Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Πορνοστάρ Χαρέμ

& Top-12 καλύτερα παιχνίδια πορνό και Hentai όπως το PornstarHarem.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornstarHarem.com

Σπίτι πορνοστάρ Χαρέμ

Γεια σας, θαυμαστές του Dudethrill! Εσείς, εγώ και ένα παιχνίδι που είναι στο ραντάρ μας από την αυγή του χρόνου – το θρυλικό Pornstar Harem. Θέλω να πω, έλα, ποιος δεν έχει κρυφά την επιθυμία να βουτήξει στον κόσμο του πόθου, να ελέγξει τις εκδρομές των αγαπημένων τους ενήλικων σταρ και να ξεκινήσει μια εμποτισμένη περιπέτεια που είναι πιο άγρια ​​από ένα τρενάκι του λούνα παρκ;

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.pornstarharem.com/

Λοιπόν, κουμπώσου, φίλε μου, γιατί οι εγκέφαλοι πίσω από αυτό το διαμάντι μάς καταλαβαίνουν – καταλαβαίνουν την πρωταρχική επιθυμία για μια αχνιστή δράση RPG και τη συγκίνηση της συλλογής όχι μόνο οποιασδήποτε φαντασίας αλλά ενός χαρέμι ​​από τα καλύτερα στον γαλαξία ψυχαγωγίας ενηλίκων. Είναι σαν να είσαι ο σκηνοθέτης της υπερπαραγωγής σου με βαθμολογία Χ, που καθοδηγεί τους αγαπημένους σου σταρ σε έναν αμαρτωλό κόσμο που πρακτικά ζητάει λίγη περιπέτεια. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα ταξίδι που θα είναι πιο ακατάστατο από έναν αγώνα για φαγητό σε ένα δείπνο με σπαγγέτι. Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!

Pornstar Harem: The Ultimate Gaming Adventure!

Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στον άγριο κόσμο του PornstarHarem.com – το πνευματικό τέκνο των εγκέφαλων πίσω από το HentaiHeroes. Είναι σαν να πήραν την ουσία των HentaiHeroes, να ρίξουν μερικές απολαυστικές πορνό φωτογραφίες και voila, γεννήθηκε μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού!

Εδώ, δεν παίζετε απλώς οποιοδήποτε παλιό online RPG. έχετε έναν αγγελικό βοηθό που δεν είναι μόνο ο οδηγός σας, αλλά περιστασιακά εμποτίζει τα πράγματα στο τμήμα οικειότητας. Ναι, καλά διαβάσατε – δεν είναι η μέση αναζήτηση της δόξας. είναι μια αναζήτηση για ένα χαρέμι ​​ενηλίκων σταρ. Μιλάμε για ανέβασμα επιπέδου!

Επίσης, μπορείτε να ζήσετε μια παγκόσμια περιπέτεια όπου θα κάνετε jet-setting σε διάφορες τοποθεσίες, θα ολοκληρώσετε αποστολές, θα βουτήξετε σε προκλητικές αποστολές και θα εμπλακείτε σε επικές μάχες. Και πάρτε αυτό – δεν παλεύετε μόνο για τη δόξα. παλεύεις για τον θαυμασμό του πορνοστάρ. Μετακινηθείτε, Έρως. έχουμε έναν νέο προξενητή στην πόλη!

Έτσι, αντί για τη συνηθισμένη ρουτίνα, ξέρετε, το PornstarHarem.com σάς επιτρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο του αγαπημένου σας χαρακτήρα παιχνιδιού. Είναι σαν να παίζεις σκάκι, αλλά τα πιόνια είναι πολύ πιο δελεαστικά και ο στόχος είναι να μεταμορφωθείς στις καλύτερες βασίλισσες.

Πώς να απολαύσετε στο έπακρο το PornstarHarem.com;

Πορνοστάρ χαρέμι ​​σεξ

Το PornstarHarem.com είναι ένα παιχνίδι που έρχεται με εικόνες και διαλόγους που σας πετούν πιο γρήγορα από ένα κολιμπρί με καφεΐνη. Είναι σαν να έχουν πάει την αφήγηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χρησιμοποιώντας σκηνές σεξ πρώτης κατηγορίας όχι μόνο για να πουν μια ιστορία, αλλά για να βελτιώσουν, ας πούμε, την εμπειρία του χρήστη. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν θέλει μια πλευρά της ιστορίας με την… αχ, τη διασκέδασή του;

Επίσης, το παιχνίδι ξεκινά με μια εισαγωγή που είναι βασικά το ορεκτικό σας σε έναν μπουφέ απόλαυσης, οδηγώντας τους χρήστες σε μια απολαυστική σκηνή τριών ατόμων. Είναι σαν την πρώτη πράξη μιας επιτυχημένης ταινίας, αλλά με λιγότερες εκρήξεις και περισσότερες, καλά, ξέρεις.

Αν έχετε βουτήξει τα δάχτυλά σας στον κόσμο των Hentai Heroes, ετοιμαστείτε για λίγο déjà vu. Το παιχνίδι του The Pornstar Harem μοιάζει με μια επανένωση με έναν παλιό φίλο – είναι τόσο οικείο που μπορεί να αρχίσετε να ψάχνετε για την επετηρίδα του γυμνασίου σας. Και όταν τελικά το παιχνίδι ξεκινά, είναι σαν να γλιστράτε στο αγαπημένο σας ζευγάρι φιλόξενων PJ – άνετα, οικεία και έτοιμα για δράση.

Γελάστε, απολαύστε, παίξτε και τρέξτε στο PornstarHarem.com!

Φωτογραφίες από πορνοστάρ χαρέμι

Το παιχνίδι προγράμματος περιήγησης αυτού του ιστότοπου είναι τόσο εύκολο στην πλοήγηση όσο και μια Κυριακή. Φυσικά, είστε ο ήρωας σε αυτήν την περιπέτεια και για να ξεκλειδώσετε τις ζουμερές σκηνές της ιστορίας, πρέπει να κάνετε κλικ σε διαφορετικές τοποθεσίες. Είναι σαν να επιλέγεις την άτακτη περιπέτειά σου, και σε ποιον δεν αρέσει λίγος έλεγχος, έχω δίκιο;

Εν τω μεταξύ, το πλαίσιο της σκηνής χρειάζεται λίγη ώθηση για να πατήσετε. Σκεφτείτε το σαν μια προπόνηση για το δάχτυλό σας που κάνει κλικ. Αλλά, αν δεν έχετε αντοχές, μην ανησυχείτε! Λυγίστε αυτούς τους μυς του παιχνιδιού και αποκτήστε περισσότερη αντοχή χρησιμοποιώντας τα δύο νομίσματα του παιχνιδιού. Είναι σαν το παιχνίδι να λέει, «Γεια σου, πήραμε την πλάτη σου. απλά μην ξεμείνετε από ατμό!».

Παίξτε χωρίς να ανησυχείτε ότι θα χρεοκοπήσετε

Είσοδος πορνοσταρ στο Χαρέμι

Η μηχανική του παιχνιδιού; Προσβάσιμο και ελκυστικό, που το κάνει το τέλειο χόμπι με το ένα χέρι – ναι, καλά διαβάσατε. Υπάρχουν περισσότεροι πόντοι από αυτούς που μπορείτε να κουνήσετε ένα ραβδί, αλλά εδώ είναι η επαγγελματική συμβουλή: δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αστραπής του παιχνιδιού. Γιατί; Επειδή κάθε κλικ κοστίζει ένα και θέλετε να είστε αστραπιαία χωρίς να χρεοκοπήσετε στα κλικ, σωστά; Αυτά τα μωρά ανανεώνονται ανεξάρτητα, αλλά προσέξτε, επιταχύνετε τους δαίμονες - κάντε κλικ πολύ γρήγορα και μπορεί να στεγνώσετε.

Αλλά εδώ είναι η πραγματική συζήτηση - έχω παίξει αυτό το παιχνίδι εδώ και χρόνια χωρίς να ρίξω ούτε ένα νόμισμα στον ιστότοπο. Αγορές εντός παιχνιδιού; Προαιρετικά, όπως η επιλογή γλυκού μετά από ένα μεγάλο γεύμα. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι κάτι σπάνιο στον κόσμο των παιχνιδιών ενηλίκων. Έτσι, είτε είστε απλός κλικ είτε επαγγελματίας στο παιχνίδι, αυτό έχει τη μαγική πινελιά. Κουμπώστε γιατί τα τέταρτα μένουν στην τσέπη σας και η διασκέδαση είναι στο σπίτι!

Δείξτε την περιπετειώδη πλευρά σας Παίζοντας τη λειτουργία Adventure

Πορνοστάρ χαρέμι ​​cum

Θα μεταβείτε σε διαφορετικές τοποθεσίες χρησιμοποιώντας αυτήν τη λειτουργία παιχνιδιού, καθεμία σαν μια σκηνή από τα πιο επικά πορνό βίντεο στο σύμπαν. Δεν είναι απλώς μια βόλτα στο πάρκο. είναι ένα ταξίδι για να κάνετε κλικ μέσα από καρέ και να απολαύσετε τη δόξα των παραδεισένιων χαρακτήρων του παιχνιδιού – ναι, καλά ακούσατε!

Ω, ανέφερα τα boss fights; Φανταστείτε αυτήν την αναμέτρηση όπου απελευθερώνετε τη δύναμη να πολεμάτε την κακιά πορνοστάρ και τη συνοδεία της. Είναι σαν μια Τιτανομαχία αλλά με μια σέξι ανατροπή. Χτυπήστε την μερικές φορές, και voila! Μόλις απελευθερώσατε μια υπέροχη νεαρή κοπέλα. Είναι σαν την ενήλικη εκδοχή της σωτηρίας της ημέρας – ένα αφεντικό τη φορά.

Περισσότερα Harem Adventures στο PornstarHarem.com

Πορνοστάρ Harem bj

Το Χαρέμι ​​είναι ένας παράδεισος τυχερών παιχνιδιών ενηλίκων όπου η διαχείριση μιας ομάδας κυριών σούπερ σταρ είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη. Είναι σαν ένα τρενάκι στοργής, μάχες και αναιδές ψώνια. Συλλέξτε τα κέρδη σας, συμμετάσχετε σε επικές μάχες για να αναβαθμίσετε την «άχαρη εμπειρία» των κοριτσιών σας και εξοπλίστε την ομάδα σας με μια σειρά από συναρπαστικά αξεσουάρ. Γιατί ποιος δεν αγαπά ένα καλό αξεσουάρ πισινό, μύτη ή στόμα; Και όταν ανεβάσετε το παιχνίδι σας, χαρίστε στον εαυτό σας μια ελαφρώς πιο προκλητική φωτογραφία προφίλ. Ετοιμαστείτε για μια άγρια ​​βόλτα - το χαρέμι ​​δεν είναι η βραδιά του παιχνιδιού της γιαγιάς σας!

Γεμίστε την ημέρα σας με περισσότερες δραστηριότητες πορνό στο PornstarHarem.com

Μωρά πορνοστάρ Χαρέμ

Ας βουτήξουμε στην ενότητα Δραστηριότητες, την καρδιά και την ψυχή της δράσης σε αυτό το παιχνίδι. Πρώτον, έχουμε τους «καθημερινούς στόχους» – η αποστολή σας, εάν το αποδεχτείτε, είναι να κατακτήσετε έναν καθορισμένο αριθμό καθημερινών εργασιών. Σκεφτείτε το ως την καθημερινή σας δόση προκλήσεων, όπως να αγοράσετε ένα σωρό αντικείμενα ή να πάτε από τα δάχτυλα στα νύχια με μερικές μάχες με το αφεντικό. Είναι σαν μια προπόνηση για την εικονική σας ικανότητα.

Τώρα, ας μιλήσουμε για «αποστολές». Δεν σας στέλνουμε σε μυστική αποστολή κατασκοπείας, αλλά αρκετά κοντά. Επιλέξτε οποιαδήποτε αποστολή και παρακολουθήστε το ρολόι να χτυπά προς τα κάτω καθώς την κατακτάτε σαν ψηφιακός υπερήρωας. Είναι σαν τη δική σου ταινία δράσης, μείον τις εκρήξεις (εκτός αν αυτό είναι το θέμα σου).

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε "διαγωνισμούς". Φανταστείτε αυτό: εσείς, ο μαέστρος που αγαπά το πορνό, ανταγωνίζεστε άλλους παίκτες για δόξα και επικά βραβεία. Δωρίστε εικονικά μετρητά, κερδίστε επιπλέον πόντους παιχνιδιού από τους αντιπάλους σας και μπουμ, είστε στο δρόμο προς τη νίκη. Είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του κόσμου των τυχερών παιχνιδιών για ενήλικες, με σπάνια χρυσά βραβεία από μια θέαση μονόκερου – οπότε καλύτερα να πιστέψετε ότι αξίζουν τη φασαρία.

Γίνετε άγριοι και τρελοί στις ενότητες νυχτερινού κλαμπ, SexGodPath, Clubs και Seasons

Πορνοστάρ Harem anal

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε αυτό το επικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης – όχι σε οποιοδήποτε κοινό, αλλά σε ένα είδος που έχει μια νότα μαγείας. Θα πετάξετε χρυσό και μετρητά στο μείγμα, και σε αντάλλαγμα, θα πάρετε αυτά τα μυστηριώδη, θρυλικά αντικείμενα ή φροντίστε, κορίτσια! Είναι σαν μια κοσμική λοταρία. Όσο πιο γενναιόδωρα καταβρέχετε τα μετρητά, τόσο υψηλότερα είναι τα πονταρίσματα. Ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει τα ζάρια σε αυτό το εικονικό Βέγκας της νυχτερινής ζωής;

Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το ξεκλείδωμα του SexGodPath – επικές μάχες περιμένουν να κερδίσουν κοριτσάκια premium. Μόλις συγκεντρώσετε 15 γοητευτικές κυρίες στο Χαρέμι ​​σας, θα αποκαλύψετε τα μυστηριώδη Clubs. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Βουτήξτε στην ενότητα "Εποχές", μια εικονική αρένα όπου θα αντιμετωπίσετε τρεις παίκτες που επιλέγονται τυχαία. Η νίκη φέρνει ανταμοιβές και σας κερδίζει τα πολυπόθητα «φιλιά» – το σκανδαλώδες εικονικό νόμισμα των Seasons. Προετοιμαστείτε για μια ξέφρενη βόλτα μέσα από μάχες, ομορφιές και μια σειρά από αναιδείς ανταλλαγές συναλλάγματος!

Ελέγξτε την "Αγορά:" Η θέση σας για τα πάντα

Θα πάμε για ψώνια στο Pornstar Harem! Ο ιστότοπος διαθέτει καταστήματα εξοπλισμού, το μοναδικό σας σημείο για να στολίσετε τον χαρακτήρα σας. Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει "Boosters". Όχι, όχι το είδος του ενεργειακού ποτού. Μιλάω για προσωρινές ενισχύσεις που μπορούν να μετατρέψουν τον χαρακτήρα σου σε δυναμικό. Σκεφτείτε το σαν τον προσωπικό διάδρομο ενεργοποίησης του χαρακτήρα σας.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Τα βιβλία δεν είναι μόνο για να φαίνονται έξυπνα. είναι εδώ για να ενισχύσουν την πολυμάθεια του Χαρέμι ​​σας. Φανταστείτε ότι είστε ο καθηγητής του πάθους, διδάσκοντας στα κορίτσια σας την τέχνη, ας πούμε, της «ανύψωσης». Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η ενότητα «Δώρα». Έχουν τάπες, εσώρουχα και άλλα – ω μου! Αυτά δεν είναι μόνο τα κατά μέσο όρο δώρα σας. είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τη στοργή ενός κοριτσιού.

Ξοδέψτε τα χρήματά σας εδώ και ζήστε τα καλύτερα παιχνίδια!

Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι συναλλάγματος στο Pornstar Harem – και όχι, δεν είναι τα τυπικά χρήματα του Monopoly. Έχουμε χρυσό, την έκδοση του παιχνιδιού για κρύα, σκληρά μετρητά. Αλλά εδώ είναι το λάκτισμα: δεν μπορείτε απλά να καλέσετε χρυσό από τον αέρα. πρέπει να βουτήξετε στις τσέπες του πραγματικού σας κόσμου για αυτό. Ο χρυσός ανοίγει δυνατότητες, από γρήγορες αποστολές έως την ενίσχυση της αντοχής και την αύξηση αυτών των κερδών σαν επαγγελματίας. Α, και ας μην ξεχνάμε, μπορείτε να ρίξετε αυτόν τον χρυσό σε ένα άλλο νόμισμα παιχνιδιού που ονομάζεται μετρητά – η μυστική σάλτσα για να λούσετε το χαρέμι ​​σας με δώρα ή να στολίσετε το άβαταρ σας με εξοπλισμό που ενισχύει την κατάσταση.

Τώρα, προετοιμαστείτε για τη συζήτηση για τα χρήματα γιατί το Pornstar Harem δεν χάνει καθόλου χρόνο για να σας χτυπήσει. Πετάνε μια προσφορά στο δρόμο σας σαν πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ξεκινώντας από 5 $ για ένα απόθεμα χρυσού, που συνήθως αξίζει 40 $. Μιλάμε για ένα τζάκποτ για κάδο ευκαιρίας, σωστά; Αλλά περιμένετε, δεν θα βγάζω ακόμα το πορτοφόλι. Αφού απέρριψε ευγενικά τη χρυσή προσφορά, το παιχνίδι βυθίζεται στη σελίδα όπου οι βετεράνοι των HentaiHeroes ενδέχεται να αποκτήσουν déjà vu vibes.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του PornstarHarem.com

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Πολύ κορυφαίο περιεχόμενο
 • Συναρπαστικά παιχνίδια για ξεκλείδωμα
 • Καταπληκτικό gameplay

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα παιχνίδια έχουν μικροσκοπικά σφάλματα.

Top-12 καλύτερα παιχνίδια πορνό και Hentai παρόμοια με το PornstarHarem.com:

# 1 - SexEmulator

εξομοιωτής σεξ

Με αυτό το πορνό παιχνίδι, μπορείτε να δημιουργήσετε το κορίτσι των ονείρων σας και να το γαμήσετε όλη μέρα χρησιμοποιώντας αυτόν τον εξομοιωτή σεξ μαζί με την εκτεταμένη λίστα άλλων πορνογραφικών παιχνιδιών. Όταν κατεβάζετε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό avatar με βάση τις προτιμήσεις σας και θα είχε κάθε δυνατότητα που θέλετε και τις ικανότητες του υπνοδωματίου. Η πραγματική διασκέδαση ξεκινά όταν εσείς και το κορίτσι σας παίρνετε πιο οικεία σε πολλά σεξουαλικά σενάρια.

Πολλά διαδραστικά παιχνίδια 3D είναι διαθέσιμα για να παίζουν όλοι ανά πάσα στιγμή και όλα φαίνονται εξαιρετικά ρεαλιστικά ότι θα γοητευτείτε και θα θέλετε να παρακολουθείτε κάθε κομμάτι που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας. Με τις πολλές επιλογές που προσφέρει το Sex Emulator, δεν θα βαρεθείτε ποτέ να παίζετε αυτό το παιχνίδι και είναι ένα μπόνους που θα έχετε την ικανοποίηση να γαμήσετε ένα καυτό κορίτσι, το οποίο είναι σαν την φανταστική ονειρική κάθε άντρα.

Το Sex Emulator είναι δωρεάν για όλους, αλλά θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε ο ιστότοπος να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν είστε στη νόμιμη ηλικία για να παίξετε τέτοια παιχνίδια άνω των 18 ετών, το οποίο είναι ένα βήμα που με κάποιο τρόπο γίνεται πρότυπο, ειδικά με οτιδήποτε που σχετίζεται με πορνό. Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό δωρεάν, αλλά να είστε προσεκτικοί και να διαβάσετε κάθε κουτί, ώστε να μην παραπλανηθείτε στην πληρωμή του κόστους συνδρομής. Αν και αν επιλέξετε να πληρώσετε, θα απολαύσετε περισσότερη πρόσβαση σε διαφορετικά παιχνίδια και ιστότοπους πορνό που δεν είναι διαθέσιμοι για δωρεάν χρήστες.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του SexEmulator.

PROS:

 • Καλά σχεδιασμένο παιχνίδι με καλά γραφικά
 • Έχει πολλές αναζητήσεις και προκλήσεις
 • Τα περισσότερα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν μέσω προγράμματος περιήγησης
 • Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τα παιχνίδια, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε το τέλειο και ιδανικό κορίτσι σας
 • Η προσαρμογή του «γαμήσιου φίλου σας» στο παιχνίδι είναι τόσο συγκεκριμένη, ακόμη και μέχρι τα μεγέθη της βυζιάς της
 • Τα είδωλα μοιάζουν πολύ με πραγματικά μοντέλα webcam
 • Ζεστά και ρεαλιστικά ηχητικά εφέ από καυτά μωρά
 • Πάνω από τα παιχνίδια 400 για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες διαφημίσεις εμφανίζονται ακόμη και όταν βρίσκεστε στη μέση μιας καυτής και ευχάριστης σκηνής (μόνο σε δωρεάν έκδοση)
 • Θα χρειαστεί να πληρώσετε αρκετά για να απολαύσετε περισσότερα παιχνίδια πορνό και ιστότοπους

# 2 - ΝάρκοςosXXX

κριτική narcosxxx

Αν ψάχνετε για βιντεοπαιχνίδι για ενήλικες, αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε. Βασίζεται στη δημοφιλή σειρά Netflix, Narcos, και είναι υπερήφανη που παίρνει τη μοναδική πλοκή της εκπομπής για να δουλέψει και για αυτούς. Η ταινία, η οποία βασίζεται στην ιστορία της ζωής του Pablo Escobar, χρησιμοποιείται σε αυτό το πορνογραφικό παιχνίδι, αλλά με μια πολύ ελκυστική συστροφή. Δεδομένου ότι είναι ένας δημοφιλής άρχοντας ναρκωτικών, ο Escobar στο NarcosXXX διαχειρίζεται ένα καρτέλ ναρκωτικών και έχει τον χρόνο στον κόσμο να γαμήσει καυτά κορίτσια και απλά να συμμετάσχει σε κάποιο άγριο σεξ με μεγάλη διασκέδαση. Όλα αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα και οι ενέργειες λογοκρίνονται 100%, κάνοντάς σας να το εκτιμήσετε ως το πιο σέξι φανταστικό οικόπεδο μεταξύ πορνογραφικών παιχνιδιών.

Δεν είναι καινούργιο για τα παιχνίδια πορνό να προσαρμόζονται ή να δημιουργούν παρωδίες από δημοφιλείς ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την προσοχή όλων. Τα ναρκωτικά και το σεξ είναι ένας πολύ επικίνδυνος, θανατηφόρος, αλλά ακαταμάχητος συνδυασμός. Αυτό το παιχνίδι σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων και ανακαλύπτει ποιος είναι ο λόγος πίσω από όλη τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει αυτό το παιχνίδι. Ενώ παίζετε NarcosXXX, μπορείτε είτε να γίνετε ο διαβόητος Escobar και να σκοτώσετε εχθρούς, να ασχοληθείτε με ναρκωτικά, να σκεφτείτε καυτά σκύλα και να γίνετε ο πιο περιζήτητα έμπορος κοκαΐνης… ή θα μπορούσατε επίσης να γίνετε αστυνομία και να σας επιφορτιστεί να πιάσετε τον άρχοντα ναρκωτικών.

Περίπου 1.6 εκατομμύρια παιχνίδια παίζονται το μήνα, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το παιχνίδι είναι υποθετικό και πολλοί άνθρωποι φαίνεται να το απολαμβάνουν. Οι περισσότεροι από τους χρήστες προέρχονται από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Ινδία και τη Γερμανία. Παρόλο που το παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην αρχή, θα το καταλάβετε εύκολα και το επόμενο πράγμα που γνωρίζετε, παίζετε ήδη αυτό το παιχνίδι και απολαμβάνετε κάθε καυτή στιγμή με όμορφα κορίτσια στο παιχνίδι.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του NarcosXXX.

PROS:

 • Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για ενήλικες εμπνευσμένο από μια σειρά Netflix
 • Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί δωρεάν
 • Συναρπαστικό και διαδραστικό παιχνίδι
 • Διαθέτει πλούσιες έννοιες και λεπτομερή εκτέλεση
 • Χρησιμοποιεί 1ο άτομο POV

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υποστηρίζει λήψεις ή εφαρμογές τρίτων
 • Το παιχνίδι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερη βελτίωση
 • Κάποιες λειτουργίες χάνονται ξαφνικά όταν στο παιχνίδι

# 3 - AssasinsSeedOrgies

δολοφόνοι σπόροι οργισμοί

Στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, βλέπουμε πάντα τα δημοφιλή παιχνίδια να παρεμποδίζονται από άλλα παιχνίδια διαφορετικών ειδών και αυτό είναι ένα παράδειγμα. Εάν είστε άπληστος παίκτης, πρέπει να έχετε ακούσει για το Assassins Creed Origins και αυτή είναι η παρωδία του δημοφιλούς παιχνιδιού Assassin. Αντί να είστε εξειδικευμένος δολοφόνος όπως στο αρχικό παιχνίδι, με το Assassins Seed Orgies, θα πρέπει να κυνηγήσετε όμορφες και σέξι γυναίκες και να προσπαθήσετε να κάνετε σεξ μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό είναι το όνειρο, σωστά;

Η ίδια η ιδέα ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει σεξ με όμορφα κορίτσια και να το κάνει σε κάθε δυνατή θέση και τοποθεσία; Αυτό το παιχνίδι θα αναδείξει τη σεξουαλική σας φαντασίωση στο υψηλότερο επίπεδο και θα σας φέρει σε μια διασκεδαστική δράση. Αν και είναι παιχνίδι παρωδίας, είναι διασκεδαστικό να παίζεις παρά την έλλειψη ιστορίας πίσω από αυτό.

Έχει μια λειτουργία ιστορίας όπου μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε μια ιστορία που ξεδιπλώνεται και να παρακολουθείτε τρελές και άγριες σκηνές σεξ. Δεν χρειάζεται καν να κάνετε τίποτα. Απλά καθίστε, χαλαρώστε και παρακολουθήστε την καυτή δράση που θα σας κάνει να νιώσετε ζεστό απλώς παρακολουθώντας. Όσο για την πλήρη λειτουργία του παιχνιδιού, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε επιλογές και να αλληλεπιδράτε με διαφορετικούς χαρακτήρες. Όλες αυτές οι διασκεδαστικές και άγριες ενέργειες θα σας κρατήσουν στα δάχτυλα των ποδιών σας και θα θέλουν περισσότερα ... με όλες τις πιθανότητες να έχετε εικονικό σεξ μέσα στο παιχνίδι μέσω αυτού.

PROS:

 • Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία με παιχνίδια πορνό για να παίξετε αυτό
 • Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό
 • Διατίθεται στις περισσότερες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών
 • Εκπληκτικά γραφικά
 • Οι χαρακτήρες μοιάζουν με αυτούς του αρχικού παιχνιδιού
 • Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια - από μικρές κινήσεις έως εκφράσεις προσώπου χαρακτήρων
 • Δίνει δωρεάν βίντεο μπόνους μετά τη λήψη του παιχνιδιού

Μειονεκτήματα:

 • Σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια πορνό, μπορεί να γίνει βαρετό
 • Προσφέρει λιγότερα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα περισσότερα παιχνίδια πορνό
 • Πολλές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

# 4 - TheFister

το αδρανές σεξ παιχνίδι

Ένα άλλο παιχνίδι παρωδίας που έχει ληφθεί από το The Witcher, αυτό είναι μια άτακτη συλλογή πορνογραφικών παιχνιδιών που φαίνεται ρεαλιστικό και διασκεδαστικό να παίζετε ανά πάσα στιγμή. Το παιχνίδι είναι τόσο ρεαλιστικό που μπορεί να μπερδευτείτε αν παρακολουθείτε ένα πορνό βίντεο ή εξακολουθείτε να παίζετε ένα παιχνίδι. Είναι τόσο ρεαλιστικό και τα καλά νέα, αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν.

Το ίδιο το παιχνίδι είναι σχεδόν απλό και ανόητο. Διαλέξτε το κορίτσι σας, τις σεξουαλικές θέσεις και ξεκινήστε την επιχείρηση Όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά, και ακόμη και με τις σεξουαλικές θέσεις, μπορείτε να τα επιλέξετε όλα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι αρέσουν σε αυτό το παιχνίδι είναι λόγω των ρεαλιστικών χαρακτηριστικών και των λεπτομερειών του. Ακόμη και οι λιγότερες χειρονομίες χαρακτήρων μοιάζουν με το πραγματικό πράγμα, δείχνοντας την προσοχή του παιχνιδιού στη λεπτομέρεια.

PROS:

 • Το παιχνίδι σας δίνει ένα POV της καυτής γυναίκας με την οποία παίζετε
 • Γεμάτο εκπληκτικά γραφικά που θα σας κάνουν να νιώσετε σέξι και άτακτος
 • Λίγοι καθόλου δυσλειτουργίες
 • Δωρεάν για να παίξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε
 • Έχει απλή διεπαφή και πολύ εύκολο να παίξει
 • Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Η ιστορία πίσω από το παιχνίδι φαίνεται αρκετά λείπει και αδιάφορη
 • Το παιχνίδι μπορεί να γίνει λίγο βαρετό μετά από λίγο

# 5 - FapCEO

Nutaku FapCEO

Το Fap CEO είναι το πιο αγαπημένο μου πορνό παιχνίδι. Όπως λέει και το όνομα του παιχνιδιού, μπορείτε να γίνετε Διευθύνων Σύμβουλος και να λειτουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο σεξουαλικής κάμερας. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν προσλήψεις, προπονήσεις και απολύσεις καυτών γυναικών. Σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε συναντήσεις, να κάνετε συνεντεύξεις και να διευθύνετε την εταιρεία — όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε ζωντανή ροή γυμνού.

PROS:

 • Οι διάλογοι είναι πραγματικοί
 • Καταπληκτικά γραφικά Hentai
 • Η ιδέα του παιχνιδιού είναι υπέροχη
 • Ορισμένα παιχνίδια είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβή αγορά εντός εφαρμογής
 • Τα δωρεάν παιχνίδια είναι περιορισμένα

# 6 - RedBedSeduction

κόκκινο παιχνίδι αποπλάνησης κρεβάτι

Αυτό έχει μια δροσερή ιστορία φόντου και θα σας κάνει να γοητευτείτε από την αρχή. Είναι γεμάτο αγαπητούς χαρακτήρες με σκηνές σεξ που είναι τόσο ρεαλιστικές όσο και κόλαση. Όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι, θα παρατηρήσετε ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να τελειοποιήσετε το παιχνίδι. Τα γραφικά, η διάταξη, η διεπαφή, ακόμη και οι χαρακτήρες, είναι όλα καλοφτιαγμένα. Οι χαρακτήρες έχουν μοναδικές προσωπικότητες και αυτό καθιστά το Red Bed Seduction ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα.

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να γαμήσετε κάποιον χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα σκεφτείτε επίσης εδώ και εκεί λόγω της περίπλοκης ιστορίας του. Αν και θα πρέπει επίσης να καταβάλλετε προσπάθεια για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, όταν φτάσετε στις σεξ σκηνές, αξίζει τον κόπο να περιμένετε. Είναι ερωτικό πέρα ​​από τη φαντασία.

PROS:

 • Υψηλής ποιότητας γραφικά
 • Παίζοντας το παιχνίδι θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε μια ταινία 18+
 • Το παιχνίδι είναι χωρίς προβλήματα και είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση
 • Ακόμα κι αν είστε νέοι σε τέτοια παιχνίδια, δεν θα έχετε κανένα δύσκολο καθόλου
 • Μια υπέροχη ιστορία σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια πορνό εκεί έξω
 • Εύκολη και γρήγορη εγγραφή και είναι όλα δωρεάν
 • Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες όπως κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές είναι λίγο καθυστερημένος

# 7 - CuntWars

cuntwars είσοδος

Οι ChickWars ή ευρέως γνωστοί ως «Cunt Wars». Αυτό είναι ένα υπέροχο όνομα ιστότοπου και ένα μεγάλο παιχνίδι. Με αυτόν τον τίτλο, είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν κοροϊδεύουν όμως. Η τακτική εφαρμογή που βασίζεται σε κάρτες που ονομάζεται Cuntwars δημιουργήθηκε από την Hooligan Apps. Αν και το Cunt Wars δεν είναι ένα συμβατικό αγώνα μάχης, θα ήταν πολύ συναρπαστικό να δούμε δύο καυτές γυναίκες να το βγάζουν σε μια αρένα —καθώς αυτό θα ήταν μάλλον απροσδόκητο. Δεν απαιτείται τίποτα ιδιαίτερο για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι Cuntwars. Όλα εκτελούνται στην επιφάνεια εργασίας σας ομαλά, ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε ασυνήθιστο πηγαίο κώδικα.

PROS:

 • Καταπληκτικά παιχνίδια
 • Το περιεχόμενο για κάθε παιχνίδι είναι φανταστικό
 • Εύκολο στην κατανόηση
 • Η περιήγηση στο κινητό είναι ομαλή
 • Η αναπαραγωγή της επιφάνειας εργασίας είναι εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες σκηνές σεξ

# 8 - FapTitans

FapTitans

Ένα προοδευτικό παιχνίδι όπως το FapTitans είναι γνωστό σε πολλούς από εμάς. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να μαντεύετε όλα αυτά στα οποία αναφέρομαι, γιατί προφανώς καταλαβαίνετε αφού αυτό το παιχνίδι δεν είναι καινούργιο για εσάς (σίγουρα). Έχει ένα συμβατικό σκηνικό φαντασίας, με το μεγάλο στήθος να ρίχνεται για τα καλά. Η περισσότερη λειτουργικότητα του παιχνιδιού FapTitans είναι πραγματικά εύκολη και απλή. Είναι πιθανό να χαθείτε πραγματικά στην εμπειρία που δεν είστε πλέον σίγουροι εάν βλέπετε ένα πορνό ή απλώς απολαμβάνετε το παιχνίδι.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Εκπληκτικά γραφικά με χαρακτήρες
 • Διατίθενται οδηγοί για βοήθεια στην πλοήγηση στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγα όχι και τόσο σέξι fillers
 • Αρκετά ακριβό για αναβαθμίσεις

# 9 - GameOfMoans

παιχνίδι του moans review main

Στον κόσμο του gaming, δεν είναι καινούργιο να βλέπεις παιχνίδια παρωδίας που βασίζονται χαλαρά σε άλλες δημοφιλείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι έχουμε ακούσει για το Game of Thrones, σωστά; Λοιπόν, υπάρχει αυτό το παιχνίδι που βασίζεται σε αυτήν την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που προσφέρει εξαιρετική δράση και σεξουαλική ένταση, καθιστώντας το το καλύτερο εναλλακτικό περιβάλλον για τους θαυμαστές του GoT. Το Game of Moans σίγουρα θα αφήσει τους θαυμαστές να αισθάνονται νοσταλγία, καθώς μπορούν να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες του Game of Thrones. Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει ένα είδος επέκτασης από την κύρια ιστορία της σειράς, με πολλή δυναμική χαρακτήρων και καθαρή αλλά σεξουαλική ψυχαγωγία.

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να υπερηφανεύεται για τα υπέροχα σχέδιά του και τα ευκρινή 3D γραφικά του που στοχεύουν να προσελκύσουν κοινό όλων των ηλικιών. Αυτό το παιχνίδι, που είναι ένα απόκοσμο σε αυτήν τη σειρά, έχει φέρει μια αίσθηση που μοιάζει με ζωή σε κάθε χαρακτήρα και ακόμη και ομοιότητα με κάθε έναν από αυτούς, είτε πρόκειται για το σώμα, το πρόσωπο ή τους τρόπους τους. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να έχουμε όλη τη διασκέδαση που θέλουμε και χρειαζόμαστε, και μπορούμε επίσης να επιλέξουμε όποιο μονοπάτι θέλετε να ακολουθήσετε δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι αρκετά αισθησιακό.

Δείτε την πλήρη κριτική του GameOfMoans.

PROS:

 • Το παιχνίδι είναι πλήρως προσαρμόσιμο
 • Οι παίκτες μπορούν να έχουν δωρεάν έλεγχο σχεδόν οτιδήποτε
 • Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να βιώσουν μοναδικές στιγμές στο παιχνίδι
 • Κανείς δεν έχει απαγορευμένη σεξουαλική διασκέδαση
 • Δεν απαγορεύεται καμία δραστηριότητα σε αυτό το παιχνίδι. όλες οι σεξουαλικές πράξεις είναι δυνατές
 • Οι παίκτες μπορούν να βρουν σεξουαλική ικανοποίηση και απελευθέρωση
 • Υπέροχα γραφικά και κινούμενα σχέδια που είναι πολύ ρεαλιστικά
 • Οι σεξ σκηνές στο παιχνίδι είναι τόσο πραγματικές
 • Ορισμένες ιστορίες και σκηνές προέρχονται από το ίδιο το GoT
 • Έχει μια πολύ σταθερή και ενδιαφέρουσα ιστορία
 • Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να γαμήσετε όποιον θέλετε
 • Η συνοδευτική μουσική ταιριάζει καλά στο παιχνίδι
 • Η ιστορία έχει έναν άψογο διάλογο
 • Μπορεί να αναπαραχθεί τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητοι παίκτες ή συρτές, καθώς τα στοιχεία της κάρτας θα κάνουν κάθε παίκτη νόμιμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή για τη γλώσσα
 • Μερικές από τις ιστορίες είναι απλώς σενάρια

# 10 - 3DSexVilla2

Τρισδιάστατη βίλα σεξ

Με σέξι χαρακτήρες και έντονα σενάρια, το εικονικό σεξ δεν μπορούσε να γίνει πιο ζεστό με αυτό το παιχνίδι. Είναι λίγο σαν τους Sims, αλλά περισσότερο ενήλικες, με πολλούς άγριους σεξ και σαγηνευτικούς χαρακτήρες, που σας κάνουν να γοητεύεστε από την αρχή. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής, καθιστώντας το πιο ρεαλιστικό και ευχάριστο. Οι χαρακτήρες μπορούν να δημιουργηθούν, ωστόσο θέλετε να μοιάζουν, ειδικά με τη νέα αναβάθμισή του με τη λειτουργία δημιουργίας προσώπου.

Στο 3D Sex Villa 2, μπορείτε να χτυπήσετε οποιοδήποτε κορίτσι, ειδικά τα ιδανικά κορίτσια σας. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε τους χαρακτήρες να μοιάζουν με διασημότητες στις οποίες είχατε πάντα την αίσθηση. Δεδομένου ότι πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σεμινάριο ή δύο για περισσότερη κατανόηση και ευκολότερη πρόσβαση με τη διεπαφή του παιχνιδιού. Αν και είναι στην πιο ακριβή πλευρά με περίπου 26 $ μηνιαία συνδρομή, εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό και σέξι παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις και τις ανάγκες σας.

PROS:

 • Ρεαλιστικό παιχνίδι με 3D χαρακτήρες και προσαρμογή
 • Οι θέσεις και οι τοποθεσίες του σεξ είναι ατελείωτες
 • Μπορείτε να πειραματιστείτε με τους χαρακτήρες σας, από την εμφάνιση έως τις δεξιότητες του υπνοδωματίου
 • Εάν πληρώσατε για το παιχνίδι, έχετε επίσης δωρεάν πρόσβαση σε άλλα παιχνίδια πορνό
 • Έχει μια λειτουργία ιστορίας με εξαιρετικά καυτή δράση

Μειονεκτήματα:

 • Οι λειτουργίες είναι πολύ περίπλοκες
 • Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξεκινήσετε το παιχνίδι
 • Είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια πορνό

# 11 - Pocket Waifu

Nutaku PocketWaifu

Σύμφωνα με την έρευνά μου, το Pocket Waifu ήταν ένα από τα κορυφαία αγαπημένα παιχνίδια υπολογιστή του Nutaku ποτέ. Με αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν έναν προσωπικό καυλιάρη σύντροφο, διαθέσιμο για να τους βοηθήσει με ό,τι χρειάζονται—είτε είναι άνεση, σεξ, κ.λπ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ που δεν μπορείτε να φανταστείτε να κάνετε στην πραγματική ζωή. Λοιπόν, έτσι υποτίθεται ότι είναι τα παιχνίδια πορνό, σωστά; Εκτός από τις εκπληκτικές πράξεις, το σεξ είναι πάντα στην πρώτη προτεραιότητα.

PROS:

 • Υπάρχουν έξι διαθέσιμα μίνι παιχνίδια
 • Το animation είναι κορυφαίο
 • Οι χαρακτήρες είναι εκπληκτικοί και μοναδικοί
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε την πρόοδο του παιχνιδιού

# 12 - Project QT

nutaku ProjectQT

Το ProjectQT είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με δυνατότητα λήψης για smartphone Android. Είναι πραγματικά μπερδεμένο και εντυπωσιακό για τους περισσότερους από εμάς. Ωστόσο, σας συνιστώ να εξοικειωθείτε με την περίπλοκη έννοια του παιχνιδιού αυτού του παιχνιδιού πρώτα πριν εγγραφείτε. Σίγουρα χρειάζεται υπομονή. Ενώ το κάνουν αυτό, οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν μια δύναμη από τερατώδεις γυναίκες και να σταματήσουν μια βιολογική καταστροφή που έχει εξαπλωθεί στην περιοχή. Οι προόδους που λαμβάνουν οι χαρακτήρες στην ιστορία φέρνουν μαζί τους πολλές καυτές ρομαντικές σκηνές anime και μάχες δράσης που περιλαμβάνουν εκτεταμένο πόλεμο ή μη επακόλουθη εισβολή.

PROS:

 • Καυτές γυναίκες χαρακτήρες
 • Εκπληκτικές ιστορίες
 • Τα γραφικά είναι εξαιρετικής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Η μουσική και ο ήχος χρειάζονται βελτίωση

Συμπέρασμα

Εντάξει, μάγκες, αν σας αρέσουν τα διαδικτυακά παιχνίδια για ενήλικες, μην ψάξετε πέρα ​​από το PornstarHarem.com. Αυτός ο ιστότοπος εκτιμάται εξαιρετικά σαν ένα παιχνίδι πορνό υψηλής ποιότητας που προκαλεί πολύ ενθουσιασμό, ακόμα κι αν το πορτοφόλι σας παραμένει σε δίαιτα. Δεν έχει σημασία αν αναζητάτε μια δωρεάν συγκίνηση ή είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε τη δύναμη του ασημένιου πάσου. Το Pornstar Harem προσφέρει μια ξέφρενη διασκέδαση. Λοιπόν, ετοιμαστείτε, γελάστε, αναπνεύστε και αφήστε το Pornstar Harem να σας οδηγήσει σε μια ξέφρενη βόλτα! Η αναζήτησή σας για πικάντικες αποδράσεις περιμένει!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 16 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Hot Candy Land & 12 ιστοσελίδες πορνό παιχνιδιών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το HotCandyLand.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HotCandyLand.com Ετοιμαστείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας στο παιχνίδι με ενθουσιασμό, γοητεία και ίσως λίγο γέλιο! Αποχαιρετήστε αυτά τα λαμπερά πετράδια, παλιές δρακομαχίες, χαριτωμένα γραφικά και βαρετές ιδέες παιχνιδιών. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το κόκκινο χαλί για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Smut Stone Review & TOP 12 Porn and Hentai Games όπως το SmutStone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SmutStone.com Έχετε βαρεθεί να παίζετε παιχνίδια πορνό είτε εκτός σύνδεσης είτε στο διαδίκτυο, αλλά δεν προσφέρετε σέξι ανατροπές και ευχαρίστηση στη βραδιά σας; Μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Αντίθετα, αφεθείτε σε ένα ποιοτικό πορνό παιχνίδι που λειτουργεί ως πηγή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pornstar Harem & Top-12 Τα καλύτερα παιχνίδια πορνό και Hentai όπως το PornstarHarem.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornstarHarem.com Γεια σας, θαυμαστές του Dudethrill! Εσείς, εγώ και ένα παιχνίδι που είναι στο ραντάρ μας από την αυγή του χρόνου – το θρυλικό Pornstar Harem. Θέλω να πω, έλα, ποιος δεν έχει κρυφά την επιθυμία να βουτήξει στον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Games of Desire & Top-12 ιστότοποι παιχνιδιών σεξ όπως το GamesOfDesire.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GamesOfDesire.com Το πορνό όχι μόνο κυριαρχεί στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων, αλλά είναι επίσης μια δημοφιλής θέση στο gaming. Ω ναι! Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στο να παίζουν παιχνίδια πορνό, και ο Dudethrill είναι ένας από αυτούς. Γι' αυτό, όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Booty Heroes & 12 Πορνο Παιχνίδια που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το BootyHeroes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BootyHeroes.com Μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο όπου οι θαυμαστές της Hentai μετατρέπουν την αγάπη τους για την τρελή Hentai σε κάτι πιο καθηλωτικό. Ας είμαστε ειλικρινείς – τα κανονικά κόμικς Hentai και X-rated δεν κάνουν πλέον το κόλπο. Μιλάμε για όσους αναζητούν συγκίνηση που θέλουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κέντρο παιχνιδιών πορνό & Top-12 Παιχνίδια πορνό και σεξ όπως το PornGamesHub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornGamesHub.com Γεια σας! Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο του δωρεάν gaming για ενήλικες που θα κάνει το joystick σας να πηδήξει από χαρά; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να χύσω τα φασόλια στον απόλυτο παίκτη του παιχνιδιού – το PornGamesHub. Τώρα, ξέρω ότι υπάρχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JeuxPornoGratuits & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για ενήλικες και πορνογραφικά παιχνίδια Hentai όπως το JeuxPornoGratuits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JeuxPornoGratuits.com Ονειρευτήκατε ποτέ να συγκεντρώσετε την απόλυτη ομάδα ενηλίκων διασκεδαστών; Λοιπόν, δεν είσαι μόνος σε αυτήν την ιδιότροπη επιθυμία, φίλε μου. Ευτυχώς, ένα παιχνίδι εκεί έξω ικανοποιεί τις όχι και τόσο αθώες λιγούρες μας. Μπείτε στον ιστότοπο JeuxPornoGratuits, ένα συναρπαστικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επισκεφτείτε το Mama & Top-12 Δωρεάν παιχνίδια σεξ όπως το VisitMama.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VisitMama.com Ας κάνουμε ένα τρελό ταξίδι στη λωρίδα μνήμης, έτσι δεν είναι; Θυμάστε εκείνες τις παλιές καλές μέρες της εναλλαγής κωδικών εξαπάτησης και συμβουλών gaming με τους φίλους σας; Προχωρήστε γρήγορα στο σήμερα και τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να έχουν μετατοπιστεί από τα joystick σε διαφορετικά είδη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wet Pussy Games & Best Porn, Hentai & Sex Games για ενήλικες όπως το Wetpussygames.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wetpussygames.com Εντάξει, φίλοι μου τυχοδιώκτες στην ψυχαγωγία ενηλίκων, ας μιλήσουμε για έναν κόσμο όπου τα όρια απλά δεν υπάρχουν! Σε αυτήν την ταχύρρυθμη ψηφιακή εποχή, οι νέοι ιστότοποι για το σεξ εμφανίζονται σαν μανιτάρια μετά από μια βροχερή μέρα και η καινοτομία δεν έχει όρια. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Horny Gamer & 12 κορυφαίες τοποθεσίες δωρεάν σεξουαλικών παιχνιδιών όπως το HornyGamer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyGamer.com Ας συνδυάσουμε το gaming και το fucking με το HornyGamer.com.! Δεν θα συναντήσετε ποτέ αυτή τη σελίδα αν δεν είστε καυλιάρης παίκτης όπως εγώ, φίλε. Ποιος δεν είναι; Ξέρω ότι έχετε πάει σε διάφορους ιστότοπους παιχνιδιών hentai και πιθανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sexy Fuck Games & 12 Must-Visit Δωρεάν Hentai, Porn και άλλα σεξουαλικά παιχνίδια όπως το Sexyfuckgames.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sexyfuckgames.com Σήμερα, βουτάμε στον δελεαστικό κόσμο των SexyFuckGames - ένα μέρος που υπόσχεται να συνδυάσει τα καλύτερα πράγματα Οι άνδρες λατρεύουν απόλυτα: το σεξ και τα βιντεοπαιχνίδια! Μπορεί να σκέφτεστε, «Γεια, είναι δωρεάν, επομένως πρέπει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nutaku Review & 12 Best Porn, Hentai & Adult Sex Games Like Nutaku.net Show Me 12 Alternatives for Nutaku.net Καθώς ο κόσμος κινείται, τα άτομα γίνονται όλο και πιο άνετα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Εξαιτίας αυτού, πολλές πλατφόρμες πηγαίνουν από τις βασικές στις σεξουαλικές. Θυμάμαι ότι υπήρχε μια περίοδος που τα δημοφιλή πράγματα στις μέρες μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση των καλύτερων παιχνιδιών XXX για το 2023 Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουν να βλέπουμε πορνό τώρα και μετά… αλλά φτάσατε ποτέ σε ένα σημείο όπου αισθάνεστε σαν να είστε κουρασμένοι από τη συνηθισμένη δράση στα βίντεο πορνό που συνήθως παρακολουθείτε; Ίσως ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών πορνό. Αυτά είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ιστοσελίδα Game Of Moans: https://www.gameofmoans.com Ultimate Game of Moans Review (Like Game of Thrones Style) Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Game of Moans Στον κόσμο του gaming, δεν είναι καινούργιο να βλέπω παιχνίδια παρωδίας που βασίζονται χαλαρά σε άλλες δημοφιλείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι έχουμε ακούσει για το Game of Thrones, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NarcosXXX (NO BS) Porn Game Review of Narcosxxx.com Show Me The Verdict (Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα) Τα παιχνίδια στον υπολογιστή και τα βιντεοπαιχνίδια είχαν θέματα για ενήλικες εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια οι προγραμματιστές βρήκαν τις τέλειες ιδέες που απευθύνονται σε σκληρούς παίκτες. Αντί να έχουμε mainstream βιντεοπαιχνίδια με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Emulator Η απόλυτη αναθεώρηση του SexEmulator.com Porn Game Show Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του SexEmulator Φανταστείτε να έχετε όλες τις σεξουαλικές προτροπές να κάνετε οτιδήποτε νέο και εκτός των συνηθισμένων πραγμάτων με κάποιον, αλλά απλά δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο άτομο που μπορεί να το κάνει μαζί σας ίσως λόγω του τρόπου που φαίνονται ή […]

Μεταβείτε στην κορυφή