Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

Δώσε Μου Ροζ

& 12 κορυφαίες ιστοσελίδες για λεσβίες πορνό, όπως το GiveMePink.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GiveMePink.com

givemepink σπίτι

Να χαρίσω το πουλί σου με πολλές γυναίκες που αυνανίζονται; Δώσε Μου Ροζ! Άκουσες τις διεστραμμένες σκέψεις σου, σωστά! Το Give Me Pink είναι μια φανταστική σελίδα για να αποκαλύψετε πώς αυτά τα μωρά λατρεύουν να αυτοδιεγερθούν και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Αυτή η premium σελίδα περιποιήθηκε κάθε εμπνευσμένο πουλί σε τράνταγμα. Όχι μόνο αυτό, έγινε σταθμός παρασκευής για τις λεσβίες θαυμαστές του σεξ που επιθυμούσαν να δουν κυρίες να απολαμβάνουν έντονη. Ως εκ τούτου, θα συμπεριλάβω το Give Me Pink στον εκτενή κατάλογο των λεσβιακών σελίδων μου, τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε οποιαδήποτε στιγμή. Πιστεύω ότι έχετε το σετ των αγαπημένων σας και των premium επενδύσεων.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.givemepink.com/

Ωστόσο, η διεξαγωγή επιλογών είναι μια καλή συμφωνία. Το Give Me Pink προσπαθεί να σας κερδίσει με το καθαρό σύνολο από hotties του. Το ίδιο το όνομα αναδίδει μια θηλυκή ατμόσφαιρα συνδέοντας το ροζ με τις γυναίκες. Αν και τα χρώματα δεν πρέπει να αποτελούν πλέον τη βάση για τις προτιμήσεις του φύλου, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε πώς το Give Me Pink ταιριάζει στο σύνολο της αρένας. Νομίζω ότι οι δημιουργοί του ιστότοπου αναφέρονται στο ροζ κρέας που εκτίθεται στην κύρια σελίδα. Ανάθεμα, αυτά τα βρεγμένα μουνιά καλούν τους κυρίους, τις λεσβίες και άλλους εθισμένους να συμμετάσχουν. Συνήθως αποκαλώ αυτή τη συλλογή μια απεριόριστη γιορτή. Είναι τιμή μου να δίνω τα άτακτα σεντς μου. Ορίστε, φίλε μου!

Ένας σκληροπυρηνικός θαυμαστής του σεξ; Το Give Me Pink δεν σου στέλνει κανένα!

Σε αυτό το πρώιμο σημείο της κριτικής, πρέπει να σας πω ευθύς αμέσως την αλήθεια για το Give Me Pink. Ακούγεται λίγο συναρπαστικό; Η απουσία της διείσδυσης του πούτσου, του πρωκτικού σεξ και πολλών άλλων δίνει κατά κάποιο τρόπο στο Give Me Pink μια χαλαρή ποικιλία από μαλακό πυρήνα. Αν το έντονο BDSM, το γαμημένο και το γλείψιμο είναι το φετίχ σας, φοβάμαι ότι δεν θα θέλατε να ζήσετε τις αλμυρές απολαύσεις του Give Me Pink. Ο τομέας επικεντρώνεται στις οικείες δραστηριότητες των μωρών όταν είναι μόνα στο σπίτι τους ή όποτε νιώθουν πολύ kinky και δεν υπάρχουν φίλοι. Υπάρχουν φορές που έχω περισσότερη περιέργεια για αυτές τις δραστηριότητες. Ως εκ τούτου, πάντα περνάω για να ελέγξω νέα στοιχεία.

Αρκετά καλό, το Give Me Pink προσφέρει μια οργασμική ισορροπία βρώμικης και καθαρής ατμόσφαιρας. Ο ιστότοπος είναι ξεκάθαρος με τον σκοπό του. Ως εκ τούτου, πρέπει να βάλεις το μυαλό σου όσο το δυνατόν νωρίτερα, φίλε μου. Όμορφα, το Give Me Pink συνοδεύεται από δωρεάν δείγματα για να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων. Η κύρια σελίδα μπορεί να σας στήσει απευθείας με τον αριθμό των μωρών με ανοιχτά πόδια. Ανάθεμα, ο καθένας δαχτυλώνει και κάνει το δικό του. Μπορώ να αισθανθώ πλέον τον κορεσμό των λεσβιών φίλων μου. Το Give Me Pink είναι κατάλληλο για όποιον απολαμβάνει σόλο παραστάσεις. Είναι ένα αξιοπρεπές διάλειμμα από όλες τις βρώμικες και έντονες συνεδρίες.

Το Give Me Pink και το Sapphic Erotica είναι Sex Sibs!

givemepink μικρογραφίες

Αν έχετε διαβάσει τις προηγούμενες κριτικές μου για λεσβιακούς ιστότοπους, θα παρατηρήσετε το Sapphic Erotica στη λίστα. Η εν λόγω πλατφόρμα μου έδωσε μια ποιοτική εντύπωση και μου άρεσε ο τρόπος που ανέφερε και παρουσίαζε διάφορες λεσβιακές αναζητήσεις με ένα ονοματεπώνυμο εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη Σαπφώ. Είναι ποιητής από τη Λέσβο, από όπου πιστεύεται ότι κατάγονται οι λεσβίες. Είναι έκπληξη να αναγνωρίσουμε ότι αυτοί οι δύο τομείς προήλθαν από μια λεσβιακή οικογένεια. Τώρα, ήταν λογικό γιατί υπάρχει ομοιότητα μεταξύ των δύο τοποθεσιών. Με αυτό, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι ένα πρόγραμμα ιδιότητας μέλους από κάθε τομέα θα παρέχει πρόσβαση στον άλλο. Ακούγεται αστείο!

Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι πολύ απλός για όσους έχουν σάλια σε περίπλοκες σελίδες και περίπλοκες διατάξεις. Μακάρι να υπήρχε μια μικρή παρατήρηση σεξουαλικού μοντάζ ή τονισμένα χαρακτηριστικά, αλλά το Give Me Pink δεν έχει. Παρουσιάζει απευθείας τρεις μικρογραφίες στη σειρά. Το Give Me Pink στέκεται με ροζ γράμματα με μηδενικά ίχνη μοναδικής σχεδίασης. Μακάρι η πλατφόρμα να μπορούσε να περιηγηθεί σε πρόσθετα χαρακτηριστικά για να κάνει την αρένα κάπως εντυπωσιακή. Ίσως οι δημιουργοί του ιστότοπου ήθελαν οι θεατές του να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις διαθέσιμες λιχουδιές αυνανισμού.

Υπερβολικά ελαφρύ, οι θαυμαστές ζητούν μια επιλογή Dark Mode

μοντέλα givemepink

Ένα λευκό γενικό σκηνικό μπορεί να είναι μια γευστική επιλογή, αλλά υπάρχουν στιγμές που οι λάτρεις επιθυμούν λίγο απαλά χρώματα. Η φωτεινή αρχική σελίδα καλύπτει επίσης τις ενότητες που είναι τοποθετημένες στις κεφαλίδες. Είναι διαθέσιμα τυπικά τμήματα πορνογραφικού ιστότοπου, όπως τα κουμπιά Home, Models, Movies, About, Support, Members και Join Now. Μια μηχανή αναζήτησης χαριτωμένου μεγέθους βρίσκεται στο κέντρο, ενώ φίλτρα, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών κυκλοφορίας και των αξιολογήσεων, ισχύουν στη δεξιά γωνία. Οι περισσότερες σελίδες περιλαμβάνουν σελιδοποίηση και την ορίζουν στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. Ωστόσο, είναι αρκετά διαφορετικό για το Give Me Pink.

Ο ιστότοπος τοποθετεί αριθμούς φύλλων στο επάνω μέρος για καλύτερη πρόσβαση. Το βρίσκω πιο προσιτό και πιο εύχρηστο. Οι αριθμοί σελίδων μου δίνουν επίσης ένα όργανο της συνολικής συλλογής πορνογραφικών λιχουδιών. Είμαι βέβαιος ότι τα βίντεο είναι περίπου εκατοντάδες και θα γνωρίσετε την απολαυστική ρουτίνα κάθε μωρού. Το Give Me Pink, που κυκλοφόρησε το πρώτο του fapping βίντεο το 2004, εκπέμπει μια τεράστια ποικιλία διαδραστικών χαρακτηριστικών. Κάθε μικρογραφία ορίζει σχόλια, επισημάνσεις "μου αρέσει", ημερομηνίες μεταφόρτωσης, πορνοστάρ και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια γκαλερί που βοηθά τους θαυμαστές να κατεβάσουν τις αγαπημένες τους εικόνες πορνό.

Ταινίες HD και τακτικές ενημερώσεις βιβλιοθήκης

τα μέλη του givemepink

Έχασα το μέτρημα, αλλά στοιχηματίζω ότι το Give Me Pink έχει πάνω από πεντακόσια ζουμερά αντικείμενα στο αποθετήριό του. Αυτός ο αριθμός δεν περιλαμβάνει τις φωτογραφίες και τους πορνοστάρ που προσφέρουν καθαρή ψυχαγωγία. Αντικείμενα με ετικέτα HD περιβάλλουν τη σελίδα, δημιουργώντας κρυστάλλινες λήψεις σέξι κυριών που παίζουν με τη θήκη τους. Όλα τα κλιπ είναι ενορχηστρωμένα σε κορυφαία ποιότητα με φανταστικούς φωτισμούς και πλοκές ιστορίας. Μπορείτε επίσης να δείτε διάφορες ρυθμίσεις όπου τα μωρά κατεβαίνουν στα πατώματα της κουζίνας και αρχίζουν να τρίβουν το βρεγμένο μουνί της. Υπάρχουν επίσης συμβατικοί αυνανισμοί σε υπνοδωμάτια, ζώνες άνεσης και σαλόνια.

Επιπλέον, το Give Me Pink ακολουθεί επίσης ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα νέων μεταφορτώσεων. Είναι σημαντικό ότι η σελίδα δεν έχει χάσει ακόμη την υπόσχεση. Εάν συνεχιστεί αυτή η ποιοτική απόδοση, το Give Me Pink θα έχει κοντά χίλιες επιλογές σύντομα. Η εξαιρετική γκάμα υλικών καλύπτει επίσης μερικές κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να μεταβείτε. Έμεινα έκπληκτος που είδα να squirting, 69 ετών, να φιλιέται, να γλείφει την κρέμα και το μουνί. Τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι πάντα παρόντα με διάφορα μεγέθη και χρωματιστά δονητές. Οι θαυμαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν ποια τοποθεσία προτιμούν να δουν αυτά τα μωρά να αγγίζουν την κλειτορίδα τους και να φωνάζουν ή να γκρινιάζουν κορεσμένα.

Παρεμπιπτόντως, η ποιότητα ήχου του Give Me Pink είναι επίσης εξαιρετική. Μπορείτε να εκτιμήσετε τις λεπτές φωνές και τις εκφράσεις των μωρών. Όσον αφορά την τοποθεσία, το Give Me Pink κατανοεί τη σημασία του να αφήνεις το κοινό να επιλέξει ανάμεσα σε εξωτερικούς χώρους, παραλία, γραφείο, βιβλιοθήκη, παντοπωλείο κ.λπ. Ωραία, τα φίλτρα λειτουργούν αποτελεσματικά. Χαίρομαι επίσης που βλέπω στρατηγικές ταξινόμησης για τα μοντέλα. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε το φετίχ των μαλλιών σας επιλέγοντας τις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Αυτό περιλαμβάνει το χρώμα των ματιών, τον τόνο δέρματος, τον τύπο προσώπου και τη σιλουέτα του σώματος. Το Give Me Pink περιέχει επίσης επιλογές για το μουνί που λαχταράς, είτε ξυρισμένο είτε τριχωτό.

Εκατοντάδες πορνοστάρ που αυνανίζονται! Πώς να επιλέξετε;

δώσε συνεντεύξεις στο mepink

Το Give Me Pink εκθέτει 313 μοντέλα στη γκαλερί του. Η εκτενής λίστα μπορεί να σας κατακλύσει, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πολυτέλεια προς όφελός σας, φίλε. Αυτός ο αριθμός απαιτεί αποτελεσματικά εργαλεία ταξινόμησης, τα οποία προσφέρουν συν πόντους για το Give Me Pink. Τα φίλτρα που ανέφερα προηγουμένως επιτρέπουν στους θαυμαστές να περιηγηθούν σε αυτές τις τεράστιες επιλογές σέξι κυριών. Ωστόσο, αν είστε πολύ τεμπέλης για να επιλέξετε και να αποκαλύψετε τη μεγάλη λίστα, θα καταλάβαινα αν θεωρείτε ότι το Give Me Pink είναι μια κουραστική εργασία. Ένα πράγμα είναι σίγουρο για το Give Me Pink είναι οι γεμάτοι ερασιτέχνες ερωτικοί ερμηνευτές του. Τα περισσότερα από τα μωρά που είδα είναι αποκλειστικά για τον ιστότοπο και τις αδελφές του πλατφόρμες όπως το Sapphic Erotica.

Επιπλέον, το Give Me Pink τονίζει τα μωρά που προστέθηκαν πρόσφατα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις λίστες AZ ή να αποκτήσετε τον πιο καυτό πορνοστάρ με την υψηλότερη βαθμολογία. Οι θαυμαστές μπορούν επίσης να ελέγξουν τον πιο σημαντικό αριθμό βίντεο αυνανισμού με αστέρι. Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά τα σέξι μοντέλα έχουν μόνο μία ταινία συνεισφοράς στον ιστότοπο. Επιπλέον, το Give Me Pink παρουσιάζει στις κυρίες μερικές βιογραφικές πληροφορίες. Περίμενα μια πλήρη βιογραφία, αλλά ο ιστότοπος παρέχει μόνο χρώμα μαλλιών, μέγεθος στήθους, φυλή, χώρα και τρίχες ηβίας. Τα γνώριμα πρόσωπα με παρέσυραν, κι έτσι έκανα stream χαρούμενος. Πρέπει να πω ότι οι ταινίες είναι πολύ αξιόλογες φίλε!

Είστε έτοιμοι να αποκομίσετε τα οφέλη μόλις εξασφαλίσετε τη συνδρομή σας;

givemepink εγγραφείτε

Το Give Me Pink πρέπει να προσφέρει αρκετά οφέλη με τα όχι και τόσο φθηνά προγράμματα συνδρομής του. Συνδυάζεται με την τυπική συνδρομή ενός μήνα των 29.95 $. Καλό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε την τριήμερη δοκιμαστική περίοδο για σχεδόν τρία δολάρια. Ως συνήθως, οι καλύτερες προσφορές προέρχονται πάντα από εκτεταμένα σχέδια έως και έναν ολόκληρο χρόνο. Ο ιστότοπος μπορεί να είναι πολύ απλός για αυτές τις μη συντηρητικές τιμές, αλλά το Give Me Pink είναι σίγουρο για τις δυνατότητες που θα αξιοποιήσετε, συμπεριλαμβανομένης της απεριόριστης πρόσβασης στο Sapphic Erotica. Όχι μόνο αυτό, η σελίδα υπόσχεται άλλες τέσσερις σελίδες μπόνους για μία συνδρομή. Όλα αυτά ισχύουν μόλις πληρώσετε μέσω πίστωσης, χρέωσης και PayPal.

Τα υπέρ και τα κατά του GiveMePink.com

PROS:

 • Βίντεο αυνανισμού σόλο
 • Σέξι ερμηνευτές
 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Ιστότοποι μπόνους
 • Τακτικές προσθήκες
 • Δοκιμαστική περίοδος

Μειονεκτήματα:

 • Σόλο είδη
 • Πολύ απλή σελίδα
 • Πολύ φωτεινά χρώματα

Κορυφαίοι 12 κορυφαίοι Premium Λεσβιακές Πορνογραφικές Ιστοσελίδες Παρόμοιες με το GiveMePink.com:

# 1 - Bellesa

Βίντεο xxx της BellesaFilms

Το Bellesa Porn είναι ένας ιστότοπος πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε σήμερα. Παράγουν πορνό βίντεο φτιαγμένα για την ευχαρίστηση των γυναικών. Επίσης, τα θέματα περιέχουν γυναίκες ερμηνεύτριες που διασκεδάζουν με τον εαυτό τους αντί να είναι αντικείμενο ευχαρίστησης. Πράγματι, υπάρχει μια εκτενής παρουσίαση της ισότητας, ένα κρίσιμο συστατικό του φεμινιστικού πορνό.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Bellesa.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός, αλλά κομψός
 • Εύκολο στην περιήγηση και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η κοινότητα προωθεί ένα θετικό περιβάλλον
 • Δημιουργήστε πραγματικό σεξ
 • Τα αστέρια έχουν δημοφιλή ονόματα στον κλάδο

Μειονεκτήματα:

 • Πορνογραφικά βίντεο που προορίζονται για γυναίκες

# 2 - Μαμά κορίτσι

mommysgirl έρχεται σύντομα

Το Mommys Girl απέκτησε ένα γοητευτικό λεσβιακό πορνό. Με εξαιρετικά συναρπαστικά βίντεο, η σελίδα ενσωμάτωσε απολαυστικά ανατροπές σε κάθε ιστορία. Μπορείτε να δείτε μαμάδες και χαρακτήρες MILF στην κατοικία. Όχι μόνο αυτό, το γευστικό φιλί, το μουνί, το squirting και πολλά άλλα έκαναν το Mommys Girl μια εξαιρετική προσθήκη. Μπορείτε επίσης να ουρλιάξετε από ενθουσιασμό καθώς αποκαλύπτετε πλήρως το Mommys Girl και τις διάφορες τοποθεσίες μπόνους του σε ένα μέρος με οργασμό. Με αυτό, καλείστε εγκάρδια να δοκιμάσετε ένα νέο αγαπημένο πορνό λεσβιών.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με αυτήν την κριτική Mommys Girl.

PROS:

 • Ταινίες υψηλής ευκρίνειας
 • Τραβάει την προσοχή των λεσβιών λάτρεις του πορνό
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Ταλαντούχοι και νόστιμοι ερμηνευτές πορνό
 • Τιμές εντός προσιτών τιμών
 • Χρήσιμες δυνατότητες τοποθεσίας
 • Διαθέσιμα προνόμια μπόνους
 • Αποκλειστικά θέματα και έννοιες

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει λειτουργία σύνθετης αναζήτησης
 • Κυρίως softcore

# 3 - Λουρί Lez

straplez τελευταία

Το Strap Lez φέρει το πανό του strap-on sex και της λεσβιακής ερωτικής κουζίνας. Από εδώ, μπορείτε να καλύψετε την ανάγκη σας για σεξ από κορίτσι με κορίτσι με τα συλλεκτικά κομμάτια από λουράκια με λουράκια. Το Strap Lez είναι συγκεκριμένο. Έτσι, δεν θα τρέχετε πλέον σε θάμνους για να κατανοήσετε την υπηρεσία. Οι προστάτες θα απολαμβάνουν γυναικείες ανακαλύψεις με πιο απλά μέσα όπως το 1, το 2 και το 3.

Μπορεί κανείς να πει σίγουρα την επιτυχία ενός ιστότοπου μέσω της διαδικτυακής του επισκεψιμότητας. Ευτυχώς, το Strap Lez είναι ένας από αυτούς τους χώρους που επιδεικνύουν μια από τις καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά τα στατιστικά. Διάφορες πληροφορίες δείχνουν ότι το Strap Lez δεν είναι νέο στην επιχείρηση, αλλά έχει κάνει ένα τεράστιο κύμα στο Διαδίκτυο μόλις στην αρχή του 2022.

Ολόκληρη η κριτική του Strap Lez εδώ.

PROS:

 • Αριστοκρατικό και αισθητικό site
 • Εκατοντάδες λεσβιακά βίντεο
 • Strap-on σεξ κουζίνα
 • Ταινίες υψηλής ποιότητας
 • Κορυφαίες εικόνες
 • Σελιοφόρο οικόπεδα
 • Μερικές δωρεάν προεπισκοπήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλή τιμή
 • Λίγες συλλογές

# 4 - Χάμα της

σελιδοποίηση hazeher

Η Haze Her προσπάθησε να είναι δημιουργική στο όνομα του ιστότοπού της με φόντο το φεγγάρι. Πρέπει να πω ότι ο ιστότοπος έχει τελειοποιήσει τα σενάρια από κορίτσι σε κορίτσι. Οι λεσβιακές συναντήσεις είναι αξιόλογες, ειδικά οι βολές POV. Υπάρχουν πολλές προβεβλημένες δραστηριότητες στον τομέα, με σημαντικότερη συμμετοχή σε ομάδες και προκλήσεις. Σίγουρα, ο ιστότοπος έκανε εξαιρετική δουλειά κάνοντας τις δραστηριότητες να αισθάνονται φυσικές και αυθεντικές. Με αυτό, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα δείτε ένα σωρό από ομορφιές που λατρεύουν την ιδέα να χτυπούν και να χαίρονται η μία την άλλη.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική του Haze Her.

PROS:

 • Σκηνές πορνό με θέμα την ερμηνεία
 • Ομαδικό και σεξ από κορίτσι σε κορίτσι
 • Διαστροφή υψηλής ποιότητας
 • Αποκλειστικά υλικά
 • Καθαρισμός τομέα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχω δει επιλογές λήψης
 • Πρέπει να πληρώσει
 • Λίγα εργαλεία

# 5 - Addicted 2 Girls

addicted2girls τελευταία

Το Addicted 2 Girls δημιούργησαν ένα μέρος γεμάτο λεσβιακές ερωτικές σκηνές. Οι δημιουργοί πορνό γνωρίζουν τη φλογερή μας εμμονή με τις καυτές τσούχτρες ότι τις συγκεντρώνουν σε μια εκρηκτικά καυτή σελίδα. Η premium παραγωγή του Addicted 2 Girls έφερε δελεαστικές αντιδράσεις και μια σταθερή βάση θαυμαστών. Έτσι, η κοινότητα ανεβαίνει, με τους υποστηρικτές να απολαμβάνουν τα υλικά για ένα φτηνό πρόγραμμα συνδρομής.

PROS:

 • Εβδομαδιαίες ενημερώσεις βιβλιοθήκης
 • Premium λεσβιακό πορνό
 • Αναμφισβήτητα hot performers
 • Εξαιρετική λεσβιακή συλλογή
 • Φθηνά και οικονομικά προγράμματα συνδρομής
 • Ταινίες μεγάλου μήκους
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας και καλής παραγωγής

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερο από χίλιες επιλογές
 • Όχι δωρεάν

# 6 - Lesbea

lesbea top

Η Lesbea είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους καλύτερους παραγωγούς πορνό στην ομάδα σαγηνευτικών ερωτικών χώρων του Sexy Hub. Εάν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμη έναν από αυτούς τους τομείς του δικτύου, κάνατε τη σωστή επιλογή ξεκινώντας το με το Lesbea.com. Λίγα μόνο στοιχεία σχετικά με το Sexy Hub, αυτή η σελίδα ξεκίνησε την αναζήτησή της στον κλάδο το 2014. Το έτος ίδρυσής της υποδηλώνει την κατάστασή της στην επιχείρηση. Το Sexy Hub μπορεί να μην είναι τόσο εκτεταμένο όσο τα περισσότερα μεγάλα πορνό ονόματα της επιχείρησης, αλλά έχει αναγνωριστεί άγρια.

Το λεσβιακό πορνό εξελίχθηκε και ευημερούσε συνεχώς με τα χρόνια. Με αυτό, οι τοποθεσίες που παρέχουν αυτή τη θέση ευημερούσαν στον κλάδο. Ως εκ τούτου, το Lesbea.com έχει κάνει μια εξαιρετική συμβολή στην ερωτική επιχείρηση. Η σελίδα έχει μια μαγευτική ομάδα γυναικών έτοιμη να σας προσφέρει την πιο καυτή εμπειρία φαγητού και γλείψιμο μουνιού. Όλες οι λεσβιακές φαντασιώσεις σας αντιμετωπίζονται. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να έχετε μπόνους ιστότοπους για να απολαύσετε μόλις εγγραφείτε στην κοινότητα Lesbea.

Lesbea κριτική εδώ.

PROS:

 • Προγραμματισμένες μεταφορτώσεις
 • Συνεπείς φρέσκες ιδέες και υλικά
 • Οι πιο καυτές γυναίκες και λεσβίες πορνό ερμηνευτές
 • Απεριόριστη ροή
 • Ταξινομήστε τα περιεχόμενα με ευκολία
 • Εκλεκτοί παίκτες
 • Κινήσεις υψηλής ευκρίνειας
 • Πρόσβαση στο δίκτυο του Sexy Hub

Μειονεκτήματα:

 • Πληρώστε στο fap
 • Χωρίς δωρεάν προεπισκοπήσεις
 • Λίγα τμήματα

# 7 - Dyked

διχασμένο σπίτι

Η δύναμη των κοριτσιών είναι εκρηκτική με τη συλλογή του Dyked.com με λεσβιακά σεξ και αποδράσεις από κορίτσι σε κορίτσι. Ο ιστότοπος ενθουσίασε διάφορους μανιώδεις θαυμαστές των λαχταριστών καυλιάνων λεσβιών μωρών. Αυτά τα θηλυκά λατρεύουν να εξερευνούν το ένα το άλλο και να αποκαλύπτουν τους θησαυρούς της γυναικείας ζωής. Όχι μόνο αυτό, είναι πρόθυμοι να τους καταβροχθίσουν, να τους δακτυλώσουν, να τονώσουν και να τους κρατήσουν με πάθος. Ω, σκληροπυρηνικές και έντονες σκηνές είναι διαθέσιμες και στο Dyked.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του Dyked.

PROS:

 • Υλικά υψηλής ανάλυσης
 • Πρόσβαση σε ιστότοπους TeamSkeet
 • Λήψεις καλής ποιότητας
 • Καυτές λεσβίες
 • Ποικιλία συλλογής
 • Ένας καθαρός και απλός ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς κατηγορίες και άλλες δυνατότητες ιστότοπου
 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο
 • Ανάγκη πληρωμής

# 8 - Ταινίες φίλων

φίλες φιλμ σπίτι

Γεμίστε τις νύχτες σας με λεσβιακή κουζίνα εδώ στο Girlfriendsfilms.com. Ο κόσμος σκαρφαλώνει καθώς λούζει τα σάλια γύρω από φρεσκοψημένα καλούδια λεσβιακής ερωτικής. Το Girlfriends Films μιλά για τα πιο καυτά προνόμια από εντυπωσιακές κυρίες που θέλουν να φάνε μουνιά. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό για κάποιους, αλλά όσοι είναι ευτυχώς εθισμένοι στο λεσβιακό πορνό θα τρέξουν χιλιόμετρα μόνο για να διατηρήσουν επαφή με υλικά υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, εδώ στο Girlfriends Films, δεν χρειάζεται να τα προμηθευτείτε από μακριά.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του Girlfriends Films.

PROS:

 • Premium λεσβιακό περιεχόμενο
 • Αστέρια υψηλού διαμετρήματος και παραγωγή
 • Καθαρισμός τομέα
 • Φιλικό σύστημα πλοήγησης
 • Φτηνή και προσιτή συνδρομή
 • Λειτουργίες στο σημείο
 • Πορνογραφία πλήρους μήκους

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς σκοτεινή λειτουργία
 • Λιγότερες πληροφορίες για τα μοντέλα

# 9 - Στρίγγλα

μοντέλα vixen

Με κάθε βίντεο που τραβάτε υπέροχα σε ποιότητα 4K, το Vixen σας επιτρέπει να απολαμβάνετε βίντεο σε σκηνές Ultra HD με όλο τον ρομαντισμό και το σούπερ ατμό σεξ. Οι πανέμορφες πορνοστάρ κοσμούν τα βίντεό τους σε καυτό σεξ ή ευχαρίστηση και μπορείτε να επιλέξετε από τη συλλογή περιεχομένου τους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Αν και ο ιστότοπος είναι αρκετά νέος και δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί από τους περισσότερους οπαδούς πορνό, το Vixen έχει σταθεροποιήσει την κατάστασή του με μια σταθερή ροή ενημερώσεων που είναι όλες αποκλειστικές.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Vixen.

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Φωτογράφιση Vixen Angle και BTS

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικοί αριθμοί βίντεο και μοντέλων
 • Προ-ελεγχόμενες πωλήσεις

# 10 - Twistys

twistys περισσότερο

Ένας άλλος καλύτερος premium ιστότοπος πορνό σήμερα είναι το Twistys. Για πολλά χρόνια, ο ιστότοπος δημιούργησε ένα σεβαστό όνομα στη βιομηχανία πορνό. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, το Twistys ανέβασε το περιεχόμενό του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Από γλυκά γυμνά κορίτσια έως σκληρά βίντεο, το περιεχόμενο εδώ είναι διαφορετικό και άφθονο. Επίσης, αν θέλετε να δείτε τους πιο καυτούς και σέξι νεοσσούς στον πλανήτη, απλώς κατευθυνθείτε στο Twistys και ικανοποιηθείτε με το σέξι περιεχόμενό του.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Twistys.

PROS:

 • Δημιουργήθηκε ιστότοπος και αξιόπιστο όνομα
 • Διατίθενται πολλά μοντέλα
 • Περιεχόμενα όπως βίντεο είναι σε ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

# 11 - Κορίτσι κορίτσι

κορίτσι περισσότερα μωρά

Το Girl Girl μιλά από μόνο του, και δεν υπάρχει εικόνα του πέους σε αυτόν τον τομέα. Ο ιστότοπος παρουσιάζει τις πιο καυτές κυρίες με καλή σωματική διάπλαση και καυλιάρης προσωπικότητα. Τους αρέσει επίσης να εξερευνούν τη σεξουαλικότητα του άλλου και απολαμβάνουν τη συντροφιά του BFF στο κρεβάτι. Αναμφίβολα, οι λεσβίες θαυμαστές του σεξ μπαίνουν στον πειρασμό να βιώσουν το GirlGirl λόγω του ρόστερ των καυτών πορνοστάρ και των ποιοτικών ταινιών πορνό.

Δείτε την κριτική Girl Girl.

PROS:

 • Αποκλειστικά λεσβιακά σεξουαλικά υλικά
 • Ταινίες μεγάλου μήκους
 • Επαγγελματικές και ποιοτικές ταινίες
 • Υπέροχες πλοκές και ιστορίες
 • Διάσημοι σούπερ σταρ του πορνό
 • Ομαλή διεπαφή
 • Καθαρή και οργανωμένη ιστοσελίδα

Μειονεκτήματα:

 • Μικρή βιβλιοθήκη
 • Χωρίς ενότητα κατηγορίας

# 12 - Σκοτώθηκε

σκοτώθηκε τελευταία

Οι αλληλεπιδράσεις κοριτσιού με κορίτσι δεν ήταν ποτέ τόσο εκπληκτικές με το Slayed.com. Ο ιστότοπος έχει ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στη βιομηχανία πορνό. Ως εκ τούτου, αυτός ο ιστότοπος premium έχει αγγίξει τις ζωές διαφόρων λάτρεις του πορνό σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ίδρυσή του. Από την κυκλοφορία του το 2021, το Slayed λάμβανε συνεχώς καλές παρατηρήσεις από μανιώδεις πορνογράφους. Ο καθαρός και καθαρός ιστότοπος τους έκανε μια από τις νέες πλατφόρμες με υψηλές επισκέψεις.

PROS:

 • Καθαρός ιστότοπος premium
 • Υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αχνιστές πορνό ερμηνευτές
 • Μεγάλη παραγωγή
 • Καταπληκτικό σχέδιο και διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Μικρή συλλογή
 • Χωρίς μηχανή αναζήτησης
 • Λίγες πληροφορίες για το μοντέλο

Συμπέρασμα

Προσθέστε περισσότερες κυρίες στη λίστα με τα καυλιάρηδες hotties μέσω του Give Me Pink. Αυτός ο ιστότοπος είναι μέρος του λεσβιακού τομέα που ονομάζεται Sapphic Erotica. Give Me Pink σπίτια που συναρπάζουν τα μωρά που δακτυλώνουν και αυτοδιεγερθούν. Κάθε σκηνή έχει ανάλυση υψηλής ποιότητας και υπογραφή σπασμωδικά θέματα που θα σας καθηλώσουν. Αυτά τα μωρά χαίρονται που απολαμβάνουν τον εαυτό τους ότι δεν χρειάζονται έναν άντρα για να βρέξει τα μουνιά τους. Μια απλή διάταξη δεν βλάπτει, αλλά μερικοί μπορεί να θεωρήσουν βαρετή την ανοιχτόχρωμη αρχική σελίδα. Παρόλα αυτά, τα 313 μοντέλα θα σας κατακλύσουν. Προσπάθησε να τους γνωρίσεις έναν έναν, φίλε.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 27 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

She Seduced Me & 12 Top Notch Premium λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το SheSeducedMe.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SheSeducedMe.com Ναι, είμαι περισσότερο από πρόθυμος να παρασυρθώ. Δώστε μου αυτά τα μωρά και θα παραδοθώ εντελώς για να γίνω το επόμενο θύμα τους. Αυτά τα θηράματα είναι τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Ως εκ τούτου, όταν έλεγξα τον ιστότοπο She Seduced Me, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Λεσβιακά πορνό βίντεο & κορυφαίοι 12 ιστότοποι λεσβιακών πορνό όπως το Lesbianpornvideos.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lesbianpornvideos.com Αν ψάχνετε για κάποια κορυφαία λεσβιακή δράση που είναι πραγματικά ρυθμιστής της διάθεσης, έχω την πλάτη σας. Φανταστείτε ένα μέρος αφιερωμένο εξ ολοκλήρου σε ατημέλητες στιγμές ανάμεσα σε άτακτα κορίτσια που ξέρουν πραγματικά πώς να περνούν καλά – και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nude Vista & 12 Must Visit Free Lesbian Porn Sites όπως το NudeVista/Lesbian.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeVista/Lesbian.com Άκουσα ότι το Nude Vista έχει μια αξιόλογη συλλογή από συναντήσεις λεσβιών. Αυτή η είδηση ​​ακούγεται τέλεια με την τρέχουσα λαχτάρα της φίλης μου για φαντασιώσεις από κορίτσι σε κορίτσι. Έχω αρκετά μωρά για να με παρηγορούν κάθε βράδυ. Ωστόσο, οι πρόσθετες απολαύσεις θα ήταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sensual Love & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites Όπως το Sensual.Love Show Me 12 Alternatives for Sensual.Love Θα πάρουμε λίγη αισθησιακή αγάπη στις ανέσεις των σπιτιών μας. Όλοι σίγουρα θα ήθελαν να ζήσουν αυτή τη λαχταριστή εμπειρία. Θα αντάλλαζες οτιδήποτε στον κόσμο με την Sensual Love; Μην ανησυχείς, διεστραμμένη φίλη μου. εσείς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μόνο πορνό για κορίτσια και κορυφαίοι 12 ιστότοποι λεσβιών πορνό όπως το GirlsOnlyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlsOnlyPorn.com Το GirlsOnlyPorn.com ξεχωρίζει από άλλους ιστότοπους για έναν συγκεκριμένο λόγο. Σε πολλά βίντεο με στρέιτ ζευγάρια, οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συχνά ως απλά αξεσουάρ, κυρίως εκεί για εμφάνιση και σωματική οικειότητα. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση, παρουσιάζοντας σκηνές που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lez Be Bad & 12 Απίστευτες Premium ιστοσελίδες λεσβιακού πορνό όπως το LezBeBad.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LezBeBad.com Έχω αναθεωρήσει αρκετούς ιστότοπους λεσβιακού πορνό για σένα, φίλε μου; Λοιπόν, τι είναι αρκετό για εσάς, παρεμπιπτόντως; Όσον αφορά τα φιλιά και το γαμημένο από κορίτσι σε κορίτσι, στοιχηματίζω ότι δεν υπάρχουν αρκετοί θησαυροί για να αρκούν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Όλα τα κορίτσια μασάζ & 12 καλύτερες λεσβιακές πορνογραφικές ιστοσελίδες όπως το AllGirlMassage.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AllGirlMassage.com Φανταστείτε ότι είχατε μια από αυτές τις μέρες που συνθλίβουν τα κόκαλα στη δουλειά και το μόνο που θέλετε είναι λίγο τρίψιμο για να διώξετε το άγχος και σε αφήνει σε μια κατάσταση ευδαιμονίας. Τώρα, κρατήστε αυτή τη σκέψη και σκεφτείτε αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Lesbian Experience & 12 Must-Visit Lesbian Porn Sites όπως το TheLesbianExperience.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheLesbianExperience.com Είστε έτοιμοι για κάποια καυτή λεσβιακή δράση που είναι πολύ καλύτερη από τα συνηθισμένα; Λοιπόν, μεταβείτε στο TheLesbianExperience, όπου κορυφαίοι ενήλικοι σταρ τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας σε σκηνές που φαίνονται σαν ταινία του Χόλιγουντ για μεγάλους. Είναι γεμάτο με συναρπαστικές ιστορίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

A Girl Knows & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites όπως το AGirlKnows.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AGirlKnows.com Η δύναμη των κοριτσιών είναι απολύτως ασταμάτητη και δεν θα διαφωνούσα ποτέ. Ένας άντρας σαν εμένα εκτιμά όλα όσα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες. Δεν μπορούσα να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς το άρωμα, τη γεύση και την παρουσία τους. Συμφωνείς μαζί μου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MF Video XXX & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το MFVideoXXX.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MFVideoXXX.com Θέλω να δω μερικές λεσβίες τσούχτρες σήμερα και ενεργοποίησα το MF Video XXX για να δω φρέσκες απολαύσεις για το πουλί μου. Έχετε απασχολήσει μερικές ώρες ακόμα για να επισκεφτείτε το MF Video XXX; Αν είσαι σαν εμένα, ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Eroutique & 12 Must Visit Premium Lesbian Porn Sites όπως το Eroutique.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Eroutique.com Θέλετε να δείτε τι κάνουν τα μωρά όταν είναι μόνα στο σπίτι; Είσαι λεσβία που λατρεύει να βλέπει όμορφες κυρίες να τρίβουν το μουνί τους και να πειραματίζονται με σωματικούς οργασμούς; Εάν οι απαντήσεις σας σε αυτές τις ερωτήσεις είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Give Me Pink & 12 Top Notch Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το GiveMePink.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GiveMePink.com Θα χαρίσω το πουλί σου με πολλές γυναίκες που αυνανίζονται; Δώσε Μου Ροζ! Άκουσες τις διεστραμμένες σκέψεις σου, σωστά! Το Give Me Pink είναι μια φανταστική σελίδα για να αποκαλύψετε πώς αυτά τα μωρά λατρεύουν να αυτοδιεγερθούν και να μοιράζονται τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Baberotica & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες για λεσβίες πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Baberotica.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Baberotica.com Αυτά τα αισθησιακά κοτοπουλάκια είναι διογκωμένα με εκατομμύρια πουλί. Πού να βρω αυτά τα πρόστυχα μωρά; Baberotica, κυρίες και κύριοι, για να σας δώσουμε εκατοντάδες λεσβιακές λιχουδιές που άξια του λαού. Καλά διαβάσατε. Η αναθεώρησή μας για σήμερα είναι άλλη μια βόλτα με αυθεντικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αφρικανικές Λεσβίες & 12 Καλύτερες Λεσβιακές Ιστοσελίδες όπως το AfricanLesbians.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AfricanLesbians.com Οι αναγνώστες μου που επιθυμούν να δουν αφρικανικά μωρά να αντλούν και να σπρώχνονται μεταξύ τους, θα έχουν μια επιθυμητή εμπειρία με Αφρικανές Λεσβίες. Δεν μιλώ μόνο για αυτές τις ομορφιές, αλλά για την υπέροχη σύνθεση των βίντεο σε μια αρένα που διεκδικείται σαλιάρικα. Μαύρο σε μαύρο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Βίντεο Sweetheart & 12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το SweetheartVideo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SweetheartVideo.com Το λεσβιακό σεξ δεν θα παλιώσει ποτέ, καθώς βλέπω άλλους αυνανιστές να ψάχνουν ασταμάτητα για κομμάτια από κορίτσι σε κορίτσι. Με αυτό, οι κατασκευαστές πορνό είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν όλο και περισσότερους απολαυστικούς θησαυρούς για να διευκολύνουν τις επιθυμίες τους. Ευτυχώς αυτή η βασική θέση πορνό έρχεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ζούμε μαζί & Top-12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες και πορνό ταινίες όπως το WeLiveTogether.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeLiveTogether.com Σταματάς ποτέ να σκέφτεσαι τι συμβαίνει όταν οι γυναίκες έχουν μυστικές συγκεντρώσεις; Σύμφωνα με την τηλεόραση, όλα έχουν να κάνουν με το να ξεχύνουν συναισθήματα, να πνίγονται στο κρασί και να απαθανατίζουν τα τερατάκια τους σε ημερολόγια. Αλλά επιτρέψτε μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Viv Thomas Review & 12 Top Notch Λεσβίες Premium Porn Sites όπως το VivThomas.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VivThomas.com Ας προετοιμαστούμε για έναν νέο γύρο λεσβιακού σεξ! Αυτή η θέση πορνό αποτελεί βασικό στοιχείο της ερωτικής βιβλιοθήκης μου. Σε όλους αρέσει να βλέπουν δύο γυναίκες να χαϊδεύονται η μία την άλλη. Το να τρώνε βρεγμένα μουνιά είναι η εμμονή τους. ως εκ τούτου, εγώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scrolller Lesbian & 12 καλύτερες λεσβιακές πορνογραφικές ιστοσελίδες όπως το ScrolllerLesbian.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ScrolllerLesbian.com Καλώς ορίσατε στον κόσμο των ατελείωτων δυνατοτήτων! Ως γνώστης του λεσβιακού περιεχομένου, αγωνίζομαι να βρω την τέλεια σκηνή ή βίντεο για να επιδοθώ σε μια ψαλιδιστική δράση. Ώρες που πέρασα γυρίζοντας ανάμεσα σε αμέτρητες τοποθεσίες, αναζητώντας αυτό το άπιαστο διαμάντι. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ersties & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες για λεσβίες πορνό, όπως το Ersties.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Ersties.com Ersties! Το eye candy είναι η λέξη που μπορώ να συσχετίσω με αυτήν τη σελίδα. Αναμφίβολα, οι λεσβίες φανατικές θα περάσουν και θα λατρέψουν τη γύρω περιοχή. Αρχικά σκέφτηκα, "Είμαι σε κάποιον κόσμο πορνό της barbie;" Τα χρώματα είναι τόσο θηλυκά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbea & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες λεσβιακού πορνό όπως το Lesbea.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lesbea.com Lesbea, μόλις ακούσεις το όνομα αυτού του ιστότοπου, θα καταλάβεις αμέσως τι πρόκειται να προσφέρει αυτή η σελίδα. Αυτός ο λεσβιακός ιστότοπος πορνό θέλει να είναι απλός. Χωρίς περιττές εισαγωγές. αντί να δείχνει μια ποικιλία από μουνιά που γλείφονται και λατρεύονται. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Haze Her Review & Top 12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το HazeHer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HazeHer.com Η αναζήτησή μου για λεσβιακή κουζίνα δεν γνωρίζει τη λέξη «ΣΤΑΜΑΤΑ». Πάντα προετοιμάζομαι για να δω περισσότερες ποικιλίες που παρέχει η αναπτυσσόμενη βιομηχανία ψυχαγωγίας για ενήλικες. Είμαι σίγουρος ότι μοιράζεσαι και εσύ την ίδια σελίδα μαζί μου, φίλε. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για το Strap Lez & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για λεσβίες πορνό όπως το StrapLez.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το StrapLez.com Strap Lez! Αυτός ο λεσβιακός ιστότοπος πορνό συγκεντρώνει ένα πνευματώδες όνομα για τον τομέα του. Θεωρώ ότι είναι κάπως χαριτωμένο το πώς συνεργάζονται οι συνδυασμοί για να δημιουργήσουν ένα ουσιαστικό branding. Το Strap Lez φέρει το πανό του strap-on sex και της λεσβιακής ερωτικής κουζίνας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mommys Girl & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites όπως το MommysGirl.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MommysGirl.com Ποιο είναι αυτό το καυτό κορίτσι της μαμάς; Το Mommys Girl είναι έτοιμο να λερώσει τα χέρια σας. Αυτή η λεσβιακή γεμάτη σεξ αρένα δίνει τη θέση της σε όλα τα φετίχ μας από κορίτσι σε κορίτσι. Η εμμονή οποιουδήποτε με το πορνό από κορίτσι σε κορίτσι θα σβήσει με τη σειρά των μωρών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dyked Review & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το Dyked.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Dyked.com Μείνε έκπληκτος με τα καυτερά μωρά σε μια ερωτική πλατφόρμα! Το Dyked.com είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος που θα διπλασιάσει την ευχαρίστησή σας με την πιο ζεστή συλλογή λεσβιακού σεξ. Ναι, το διάβασες σωστά; Ξέρω ότι η σχέση μεταξύ λεσβιών ή κοριτσιού είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Girlfriends Films & 12 Best Lesbian Porn Sites Like GirlfriendsFilms.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για GirlfriendsFilms.com Γεμίστε τις νύχτες σας με λεσβιακή κουζίνα εδώ στο Girlfriendsfilms.com. Ο κόσμος σκαρφαλώνει καθώς λούζει τα σάλια γύρω από φρεσκοψημένα καλούδια λεσβιακής ερωτικής. Το Girlfriends Films μιλά για τα πιο καυτά προνόμια από εντυπωσιακές κυρίες που θέλουν να φάνε μουνιά. Μπορεί να ακούγεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GirlGirl & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές Πορνογραφικές Ιστοσελίδες Παρόμοιες με το GirlGirl.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlGirl.com Ψάχνεις για ταινίες από τις πιο σέξι γυναίκες που απολαμβάνουν η μία την άλλη; Λατρεύεις το τράνταγμα με το λεσβιακό σεξ; Εάν ναι είναι η απάντησή σας σε αυτές τις συναρπαστικές ερωτήσεις, τότε η κριτική του GirlGirl.com θα είναι ένα πλεονέκτημα για εσάς. Το κορίτσι μιλάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Girls Way & 12 Must Visit Premium Lesbian Porn Sites όπως το GirlsWay.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlsWay.com Κορίτσια που τους αρέσουν τα κορίτσια, αυτή η κριτική είναι για εσάς. Πιθανώς, έχετε ήδη μια λίστα λεσβιακών πορνογραφικών τοποθεσιών για επίσκεψη, αλλά επιτρέψτε μου να προσθέσω περισσότερα στις επιλογές σας. Ναι, φίλε, καλύτερα να έχεις και να συγκεντρώσεις πολλά […]

Μεταβείτε στην κορυφή