Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Αναθεώρηση Nutaku

& 12 Καλύτερα πορνογραφικά παιχνίδια πορνό, Hentai και ενήλικες όπως το Nutaku.net

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nutaku.net

nutaku

Καθώς ο κόσμος κινείται, τα άτομα γίνονται όλο και πιο άνετα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους. Εξαιτίας αυτού, πολλές πλατφόρμες πηγαίνουν από τις βασικές στις σεξουαλικές. Θυμάμαι ότι υπήρχε μια περίοδος που τα δημοφιλή πράγματα στις μέρες μας θεωρούνταν εκτός ορίων. Η εξάπλωση αυτής της μεταμόρφωσης φαίνεται σε διάφορους τομείς διασκέδασης και κανείς δεν φαίνεται να αποδοκιμάζει. Αλλά, πράγματι προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στο να πετάξεις.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.nutaku.net/

Γενιές πριν, όταν τα βιντεοπαιχνίδια δεν περιείχαν ρητό σεξουαλικό περιεχόμενο, η μόνη εναλλακτική λύση ήταν μια μεταφορική σεξουαλική σκηνή. Καθώς ο χρόνος προχωρούσε, μερικά βιντεοπαιχνίδια μπόρεσαν να συμπεριλάβουν γυμνό στα γυρίσματα. Και ένα διάσημο παράδειγμα αυτού είναι ο GodofWar. Αλλά τώρα, έχουμε σίγουρα μια τεράστια επιλογή πορνο παιχνιδιών και ένα που μπορώ να συστήσω είναι το Nutaku.

Πολλά από τα παιχνίδια στο Nutaku είναι σχολαστικά κατασκευασμένα αισθησιακά πεδία. Εν ολίγοις, ο ιστότοπος παρουσιάζει μια ζώνη αυξημένης αμαρτωλότητας όπου όλα συμβαίνουν - χωρίς κανέναν περιορισμό. Μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για τους φυσικούς περιορισμούς όπως στον πραγματικό κόσμο. Καθίστε αναπαυτικά και προσαρμοστείτε για μια συναρπαστική περιπέτεια που θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας.

Nutaku: Πορνό και παιχνίδια σε έναν επικό ιστότοπο

Όσον αφορά την ποιότητα, τα παιχνίδια πορνό hentai παίρνουν το έπαθλο. Πολλά παιχνίδια πορνό προσπάθησαν να δημιουργήσουν χαρακτήρες που μοιάζουν με μια πραγματική ανθρώπινη και «σχεδόν» νόμιμη ηχητική φωνή, αλλά συνήθως οδηγούν σε ανατριχιαστικά αβατάρ που δεν είναι τόσο ευχάριστα να παίξουν. Αλλά ω, αγόρι, οι χαρακτήρες παιχνιδιών Nutaku διαθέτουν σίγουρα τα καλύτερα boobies σε σχεδόν οποιαδήποτε κατηγορία τυχερών παιχνιδιών και πιθανώς σε όλη την ιστορία των τυχερών παιχνιδιών.

Το Nutaku φιλοξενεί τα πιο δημοφιλή παιχνίδια hentai αυτές τις μέρες. Στην πραγματικότητα, τα παιχνίδια πορνό στη βιβλιοθήκη τους είναι κατάλληλα για να καλύψουν τις ανάγκες πορνό παικτών, διατηρώντας παράλληλα υψηλές αξίες παραγωγής και παιχνίδι.

Σίγουρα, το hentai μπορεί να μην είναι το φλιτζάνι σας, αλλά θα εντυπωσιαστείτε από τον τεράστιο αριθμό περιπέτειων υψηλής ποιότητας που μπορείτε να παίξετε στο Nutaku. Έχει σίγουρα μια εξαιρετική γκάμα παιχνιδιών πορνό/ενηλίκων που καταφέρνουν να συνδυάζουν τέλεια τα μέρη του παιχνιδιού και του πορνό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια εξίσου διασκεδαστική και πνευματικά διεγερτική εμπειρία.

Η επιτυχία του Nutaku μέσα στα χρόνια

Νέες κυκλοφορίες Nutaku

Η ποικιλία των παιχνιδιών που προσφέρονται στο Nutaku είναι απίστευτη και ομοίως εντυπωσιακή, δεδομένου ότι είναι από τις σημαντικότερες πηγές «δωρεάν» πορνο παιχνιδιών. Στην πραγματικότητα, ο Nutaku έχει δημιουργήσει μια ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα τα τελευταία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με δημιουργούς σε όλο τον κόσμο - φέρνοντας αυτά τα βιντεοπαιχνίδια σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους παιχνιδιού το έτος 2014, πολλοί σκέφτηκαν ότι η πλήρης επιτυχία τους στον αγωνιστικό χώρο θα χρειαζόταν λίγο χρόνο για να βρεθεί. Αλλά προφανώς, αυτό δεν συνέβη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε η Nutaku, συγκέντρωσαν με επιτυχία περισσότερους από ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες στον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους.

Επιπλέον, έχουν διεισδύσει με επιτυχία στον κόσμο των διαδικτυακών παιχνιδιών εν μέσω των σχετικά χαμηλών προϋπολογισμών μάρκετινγκ. Χάρη στους σημαντικούς συντελεστές του - η ισχυρή υποστήριξη του fanbase έχει σημειώσει γρήγορη πρόοδο στη δημοτικότητα του Nutaku. Φυσικά, το κύριο κίνητρο πίσω από την επιτυχία του είναι τα δημοφιλή παιχνίδια που παράγονται από σχεδιαστές και προγραμματιστές παγκοσμίως.

Τα καλύτερα δωρεάν σεξουαλικά παιχνίδια πορνό, Hentai και ενηλίκων στο Nutaku

Περισσότερα από 100+ δωρεάν παιχνίδια πορνό σας περιμένουν στο Nutaku. Ορισμένα από αυτά είναι διαδικτυακά, ενώ υπάρχουν και διάφορα παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά, το Nutaku προσφέρει άλλες περιπέτειες σεξουαλικής προσομοίωσης, εξαιρετικούς αγώνες γεμάτους δράση και sims γνωριμιών ενηλίκων που σίγουρα σας κρατούν απασχολημένους για λίγο. Επίσης, θα βρείτε δωρεάν μοναδικά παιχνίδια για ομοφυλόφιλους, αλλά τα παιχνίδια με τρανς και λεσβίες απαιτούν πληρωμή. Εδώ είναι περίπου μερικά από τα αξιοσημείωτα παιχνίδια που διατίθενται στο Nutaku:

Ήρωες του Χαρέμιου

nutaku Harem Heroes

Το The Harem Heroes είναι ίσως το πιο ενεργό και διάσημο παιχνίδι στο Nutaku. Είναι ένα RPG και οι παίκτες θα περάσουν από πολλές περιπέτειες και φυσικά ... σεξ. Μπορείτε να συλλέξετε τόσες γυναίκες όσο ένα χαρέμι ​​και σίγουρα να τραβήξετε την προσοχή σας όλη την ημέρα.

Έργο Kamihme

Έργο Nutaku Kamihme

Το KamihmeProject είναι ένα νέο παιχνίδι υπολογιστή για ενήλικες στο Nutaku. Έχει μια εντυπωσιακή ιδέα που περιλαμβάνει τον μυστικισμό και προκαλεί τους παίκτες με διάφορες αποστολές μάχης και περιπέτειες. Επιπλέον, υπάρχει άφθονος ρομαντισμός και βία που είναι προσβάσιμα μόνο καθώς προχωράτε περαιτέρω στο ταξίδι του παιχνιδιού. Πάρτε αυτήν την περιπέτεια και γαμήστε αυτά τα κορίτσια hentai!

FAP CEO

Nutaku FapCEO

Στην εντυπωσιακή σειρά hentai/πορνό παιχνιδιών στο Nutaku, ο CEO της Fap είναι η αγαπημένη μου επιλογή. Όπως λέει και το όνομα του παιχνιδιού, μπορείτε να γίνετε Διευθύνων Σύμβουλος και να διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας για sex cam. Οι παίκτες μπορούν να προσλάβουν, να εκπαιδεύσουν και να απολύσουν καυτές γυναίκες. Σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε συναντήσεις, να κάνετε συνεντεύξεις και να διαχειρίζεστε την εταιρεία - ενώ απολαμβάνετε ζωντανή ροή γυμνών. Δεν είναι συναρπαστικό ή τι;

Project QT

nutaku ProjectQT

Το ProjectQT είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, με δυνατότητα λήψης για smartphone Android. Είναι πραγματικά μπερδεμένο και εντυπωσιακό για τους περισσότερους από εμάς. Αλλά, σας εγγυώμαι ότι εξοικειωθείτε με την περίπλοκη ιδέα του παιχνιδιού πρώτα πριν εγγραφείτε. Πράγματι, απαιτείται υπομονή. Ενώ το κάνουν αυτό, οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν μια δύναμη από τερατώδεις γυναίκες και να σταματήσουν μια βιολογική καταστροφή στην περιοχή. Οι εξελίξεις των χαρακτήρων της ιστορίας φέρνουν μαζί τους πολύ καυτές ρομαντικές anime σκηνές δράσης που περιλαμβάνουν εκτεταμένο πόλεμο ή μη επακόλουθη εισβολή.

Κορίτσι ιππότης λουλουδιών

Nutaku Flower Knight Girl

Όσον αφορά τον ερωτισμό, το FlowerKnightGirl είναι ένα από τα πιο όμορφα και σέξι παιχνίδια στο Nutaku. Οι ευθύνες σας ως καπετάνιος του FlowerKnightSquad περιλαμβάνουν την καταπολέμηση τεράστιων κακών που έχουν αποκτήσει τον έλεγχο της σφαίρας σας. Ο σεξουαλικά φορτισμένος ερωτισμός του παιχνιδιού βυθίζει τον παίκτη σε μια ονειρική κατάσταση ύπαρξης. Για να βελτιώσετε την εμπειρία του παιχνιδιού σας, θα βρείτε χάρτες και ενδείξεις που το καθιστούν ένα συναρπαστικό και απόλυτα συναρπαστικό ταξίδι.

CrushCrushMoist & Χωρίς λογοκρισία

nutaku CrushCrushMoist & Uncensored

Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως γνωστό στους λάτρεις του παιχνιδιού λόγω των οπτικών που κόβει την ανάσα. Η ιδέα του παιχνιδιού εδώ είναι: θα πρέπει να κλέψετε τα συναισθήματα των όμορφων γυναικών για να χαλαρώσετε. Μερικές από αυτές τις γυναίκες θα μπορούσαν να πάρουν χρόνο για να ζεσταθούν, οπότε πρέπει να κάνετε τη δουλειά σκληρά και να τις εντυπωσιάσετε. Εάν ολοκληρώσατε το έργο και είστε σε θέση να τους παρασύρετε, κερδίζετε. Αν όμως αποτύχεις, τότε χάνεις. Απλό, σωστά; Ενώ το ανέφερα προηγουμένως, η οπτική αισθητική είναι εξαιρετική και μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια αγγλική έκδοση του παιχνιδιού.

Pocket Waifu

Nutaku PocketWaifu

Σύμφωνα με την έρευνά μου, το Pocket Waifu ήταν ένα από τα κορυφαία αγαπημένα παιχνίδια υπολογιστών του Nutaku ποτέ. Με αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν έναν καυστικό προσωπικό σύντροφο που είναι διαθέσιμος για να τους βοηθήσει σε ό, τι χρειάζονται - άνεση, σεξ κ.λπ.

Fake Lay

nutaku Fake Lay

Σε πολλούς από αυτούς που θέλουν να γίνουν μέρος του «καναπέ» της πορνοβιομηχανίας έχουν τώρα την ευκαιρία να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας εδώ στο FakeLay. Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να είναι οπουδήποτε ή οπουδήποτε για να αποκτήσουν σεξουαλική χάρη με τα κορίτσια. Ο καθένας μπορεί να γίνει αστυνομικός ή ανερχόμενος παραγωγός για να πείσει μια σεξουαλικά ελκυστική γυναίκα να κάνει σεξ.

Ποιότητα μελών & Εγγραφή του Nutaku

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται και χρησιμοποιούν τα παιχνίδια Nutaku από την πρώτη κυκλοφορία τους. Στην πραγματικότητα, είναι υπερήφανοι για τους 80+ εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του. Μόλις ανακαλύψετε το Nutaku, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να εξερευνήσετε τη δυναμική και συναρπαστική τοποθεσία. Η εγγραφή είναι αρκετά εύκολη, στην πραγματικότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, έχετε ήδη πρόσβαση σε οτιδήποτε στη σελίδα.

Όλοι θα ήταν αρκετά τυχεροί να βιώσουν και να λάβουν μέρος στο παιχνίδι ενός βιντεοπαιχνιδιού σε αυτήν την εμπειρία, να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους, να λαμβάνουν αποφάσεις και να υπαγορεύουν πώς πρέπει να ανταποκριθούν σε διαφορετικά σενάρια. Η ενσωμάτωση ρεαλιστικών γραφικών, μαζί με εξαιρετικά γραφικά, σας κάνει να πιστεύετε σαν να ασχολείστε πραγματικά με τα περισσότερα από τα αξέχαστα έργα παρά να τα παρακολουθείτε στην οθόνη.

Κόστος και Golds of Nutaku

Nutaku Main

Ένας σκληροπυρηνικός λάτρης του παιχνιδιού πορνογραφίας θα χαρεί να διαπιστώσει ότι το παιχνίδι και η εμπειρία του Nutaku προσωπικά είναι δωρεάν. Ένας δωρεάν λογαριασμός θα σας προσφέρει ακόμα αρκετό τρόπο, αλλά ορισμένα παιχνίδια απαιτούν συνδρομή, η οποία θα σας κοστίσει. Για δωρεάν λογαριασμό, επιτρέπεται να κατεβάζετε παιχνίδια και να παίζετε σε όποιες συσκευές ισχύουν. Αλλά όπως ανέφερα, το Nutaku μπορεί να μην είναι εντελώς δωρεάν. Για παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσετε το "χρυσό" Nutaku για να αγοράσετε εικονικά προϊόντα και ενημερώσεις χαρακτήρων εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μέγιστες δυνατότητες αυτών των παικτών.

Μην ανησυχείτε όμως, ο Nutaku έχει σκεφτεί τα πάντα όταν πρόκειται για επιλογές παιχνιδιών. Κυρίως με τα χρυσά πακέτα, έχετε μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τα χρήματα με τα οποία είστε έτοιμοι να εμπορευτείτε οικονομικά. Οι παίκτες μπορούν να ξοδέψουν τις πιστώσεις τους, να πάρουν κέρματα και να ανταλλάξουν μπόνους στο παιχνίδι και εικονικά πάσα τυχερών παιχνιδιών περιπέτειας.

Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ανήσυχοι για την αντιμετώπιση των χρημάτων σας επειδή ο Nutaku έχει προγραμματίσει κάθε πιθανή κατάσταση. Στην πραγματικότητα, ο Nutaku δίνει 100 νομίσματα δωρεάν ως δώρο καλωσορίσματος κατά την εγγραφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τυχόν παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο. Επιπλέον, θα λάβετε την πρώτη σας παραγγελία χρυσού με το μισό της τιμής. Δεν είναι συναρπαστικό; Δωρεάν παιχνίδια, συν δωρεάν κέρματα και εκπτώσεις!

Τα κυριότερα σημεία και οι προκλήσεις του Nutaku

PROS:

 • Κορυφαία παιχνίδια για όλους
 • Υπάρχει μια ποικιλία θεμάτων παιχνιδιών και κατηγοριών για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει το παιχνίδι για κινητά
 • Διατίθεται μια εφαρμογή για κινητά
 • Ασφαλής χρήση
 • Αποθηκεύει πληροφορίες ιδιωτικά
 • Παγκόσμια κάλυψη
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη
 • Καταπληκτική ιδέα παιχνιδιού
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι όλα δωρεάν
 • Μερικές αγορές εντός εφαρμογής
 • Δεν είναι όλα τα παιχνίδια διαθέσιμα για λήψη

12 Καλύτερα πορνογραφικά παιχνίδια πορνό, Hentai και ενήλικες Παρόμοια με το Nutaku.net:

# 1 - SexEmulator

σεξουαλική μηχανή

Με αυτό το παιχνίδι πορνό, μπορείτε να δημιουργήσετε το κορίτσι των ονείρων σας και να το γαμήσετε όλη μέρα χρησιμοποιώντας αυτόν τον εξομοιωτή σεξ μαζί με την εκτενή λίστα άλλων πορνο παιχνιδιών. Όταν κατεβάζετε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό avatar με βάση τις προτιμήσεις σας και θα έχει όλες τις δυνατότητες που θέλετε και τις δεξιότητες του υπνοδωματίου για να το εξοπλίσετε. Η πραγματική διασκέδαση ξεκινά όταν εσείς και το κορίτσι σας γίνετε πιο οικείοι σε πολλά σεξουαλικά σενάρια.

Πολλά τρισδιάστατα διαδραστικά παιχνίδια είναι διαθέσιμα για όλους να παίξουν ανά πάσα στιγμή και όλα φαίνονται εξαιρετικά ρεαλιστικά ότι θα γαντζωθείτε και θέλετε να παρακολουθήσετε κάθε κομμάτι του να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας. Με τις πολλές επιλογές που προσφέρει το Sex Emulator, δεν θα βαρεθείτε ποτέ να παίζετε αυτό το παιχνίδι και είναι ένα μπόνους που θα έχετε την ικανοποίηση να γαμήσετε ένα καυτό κορίτσι, κάτι που μοιάζει με την ονειρική φαντασίωση κάθε άντρα.

Το Sex Emulator είναι δωρεάν για όλους, αλλά θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μόνο για να επιβεβαιώσει ο ιστότοπος εάν είστε σε νόμιμη ηλικία για να παίξετε τέτοια παιχνίδια άνω των 18 ετών, το οποίο είναι ένα βήμα που κατά κάποιο τρόπο έγινε στάνταρ, ειδικά με οτιδήποτε σχετίζεται με το πορνό. Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό δωρεάν, αλλά να είστε προσεκτικοί και να διαβάσετε κάθε κουτί, ώστε να μην ξεγελαστείτε να πληρώσετε το κόστος συνδρομής. Αν και αν επιλέξετε να πληρώσετε, θα έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση σε διάφορα παιχνίδια και ιστότοπους πορνό που δεν είναι διαθέσιμα για δωρεάν χρήστες.

Εδώ είναι το πλήρης ανασκόπηση του SexEmulator

PROS:

 • Καλά σχεδιασμένο παιχνίδι με καλά γραφικά
 • Έχει πολλές αναζητήσεις και προκλήσεις
 • Τα περισσότερα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν μέσω προγράμματος περιήγησης
 • Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τα παιχνίδια, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε το τέλειο και ιδανικό κορίτσι σας
 • Η προσαρμογή του «γαμήσιου φίλου σας» στο παιχνίδι είναι τόσο συγκεκριμένη, ακόμη και μέχρι τα μεγέθη της βυζιάς της
 • Τα είδωλα μοιάζουν πολύ με πραγματικά μοντέλα webcam
 • Ζεστά και ρεαλιστικά ηχητικά εφέ από καυτά μωρά
 • Πάνω από τα παιχνίδια 400 για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες διαφημίσεις εμφανίζονται ακόμη και όταν βρίσκεστε στη μέση μιας καυτής και ευχάριστης σκηνής (μόνο σε δωρεάν έκδοση)
 • Θα χρειαστεί να ξοδέψετε λίγο για να απολαύσετε περισσότερα πορνο παιχνίδια και ιστότοπους

# 2 - ΝάρκοςosXXX

κριτική narcosxxx

Αν ψάχνετε για ένα βιντεοπαιχνίδι ενηλίκων, αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε. Βασίζεται στη δημοφιλή σειρά του Netflix, Narcos και υπερηφανεύεται ότι η μοναδική πλοκή της παράστασης θα λειτουργήσει και για αυτούς. Η ταινία, η οποία βασίζεται στην ιστορία της ζωής του Πάμπλο Εσκομπάρ, χρησιμοποιείται σε αυτό το πορνό παιχνίδι, αλλά με μια ευχάριστη ανατροπή. Δεδομένου ότι είναι ένας δημοφιλής άρχοντας ναρκωτικών, ο Escobar στο NarcosXXX διευθύνει ένα καρτέλ ναρκωτικών και έχει τον χρόνο στον κόσμο να γαμήσει τα καυτά κορίτσια και να συμμετάσχει σε κάποιο άγριο σεξ με πολλή διασκέδαση. Όλα αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα και δράσεις λογοκρίνονται 100%, κάνοντάς το να το εκτιμήσετε ως η πιο σέξι φανταστική πλοκή μεταξύ πορνο παιχνιδιών.

Δεν είναι καινούργιο για τα παιχνίδια πορνό να προσαρμόζονται ή να δημιουργούν παρωδίες ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να κεντρίσει την προσοχή όλων. Τα ναρκωτικά και το σεξ είναι ένας πολύ επικίνδυνος, θανατηφόρος, αλλά ακαταμάχητος συνδυασμός. Αυτό το παιχνίδι σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων και ανακαλύπτει τον λόγο πίσω από όλη τη φασαρία που περιβάλλει αυτό το παιχνίδι. Παίζοντας NarcosXXX, μπορείτε είτε να γίνετε ο περιβόητος Εσκομπάρ και να σκοτώσετε εχθρούς, να ασχοληθείτε με ναρκωτικά, να γαμήσετε σκύλες και να γίνετε ο πιο περιζήτητος έμπορος κοκαΐνης…

Περίπου 1.6 εκατομμύρια παιχνίδια παίζονται το μήνα, οπότε δεν είναι περίεργο που αυτό το παιχνίδι είναι διαφημιστικό και πολλοί άνθρωποι φαίνεται να το απολαμβάνουν. Οι περισσότεροι χρήστες του είναι από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Ινδία και τη Γερμανία. Παρόλο που το παιχνίδι μπορεί να είναι μπερδεμένο στην αρχή, θα το πάρεις γρήγορα, και το επόμενο πράγμα που ξέρεις, παίζεις ήδη αυτό το παιχνίδι και απολαμβάνεις κάθε καυτή στιγμή με όμορφα κορίτσια στο παιχνίδι.

Κάντε κλικ εδώ για NarcosXXX πλήρης κριτική

PROS:

 • Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ενηλίκων εμπνευσμένο από μια σειρά Netflix
 • Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί δωρεάν
 • Συναρπαστικό και διαδραστικό παιχνίδι
 • Διαθέτει πλούσιες έννοιες και λεπτομερή εκτέλεση
 • Χρησιμοποιεί 1ο άτομο POV

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υποστηρίζει λήψεις ή εφαρμογές τρίτων
 • Το παιχνίδι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερη βελτίωση
 • Κάποιες λειτουργίες χάνονται ξαφνικά όταν στο παιχνίδι

# 3 - FapTitans

FapTitans

Ένα προοδευτικό παιχνίδι όπως το FapTitans είναι γνωστό σε πολλούς από εμάς. Παρακαλώ μην αισθάνεστε ότι πρέπει να μαντέψετε όλα όσα αναφέρω γιατί προφανώς καταλαβαίνετε αφού αυτό το παιχνίδι δεν είναι καινούργιο για εσάς (σίγουρα). Έχει ένα συμβατικό σκηνικό φαντασίας, με τεράστιο στήθος πεταμένο για καλό μέτρο. Το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητας του παιχνιδιού FapTitans είναι σίγουρα εύκολο και απλό. Είναι πιθανό να χαθείτε πραγματικά στην εμπειρία που δεν είστε πλέον σίγουροι αν βλέπετε πορνό ή απλά απολαμβάνετε το παιχνίδι.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Εκπληκτικά γραφικά με χαρακτήρες
 • Διατίθενται οδηγοί για βοήθεια στην πλοήγηση στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικά όχι και τόσο σέξι πληρωτικά
 • Αρκετά ακριβό για αναβαθμίσεις

# 4 - FapCEO

CEO της nutaku Fap

Το Fap CEO είναι το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι πορνό. Όπως λέει και το όνομα του παιχνιδιού, μπορείτε να γίνετε CEO και να διαχειριστείτε τον δικό σας ιστότοπο sex cam. Οι παίκτες μπορούν να προσλάβουν, να εκπαιδεύσουν και να απολύσουν καυτές γυναίκες. Σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε συναντήσεις, να κάνετε συνεντεύξεις και να διαχειρίζεστε την εταιρεία - ενώ απολαμβάνετε ζωντανή ροή γυμνών.

PROS:

 • Οι διάλογοι είναι πραγματικοί
 • Καταπληκτικά γραφικά Hentai
 • Η ιδέα του παιχνιδιού είναι υπέροχη
 • Ορισμένα παιχνίδια είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβή αγορά εντός εφαρμογής
 • Τα δωρεάν παιχνίδια είναι περιορισμένα

# 5 - AssasinsSeedOrgies

δολοφόνοι σπόροι οργισμοί

Στον κόσμο των παιχνιδιών, βλέπουμε πάντα τα δημοφιλή παιχνίδια να παρωδούνται από άλλα παιχνίδια διαφορετικών ειδών, κάτι που αποτελεί παράδειγμα. Αν είστε μανιώδης gamer, σίγουρα έχετε ακούσει για το Assassins Creed Origins, και αυτή είναι η παρωδία του δημοφιλούς δολοφονικού παιχνιδιού. Αντί να είστε εξειδικευμένος δολοφόνος όπως στο αρχικό παιχνίδι, με τους Assassins Seed Orgies, θα χρειαστεί να κυνηγήσετε όμορφες και σέξι γυναίκες και να προσπαθήσετε να κάνετε σεξ μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό είναι το όνειρο, σωστά;

Το ίδιο το concept ακούγεται διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Ποιος δεν θα ήθελε να γαμήσει όμορφα κορίτσια και να το κάνει σε κάθε δυνατή θέση και θέση; Αυτό το παιχνίδι θα φέρει τη σεξουαλική σας φαντασίωση στο υψηλότερο επίπεδο και θα σας οδηγήσει σε κάποια διασκεδαστική υποκριτική. Αν και είναι ένα παιχνίδι παρωδίας, είναι ακόμα διασκεδαστικό να παίζεις παρά την έλλειψη ιστορίας πίσω από αυτό.

Διαθέτει λειτουργία ιστορίας όπου μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε μια ιστορία να εξελίσσεται και να παρακολουθείτε τρελές και άγριες σκηνές σεξ. Δεν χρειάζεται καν να κάνεις τίποτα. Απλώς καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και παρακολουθήστε την καυτή δράση που θα σας κάνει να νιώσετε καυτή μόνο παρακολουθώντας. Όσον αφορά την πλήρη λειτουργία παιχνιδιού, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε επιλογές και να αλληλεπιδράτε με διαφορετικούς χαρακτήρες. Όλες αυτές οι διασκεδαστικές και άγριες ενέργειες θα σας κρατήσουν στα πόδια σας και θέλετε περισσότερα… με όλες τις πολλές ευκαιρίες να κάνετε εικονικό σεξ στο παιχνίδι μέσω αυτού.

PROS:

 • Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία με παιχνίδια πορνό για να παίξετε αυτό
 • Το gameplay είναι απλό και διασκεδαστικό
 • Διατίθεται στις περισσότερες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών
 • Εκπληκτικά γραφικά
 • Οι χαρακτήρες μοιάζουν με αυτούς του αρχικού παιχνιδιού
 • Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια - από μικρές κινήσεις έως εκφράσεις προσώπου χαρακτήρων
 • Δίνει δωρεάν μπόνους βίντεο μετά τη λήψη του παιχνιδιού

Μειονεκτήματα:

 • Σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια πορνό, μπορεί να γίνει βαρετό
 • Προσφέρει λιγότερες δυνατότητες σε σύγκριση με τα περισσότερα παιχνίδια πορνό
 • Πολλές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

# 6 - CuntWars

CuntWars

Το ChickWars ή ευρέως γνωστό ως "Cunt Wars". Αυτό είναι ένα υπέροχο όνομα ιστότοπου και ένα κολασμένο παιχνίδι. Με αυτόν τον τίτλο, είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν κοροϊδεύουν, όμως. Οι εφαρμογές Hooligan παρήγαγαν την τακτική εφαρμογή που βασίζεται σε κάρτες και ονομάζεται Cuntwars. Ενώ το Cunt Wars δεν είναι ένα συμβατικό μαχητικό γεγονός, θα ήταν πολύ συναρπαστικό να δούμε δύο καυτές γυναίκες να το βγάζουν σε μια αρένα - καθώς αυτό θα ήταν κάπως απροσδόκητο. Δεν απαιτείται τίποτα ιδιαίτερο για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι Cuntwars. Όλα εκτελούνται στην επιφάνεια εργασίας σας ομαλά, οπότε δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε μοναδικό πηγαίο κώδικα.

PROS:

 • Καταπληκτικά παιχνίδια
 • Το περιεχόμενο για κάθε παιχνίδι είναι φανταστικό
 • Εύκολο στην κατανόηση
 • Η περιήγηση στο κινητό είναι ομαλή
 • Η αναπαραγωγή της επιφάνειας εργασίας είναι εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες σκηνές σεξ

# 7 - TheFister

το αδρανές σεξ παιχνίδι

Ένα άλλο παιχνίδι παρωδίας που λαμβάνεται από το The Witcher είναι μια άτακτη συλλογή πορνο παιχνιδιών που φαίνεται ρεαλιστικό και διασκεδαστικό να παίζετε ανά πάσα στιγμή. Το παιχνίδι είναι τόσο φυσικό που μπορεί να μπερδευτείτε για το αν παρακολουθείτε πορνό βίντεο ή εξακολουθείτε να παίζετε ένα παιχνίδι. Είναι τόσο ρεαλιστικό, και τα καλά νέα είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν.

Το ίδιο το παιχνίδι είναι αρκετά απλό και καθόλου παράλογο. Επιλέξτε το κορίτσι σας, τις σεξουαλικές θέσεις και πιάστε δουλειά. Όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά, ακόμη και με τις σεξουαλικές θέσεις, μπορείτε να τα επιλέξετε όλα για να ταιριάξετε - ένας λόγος που αρέσει σε πολλούς αυτό το παιχνίδι είναι τα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά και οι λεπτομέρειες του. Ακόμα και οι χειρονομίες των πιο μικρών χαρακτήρων μοιάζουν με το πραγματικό, δείχνοντας την απίστευτη προσοχή του παιχνιδιού στη λεπτομέρεια.

PROS:

 • Το παιχνίδι σας δίνει ένα POV της καυτής γυναίκας με την οποία παίζετε
 • Γεμάτο εκπληκτικά γραφικά που θα σας κάνουν να νιώσετε σέξι και άτακτος
 • Λίγοι καθόλου δυσλειτουργίες
 • Δωρεάν για να παίξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε
 • Έχει απλή διεπαφή και παίζεται πολύ εύκολα
 • Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Η ιστορία πίσω από το παιχνίδι φαίνεται αρκετά λείπει και αδιάφορη
 • Το παιχνίδι μπορεί να γίνει λίγο βαρετό μετά από λίγο

# 8 - Project QT

Nutaku Project QT

Το ProjectQT είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, με δυνατότητα λήψης για smartphone Android. Είναι πραγματικά μπερδεμένο και εντυπωσιακό για τους περισσότερους από εμάς. Αλλά, σας εγγυώμαι ότι θα πρέπει να εξοικειωθείτε με την περίπλοκη ιδέα του παιχνιδιού πρώτα πριν εγγραφείτε. Πράγματι, απαιτείται υπομονή. Ενώ το κάνουν αυτό, οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν μια δύναμη από τερατώδεις γυναίκες και να σταματήσουν μια βιολογική καταστροφή που έχει εξαπλωθεί στην περιοχή. Οι εξελίξεις των χαρακτήρων της ιστορίας φέρνουν μαζί τους πολύ καυτές ρομαντικές anime σκηνές δράσης που περιλαμβάνουν εκτεταμένο πόλεμο ή μη επακόλουθη εισβολή.

PROS:

 • Καυτές γυναίκες χαρακτήρες
 • Εκπληκτικές ιστορίες
 • Τα γραφικά είναι εξαιρετικής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Η μουσική και ο ήχος χρειάζονται βελτίωση

# 9 - RedBedSeduction

κόκκινο παιχνίδι αποπλάνησης κρεβάτι

Αυτό έχει μια δροσερή ιστορία φόντου και θα σας καθηλώσει από την αρχή. Είναι γεμάτο από συμπαθείς χαρακτήρες με σεξουαλικές σκηνές που είναι τόσο ρεαλιστικές όσο η κόλαση. Όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι, θα αναγνωρίσετε ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να τελειοποιηθεί το παιχνίδι. Τα γραφικά, η διάταξη, η διεπαφή, ακόμη και οι χαρακτήρες, είναι όλα καλοφτιαγμένα. Οι χαρακτήρες έχουν μοναδικές προσωπικότητες και αυτό κάνει το Red Bed Seduction ακόμα πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να γαμήσετε κάποιον χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα σκεφτείτε επίσης εδώ και εκεί λόγω της περίπλοκης ιστορίας του. Παρόλο που θα χρειαστεί επίσης να καταβάλλετε προσπάθεια για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, όταν φτάσετε στις σεξουαλικές σκηνές, αξίζει να περιμένετε. Είναι ερωτικό πέρα ​​από κάθε φαντασία.

PROS:

 • Υψηλής ποιότητας γραφικά
 • Παίζοντας το παιχνίδι θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε μια ταινία 18+
 • Το παιχνίδι είναι χωρίς προβλήματα και είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση
 • Ακόμα κι αν είστε νέοι σε τέτοια παιχνίδια, δεν θα έχετε κανένα δύσκολο καθόλου
 • Μια υπέροχη ιστορία, σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια πορνό εκεί έξω
 • Μια εύκολη και γρήγορη εγγραφή και είναι όλα δωρεάν
 • Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες όπως κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές είναι λίγο καθυστερημένος

# 10 - PocketWaifu

nutaku PocketWaifu

Σύμφωνα με την έρευνά μου, το Pocket Waifu ήταν ένα από τα κορυφαία αγαπημένα παιχνίδια υπολογιστών του Nutaku ποτέ. Με αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν έναν καυστικό προσωπικό σύντροφο που είναι διαθέσιμος για να τους βοηθήσει σε ό, τι χρειάζονται - άνεση, σεξ, κλπ. Υπάρχουν γενναιόδωρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ που δεν μπορείτε να φανταστείτε να κάνουν στην πραγματική ζωή. Λοιπόν, έτσι είναι τα παιχνίδια πορνό όπως υποτίθεται ότι είναι, σωστά; Εκτός από τις εξαιρετικές ενέργειες, το σεξ είναι πάντα στην πρώτη προτεραιότητα.

PROS:

 • Υπάρχουν έξι μίνι-παιχνίδια διαθέσιμα
 • Το animation είναι κορυφαίο
 • Οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικοί και απαράμιλλοι
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε την πρόοδο του παιχνιδιού

# 11 - GameOfMoans

παιχνίδι του moans register

Στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, δεν είναι νέο να βλέπουμε παιχνίδια παρωδίας που βασίζονται χαλαρά σε άλλες δημοφιλείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι έχουμε ακούσει για το Game of Thrones, σωστά; Έτσι, αυτό το παιχνίδι βασίζεται σε αυτήν την τηλεοπτική σειρά που προσφέρει εξαιρετική δράση και σεξουαλική ένταση, καθιστώντας το το καλύτερο εναλλακτικό περιβάλλον για τους λάτρεις του GoT. Το παιχνίδι Moans σίγουρα θα αφήσει τους θαυμαστές νοσταλγούς αφού μπορούν να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες του Game of Thrones. Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει ένα είδος προέκτασης από την κύρια ιστορία της σειράς, με πολλές δυναμικές χαρακτήρων και καθαρή αλλά σεξουαλική ψυχαγωγία.

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να υπερηφανεύεται για τα υπέροχα σχέδια και τα ευκρινή τρισδιάστατα γραφικά που αποσκοπούν να μαγνητίσουν το κοινό όλων των ηλικιών. Το spin-off αυτής της σειράς, αυτό το παιχνίδι έφερε μια αίσθηση ζωής σε κάθε χαρακτήρα και μάλιστα ομοιότητα με καθένα από αυτά, είτε είναι το σώμα, το πρόσωπο ή οι τρόποι. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να έχουμε όλη τη διασκέδαση που θέλουμε και χρειαζόμαστε, και μπορούμε επίσης να επιλέξουμε όποιον δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε, δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι αρκετά αισθησιακό.

Αναθεώρηση GameOfMoans εδώ.

PROS:

 • Το παιχνίδι είναι πλήρως προσαρμόσιμο
 • Οι παίκτες μπορούν να έχουν δωρεάν έλεγχο σχεδόν οτιδήποτε
 • Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να βιώσουν μοναδικές στιγμές στο παιχνίδι
 • Κανείς δεν έχει απαγορευμένη σεξουαλική διασκέδαση
 • Δεν απαγορεύεται καμία δραστηριότητα σε αυτό το παιχνίδι. όλες οι σεξουαλικές πράξεις είναι δυνατές
 • Οι παίκτες μπορούν να βρουν σεξουαλική ικανοποίηση και απελευθέρωση
 • Υπέροχα γραφικά και κινούμενα σχέδια που είναι πολύ ρεαλιστικά
 • Οι σεξ σκηνές στο παιχνίδι είναι τόσο πραγματικές
 • Ορισμένες ιστορίες και σκηνές προέρχονται από το ίδιο το GoT
 • Έχει μια πολύ σταθερή και ενδιαφέρουσα ιστορία
 • Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να γαμήσετε όποιον θέλετε
 • Η συνοδευτική μουσική ταιριάζει καλά στο παιχνίδι
 • Η ιστορία έχει έναν άψογο διάλογο
 • Μπορεί να τρέξει και να παίξει τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε φορητές συσκευές
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητοι παίκτες ή συρτές, καθώς τα στοιχεία της κάρτας θα κάνουν κάθε παίκτη νόμιμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή για τη γλώσσα
 • Μερικές από τις ιστορίες είναι απλώς σενάρια

# 12 - 3DSexVilla2

Τρισδιάστατη βίλα σεξ

Με σέξι χαρακτήρες και έντονα σενάρια, το εικονικό σεξ δεν θα μπορούσε να γίνει πιο καυτό με αυτό το παιχνίδι. Μοιάζει λίγο με τον Sims, αλλά είναι πιο ενήλικος, με πολύ άγριο σεξ και σαγηνευτικούς χαρακτήρες, που σε καθηλώνουν από την αρχή. Προσφέρει μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής, καθιστώντας το πιο ρεαλιστικό και ευχάριστο. Οι χαρακτήρες μπορούν να δημιουργηθούν όπως θέλετε να φαίνονται, ειδικά με τη νέα του αναβάθμιση με τη λειτουργία δημιουργίας προσώπου.

Στο 3D Sex Villa 2, μπορείτε να χτυπήσετε οποιοδήποτε κορίτσι, ειδικά το ιδανικό σας κορίτσι. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε τους χαρακτήρες να μοιάζουν με διασημότητες που πάντα σας άρεσαν. Δεδομένου ότι το παιχνίδι πρέπει να μεταφορτωθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή δύο σεμινάρια για περισσότερη κατανόηση και ευκολότερη πρόσβαση στη διεπαφή του παιχνιδιού. Αν και είναι στην πιο ακριβή πλευρά με περίπου $ 26 μηνιαία συνδρομή, εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό και σέξι παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις και τις ανάγκες σας.

PROS:

 • Ρεαλιστικό παιχνίδι με 3D χαρακτήρες και προσαρμογή
 • Οι θέσεις και οι τοποθεσίες του σεξ είναι ατελείωτες
 • Μπορείτε να πειραματιστείτε με τους χαρακτήρες σας, από την εμφάνιση έως τις δεξιότητες του υπνοδωματίου
 • Εάν πληρώσατε για το παιχνίδι, έχετε επίσης δωρεάν πρόσβαση σε άλλα παιχνίδια πορνό
 • Διαθέτει λειτουργία ιστορίας με εξαιρετικά καυτή δράση

Μειονεκτήματα:

 • Οι λειτουργίες είναι πολύ περίπλοκες
 • Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξεφύγετε από το παιχνίδι
 • Είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια πορνό

Ετυμηγορία

Αφού έριξα μια λεπτομερή ματιά στο Nutaku, ένιωσα ότι θα ήταν ντροπή αν έπρεπε να περάσω όλη μου τη ζωή στην άγνοια και τη βλακεία. Έτσι, χωρίς επιφύλαξη, πρέπει ταπεινά να πω ότι αυτός είναι σίγουρα ένας από τους πιο απίστευτους ιστότοπους πορνο παιχνιδιών για εξερεύνηση και συμμετοχή. Είτε μέσω ενός απλού ιστότοπου είτε ενός ευφυούς διαδικτυακού παιχνιδιού, το σέξι υλικό μπορεί να αποκτηθεί σχεδόν οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Αλλά δεν έχουν πάει όλα καλά όπως ο Nutaku - είτε πρόκειται για χαρακτήρες, γραφικά, έννοιες και σενάρια.

Όχι μόνο θα ήταν διασκεδαστικό να ασχολείσαι με ερωτικές δραστηριότητες με εκπληκτικές γυναίκες, αλλά στην πραγματικότητα, μπορεί να ζήσεις θεαματικά ταξίδια, βασισμένα στην ιστορία, που βρίσκονται μόνο σε ποιοτικές ταινίες, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεις συναρπαστικές σεξουαλικές σκηνές. Έτσι, αν ήμουν στη θέση σας, δεν θα διστάσω να επισκεφτώ το Nutaku τώρα, να κατεβάσω παιχνίδια και να συμμετάσχω όπως ο υπόλοιπος κόσμος.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 16 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Hot Candy Land & 12 ιστοσελίδες πορνό παιχνιδιών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το HotCandyLand.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HotCandyLand.com Ετοιμαστείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας στο παιχνίδι με ενθουσιασμό, γοητεία και ίσως λίγο γέλιο! Αποχαιρετήστε αυτά τα λαμπερά πετράδια, παλιές δρακομαχίες, χαριτωμένα γραφικά και βαρετές ιδέες παιχνιδιών. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το κόκκινο χαλί για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Smut Stone Review & TOP 12 Porn and Hentai Games όπως το SmutStone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SmutStone.com Έχετε βαρεθεί να παίζετε παιχνίδια πορνό είτε εκτός σύνδεσης είτε στο διαδίκτυο, αλλά δεν προσφέρετε σέξι ανατροπές και ευχαρίστηση στη βραδιά σας; Μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Αντίθετα, αφεθείτε σε ένα ποιοτικό πορνό παιχνίδι που λειτουργεί ως πηγή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pornstar Harem & Top-12 Τα καλύτερα παιχνίδια πορνό και Hentai όπως το PornstarHarem.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornstarHarem.com Γεια σας, θαυμαστές του Dudethrill! Εσείς, εγώ και ένα παιχνίδι που είναι στο ραντάρ μας από την αυγή του χρόνου – το θρυλικό Pornstar Harem. Θέλω να πω, έλα, ποιος δεν έχει κρυφά την επιθυμία να βουτήξει στον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Games of Desire & Top-12 ιστότοποι παιχνιδιών σεξ όπως το GamesOfDesire.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GamesOfDesire.com Το πορνό όχι μόνο κυριαρχεί στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων, αλλά είναι επίσης μια δημοφιλής θέση στο gaming. Ω ναι! Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στο να παίζουν παιχνίδια πορνό, και ο Dudethrill είναι ένας από αυτούς. Γι' αυτό, όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Booty Heroes & 12 Πορνο Παιχνίδια που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το BootyHeroes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BootyHeroes.com Μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο όπου οι θαυμαστές της Hentai μετατρέπουν την αγάπη τους για την τρελή Hentai σε κάτι πιο καθηλωτικό. Ας είμαστε ειλικρινείς – τα κανονικά κόμικς Hentai και X-rated δεν κάνουν πλέον το κόλπο. Μιλάμε για όσους αναζητούν συγκίνηση που θέλουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κέντρο παιχνιδιών πορνό & Top-12 Παιχνίδια πορνό και σεξ όπως το PornGamesHub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornGamesHub.com Γεια σας! Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο του δωρεάν gaming για ενήλικες που θα κάνει το joystick σας να πηδήξει από χαρά; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να χύσω τα φασόλια στον απόλυτο παίκτη του παιχνιδιού – το PornGamesHub. Τώρα, ξέρω ότι υπάρχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JeuxPornoGratuits & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για ενήλικες και πορνογραφικά παιχνίδια Hentai όπως το JeuxPornoGratuits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JeuxPornoGratuits.com Ονειρευτήκατε ποτέ να συγκεντρώσετε την απόλυτη ομάδα ενηλίκων διασκεδαστών; Λοιπόν, δεν είσαι μόνος σε αυτήν την ιδιότροπη επιθυμία, φίλε μου. Ευτυχώς, ένα παιχνίδι εκεί έξω ικανοποιεί τις όχι και τόσο αθώες λιγούρες μας. Μπείτε στον ιστότοπο JeuxPornoGratuits, ένα συναρπαστικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επισκεφτείτε το Mama & Top-12 Δωρεάν παιχνίδια σεξ όπως το VisitMama.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VisitMama.com Ας κάνουμε ένα τρελό ταξίδι στη λωρίδα μνήμης, έτσι δεν είναι; Θυμάστε εκείνες τις παλιές καλές μέρες της εναλλαγής κωδικών εξαπάτησης και συμβουλών gaming με τους φίλους σας; Προχωρήστε γρήγορα στο σήμερα και τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να έχουν μετατοπιστεί από τα joystick σε διαφορετικά είδη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wet Pussy Games & Best Porn, Hentai & Sex Games για ενήλικες όπως το Wetpussygames.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wetpussygames.com Εντάξει, φίλοι μου τυχοδιώκτες στην ψυχαγωγία ενηλίκων, ας μιλήσουμε για έναν κόσμο όπου τα όρια απλά δεν υπάρχουν! Σε αυτήν την ταχύρρυθμη ψηφιακή εποχή, οι νέοι ιστότοποι για το σεξ εμφανίζονται σαν μανιτάρια μετά από μια βροχερή μέρα και η καινοτομία δεν έχει όρια. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Horny Gamer & 12 κορυφαίες τοποθεσίες δωρεάν σεξουαλικών παιχνιδιών όπως το HornyGamer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyGamer.com Ας συνδυάσουμε το gaming και το fucking με το HornyGamer.com.! Δεν θα συναντήσετε ποτέ αυτή τη σελίδα αν δεν είστε καυλιάρης παίκτης όπως εγώ, φίλε. Ποιος δεν είναι; Ξέρω ότι έχετε πάει σε διάφορους ιστότοπους παιχνιδιών hentai και πιθανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sexy Fuck Games & 12 Must-Visit Δωρεάν Hentai, Porn και άλλα σεξουαλικά παιχνίδια όπως το Sexyfuckgames.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sexyfuckgames.com Σήμερα, βουτάμε στον δελεαστικό κόσμο των SexyFuckGames - ένα μέρος που υπόσχεται να συνδυάσει τα καλύτερα πράγματα Οι άνδρες λατρεύουν απόλυτα: το σεξ και τα βιντεοπαιχνίδια! Μπορεί να σκέφτεστε, «Γεια, είναι δωρεάν, επομένως πρέπει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nutaku Review & 12 Best Porn, Hentai & Adult Sex Games Like Nutaku.net Show Me 12 Alternatives for Nutaku.net Καθώς ο κόσμος κινείται, τα άτομα γίνονται όλο και πιο άνετα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Εξαιτίας αυτού, πολλές πλατφόρμες πηγαίνουν από τις βασικές στις σεξουαλικές. Θυμάμαι ότι υπήρχε μια περίοδος που τα δημοφιλή πράγματα στις μέρες μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση των καλύτερων παιχνιδιών XXX για το 2023 Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουν να βλέπουμε πορνό τώρα και μετά… αλλά φτάσατε ποτέ σε ένα σημείο όπου αισθάνεστε σαν να είστε κουρασμένοι από τη συνηθισμένη δράση στα βίντεο πορνό που συνήθως παρακολουθείτε; Ίσως ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών πορνό. Αυτά είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ιστοσελίδα Game Of Moans: https://www.gameofmoans.com Ultimate Game of Moans Review (Like Game of Thrones Style) Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Game of Moans Στον κόσμο του gaming, δεν είναι καινούργιο να βλέπω παιχνίδια παρωδίας που βασίζονται χαλαρά σε άλλες δημοφιλείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι έχουμε ακούσει για το Game of Thrones, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NarcosXXX (NO BS) Porn Game Review of Narcosxxx.com Show Me The Verdict (Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα) Τα παιχνίδια στον υπολογιστή και τα βιντεοπαιχνίδια είχαν θέματα για ενήλικες εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια οι προγραμματιστές βρήκαν τις τέλειες ιδέες που απευθύνονται σε σκληρούς παίκτες. Αντί να έχουμε mainstream βιντεοπαιχνίδια με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Emulator Η απόλυτη αναθεώρηση του SexEmulator.com Porn Game Show Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του SexEmulator Φανταστείτε να έχετε όλες τις σεξουαλικές προτροπές να κάνετε οτιδήποτε νέο και εκτός των συνηθισμένων πραγμάτων με κάποιον, αλλά απλά δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο άτομο που μπορεί να το κάνει μαζί σας ίσως λόγω του τρόπου που φαίνονται ή […]

Μεταβείτε στην κορυφή