Ενημερώθηκε στις: 21 Ιουνίου 2024

Viv Thomas Review

& 12 Κορυφαίες Λεσβίες Premium Porn Ιστότοποι όπως το VivThomas.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VivThomas.com

vivthomas σπίτι

Ας προετοιμαστούμε για έναν νέο κύκλο λεσβιακού σεξ! Αυτή η θέση πορνό αποτελεί βασικό στοιχείο της ερωτικής βιβλιοθήκης μου. Σε όλους αρέσει να βλέπουν δύο γυναίκες να χαϊδεύονται η μία την άλλη. Το να τρώνε βρεγμένα μουνιά είναι η εμμονή τους. Ως εκ τούτου, λαχταρώ να τα μεταδίδω όλη μέρα. Η βιομηχανία γνωρίζει αυτή την αμέτρητη δημοτικότητα και δημιούργησε περισσότερους χώρους για να προσελκύσει λεσβίες φανατικές σεξ. Σίγουρα, αυτές οι αλληλεπιδράσεις κοριτσιού με κορίτσι γίνονται εκτεταμένες όσο περνούν τα χρόνια. Γιατί δεν περνάμε από μια από τις θρυλικές λεσβιακές σελίδες – Viv Thomas;

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.vivthomas.com

Ναι, καλά διαβάσατε! Τέλος, εξετάζουμε το Viv Thomas και δεν μπορώ παρά να είμαι ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ την αποκλειστική μου εμπειρία. Αυτός ο σαπφικός ιστότοπος ενσωματώνει τη λαχτάρα και τον ρομαντισμό για να ενδυναμώσει και να αποκαλύψει τη σεξουαλικότητα κάθε μωρού. Η Viv Thomas εγκαινιάζει μια ελκυστική, εντυπωσιακή λεσβιακή βιβλιοθήκη. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να ξετυλίξει την ομορφιά του σεξ και την ποικιλία των μέσων για να σαγηνεύσουν και να προσελκύσουν γυναίκες. Πράγματι, οι ταινίες μπορούν να γίνουν η εμβάπτιση των ανδρών για να κατανοήσουν τις πτυχές της διέγερσης των κυριών τους.

Πρέπει να δοκιμάσετε το Viv Thomas από πρώτο χέρι;

Φυσικά! Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε, φίλε. Η Viv Thomas έχει μεγάλη φήμη για την άψογη καυλιάρη επιλογή. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι πορνογράφοι το αποκαλούν έναν από τους θρύλους. Εάν μια τοποθεσία έχει επισημανθεί με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε με κάποιο τρόπο να εγγυηθείτε την απτή ψυχαγωγία. Πιο πολύ, έγινε αδιαμφισβήτητο καθώς η Vivian Thomas σκηνοθέτησε και παρήγαγε τα βίντεο. Οι εθισμένοι στο πορνό γνωρίζουν αυτό το ταλαντούχο άτομο ως εκείνο που βρίσκεται πίσω από μερικές από τις διάσημες λεσβιακές επιλογές.

Από εδώ, μπορείτε γρήγορα να παρατηρήσετε γιατί το Viv Thomas έχει αυτό το όνομα. Ο σκηνοθέτης είναι εξοπλισμένος με αναμφισβήτητες γνώσεις και δεξιότητες για να φέρει ρομαντισμό και σκληροπυρηνικό σε κάθε ταινία κοριτσιών. Οι εθισμένοι ακόλουθοι εγγυώνται την ποιότητα. Επιπλέον, το Viv Thomas πρόκειται να φέρει ένδοξη ζεστασιά στο αυνανιστικό ταξίδι σας. Έχω δει όλο και περισσότερους διεστραμμένους να εγγράφονται. Η εξασφάλιση μιας θέσης μέλους είναι μια προτεραιότητα για την πλήρη απελευθέρωση των αστρικών ερωτικών λεσβιακών ταινιών.

σελίδα vivthomas

Το Viv Thomas ταιριάζει στις προτιμήσεις σας;

Αυτός ο ιστότοπος premium έχει μια ελκυστική προσέγγιση καθώς προσπαθεί να προσφέρει τα καλούδια γρήγορα. Η Viv Thomas μου έδωσε μια σαγηνευτική διάταξη σε μαύρο και σκούρο γκρι. Στα κείμενα είναι ορατές πιέσεις κίτρινου και λευκού. Το γιγάντιο μοντάζ στον κεντρικό χώρο κάνει την εμπειρία δελεαστική. Βλέπω μωρά να με κοιτούν επίμονα, προσκαλώντας με να δω πώς διεγείρονται ο ένας τον άλλον. Το Viv Thomas εμφανίζει αυτό που θα περιμένατε για μια premium λεσβιακή κατοικία. Δεν έχω δει κάποιο εντυπωσιακό σχέδιο που να το χωρίζει από τα υπόλοιπα.

Ανεξάρτητα από αυτό, οποιοσδήποτε λάτρης του πορνό θα εκτιμούσε τη συνολική καθαριότητα και τις επιτόπιες λειτουργίες του τομέα. Όλα είναι ξεκάθαρα. Αμέσως ζεστάθηκα βλέποντας τις πιο πρόσφατες ταινίες και σιχαίνοντας τις ενημερώσεις των ταινιών. Επίσης, η τοποθέτηση μαρτυριών στη σελίδα είναι ένα ποιοτικό αξιοθέατο. Φυσικά, ως στρατηγική μάρκετινγκ, ο ιστότοπος θα εμφάνιζε θετικές σημειώσεις από το κοινό. Είναι καθήκον μας να παρέχουμε ουσιαστικές αποδείξεις για αυτούς τους ισχυρισμούς.

Μέχρι στιγμής, συμφωνώ με αυτή τη δήλωση, «The Kissing is Incredible..Wow! Το πάθος σε αυτήν την ταινία είναι εκτός τσαρτ». Προσωπικά, τα σάλια στις ταινίες είναι η άμεση αντίδρασή μου. Αγόρι, παρακολούθησα μια ταινία και η φλογερή δίψα για ρομαντισμό και σεξ είναι εμφανής. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την Eve Sweet, τη Foxy Alissa και τους υπόλοιπους επειδή έκαναν μια επιθυμητή παράσταση. Το πουλί μου είναι σταθερό, σκληρό, παρόλο που βρίσκεται ακόμη στην αρχή της αναθεώρησης. Είμαι εκστατικός που βλέπω τις αντιδράσεις καθώς προχωράμε παρακάτω.

σελίδα vivthomas

Pal, περιήγηση και πληρώστε περισσότερο χρόνο στα τμήματα

Η δυνατή παρουσίαση του Viv Thomas έδωσε άμεσες αντιδράσεις στο πουλί μου. Ωστόσο, είμαι πιο ενθουσιασμένος να δω τι πρόκειται να προσφέρουν αυτές οι ενότητες. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ενημερώσεις, ταινίες, φωτογραφίες, μοντέλα, ιστολόγια και ζωντανά κορίτσια. Ναι, πολλές κυρίες webcam σας περιμένουν εδώ στο Viv Thomas. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις ζωντανές εμφανίσεις τους και να μοιραστείτε ποια κοπέλα σας έκανε χαρούμενη σήμερα. Τέλος πάντων, οι διεστραμμένοι μπορούν ακόμα να απολαμβάνουν οικειότητα με τα ηχογραφημένα αντικείμενα από τα μοντέλα στο Viv Thomas.

Μπορείτε να μετακινηθείτε στην αρένα μέσω της μηχανής αναζήτησης ή άλλων εργαλείων περιήγησης. Τα υλικά μπορούν να ταξινομηθούν με πολλούς τρόπους. Η πιο πρόσφατη, κορυφαία, με τις περισσότερες προβολές, τα πιο αγαπημένα και η ανάλυση 4K είναι οι επιλογές σας για να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Δοκίμασα από πρώτο χέρι όλες αυτές τις λειτουργίες και ανακάλυψα με χαρά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι προσδοκίες μου στο Viv Thomas εξυπηρετούνται. Οι ενημερώσεις ταινίας και φωτογραφίας είναι αναμμένες. Δείτε το καθένα, φίλε!

Προσθήκες Wild and Regular Library του Viv Thomas

Το εκρηκτικό περιεχόμενο με κάνει να ιδρώνω ικανοποιητικά στο κρεβάτι. Αγόρι μου, οι ταινίες και οι φωτογραφίες είναι πολύ καυτές. Μου αρέσει η σταθερή ατμόσφαιρα του Playboy. Κάθε αντικείμενο έχει ένα αισθησιακό εξώφυλλο που είναι δελεαστικό και εναρμονισμένο με το θέμα. Ο Viv Thomas ξέρει πώς να ενσωματώνει την τέχνη στην πορνογραφία, με αποτέλεσμα αυτά τα κομψά υλικά στη σελίδα. Κάθε ερμηνευτής φαίνεται σίγουρος και έτοιμος να γλείψει, να φάει και να τονώσει. Δείχνουν πόσο αγαπούν τους κόλπους και ενθουσιάζονται να γεύονται περισσότερο.

μαρτυρίες vivthomas

Εν τω μεταξύ, οι φωτογραφίες έρχονται επίσης σε ίση ποιότητα. Ο Viv Thomas άρπαξε μοναδικές ετικέτες για κάθε υλικό. Τα στοιχεία περιέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το fapping σας, όπως ονόματα μοντέλων, ημερομηνία μεταφόρτωσης και ανάλυση. Κοιτάζοντας τις ημερομηνίες κυκλοφορίας, το Viv Thomas εμφανίζει τακτικές εβδομαδιαίες προσθήκες. Αν κατάλαβα σωστά τα μαθηματικά, ο Viv Thomas προσθέτει στοιχεία δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Μέσω αυτού, μπορεί να έχετε πιο φιλόξενες επιλογές για να ψάξετε.

Στην πραγματικότητα, με έκπληξη παρατήρησα ότι οι χρήστες μπορούν να κάνουν κύλιση μέχρι την παλαιότερη συμφωνία στο αποθετήριο. Έχω μια τεράστια έλξη για το vintage πορνό στις μέρες μας. Έτσι, εκτίμησα αυτές τις ανατροπές που σηκώνουν το πουλί. Το Viv Thomas σάς επιτρέπει να εντοπίσετε τις πρώτες του κινήσεις από το 1999. Αυτό το παλιό υλικό θα επιτρέψει στους θαυμαστές να κοιτάξουν πίσω και να επαινέσουν τον τρόπο με τον οποίο η πορνογραφία έχει αναπτυχθεί με τα χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι η ακλόνητη πείνα για λεσβιακή ερωτική. Ο Viv Thomas με έκανε να αναγνωρίσω περισσότερο τις προσπάθειες και τα περίπλοκα έργα των δημιουργών πορνό. Έχουν αλλάξει τη σεξουαλική ζωή πολλών.

vivthomas ενημερώσεις

Babes για προσθήκη στην αυξανόμενη λίστα των αγαπημένων μου

Η Viv Thomas δημιούργησε με επιτυχία μια γκαλερί με εξίσου εντυπωσιακά μοντέλα πορνό. Το συγκεκριμένο τμήμα ξεσπά σε θαυμασμό ως οι πιο καυτές κυρίες στη σειρά επιχειρήσεων ενηλίκων για να διευκολύνει τις ανάγκες σας. Συνολικά, η Viv Thomas έχει 1178 μοντέλα και 42 καλλιτέχνες στη βιβλιοθήκη. Αυτά τα μωρά θεωρούνται κορυφαία παγκόσμια μοντέλα καθώς συγκεντρώνονται από διάφορα μέρη του κόσμου. Όλοι τους φαίνονται εκπληκτικοί και αθώοι στα πορτρέτα τους. Ωστόσο, μόλις δεις τις ερμηνείες που σπάνε ρεκόρ, θα τις λατρέψεις ακόμα περισσότερο.

Κάθε μωρό έχει ένα αντίστοιχο προφίλ που δείχνει το ιστορικό του. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την ηλικία, τη χώρα, το μέγεθος του στήθους, το βάρος, το ύψος, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών, την εθνικότητα και το μέγεθος του σώματός της. Παρουσιάζονται επίσης αρκετές ταινίες και φωτογραφίες. Παρά τον τεράστιο αριθμό μοντέλων, το Viv Thomas συμπεριέλαβε μια αποκλειστική λειτουργία φιλτραρίσματος σε αυτόν τον τομέα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ταξινομήσετε αποτελεσματικά τις κυρίες αλφαβητικά, με τις περισσότερες προβολές, με κορυφαία βαθμολογία, τις νεότερες, τις αγαπημένες και τις περισσότερες εμφανίσεις. Δείχνει ότι η Lorena Garcia, η Marketa A και η Kelly Collins είναι τα κορυφαία κορίτσια της εβδομάδας.

μοντέλα vivthomas

Πολλά αισθησιακά φιλιά και τρώγοντας μουνί

Όπως ήταν αναμενόμενο, θα δείτε πολλά παθιασμένα φιλιά, γλείψιμο και φαγητό εδώ στο Viv Thomas. Οι λεσβιακές ιστοσελίδες έχουν σχεδιαστεί για να εμφανίζουν τι ακριβώς συμβαίνει σε σκηνές κρεβατοκάμαρας κοριτσιών-κοριτσιών. Ειλικρινά, τόσο τα αποθετήρια ταινιών όσο και εικόνων είναι πολύ καυτά. Αν και αυτά τα αντικείμενα είναι σεναριακά, προγραμματισμένα και σκηνοθετημένα, η σύνδεση και η οικειότητα απεικονίζονται καλά. Η παραγωγή είναι εξαίσια, με προσανατολισμό στη λεπτομέρεια και όχι μόνο. Με αυτό, τα κορίτσια φαίνονται σταθερά συνδεδεμένα και ερωτευμένα.

Επιπλέον, οι αισθησιακές στιγμές δείχνουν την αγάπη των μωρών για αυτό που κάνουν. Φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, μαγεύοντας έτσι το κοινό τους. Τα μουνιά είναι βρεγμένα, δεν δείχνουν ενορχηστρωμένο οργασμό. Επίσης, τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο τα πάνε καλά, εμφανίζοντας πολλές γωνίες κάμερας. Εάν είστε φανατικός φανατικός σεξ, η Viv Thomas έχει αρκετά αντικείμενα για να σας κάνει ευτυχισμένους. Το σκληροπυρηνικό δάχτυλο, το σεξ με τον κώλο, τα σεξουαλικά παιχνίδια, το χάδι στο στήθος, το ομαδικό σεξ και πολλά άλλα είναι έτοιμα να σώσουν τον πουλί σας.

ταινίες vivthomas

Απεριόριστο λεσβιακό σεξ για 19.99 $ ανά μήνα

Αποκτήστε καθημερινές ενημερώσεις, υποστήριξη πελατών 24/7 και αντικείμενα υψηλής ανάλυσης στο Viv Thomas για 19.99 $ μηνιαίως. Αυτή η premium κατοικία παρέχει τρεις επιλογές συνδρομής. Μπορείτε να έχετε τη φθηνότερη από τις επιλογές, 19.99 $ για έναν ολόκληρο μήνα συνδρομή που θα χρεωθεί ξανά τους επόμενους μήνες ή να πληρώσετε μία φορά για 39.99 $. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες δοκιμαστικές περίοδοι, αλλά μπορείτε να έχετε μια επιλογή βάσει προϋπολογισμού μόλις πατήσετε τη συνδρομή ενός έτους με χρέωση 8.33 $ μηνιαίως.

συνδρομή vivthomas

Οι τιμές μπορεί να μην είναι οι φθηνότερες, αλλά η Viv Thomas συμφωνεί να προσφέρει βραβευμένες φωτογραφίες και βίντεο. Οι συναλλαγές είναι επίσης ασφαλείς και ασφαλείς με τη διακριτική μέθοδο χρέωσης. Οι θαυμαστές μπορούν να πληρώσουν τέλη μέσω Visa, Mastercard, Direct Pay, PayPal, Bitcoin και άλλων εναλλακτικών επιλογών. Το Viv Thomas είναι επίσης συμβατό με όλες τις συσκευές με γρήγορη υπηρεσία CDN. Εάν είστε ενθουσιασμένοι με όλες αυτές τις γλυκές και αισθησιακές υποσχέσεις, πατήστε το κουμπί Εγγραφή και εγγράψτε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Συνολικά, ο Viv Thomas είχε μια ποικιλία χαρακτηριστικών θανάτωσης.

Τα υπέρ και τα κατά του VivThomas.com

PROS:

 • Κομψός και premium σχεδιασμένος ιστότοπος
 • Καθαρή σελίδα
 • Κομψές δυνατότητες ταξινόμησης
 • Παγκόσμια μοντέλα και λεσβίες
 • Παθιασμένα περιεχόμενα
 • Καλή παραγωγή και σκηνοθεσία

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα σκληροπυρηνικά πράγματα
 • Ακριβής τιμολόγηση

12 Κορυφαίες ιστοσελίδες Premium Λεσβιών πορνό παρόμοιοι με το VivThomas.com:

# 1 - Σαφική Ερωτική

τρέιλερ sapphicerotica

Το Sapphic Erotica είναι γεμάτο με οποιαδήποτε από τις διεστραμμένες λεσβιακές ανάγκες σας για πορνό. Μπορεί κανείς να απολαύσει τον άσχημο, απλό και αριστοκρατικό σχεδιασμό ροζ σελίδας. Η ομαλή πλοήγηση είναι ο πιο απίστευτος πυρήνας της σελίδας, με μια ποικιλία από σκληροπυρηνικές επιλογές για κατανάλωση. Οι Fappers μπορούν επίσης να περιορίσουν το τέλειο λεσβιακό μωρό τους επιλέγοντας την τοποθεσία πορνό, το μέγεθος του μουνιού και τον τύπο προσώπου των κυριών. Το Sapphic Erotica μου έδωσε μια σπιτική λεσβιακή ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να σας αφήσω να εξερευνήσετε αυτές τις καυλιάρης τσούχτρες.

PROS:

 • Χρόνια με λεσβιακά υλικά
 • Προσφέρει άλλες τέσσερις αποκλειστικές τοποθεσίες μπόνους
 • Σαγηνευτικές και δελεαστικές λεσβίες
 • Καθαρό ροζ site
 • Γρήγορη και αριστοκρατική σελίδα
 • Λειτουργίες στη σελίδα

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες λεπτομέρειες μοντέλων

# 2 - Με παρέσυρε

Σελίδα sheseducedme

Οι λεσβίες είναι τέλειες στην αποπλάνηση και στον πειρασμό. εξ ου και ο τίτλος της τοποθεσίας She Seduced Me ταιριάζει με τον στόχο της σελίδας. Η She Seduced Me συγκέντρωσε τους διάσημους καλλιτέχνες πορνό σε μια αξιοσημείωτη γκαλερί με δραστηριότητες που τρώνε και γλείφουν μουνί. Η μαύρη, κόκκινη και λευκή σελίδα αποτελεί παράδειγμα της σκοτεινής και άτακτης προσωπικότητας της She Seduced Me. Απολαύστε τις απολαύσεις και ελέγξτε τον χώρο για μόνο 2.99 $ σε τρεις ημέρες. Ας δούμε τον αριθμό των παιχνιδιών που μπορείτε να κάνετε, φίλε.

PROS:

 • Απολαυστική λεσβιακή απόδραση
 • Καλή παραγωγή βίντεο
 • Ταινίες μεγάλου μήκους
 • Φθηνότερο από άλλες σελίδες
 • Προγραμματισμένες κυκλοφορίες

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερες ταινίες

# 3 - Ersties

παλαιο σπιτι

Η ροή ποιοτικού πορνό περιλαμβάνει τη δαπάνη ενός μέρους των χρημάτων σας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα με μια premium σελίδα που προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο και εξαιρετικές υπηρεσίες. Ο Έρστις ξέρει την ισορροπία. Έτσι, παρέχει λεσβιακά υλικά σε εξαιρετική μορφή. Μπορείτε να έχετε μια ποικιλία οικείων εξερευνήσεων softcore και γνήσιες σκληρές συνεδρίες. Αν και οι σεξουαλικές σκηνές μπορεί να μην είναι τόσο σκληρές όσο άλλοι χώροι, οι ταινίες είναι απίστευτες. Ο στόχος του Ersties είναι οι παθιασμένες πραγματικές συναντήσεις κοριτσιού με κορίτσι. 

Ολόκληρη η κριτική του Ersties εδώ.

PROS:

 • Απολαυστικά πολύχρωμη κατοικία
 • Καθαρό και εντυπωσιακό
 • Πραγματικά ερασιτέχνες κορίτσια και ζευγάρια
 • Οικείες σκηνές
 • Καλής παραγωγής κινήσεις υψηλής ποιότητας
 • Χιλιάδες ταινίες και εικόνες
 • Διαθέσιμες συνεντεύξεις
 • Λήψεις και συνεπείς μεταφορτώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβείς τιμές
 • Χωρίς δοκιμαστικές περιόδους

# 4 - Bellesa

Σπίτι της BellesaFilms

Το Bellesa Porn είναι ένας ιστότοπος πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε σήμερα. Παράγουν πορνό βίντεο φτιαγμένα για την ευχαρίστηση των γυναικών. Επίσης, τα θέματα περιέχουν γυναίκες ερμηνεύτριες που διασκεδάζουν με τον εαυτό τους αντί να είναι αντικείμενο ευχαρίστησης. Πράγματι, υπάρχει μια εκτενής παρουσίαση της ισότητας, ένα κρίσιμο συστατικό του φεμινιστικού πορνό.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Bellesa.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός, αλλά κομψός
 • Εύκολο στην περιήγηση και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η κοινότητα προωθεί ένα θετικό περιβάλλον
 • Δημιουργήστε πραγματικό σεξ
 • Τα αστέρια έχουν δημοφιλή ονόματα στον κλάδο

Μειονεκτήματα:

 • Πορνογραφικά βίντεο που προορίζονται για γυναίκες

# 5 - Lesbea

lesbea σπίτι

Η Lesbea είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους καλύτερους παραγωγούς πορνό στην ομάδα σαγηνευτικών ερωτικών χώρων του Sexy Hub. Εάν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμη έναν από αυτούς τους τομείς του δικτύου, κάνατε τη σωστή επιλογή ξεκινώντας το με το Lesbea.com. Λίγα μόνο στοιχεία σχετικά με το Sexy Hub, αυτή η σελίδα ξεκίνησε την αναζήτησή της στον κλάδο το 2014. Το έτος ίδρυσής της υποδηλώνει την κατάστασή της στην επιχείρηση. Το Sexy Hub μπορεί να μην είναι τόσο εκτεταμένο όσο τα περισσότερα μεγάλα πορνό ονόματα της επιχείρησης, αλλά έχει αναγνωριστεί άγρια.

Διαβάστε τα πλήρη στοιχεία του Lesbea εδώ.

PROS:

 • Προγραμματισμένες μεταφορτώσεις
 • Συνεπείς φρέσκες ιδέες και υλικά
 • Οι πιο καυτές γυναίκες και λεσβίες πορνό ερμηνευτές
 • Απεριόριστη ροή
 • Ταξινομήστε τα περιεχόμενα με ευκολία
 • Εκλεκτοί παίκτες
 • Κινήσεις υψηλής ευκρίνειας
 • Πρόσβαση στο δίκτυο του Sexy Hub

Μειονεκτήματα:

 • Πληρώστε στο fap
 • Χωρίς δωρεάν προεπισκοπήσεις
 • Λίγα τμήματα

# 6 - Girls Way

προεπισκόπηση girlsway

Το Girls Way είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να αντιμετωπίσετε τις επιθυμίες σας για λεσβίες για πορνό. Είναι εύκολο να τα προσθέσετε στη λίστα με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε, καθώς πλημμυρίζουν τους θαυμαστές του πορνό με συναρπαστικά αποκλειστικά υλικά και πρωτότυπο περιεχόμενο. Ονομάστε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας σκηνές δράσης λεσβιών. Η Girls Way είναι στην ευχάριστη θέση να τα παραδώσει στα κατώφλια σας. Ωστόσο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να επιλέξετε μια συνδρομή για να απολαύσετε πλήρως τις λειτουργίες drooling.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική του Girls Way.

PROS:

 • Καθαρός και οργανωμένος τομέας
 • Αποκλειστική σειρά
 • Υλικά υψηλής ανάλυσης
 • Κορυφαία χαρακτηριστικά
 • Ενημερώνεται με συνέπεια
 • Κορίτσι του μήνα/έτος
 • Καυτές λεσβίες
 • Μαγευτικές σκηνές

Μειονεκτήματα:

 • Η ιδιότητα μέλους είναι το κλειδί.

# 7 - Χάμα της

hazeher σπίτι

Η Haze Her προσπάθησε να είναι δημιουργική στο όνομα του ιστότοπού της με φόντο το φεγγάρι. Πρέπει να πω ότι ο ιστότοπος έχει τελειοποιήσει τα σενάρια από κορίτσι σε κορίτσι. Οι λεσβιακές συναντήσεις είναι αξιόλογες, ειδικά οι βολές POV. Υπάρχουν πολλές προβεβλημένες δραστηριότητες στον τομέα, με σημαντικότερη συμμετοχή σε ομάδες και προκλήσεις. Σίγουρα, ο ιστότοπος έκανε εξαιρετική δουλειά κάνοντας τις δραστηριότητες να αισθάνονται φυσικές και αυθεντικές. Με αυτό, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα δείτε ένα σωρό από ομορφιές που λατρεύουν την ιδέα να χτυπούν και να χαίρονται η μία την άλλη.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Haze Her.

PROS:

 • Σκηνές πορνό με θέμα την ερμηνεία
 • Ομαδικό και σεξ από κορίτσι σε κορίτσι
 • Διαστροφή υψηλής ποιότητας
 • Αποκλειστικά υλικά
 • Καθαρισμός τομέα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχω δει επιλογές λήψης
 • Πρέπει να πληρώσει
 • Λίγα εργαλεία

# 8 - Dyked

διχασμένο σπίτι

Η δύναμη των κοριτσιών είναι εκρηκτική με τη συλλογή του Dyked.com με λεσβιακά σεξ και αποδράσεις από κορίτσι σε κορίτσι. Ο ιστότοπος ενθουσίασε διάφορους μανιώδεις θαυμαστές των λαχταριστών καυλιάνων λεσβιών μωρών. Αυτά τα θηλυκά λατρεύουν να εξερευνούν το ένα το άλλο και να αποκαλύπτουν τους θησαυρούς της γυναικείας ζωής. Όχι μόνο αυτό, είναι πρόθυμοι να τους καταβροχθίσουν, να τους δακτυλώσουν, να τονώσουν και να τους κρατήσουν με πάθος. Ω, σκληροπυρηνικές και έντονες σκηνές είναι διαθέσιμες και στο Dyked.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Dyked.

PROS:

 • Υλικά υψηλής ανάλυσης
 • Πρόσβαση σε ιστότοπους TeamSkeet
 • Λήψεις καλής ποιότητας
 • Καυτές λεσβίες
 • Ποικιλία συλλογής
 • Ένας καθαρός και απλός ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς κατηγορίες και άλλες δυνατότητες ιστότοπου
 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο
 • Ανάγκη πληρωμής

# 9 - Μαμά κορίτσι

mommysgirl μοντάζ

Το Mommys Girl απέκτησε ένα γοητευτικό λεσβιακό πορνό. Με εξαιρετικά συναρπαστικά βίντεο, η σελίδα ενσωμάτωσε απολαυστικά ανατροπές σε κάθε ιστορία. Μπορείτε να δείτε μαμάδες και χαρακτήρες MILF στην κατοικία. Όχι μόνο αυτό, το γευστικό φιλί, το μουνί, το squirting και πολλά άλλα έκαναν το Mommys Girl μια εξαιρετική προσθήκη. Μπορείτε επίσης να ουρλιάξετε από ενθουσιασμό καθώς αποκαλύπτετε πλήρως το Mommys Girl και τις διάφορες τοποθεσίες μπόνους του σε ένα μέρος με οργασμό. Με αυτό, καλείστε εγκάρδια να δοκιμάσετε ένα νέο αγαπημένο πορνό λεσβιών.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Mommys Girl.

PROS:

 • Ταινίες υψηλής ευκρίνειας
 • Τραβάει την προσοχή των λεσβιών λάτρεις του πορνό
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Ταλαντούχοι και νόστιμοι ερμηνευτές πορνό
 • Τιμές εντός προσιτών τιμών
 • Χρήσιμες δυνατότητες τοποθεσίας
 • Διαθέσιμα προνόμια μπόνους
 • Αποκλειστικά θέματα και έννοιες

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει λειτουργία σύνθετης αναζήτησης
 • Κυρίως softcore

# 10 - Λουρί Lez

straplez teaser

Το Strap Lez φέρει το πανό του strap-on sex και της λεσβιακής ερωτικής κουζίνας. Από εδώ, μπορείτε να καλύψετε την ανάγκη σας για σεξ από κορίτσι με κορίτσι με τα συλλεκτικά κομμάτια από λουράκια με λουράκια. Το Strap Lez είναι συγκεκριμένο. Έτσι, δεν θα τρέχετε πλέον σε θάμνους για να κατανοήσετε την υπηρεσία. Οι προστάτες θα απολαμβάνουν γυναικείες ανακαλύψεις με πιο απλά μέσα όπως το 1, το 2 και το 3.

Μπορεί κανείς να πει σίγουρα την επιτυχία ενός ιστότοπου μέσω της διαδικτυακής του επισκεψιμότητας. Ευτυχώς, το Strap Lez είναι ένας από αυτούς τους χώρους που επιδεικνύουν μια από τις καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά τα στατιστικά. Διάφορες πληροφορίες δείχνουν ότι το Strap Lez δεν είναι νέο στην επιχείρηση, αλλά έχει κάνει ένα τεράστιο κύμα στο Διαδίκτυο μόλις στην αρχή του 2022.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Strap Lez.

PROS:

 • Αριστοκρατικό και αισθητικό site
 • Εκατοντάδες λεσβιακά βίντεο
 • Strap-on σεξ κουζίνα
 • Ταινίες υψηλής ποιότητας
 • Κορυφαίες εικόνες
 • Σελιοφόρο οικόπεδα
 • Μερικές δωρεάν προεπισκοπήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλή τιμή
 • Λίγες συλλογές

# 11 - Κορίτσι κορίτσι

κορίτσι διήμερο

Το Girl Girl μιλά από μόνο του, και δεν υπάρχει εικόνα του πέους σε αυτόν τον τομέα. Ο ιστότοπος παρουσιάζει τις πιο καυτές κυρίες με καλή σωματική διάπλαση και καυλιάρης προσωπικότητα. Τους αρέσει επίσης να εξερευνούν τη σεξουαλικότητα του άλλου και απολαμβάνουν τη συντροφιά του BFF στο κρεβάτι. Αναμφίβολα, οι λεσβίες θαυμαστές του σεξ μπαίνουν στον πειρασμό να βιώσουν το GirlGirl λόγω του ρόστερ των καυτών πορνοστάρ και των ποιοτικών ταινιών πορνό.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με αυτήν την κριτική Girl Girl.

PROS:

 • Αποκλειστικά λεσβιακά σεξουαλικά υλικά
 • Ταινίες μεγάλου μήκους
 • Επαγγελματικές και ποιοτικές ταινίες
 • Υπέροχες πλοκές και ιστορίες
 • Διάσημοι σούπερ σταρ του πορνό
 • Ομαλή διεπαφή
 • Καθαρή και οργανωμένη ιστοσελίδα

Μειονεκτήματα:

 • Μικρή βιβλιοθήκη
 • Χωρίς ενότητα κατηγορίας

# 12 - Σκοτώθηκε

σκοτωμένη προεπισκόπηση

Οι αλληλεπιδράσεις κοριτσιού με κορίτσι δεν ήταν ποτέ τόσο εκπληκτικές με το Slayed.com. Ο ιστότοπος έχει ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στη βιομηχανία πορνό. Ως εκ τούτου, αυτός ο ιστότοπος premium έχει αγγίξει τις ζωές διαφόρων λάτρεις του πορνό σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ίδρυσή του. Από την κυκλοφορία του το 2021, το Slayed λάμβανε συνεχώς καλές παρατηρήσεις από μανιώδεις πορνογράφους. Ο καθαρός και καθαρός ιστότοπος τους έκανε μια από τις νέες πλατφόρμες με υψηλές επισκέψεις.

PROS:

 • Καθαρός ιστότοπος premium
 • Υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αχνιστές πορνό ερμηνευτές
 • Μεγάλη παραγωγή
 • Καταπληκτικό σχέδιο και διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Μικρή συλλογή
 • Χωρίς μηχανή αναζήτησης
 • Λίγες πληροφορίες για το μοντέλο

Συμπέρασμα

Το Viv Thomas και η λεσβιακή συλλογή του μιλούν για την κορυφαία ποιότητα της σελίδας. Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει τη συναρπαστική γεύση του μουνιού δοκιμάζοντας τα παγκόσμια μοντέλα και τις περιπέτειες κοριτσιών τους. Το αποθετήριο με θέμα τα σαπφικά χρώματα άνοιξε ευκαιρίες στους διεστραμμένους να αρπάξουν ακαταμάχητα αντικείμενα σε παθιασμένα φιλιά, τρώγοντας μουνί και γλείψιμο σώματος. Ετοιμαστείτε να ιδρώσετε και να τραντάξετε με τα πιο καυτά μωρά στις έντονες εμφανίσεις τους. Ελέγξτε τις τρεις επιλογές συνδρομής σας και δείτε ποια ταιριάζει στον αυνανιστικό προϋπολογισμό σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 26 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Λεσβιακά πορνό βίντεο & κορυφαίοι 12 ιστότοποι λεσβιακών πορνό όπως το Lesbianpornvideos.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lesbianpornvideos.com Αν ψάχνετε για κάποια κορυφαία λεσβιακή δράση που είναι πραγματικά ρυθμιστής της διάθεσης, έχω την πλάτη σας. Φανταστείτε ένα μέρος αφιερωμένο εξ ολοκλήρου σε ατημέλητες στιγμές ανάμεσα σε άτακτα κορίτσια που ξέρουν πραγματικά πώς να περνούν καλά – και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nude Vista & 12 Must Visit Free Lesbian Porn Sites όπως το NudeVista/Lesbian.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeVista/Lesbian.com Άκουσα ότι το Nude Vista έχει μια αξιόλογη συλλογή από συναντήσεις λεσβιών. Αυτή η είδηση ​​ακούγεται τέλεια με την τρέχουσα λαχτάρα της φίλης μου για φαντασιώσεις από κορίτσι σε κορίτσι. Έχω αρκετά μωρά για να με παρηγορούν κάθε βράδυ. Ωστόσο, οι πρόσθετες απολαύσεις θα ήταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sensual Love & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites Όπως το Sensual.Love Show Me 12 Alternatives for Sensual.Love Θα πάρουμε λίγη αισθησιακή αγάπη στις ανέσεις των σπιτιών μας. Όλοι σίγουρα θα ήθελαν να ζήσουν αυτή τη λαχταριστή εμπειρία. Θα αντάλλαζες οτιδήποτε στον κόσμο με την Sensual Love; Μην ανησυχείς, διεστραμμένη φίλη μου. εσείς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μόνο πορνό για κορίτσια και κορυφαίοι 12 ιστότοποι λεσβιών πορνό όπως το GirlsOnlyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlsOnlyPorn.com Το GirlsOnlyPorn.com ξεχωρίζει από άλλους ιστότοπους για έναν συγκεκριμένο λόγο. Σε πολλά βίντεο με στρέιτ ζευγάρια, οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συχνά ως απλά αξεσουάρ, κυρίως εκεί για εμφάνιση και σωματική οικειότητα. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση, παρουσιάζοντας σκηνές που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lez Be Bad & 12 Απίστευτες Premium ιστοσελίδες λεσβιακού πορνό όπως το LezBeBad.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LezBeBad.com Έχω αναθεωρήσει αρκετούς ιστότοπους λεσβιακού πορνό για σένα, φίλε μου; Λοιπόν, τι είναι αρκετό για εσάς, παρεμπιπτόντως; Όσον αφορά τα φιλιά και το γαμημένο από κορίτσι σε κορίτσι, στοιχηματίζω ότι δεν υπάρχουν αρκετοί θησαυροί για να αρκούν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Όλα τα κορίτσια μασάζ & 12 καλύτερες λεσβιακές πορνογραφικές ιστοσελίδες όπως το AllGirlMassage.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AllGirlMassage.com Φανταστείτε ότι είχατε μια από αυτές τις μέρες που συνθλίβουν τα κόκαλα στη δουλειά και το μόνο που θέλετε είναι λίγο τρίψιμο για να διώξετε το άγχος και σε αφήνει σε μια κατάσταση ευδαιμονίας. Τώρα, κρατήστε αυτή τη σκέψη και σκεφτείτε αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Lesbian Experience & 12 Must-Visit Lesbian Porn Sites όπως το TheLesbianExperience.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheLesbianExperience.com Είστε έτοιμοι για κάποια καυτή λεσβιακή δράση που είναι πολύ καλύτερη από τα συνηθισμένα; Λοιπόν, μεταβείτε στο TheLesbianExperience, όπου κορυφαίοι ενήλικοι σταρ τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας σε σκηνές που φαίνονται σαν ταινία του Χόλιγουντ για μεγάλους. Είναι γεμάτο με συναρπαστικές ιστορίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

A Girl Knows & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites όπως το AGirlKnows.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AGirlKnows.com Η δύναμη των κοριτσιών είναι απολύτως ασταμάτητη και δεν θα διαφωνούσα ποτέ. Ένας άντρας σαν εμένα εκτιμά όλα όσα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες. Δεν μπορούσα να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς το άρωμα, τη γεύση και την παρουσία τους. Συμφωνείς μαζί μου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MF Video XXX & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το MFVideoXXX.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MFVideoXXX.com Θέλω να δω μερικές λεσβίες τσούχτρες σήμερα και ενεργοποίησα το MF Video XXX για να δω φρέσκες απολαύσεις για το πουλί μου. Έχετε απασχολήσει μερικές ώρες ακόμα για να επισκεφτείτε το MF Video XXX; Αν είσαι σαν εμένα, ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Eroutique & 12 Must Visit Premium Lesbian Porn Sites όπως το Eroutique.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Eroutique.com Θέλετε να δείτε τι κάνουν τα μωρά όταν είναι μόνα στο σπίτι; Είσαι λεσβία που λατρεύει να βλέπει όμορφες κυρίες να τρίβουν το μουνί τους και να πειραματίζονται με σωματικούς οργασμούς; Εάν οι απαντήσεις σας σε αυτές τις ερωτήσεις είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Give Me Pink & 12 Top Notch Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το GiveMePink.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GiveMePink.com Θα χαρίσω το πουλί σου με πολλές γυναίκες που αυνανίζονται; Δώσε Μου Ροζ! Άκουσες τις διεστραμμένες σκέψεις σου, σωστά! Το Give Me Pink είναι μια φανταστική σελίδα για να αποκαλύψετε πώς αυτά τα μωρά λατρεύουν να αυτοδιεγερθούν και να μοιράζονται τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Baberotica & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες για λεσβίες πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Baberotica.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Baberotica.com Αυτά τα αισθησιακά κοτοπουλάκια είναι διογκωμένα με εκατομμύρια πουλί. Πού να βρω αυτά τα πρόστυχα μωρά; Baberotica, κυρίες και κύριοι, για να σας δώσουμε εκατοντάδες λεσβιακές λιχουδιές που άξια του λαού. Καλά διαβάσατε. Η αναθεώρησή μας για σήμερα είναι άλλη μια βόλτα με αυθεντικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αφρικανικές Λεσβίες & 12 Καλύτερες Λεσβιακές Ιστοσελίδες όπως το AfricanLesbians.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AfricanLesbians.com Οι αναγνώστες μου που επιθυμούν να δουν αφρικανικά μωρά να αντλούν και να σπρώχνονται μεταξύ τους, θα έχουν μια επιθυμητή εμπειρία με Αφρικανές Λεσβίες. Δεν μιλώ μόνο για αυτές τις ομορφιές, αλλά για την υπέροχη σύνθεση των βίντεο σε μια αρένα που διεκδικείται σαλιάρικα. Μαύρο σε μαύρο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Βίντεο Sweetheart & 12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το SweetheartVideo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SweetheartVideo.com Το λεσβιακό σεξ δεν θα παλιώσει ποτέ, καθώς βλέπω άλλους αυνανιστές να ψάχνουν ασταμάτητα για κομμάτια από κορίτσι σε κορίτσι. Με αυτό, οι κατασκευαστές πορνό είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν όλο και περισσότερους απολαυστικούς θησαυρούς για να διευκολύνουν τις επιθυμίες τους. Ευτυχώς αυτή η βασική θέση πορνό έρχεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ζούμε μαζί & Top-12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες και πορνό ταινίες όπως το WeLiveTogether.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeLiveTogether.com Σταματάς ποτέ να σκέφτεσαι τι συμβαίνει όταν οι γυναίκες έχουν μυστικές συγκεντρώσεις; Σύμφωνα με την τηλεόραση, όλα έχουν να κάνουν με το να ξεχύνουν συναισθήματα, να πνίγονται στο κρασί και να απαθανατίζουν τα τερατάκια τους σε ημερολόγια. Αλλά επιτρέψτε μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Viv Thomas Review & 12 Top Notch Λεσβίες Premium Porn Sites όπως το VivThomas.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VivThomas.com Ας προετοιμαστούμε για έναν νέο γύρο λεσβιακού σεξ! Αυτή η θέση πορνό αποτελεί βασικό στοιχείο της ερωτικής βιβλιοθήκης μου. Σε όλους αρέσει να βλέπουν δύο γυναίκες να χαϊδεύονται η μία την άλλη. Το να τρώνε βρεγμένα μουνιά είναι η εμμονή τους. ως εκ τούτου, εγώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scrolller Lesbian & 12 καλύτερες λεσβιακές πορνογραφικές ιστοσελίδες όπως το ScrolllerLesbian.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ScrolllerLesbian.com Καλώς ορίσατε στον κόσμο των ατελείωτων δυνατοτήτων! Ως γνώστης του λεσβιακού περιεχομένου, αγωνίζομαι να βρω την τέλεια σκηνή ή βίντεο για να επιδοθώ σε μια ψαλιδιστική δράση. Ώρες που πέρασα γυρίζοντας ανάμεσα σε αμέτρητες τοποθεσίες, αναζητώντας αυτό το άπιαστο διαμάντι. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ersties & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες για λεσβίες πορνό, όπως το Ersties.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Ersties.com Ersties! Το eye candy είναι η λέξη που μπορώ να συσχετίσω με αυτήν τη σελίδα. Αναμφίβολα, οι λεσβίες φανατικές θα περάσουν και θα λατρέψουν τη γύρω περιοχή. Αρχικά σκέφτηκα, "Είμαι σε κάποιον κόσμο πορνό της barbie;" Τα χρώματα είναι τόσο θηλυκά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbea & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες λεσβιακού πορνό όπως το Lesbea.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lesbea.com Lesbea, μόλις ακούσεις το όνομα αυτού του ιστότοπου, θα καταλάβεις αμέσως τι πρόκειται να προσφέρει αυτή η σελίδα. Αυτός ο λεσβιακός ιστότοπος πορνό θέλει να είναι απλός. Χωρίς περιττές εισαγωγές. αντί να δείχνει μια ποικιλία από μουνιά που γλείφονται και λατρεύονται. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Haze Her Review & Top 12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το HazeHer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HazeHer.com Η αναζήτησή μου για λεσβιακή κουζίνα δεν γνωρίζει τη λέξη «ΣΤΑΜΑΤΑ». Πάντα προετοιμάζομαι για να δω περισσότερες ποικιλίες που παρέχει η αναπτυσσόμενη βιομηχανία ψυχαγωγίας για ενήλικες. Είμαι σίγουρος ότι μοιράζεσαι και εσύ την ίδια σελίδα μαζί μου, φίλε. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για το Strap Lez & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για λεσβίες πορνό όπως το StrapLez.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το StrapLez.com Strap Lez! Αυτός ο λεσβιακός ιστότοπος πορνό συγκεντρώνει ένα πνευματώδες όνομα για τον τομέα του. Θεωρώ ότι είναι κάπως χαριτωμένο το πώς συνεργάζονται οι συνδυασμοί για να δημιουργήσουν ένα ουσιαστικό branding. Το Strap Lez φέρει το πανό του strap-on sex και της λεσβιακής ερωτικής κουζίνας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mommys Girl & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites όπως το MommysGirl.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MommysGirl.com Ποιο είναι αυτό το καυτό κορίτσι της μαμάς; Το Mommys Girl είναι έτοιμο να λερώσει τα χέρια σας. Αυτή η λεσβιακή γεμάτη σεξ αρένα δίνει τη θέση της σε όλα τα φετίχ μας από κορίτσι σε κορίτσι. Η εμμονή οποιουδήποτε με το πορνό από κορίτσι σε κορίτσι θα σβήσει με τη σειρά των μωρών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dyked Review & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το Dyked.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Dyked.com Μείνε έκπληκτος με τα καυτερά μωρά σε μια ερωτική πλατφόρμα! Το Dyked.com είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος που θα διπλασιάσει την ευχαρίστησή σας με την πιο ζεστή συλλογή λεσβιακού σεξ. Ναι, το διάβασες σωστά; Ξέρω ότι η σχέση μεταξύ λεσβιών ή κοριτσιού είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Girlfriends Films & 12 Best Lesbian Porn Sites Like GirlfriendsFilms.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για GirlfriendsFilms.com Γεμίστε τις νύχτες σας με λεσβιακή κουζίνα εδώ στο Girlfriendsfilms.com. Ο κόσμος σκαρφαλώνει καθώς λούζει τα σάλια γύρω από φρεσκοψημένα καλούδια λεσβιακής ερωτικής. Το Girlfriends Films μιλά για τα πιο καυτά προνόμια από εντυπωσιακές κυρίες που θέλουν να φάνε μουνιά. Μπορεί να ακούγεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GirlGirl & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές Πορνογραφικές Ιστοσελίδες Παρόμοιες με το GirlGirl.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlGirl.com Ψάχνεις για ταινίες από τις πιο σέξι γυναίκες που απολαμβάνουν η μία την άλλη; Λατρεύεις το τράνταγμα με το λεσβιακό σεξ; Εάν ναι είναι η απάντησή σας σε αυτές τις συναρπαστικές ερωτήσεις, τότε η κριτική του GirlGirl.com θα είναι ένα πλεονέκτημα για εσάς. Το κορίτσι μιλάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Girls Way & 12 Must Visit Premium Lesbian Porn Sites όπως το GirlsWay.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlsWay.com Κορίτσια που τους αρέσουν τα κορίτσια, αυτή η κριτική είναι για εσάς. Πιθανώς, έχετε ήδη μια λίστα λεσβιακών πορνογραφικών τοποθεσιών για επίσκεψη, αλλά επιτρέψτε μου να προσθέσω περισσότερα στις επιλογές σας. Ναι, φίλε, καλύτερα να έχεις και να συγκεντρώσεις πολλά […]

Μεταβείτε στην κορυφή