολοκαίνουργια βίντεο για να ξεγελιούνται κάθε μέρα. Το Dupose είναι ο καλύτερος ιστότοπος για άτομα που αναζητούν γνήσια ερασιτεχνικά αρχεία. Άσε ό,τι κάνεις και βγάλε ένα τράνταγμα.

PROS:

 • Τα ερασιτεχνικά περιεχόμενα εδώ είναι πολλά
 • Ενημερώσεις για το περιεχόμενο πραγματοποιούνται καθημερινά
 • Όλες οι δυνατότητες και τα βίντεο είναι δωρεάν για προβολή

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές
 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο

# 11 - XNXX

xnxx πορνό

Αν και φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, το XNXX προσφέρει πολύ περιεχόμενο — ΔΩΡΕΑΝ. Αν φανταστείτε 18+ φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Έχετε επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθορίσετε τον τύπο μωρού ή μάγκα που θέλετε να δείτε και μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα που θα ικανοποιήσει τα πάντα μέσα σας. Έχουν πολλές συναρπαστικές φωτογραφίες, σπιτικό πορνό και σχεδόν όλα όσα θα εκπληρώσουν τις στροφές και τις φαντασιώσεις σας. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι δεν είναι τόσο ωραίο να το βλέπεις, προσέξτε, η λειτουργικότητά του είναι εφάμιλλη με τους πιο πρόσφατους ιστότοπους πορνό που έχουμε σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για το XNXX με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Περιεχόμενο για ενηλίκους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει
 • Εδώ μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια βίντεο
 • Φιλική προς το χρήστη και ανοιχτή κοινότητα
 • Τα φόρουμ ιδρύονται για την προώθηση της επικοινωνίας
 • Υποστηρίζεται από κινητό

Μειονεκτήματα:

 • διαφημίσεις
 • Η ιστοσελίδα του μπλε χρώματος θα μπορούσε να βελτιωθεί

# 12 - Zoig

zoig κύριος

Το Zoig είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλους τους επίδοξους πορνοστάρ που αναζητούν ένα μέρος που να το αποκαλούν «σπίτι». Είναι ένας καλός και ευρέως γνωστός ιστότοπος με πολύ κομψό σχεδιασμό και λίγες διαφημίσεις.

Επίσης, μπορείτε να περιηγηθείτε σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες βίντεο και εικόνων σε αυτόν τον ιστότοπο. Δυστυχώς, η συλλογή βίντεο του Zoig διαρκεί μόνο ένα λεπτό, αλλά υπόσχομαι ότι είναι όλα εξαιρετικά πρότυπα. Οι εικόνες έρχονται επίσης με υψηλότερη ανάλυση και περιλαμβάνουν καλές επιλογές προβολής διαφανειών. Όταν επισκέπτεστε το Zoig, θα μπορείτε να βλέπετε ενημερωμένες γκαλερί εικόνων και βίντεο, έτσι ώστε να υπάρχει άφθονο υλικό για περιτύλιξη.

Δείτε την πλήρη κριτική του Zoig.

PROS:

 • Κορυφαία συλλογή ερασιτεχνικού/σπιτικού περιεχομένου
 • Δημιουργήθηκε από τον χρήστη
 • Πολλές κατηγορίες
 • Δωρεάν για χρήση
 • Πρόσθετα προνόμια για συνδρομητές
 • Προσβάσιμο ως επισκέπτης

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες λειτουργίες απαιτούν συμμετοχή
 • Λίγο ακατάστατο φόρουμ
 • Όλοι ερασιτέχνες, χωρίς πορνοστάρ

Τελικές λέξεις

Αν θέλετε να γνωρίσετε έναν ιστότοπο τύπου Tiktok, αλλά προτιμάτε πορνό και ρητό περιεχόμενο, τότε το FapBar είναι μια καλή επιλογή. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός για το τεράστιο περιεχόμενο, και αφού τον ελέγξω, μπορώ επιτέλους να τερματίσω αυτή τη φήμη. Ναι, σίγουρα το FapBar είναι από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες πορνό που έχω δει ποτέ. Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι η δωρεάν πρόσβασή του. Αν και θα συναντήσετε μερικές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα σε αντάλλαγμα για δωρεάν πράγματα, πιστεύω ότι είναι ένα αξιόλογο μέρος. Δεν λέω ότι είναι τέλειο όμως. Το FapBar έχει επίσης μειονεκτήματα όπως και άλλοι ιστότοποι πορνό στις μέρες μας. Όμως, πρέπει να πω ότι οι καλές πλευρές υπερτερούν των κακών. Οπότε, αν έχετε μια δύσκολη μέρα, καλύτερα να χαλαρώσετε στο FapBar, να πιείτε λίγη μπύρα και να συνεχίσετε!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 25 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Sharesome & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Sharesome.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sharesome.com Θέλετε να μοιραστείτε μερικά βρώμικα πράγματα σήμερα; Το Sharesome.com προσφέρει μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να συνδέονται και να μοιράζονται περιεχόμενο για ενηλίκους χωρίς φόβο λογοκρισίας, αποκλεισμού ή αναφοράς. Υπάρχει εδώ και καιρό και έχει κερδίσει δημοτικότητα για το ποικίλο περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swipe Fap & 12 Top Notch Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το SwipeFap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwipeFap.com Σαρώνοντας κατά τη διάρκεια του fapping! Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος του Swipe Fap. Σημαίνει ότι τα χέρια σας θα είναι απασχολημένα με άτακτες δραστηριότητες δεξιά και αριστερά. Γαμώτο, το multitasking είναι λίγο δύσκολο για μένα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Extra Naughty & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό TikTok όπως το ExtraNaughty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ExtraNaughty.com Γεια σας, φίλοι! Νιώθω πολύ ενεργητικός και γενναιόδωρος σήμερα. Ως εκ τούτου, θα σας δώσω μερικές από τις τελευταίες μου αποκαλύψεις. Αυτές οι διακοπές ήταν ιδιαίτερες για μένα καθώς μπόρεσα να ασκήσω πολλή αγάπη για τον εαυτό μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fantasi Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Fantasi.one Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fantasi.one Σήμερα, ζούμε σε μια σύγχρονη ζωή όπου το TikTok έχει γίνει ο βασιλιάς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στα σύντομα αλλά διασκεδαστικά κλιπ του, έτσι η σκηνή ψυχαγωγίας ενηλίκων έχει εφαρμόσει αυτήν την έννοια στο περιεχόμενό της. Τώρα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Waptap & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Waptap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Waptap.com Έχω αποτολμήσει σε μερικούς ιστότοπους τύπου TikTok για ενηλίκους στο παρελθόν, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι το WapTap παίρνει την τούρτα το έξυπνο τμήμα. Είναι σαν να έσπασαν τον κώδικα με τον οποίο οι άλλοι πάλευαν. Τώρα, η περιέργειά μου κινήθηκε και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Slushy Review & Top-12 Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Slushy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Slushy.com Σας παρουσιάζουμε το Slushy, τον πικάντικο νέο παίκτη στην αρένα περιεχομένου για ενήλικες! Προσφέρει σύγχρονες ερασιτεχνικές απολαύσεις με μια κομψή, φουτουριστική ατμόσφαιρα που κάνει τη μέση διεπαφή σας να ζηλεύει. Ναι, καλά άκουσες, φίλε — αυτός ο ιστότοπος είναι ο χώρος όπου συναντά δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OGFAP & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το OGFAP.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OGFAP.com Καλώς ήλθατε, αγαπητοί Dudethrillers, στον συναρπαστικό κόσμο του OGFap – όπου οι περιπέτειές σας με φαπαγιές μπορεί να φτάσουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ, παιδιά. Το OGFap δεν είναι ακριβώς το "OG", ειδικά αν ζείτε κάτω από έναν βράχο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Pikped & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Pikped.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pikped.com Πορνό, πορνό και πορνό! Ο κόσμος έχει εφεύρει εκατομμύρια μέσα για να προσφέρει αναψυχή και σεξουαλική ικανοποίηση. Οι ερωτικές εμπειρίες είναι στην άκρη των δακτύλων μας. Οι εποχές που κλέβαμε τη συλλογή γυμνών περιοδικών του πατέρα μας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Avrebo & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Avrebo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Avrebo.com Κυρίες και κύριοι συγκεντρώνονται γιατί πρόκειται να ρίξουμε τα φασόλια σε ένα μυστικό που οι τεχνολογικοί γίγαντες θα ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό . Βλέπετε, το TikTok μπορεί να έχει τις κινήσεις και τα αυλάκια, αλλά όταν πρόκειται για το NSFW […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTok.pm & TOP 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTok.pm Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTok.pm Μπες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλε μου, όπου εκτυλίσσονται τα δράματα της ζωής, τα μιμίδια γίνονται viral και η ατελείωτη κύλιση οδηγεί σε απροσδόκητες ανακαλύψεις. Αλλά κρατήστε τα άλογά σας γιατί σήμερα, βουτάμε σε ένα νέο βασίλειο που συνδυάζει την εθιστική γοητεία των κοινωνικών πλατφορμών με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XFollow Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το XFollow.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XFollow.com Λοιπόν, φίλοι μου λάτρεις του πορνό, σήμερα ξεκινάω ένα ταξίδι για να μάθω ποιον πρέπει να κάνω XFollow σε αυτόν τον νέο ιστότοπο πορνό κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται XFollow. Όπως μπορείτε να περιμένετε, η περιοχή είναι γεμάτη από θυελλώδεις σειρήνες, αλλά τι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FiqFuq & 12 Πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Fiqfuq.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fiqfuq.com Είστε έτοιμοι για έναν άλλο ιστότοπο πορνό του TikTok; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω το FiqFuq. Έχω ακούσει τόσα πολλά γι 'αυτό και πολλοί χρήστες έχουν εξασφαλίσει ότι είναι από τις πιο προσιτές πλατφόρμες για να το αποφύγεις. Υποθέτω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fik Fap & 12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το FikFap.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FikFap.com Η τάση του TikTok έχει εισβάλει στο χώρο του πορνό. Η πορνογραφία TikTok κοσμούσε με συνέπεια τις πρώτες μου ώρες και τις μετέτρεψε σε μια πλήρη επανάσταση αισθησιασμού. Πράγματι, μια μεταμφίεση για το βαριεστημένο πουλί μου ενώ έκανα μερικές εταιρικές δουλειές για ένα πλήρες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTits & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTits.com Παιδιά, η πορνογραφία TikTok ταΐζει τον πεινασμένο μου πούτσο. Έχω καταναλωθεί τον τελευταίο καιρό με μερικούς φανταστικούς θησαυρούς εμπνευσμένους από το διάσημο site κοινωνικής δικτύωσης TikTok.com. Οι διακοπές ενίσχυσαν τον φίλο μου εκεί κάτω καθώς ανακαλύψαμε διάφορες εκπλήξεις. Με αυτό, θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NakedTikTok18 & TOP-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως ο Nakedtiktok18.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nakedtiktok18.com Ακούγοντας το "NakedTikTok18", μπορείτε ήδη να πείτε ότι ο ιστότοπος είναι γεμάτος με φανταστικά πράγματα που θα έλεγαν οι χρόνιοι αυνανιζόμενοι. Δεν χρειάζεται καν να περιηγηθώ στην περιοχή για να ξέρω τι υπάρχει μέσα. Όπως λέει ο τίτλος, το NakedTikTok18 έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pin.Porn Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό TikTok όπως το Pin.Porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pin.Porn Pin. Το Porn θα προσπαθήσει να σας ικανοποιήσει με το σετ του με έντονο υλικό που διέρρευσε από παγκόσμιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι γνωρίζουν πόσο εθιστικά είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας τρελαίνοντας με το TikTok, το Facebook, το YouTube, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xfree & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Xfree.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Xfree.com Τον τελευταίο καιρό, προσπαθώ να βρω κάτι που να συμπληρώνει τις κανονικές συνδρομές μου σε πορνογραφικό ιστότοπο με κάποιο δωρεάν περιεχόμενο, και το Xfree είναι μεταξύ οι τοποθεσίες που τράβηξαν την προσοχή μου. Ως έμπειρος σεξουαλικός μανιακός, μου αρέσει το συνηθισμένο δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NSFW Swipe & TOP 12 Porn Sites TikTok όπως το Nsfwswipe.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nsfwswipe.com Σύρετε εδώ, σύρετε προς τα εκεί. Αυτό βασικά κάνουν οι άνθρωποι στις μέρες μας στο διαδίκτυο. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να βελτιώσετε το σάρωση σας με το NSFW Swipe; Αυτός ο ιστότοπος είναι μια πλατφόρμα πορνό τύπου Tiktok που προσφέρει ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Μπορείτε ήδη να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Tube & Top-12 ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Tikporn.tube Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tikporn.tube Γνωρίζατε ότι το πορνό TikTok είναι μια νέα τάση τώρα; Ω ναι. Όμως, όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Tiktok έχει αρχίσει να διαμεσολαβεί το περιεχόμενό του και να απαγορεύει τη δημοσίευση στην εφαρμογή του κλιπ που σχετίζονται με πορνό. Πριν από αυτόν τον αυστηρό κανονισμό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cake Slip & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το CakeSlip.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CakeSlip.com Είστε τρελοί λάτρεις των γλυκών λιχουδιών όπως οι σοκολάτες, τα κέικ και οτιδήποτε άλλο; Λοιπόν, έχω μια επιπλέον έκπληξη για εσάς. Οι θαυμαστές του πορνό θα τρελαθούν σε μια μπουκιά εύγευστα καλούδια που σερβίρονται από το CakeSlip.com. Ναί, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XXXTik Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και γυμνό TikTok όπως το xxxtik.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xxxTik.com Όταν αρχικά ανακάλυψα τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο TikTok, ευχήθηκα αμέσως να υπήρχε μια έκδοση με αξιολόγηση X. Λαμβάνετε μια συνεχή ροή μικρών σπιτικών κλιπ, ώστε κάθε διεστραμμένος να μπορεί να εντοπίσει τις πιθανότητες. Ορκίζομαι, χάλια, ο πυρήνας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μόνο Tik & Top-12 Γυμνοί ιστότοποι TikTok και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό Όπως το onlytik.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OnlyTtik.com Γεια σας! Ο λογαριασμός μου ανεστάλη από το TikTok για άλλη μια φορά. Θα έπρεπε να νιώθω συντετριμμένος, αλλά είναι μια ευτυχή έκπληξη που εμφανίστηκε στα email μου νωρίτερα σήμερα ένας σύνδεσμος προς το OnlyTik.com. Το όνομα λίγο πολύ το δίνει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Review & 12 καλύτερα Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό όπως το tik.porn Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tik.porn Δεδομένου ότι το TikTok πυροβολεί τα αστέρια σαν πύραυλος, σύντομα έγινε εφαρμογή για εφήβους που δημοσιεύουν ανοησίες χαζές. Φυσικά, λίγες στιγμές αργότερα, μεταμορφώθηκε σε ένα μπουντρούμι αυνανισμού για fuckers σε όλο τον κόσμο. Ήταν κυριολεκτικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FapBar & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και πορνό TikTok Όπως το fap.bar Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fap.bar Αφού είδα το FapBar κάπου στο διαδίκτυο, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι καλό να πιω, να μεθύσω και να το απολαύσω. Αλλά, ελάχιστα ήξερα, ότι το FapBar είναι στην πραγματικότητα ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο μέρος για να ξεφύγεις. Σίγουρα, υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FYPTT Review & Top-12 Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνογραφίας όπως το fyptt.to Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fyptt.to Με τόσα πολλά πορνό στο διαδίκτυο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα σπασμωδικά υλικά του TikTok είναι καλύτερα από αυτά σε άλλους δωρεάν ενήλικες ιστοσελίδες. Πριν προσπαθήσεις λοιπόν να με πείσεις ότι δεν βλέπεις καυτά βίντεο TikTok, φίλε, έχω […]

Μεταβείτε στην κορυφή