Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

Κριτική Strap Lez

& 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το StrapLez.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το StrapLez.com

straplez σπίτι

Strap Lez! Αυτός ο λεσβιακός ιστότοπος πορνό συγκεντρώνει ένα πνευματώδες όνομα για τον τομέα του. Θεωρώ ότι είναι κάπως χαριτωμένο το πώς συνεργάζονται οι συνδυασμοί για να δημιουργήσουν ένα ουσιαστικό branding. Το Strap Lez φέρει το πανό του strap-on sex και της λεσβιακής ερωτικής κουζίνας. Από εδώ, μπορείτε να καλύψετε την ανάγκη σας για σεξ από κορίτσι με κορίτσι με τα συλλεκτικά κομμάτια από λουράκια με λουράκια. Το Strap Lez είναι συγκεκριμένο. Έτσι, δεν θα τρέχετε πλέον σε θάμνους για να κατανοήσετε την υπηρεσία. Οι προστάτες θα απολαμβάνουν γυναικείες ανακαλύψεις με πιο απλά μέσα όπως το 1, το 2 και το 3.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.straplez.com

Πρέπει να επισκεφτείτε το Strap Lez;

Πρέπει, φίλε! Εάν είστε έντονοι λάτρεις των λεσβιακών σκηνών και των υλικών υψηλής ανάλυσης, το Strap Lez υπόσχεται να σας καλύψει. Οι λεσβίες σε αυτή την αρένα θα σας χαρίσουν αληθινό μουνί με τον απίστευτο εξοπλισμό τους. Οι δονητές με λουράκι προσφέρουν στους ερμηνευτές ένα ακαταμάχητο γαμημένο, καθώς γεύονται το πιο γλυκό και αχνιστό φύλο. Σίγουρα, αυτές οι κυρίες δεν χρειάζονται έναν άντρα στη ζωή τους. Επομένως, πρέπει να ηρεμήσεις τις αισθήσεις σου, φίλε, και να παρακολουθήσεις άνετα πώς αυτά τα υπέροχα μωρά σαγηνεύουν το ένα το άλλο.

Επιπρόσθετα, πρέπει να εμποτιστείτε με τις απολαύσεις του Strap Lez επειδή έλαβαν μια από τις πιο φανταχτερές παραγωγές στη βιομηχανία. Η επιχείρηση ψυχαγωγίας ενηλίκων αναπτύσσεται εξερευνώντας μια ποικιλία θεμάτων για φανατικούς. Είμαι χαρούμενος που το σεξ με λουράκι αναγνωρίζεται μέσω του StrapLez.com. Δεν είναι δύσκολο να εκτιμήσεις την ομορφιά αυτής της θέσης και να καταλάβεις πώς το λεσβιακό σεξ μπορεί να διεγείρει άντρες και γυναίκες παγκοσμίως—περίεργοι και ένθερμοι εραστές παρελαύνουν στην πλατφόρμα. Πρέπει να είσαι ένας από αυτούς, φίλε.

Καυτή καυτή λεσβιακή κυκλοφορία

γκαλερί straplez

Μπορεί κανείς να πει σίγουρα την επιτυχία ενός ιστότοπου μέσω της διαδικτυακής του επισκεψιμότητας. Ευτυχώς, το Strap Lez είναι ένας από αυτούς τους χώρους που επιδεικνύουν μια από τις καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά τα στατιστικά. Διάφορες πληροφορίες δείχνουν ότι το Strap Lez δεν είναι νέο στην επιχείρηση, αλλά έχει κάνει ένα τεράστιο κύμα στο Διαδίκτυο μόλις στις αρχές του 2022. Ίσως, οι δημιουργοί δυσκολεύτηκαν να κατευθύνουν τις θέσεις που επρόκειτο να εκθέσουν. Ευτυχώς, ο τομέας εγκαταστάθηκε και κερδίζει σε προβολές και επισκέψεις.

Το 2022 ήταν πράγματι μια εξαιρετική χρονιά για το Strap Lez, καθώς αιχμαλώτιζε συνεχώς χιλιάδες μηνιαίες επισκέψεις. Η βελτίωση των αριθμών προκαλεί περισσότερους φανατικούς, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για μια πιθανή αγορά. Με αυτό, ο Strap Lez έφτασε στις αισθήσεις μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ για να λιπαίνουμε και να αναλύουμε κάθε άσχημη υπόσχεση. Ειλικρινά, είμαι ολόψυχα ενθουσιασμένος. Ο πούτσός μου ουρλιάζει για απελευθέρωση. Τώρα είμαι έτοιμος. Ορίστε!

Η Met Art το έκανε ξανά με το Strap Lez!

straplez τελευταία

Είναι εντελώς αδύνατο αν δεν έχετε ακούσει για το Met Art, φίλε, λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο αντίκτυπό του στις ζωές των θαυμαστών του πορνό. Από τότε που άνοιξα το Strap Lez, έχω μείνει έκπληκτος με τον καλλιτεχνικό και κλασικό σχεδιασμό του. Τώρα, είμαι σίγουρος από πού και πώς πήραν την έμπνευση. Το Strap Lez είναι μέρος της τεράστιας οικογένειας της παραγωγής Met Art. Με αυτό, θα δείτε λογότυπα και αποσπάσματα από αντικείμενα Met Art στον χώρο. Το πουλί μου είναι χαρούμενο, καθώς αυτό εγγυάται μια εξαιρετική περιπέτεια.

Δεν έχει να κάνει με το σχεδιασμό και την αισθητική αλλά και με την κορυφαία επιλογή. Είναι γνωστό πώς το Met Art πέταξε ψηλά στην κατηγορία Premium Porn Pictures. Ως εκ τούτου, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το βρώμικο και άσχημο εγχείρημα. Επομένως, εάν έχετε ήδη λογαριασμό Met Art, μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως και να παρακολουθήσετε τις σκηνές του Strap Lez. Ωστόσο, εάν αυτή είναι η πρώτη σας συναλλαγή, πρέπει πρώτα να ορίσετε το ρεκόρ και να δημιουργήσετε έναν καταχωρημένο λογαριασμό.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να επιλέξετε ποια premium συνδρομή θα κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Δυστυχώς, ορισμένες τιμές είναι ψηλά. Είμαι ανοιχτά μπλε με μια μηνιαία μη επαναλαμβανόμενη συνδρομή που κοστίζει σχεδόν σαράντα δολάρια. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια φθηνότερη τιμή εάν επιλέξετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή. Η ετήσια συνδρομή θα σας προσφέρει επίσης περισσότερες οικονομίες. Αλλά αυτό που συνέλαβε το πουλί μου είναι η ισόβια συνδρομή που προσφέρει πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο Met Art.

Ο πειρασμός είναι ψηλά εδώ στο Strap Lez

μοντέλα straplez

Ξέρω πόσο θλιβερά είναι τα ποσοστά, αλλά αν είστε αληθινός εθισμένος, αυτές οι λεπτομέρειες είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες σας. Με αυτό, μπορώ να συμφωνήσω πόσο εύκολο είναι να μπεις στον πειρασμό από τα πολλά μαγευτικά υλικά που είναι διαθέσιμα στο Strap Lez. Οι θαυμαστές λένε επίσης ότι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση του ιστότοπου δικαιολογούν την εκτεταμένη πληρωμή. Θα δούμε πόσο ακριβείς είναι αυτοί οι ισχυρισμοί, φίλε. Ωστόσο, οι κοινότητες δεν θα έλεγαν τέτοιους ισχυρισμούς αν δεν είχαν βιώσει την εμπειρία από πρώτο χέρι του Strap Lez και του Met Art στη λεσβιακή θέση.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, ο Strap Lez έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου τριακόσιες έως πεντακόσιες ταινίες. Η βιβλιοθήκη μπορεί να είναι μικρότερη, αλλά οι ενημερώσεις είναι συνεπείς. Έχω δει τρία βίντεο που ανέβηκαν αυτόν τον μήνα και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με τον Δεκέμβριο. Καταλαβαίνω ότι ο Strap Lez υποβάλλει βίντεο κάθε εβδομάδα. αν και ο προγραμματισμός δεν είναι διαφανής, το μοτίβο δείχνει ότι προσθέτουν κάθε Πέμπτη. Οι θαυμαστές θα λατρέψουν το μέρος περισσότερο με τη μεγάλη διάρκεια του βίντεο. Όλα τα υλικά είναι ολόσωμα.

Με αυτό, προτείνω ανεπιφύλακτα να μαζέψεις περισσότερα λιπαντικά για τον εαυτό σου, φίλε. Οι κινήσεις διαρκούν τριάντα, σαράντα και μία ώρα. Μπορείς να ξεκινήσεις τον μαραθώνιο σου απόψε, φίλε. Ξεκινάω την παρακολούθησή μου με μερικές απολαύσεις του Νοεμβρίου, όπως το Electric Super Sex και το Luscious Therapy. Θα σας πω αργότερα πώς είναι, αλλά προς το παρόν, απολαύστε τις εικόνες προεπισκόπησης, ώστε να επιλέξετε ποια λεσβιακή κουζίνα θα απολαύσετε.

Αριστοκρατική και καλλιτεχνική κατοικία

προφίλ straplez

Ανέφερα νωρίτερα ότι ο Strap Lez έχει προφανώς την ομορφιά της Met Art. Καθώς περιηγείστε στον τόπο, θα δείτε τεράστια μοντάζ των σκηνών. Ακριβώς στο κατώφλι του, το Strap Lez υπόσχεται την πιο καυτή συλλογή από λεσβίες καλλονές που περιηγούνται στον πιο άγριο χαρακτήρα τους για να προσφέρουν τον πιο αληθινό οργασμό. Πράγματι, είχα έναν καλό παλαβό ενώ έβλεπα τα βρώμικα μυστικά αυτών των λεσβιών μωρών. Η αρχική σελίδα μου έδωσε μια ατμόσφαιρα που φτιάχνει κάθε διάθεση για αυνανισμό.

Ο συνδυασμός ροζ και μαύρου έδωσε ένα δυναμικά συναρπαστικό όραμα. Τα μάτια μου γλεντάνε με τους τόνους και τα εφέ. Ο Strap Lez είναι επίσης εξαιρετικός στην παροχή βίντεο teasers για τα επιλεγμένα επεισόδια του. Οι χαρακτήρες και τα κοστούμια είναι καλά συνδυασμένα. Οι φανατικοί θα ενθουσιαστούν όταν ξεκουμπώσουν την κύρια σελίδα. Κάθε μικρογραφία εμφανίζει τις πιο πρόσφατες ταινίες και την πορνογραφία με ευκολία. Επίσης, οι εικόνες προεπισκόπησης εμφανίζουν ομοιόμορφα δονήσεις με λουράκια και σεξ με σάλια.

Διερευνήστε κάθε Juicy Segment

straplez teaser

Το Strap Lez παρέχει αρκετά τμήματα για να τρέξουν ενεργά οι θαυμαστές και να το αναλύσουν. Ο περίεργος πουλί μου είναι ενθουσιασμένος που βλέπει πολλές επιλογές για αυτόν. Μπορεί κανείς να σκάψει βιαστικά στις ενημερώσεις, τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τα ζωντανά κορίτσια. Εκτός από τα βίντεο, η φωτογράφιση κόβει την ανάσα. Δεν είναι περίεργο που το διαμέτρημα του Met Art εξασκείται και απολαμβάνει τους φανατικούς εδώ. Θα δείτε μωρά σε αναμφισβήτητα οργαστικές φωτογραφίσεις. Αγόρι, οι έννοιες είναι επίσης υπέροχες.

Είναι ενδιαφέρον ότι κάθε συλλογή φωτογραφιών περιέχει έως και εκατό πόζες και εικόνες που αξίζουν τρεμούλιασμα. Μετέδωσα τα αντικείμενα στο The Catch και το αισθησιακό περιεχόμενο με έκανε να γελάσω ξανά. Η Tiffany και η Zazie έκαναν εξαιρετική δουλειά αφυπνίζοντας το ικανοποιημένο πέος μου. Επίσης, η συλλογή φωτογραφιών The Hot and Glossy με καύλωνε τρελά. Πρέπει να πω ότι ο Strap Lez είναι προικισμένος και επιδέξιος στο να κάνει οποιονδήποτε θεατή να σαλιαρίζει. Λεσβίες φανατικές του σεξ ή όχι θα εκτιμήσουν πραγματικά το έργο τέχνης που διατίθεται στο Strap Lez.

Εικονίδια αναζήτησης και επιλογές περιήγησης

φωτογραφία straplez

Ο Strap Lez κατάφερε να τα κάνει όλα απλά αλλά και ελκυστικά. Ο εκλεπτυσμένος ιστότοπος περιλάμβανε μια πολυτέλεια επιλογών περιήγησης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το εργαλείο αναζήτησης για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το πιο άτακτο βίντεο ή φωτογραφία. Οι θαυμαστές μπορούν να πληκτρολογήσουν το όνομα του αγαπημένου τους μοντέλου, τη λεσβιακή φαντασία ή τους τίτλους ταινιών. Όλοι είναι πρόθυμοι να περιηγηθούν ενεργά στο μέρος με την κομψή παρουσίαση. Η βιντεοσκόπηση είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ ο φωτισμός και η επιλογή της ντουλάπας είναι εξαιρετική.

Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τη δυνατότητα ταξινόμησης ανά τμήμα εάν επιθυμείτε ένα πιο στενό αποτέλεσμα. Οι θεατές μπορούν να περιορίσουν τις προβολές σε κορυφαία βαθμολογία, νεότερη, αλφαβητική και με τις περισσότερες προβολές. Είναι επίσης δυνατό να εντοπιστούν τα μοντέλα με τα πιο αγαπημένα και τις περισσότερες εμφανίσεις στο Strap Lez. Δεν θα μαντέψετε πια ποιος είναι ο καλύτερος και πιο περιζήτητος αυτή τη στιγμή. Αμέσως σκάβω με το μοντέλο που απαθανάτισε τον πιο σημαντικό αριθμό ψωμιών.

Τα σέξι μοντέλα και τα ζωντανά κορίτσια

Αυτή τη στιγμή, η Strap Lez έχει εξήντα (60) μοντέλα στην αρένα. Αυτά τα μωρά πήραν την περιοχή του προφίλ τους για να επιτρέψουν στους ακόλουθους να τα γνωρίσουν περισσότερο. Κάθε μωρό έχει επίσης εμφανιζόμενο αριθμό βαθμολογιών και προβολών. Έλεγξα την Katy Rose και είδα την ηλικία, το ιστορικό, τις δραστηριότητες, τη βαθμολογία μελών και την κατάταξή της. Περιέργως, πέρασε τη θέση #17 μεταξύ των διάσημων κοριτσιών στο Strap Lez. Επίσης, μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο, φωτογραφίες και εικόνες της. Με αυτό, οι θαυμαστές μπορούν να πάρουν απευθείας θησαυρούς από την υπέροχη λεσβία ερμηνεύτριά τους.

Για να προσθέσει στη λίστα με τις καλές προσφορές, ο Strap Lez παρουσίασε επίσης μια αρένα Live Girls όπου είναι προσβάσιμες οι ζωντανές εκπομπές με κάμερα. Οι θαυμαστές μπορούν να ελέγξουν αμέσως τα κορίτσια που προστέθηκαν πρόσφατα και όλα τα Gold Shows. Κάθε βρεγμένο μουνί έχει ποικίλες τιμές, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποιο θα σας διασκεδάσει. Οι ζωντανές εκπομπές του Strap Lez προσφέρουν επίσης κάμερες υψηλής ευκρίνειας και την καλύτερη εμπειρία.

Τα υπέρ και τα κατά του StrapLez.com

PROS:

 • Αριστοκρατικό και αισθητικό site
 • Εκατοντάδες λεσβιακά βίντεο
 • Strap-on σεξ κουζίνα
 • Ταινίες υψηλής ποιότητας
 • Κορυφαίες εικόνες
 • Σελιοφόρο οικόπεδα
 • Μερικές δωρεάν προεπισκοπήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλή τιμή
 • Λίγες συλλογές

Top 12 Best Lesbian Sites Παρόμοιοι με το StrapLez.com:

# 1 - Bellesa

Σπίτι της BellesaFilms

Το Bellesa Porn είναι ένας ιστότοπος πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε σήμερα. Παράγουν πορνό βίντεο φτιαγμένα για την ευχαρίστηση των γυναικών. Επίσης, τα θέματα περιέχουν γυναίκες ερμηνεύτριες που διασκεδάζουν με τον εαυτό τους αντί να είναι αντικείμενο ευχαρίστησης. Πράγματι, υπάρχει μια εκτενής παρουσίαση της ισότητας, ένα κρίσιμο συστατικό του φεμινιστικού πορνό.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Bellesa.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός, αλλά κομψός
 • Εύκολο στην περιήγηση και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η κοινότητα προωθεί ένα θετικό περιβάλλον
 • Δημιουργήστε πραγματικό σεξ
 • Τα αστέρια έχουν δημοφιλή ονόματα στον κλάδο

Μειονεκτήματα:

 • Πορνογραφικά βίντεο που προορίζονται για γυναίκες

# 2 - Dyked

διχασμένη σελίδα

Η δύναμη των κοριτσιών είναι εκρηκτική με τη συλλογή του Dyked.com με λεσβιακά σεξ και αποδράσεις από κορίτσι σε κορίτσι. Ο ιστότοπος ενθουσίασε διάφορους μανιώδεις θαυμαστές των λαχταριστών καυλιάνων λεσβιών μωρών. Αυτά τα θηλυκά λατρεύουν να εξερευνούν το ένα το άλλο και να αποκαλύπτουν τους θησαυρούς της γυναικείας ζωής. Όχι μόνο αυτό, είναι πρόθυμοι να τους καταβροχθίσουν, να τους δακτυλώσουν, να τονώσουν και να τους κρατήσουν με πάθος. Ω, σκληροπυρηνικές και έντονες σκηνές είναι διαθέσιμες και στο Dyked.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με αυτήν την κριτική του Dyked.

PROS:

 • Υλικά υψηλής ανάλυσης
 • Πρόσβαση σε ιστότοπους TeamSkeet
 • Λήψεις καλής ποιότητας
 • Καυτές λεσβίες
 • Ποικιλία συλλογής
 • Ένας καθαρός και απλός ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς κατηγορίες και άλλες δυνατότητες ιστότοπου
 • Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο
 • Ανάγκη πληρωμής

# 3 - Girls Way

σειρά girlsway

Το Girls Way είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να αντιμετωπίσετε τις επιθυμίες σας για λεσβίες για πορνό. Είναι εύκολο να τα προσθέσετε στη λίστα με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε, καθώς πλημμυρίζουν τους θαυμαστές του πορνό με συναρπαστικά αποκλειστικά υλικά και πρωτότυπο περιεχόμενο. Ονομάστε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας σκηνές δράσης λεσβιών. Η Girls Way είναι στην ευχάριστη θέση να τα παραδώσει στα κατώφλια σας. Ωστόσο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να επιλέξετε μια συνδρομή για να απολαύσετε πλήρως τις λειτουργίες drooling.

Ολόκληρη η κριτική του Girls Way εδώ.

PROS:

 • Καθαρός και οργανωμένος τομέας
 • Αποκλειστική σειρά
 • Υλικά υψηλής ανάλυσης
 • Κορυφαία χαρακτηριστικά
 • Ενημερώνεται με συνέπεια
 • Κορίτσι του μήνα/έτος
 • Καυτές λεσβίες
 • Μαγευτικές σκηνές

Μειονεκτήματα:

 • Η ιδιότητα μέλους είναι το κλειδί.

# 4 - Κορίτσι κορίτσι

κορίτσι εγγραφείτε

Το Girl Girl μιλά από μόνο του, και δεν υπάρχει εικόνα του πέους σε αυτόν τον τομέα. Ο ιστότοπος παρουσιάζει τις πιο καυτές κυρίες με καλή σωματική διάπλαση και καυλιάρης προσωπικότητα. Τους αρέσει επίσης να εξερευνούν τη σεξουαλικότητα του άλλου και απολαμβάνουν τη συντροφιά του BFF στο κρεβάτι. Αναμφίβολα, οι λεσβίες θαυμαστές του σεξ μπαίνουν στον πειρασμό να βιώσουν το GirlGirl λόγω του ρόστερ των καυτών πορνοστάρ και των ποιοτικών ταινιών πορνό.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική για το Girl Girl.

PROS:

 • Αποκλειστικά λεσβιακά σεξουαλικά υλικά
 • Ταινίες μεγάλου μήκους
 • Επαγγελματικές και ποιοτικές ταινίες
 • Υπέροχες πλοκές και ιστορίες
 • Διάσημοι σούπερ σταρ του πορνό
 • Ομαλή διεπαφή
 • Καθαρή και οργανωμένη ιστοσελίδα

Μειονεκτήματα:

 • Μικρή βιβλιοθήκη
 • Χωρίς ενότητα κατηγορίας

# 5 - Σκοτώθηκε

σκοτώθηκε τελευταία

Οι αλληλεπιδράσεις κοριτσιού με κορίτσι δεν ήταν ποτέ τόσο εκπληκτικές με το Slayed.com. Ο ιστότοπος έχει ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στη βιομηχανία πορνό. Ως εκ τούτου, αυτός ο ιστότοπος premium έχει αγγίξει τις ζωές διαφόρων λάτρεις του πορνό σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ίδρυσή του. Από την κυκλοφορία του το 2021, το Slayed λάμβανε συνεχώς καλές παρατηρήσεις από μανιώδεις πορνογράφους. Ο καθαρός και καθαρός ιστότοπος τους έκανε μια από τις νέες πλατφόρμες με υψηλές επισκέψεις.

PROS:

 • Καθαρός ιστότοπος premium
 • Υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αχνιστές πορνό ερμηνευτές
 • Μεγάλη παραγωγή
 • Καταπληκτικό σχέδιο και διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Μικρή συλλογή
 • Χωρίς μηχανή αναζήτησης
 • Λίγες πληροφορίες για το μοντέλο

# 6 - Ταινίες φίλων

μικρογραφίες φίλων ταινιών

Γεμίστε τις νύχτες σας με λεσβιακή κουζίνα εδώ στο Girlfriendsfilms.com. Ο κόσμος σκαρφαλώνει καθώς λούζει τα σάλια γύρω από φρεσκοψημένα καλούδια λεσβιακής ερωτικής. Το Girlfriends Films μιλά για τα πιο καυτά προνόμια από εντυπωσιακές κυρίες που θέλουν να φάνε μουνιά. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό για κάποιους, αλλά όσοι είναι ευτυχώς εθισμένοι στο λεσβιακό πορνό θα τρέξουν χιλιόμετρα μόνο για να διατηρήσουν επαφή με υλικά υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, εδώ στο Girlfriends Films, δεν χρειάζεται να τα προμηθευτείτε από μακριά.

Κριτική για το Girlfriends Films εδώ.

PROS:

 • Premium λεσβιακό περιεχόμενο
 • Αστέρια υψηλού διαμετρήματος και παραγωγή
 • Καθαρισμός τομέα
 • Φιλικό σύστημα πλοήγησης
 • Φτηνή και προσιτή συνδρομή
 • Λειτουργίες στο σημείο
 • Πορνογραφία πλήρους μήκους

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς σκοτεινή λειτουργία
 • Λιγότερες πληροφορίες για τα μοντέλα

# 7 - Σκόρερ

βυζιά scoreland

Το Scoreland μπορεί να υπερηφανεύεται για τους καθημερινούς πέντε χιλιάδες επισκέπτες του ιστότοπού του. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η πλατφόρμα ξέρει ακριβώς πώς να γαργαλάει τους θαυμαστές του πορνό, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγαλύτερο χρόνο που έχει εξυπηρετήσει την πελατεία της. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε για την τεχνογνωσία του Scoreland, κοιτάξτε και εξετάστε μόνο την ηλικία του. σίγουρα, θα καταλάβετε πώς άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Scoreland.

PROS:

 • Ωραία χαρακτηριστικά του ιστότοπου
 • Καταπληκτικές προσφορές
 • Τεράστια συλλογή πορνό
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Αναλυτικός δείκτης μοντέλου
 • Υλικά υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε για να απολαύσετε τις πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου

# 8 - Twistys

twistys βίντεο

Ένας άλλος καλύτερος premium ιστότοπος πορνό σήμερα είναι το Twistys. Για πολλά χρόνια, ο ιστότοπος δημιούργησε ένα σεβαστό όνομα στη βιομηχανία πορνό. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, το Twistys ανέβασε το περιεχόμενό του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Από γλυκά γυμνά κορίτσια έως σκληρά βίντεο, το περιεχόμενο εδώ είναι διαφορετικό και άφθονο. Επίσης, αν θέλετε να δείτε τους πιο καυτούς και σέξι νεοσσούς στον πλανήτη, απλώς κατευθυνθείτε στο Twistys και ικανοποιηθείτε με το σέξι περιεχόμενό του.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Twistys.

PROS:

 • Δημιουργήθηκε ιστότοπος και αξιόπιστο όνομα
 • Διατίθενται πολλά μοντέλα
 • Περιεχόμενα όπως βίντεο είναι σε ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

# 9 - Fap House

συνδρομή faphouse

Θαυμάζω την αφοσίωση και τη συνθήκη του Fap House να φέρει όλα τα στούντιο πορνό, τα υλικά και το φετίχ σε ένα σπίτι. Οι θαυμαστές του πορνό θα είναι συγκλονισμένοι και ενθουσιασμένοι βλέποντας τις διάσημες και τις τελευταίες τάσεις σε ένα αποθετήριο. Επίσης, θα μαγευτείτε από τις ταινίες μεγάλου μήκους και υψηλής ποιότητας που προσφέρει συνεχώς το Fap House. Ο ιστότοπος απέκτησε διάφορα καυτά μωρά σε κάθε πιθανή σκηνή οργασμού. Δεν είναι περίεργο που όλοι ενθουσιάζονται.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Fap House.

PROS:

 • Υλικά πλήρους μήκους
 • Κινήσεις υψηλής ποιότητας
 • Χιλιάδες υπέροχα κομμάτια
 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Συνεργασία με διάσημα και indie στούντιο
 • Απεριόριστες λήψεις

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς τμήμα πορνοστάρ

# 10 - Στρίγγλα

εικονιδια σπιτι

Με κάθε βίντεο που τραβάτε υπέροχα σε ποιότητα 4K, το Vixen σας επιτρέπει να απολαμβάνετε βίντεο σε σκηνές Ultra HD με όλο τον ρομαντισμό και το σούπερ ατμό σεξ. Οι πανέμορφες πορνοστάρ κοσμούν τα βίντεό τους σε καυτό σεξ ή ευχαρίστηση και μπορείτε να επιλέξετε από τη συλλογή περιεχομένου τους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Αν και ο ιστότοπος είναι αρκετά νέος και δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί από τους περισσότερους οπαδούς πορνό, το Vixen έχει σταθεροποιήσει την κατάστασή του με μια σταθερή ροή ενημερώσεων που είναι όλες αποκλειστικές.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Vixen.

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Φωτογράφιση Vixen Angle και BTS

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικοί αριθμοί βίντεο και μοντέλων
 • Προ-ελεγχόμενες πωλήσεις

# 11 - Nubiles

αρχική σελίδα nubiles

Το Nubile, το οποίο ορίζεται ως μια σεξουαλικά ελκυστική γυναίκα, είναι πράγματι το τέλειο όνομα για αυτόν τον ιστότοπο, καθώς έχουν μια μεγάλη λίστα με όμορφα μωρά (κυρίως Ρώσοι και Τσέχοι έφηβοι) που κάνουν όλα τα πειράγματα, τον τίτλο και το γδύσιμο. Θα έχετε τη δόση σας καυτών, νεαρών σωμάτων, ενώ απολαμβάνουν τον εαυτό τους και κάνουν σεξ. Το περιεχόμενό τους είναι με μεγάλη ποικιλία και κατηγορίες. Εάν είστε σε συγκεκριμένους τύπους σώματος ή φυσικές προδιαγραφές, απλώς πρέπει να ελέγξετε διαφορετικές ετικέτες για να ανακατευθυνθείτε σε τέτοια περιεχόμενα.

Δείτε την πλήρη κριτική του Nubiles.

PROS:

 • Μαζική συλλογή βίντεο και φωτογραφιών
 • Λεπτομερή προφίλ
 • Μπόνους βίντεο από ιστότοπους συνεργατών
 • Έφηβοι σε σόλο πορνό
 • Βίντεο Full HD

Μειονεκτήματα:

 • Οι premium συνδρομές δεν περιλαμβάνουν ιστότοπους μπόνους
 • Τα παλαιότερα περιεχόμενα εξακολουθούν να είναι σε ποιότητα SD

# 12 - Επιλογέας ζωής

Ζωντανές εκπομπές LifeSelector

Το LifeSelector έχει μια έξυπνη ιδέα, ωστόσο δεν είναι η μόνη υπηρεσία φιλοξενίας που περιλαμβάνει διαδραστικές δυνατότητες στο υλικό της. Το μοναδικό σημείο πώλησης αυτής της πλατφόρμας πορνό είναι η διαδικασία ελέγχου της εξέλιξης των γεγονότων σε ένα συγκεκριμένο σενάριο. Μπορείτε να διαλέξετε με ποιες γυναίκες θα βγείτε έξω, ποιες άλλες θα βιδώσετε και τον τρόπο να γαμήσετε τη συγκεκριμένη γκόμενα. Με αυτό το επίπεδο αφοσίωσης, μπορείτε να προβλέψετε ότι η συνεδρία gangbang σας θα είναι πιο ζωντανή, αυθεντική και ελκυστική.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Life Selector.

PROS:

 • Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες σκηνές
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Διαθέτει την καλύτερη συλλογή από τα πιο δημοφιλή μοντέλα
 • Λειτουργία Live Sex Cam
 • Διαδραστικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιπλέον ιστότοποι μπόνους
 • Η σύνθετη αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη
 • Χρησιμοποιεί πιστώσεις για να παρακολουθεί πορνό
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες λήψεις

Συμπέρασμα

Το Strap Lez είναι έτοιμο να σας δώσει το πιο πολυαναμενόμενο λουράκι λεσβιακό πορνό. Οι εκατοντάδες εξαιρετικά γυρισμένες και παραγωγικές ταινίες έκαναν τις λεσβίες θαυμαστές του σεξ ενθουσιασμένοι. Πολλές εκπλήξεις συγκεντρώνονται επίσης για τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές καθώς ο Strap Lez επιδεικνύει περήφανα την εμφάνισή του Met Art. Όλοι αναβλύζουν για την οικογένεια των τοποθεσιών του Met Art και ο Strap Lez είναι ένας από αυτούς. Ως εκ τούτου, αν είστε εκστασιασμένοι για να γιορτάσετε τη λαχταριστή, νόστιμη και απίστευτη σειρά λεσβιακών ερωτικών. Επισκεφτείτε το Strap Lez σήμερα για περισσότερα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 27 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

She Seduced Me & 12 Top Notch Premium λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το SheSeducedMe.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SheSeducedMe.com Ναι, είμαι περισσότερο από πρόθυμος να παρασυρθώ. Δώστε μου αυτά τα μωρά και θα παραδοθώ εντελώς για να γίνω το επόμενο θύμα τους. Αυτά τα θηράματα είναι τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Ως εκ τούτου, όταν έλεγξα τον ιστότοπο She Seduced Me, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Λεσβιακά πορνό βίντεο & κορυφαίοι 12 ιστότοποι λεσβιακών πορνό όπως το Lesbianpornvideos.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lesbianpornvideos.com Αν ψάχνετε για κάποια κορυφαία λεσβιακή δράση που είναι πραγματικά ρυθμιστής της διάθεσης, έχω την πλάτη σας. Φανταστείτε ένα μέρος αφιερωμένο εξ ολοκλήρου σε ατημέλητες στιγμές ανάμεσα σε άτακτα κορίτσια που ξέρουν πραγματικά πώς να περνούν καλά – και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nude Vista & 12 Must Visit Free Lesbian Porn Sites όπως το NudeVista/Lesbian.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeVista/Lesbian.com Άκουσα ότι το Nude Vista έχει μια αξιόλογη συλλογή από συναντήσεις λεσβιών. Αυτή η είδηση ​​ακούγεται τέλεια με την τρέχουσα λαχτάρα της φίλης μου για φαντασιώσεις από κορίτσι σε κορίτσι. Έχω αρκετά μωρά για να με παρηγορούν κάθε βράδυ. Ωστόσο, οι πρόσθετες απολαύσεις θα ήταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sensual Love & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites Όπως το Sensual.Love Show Me 12 Alternatives for Sensual.Love Θα πάρουμε λίγη αισθησιακή αγάπη στις ανέσεις των σπιτιών μας. Όλοι σίγουρα θα ήθελαν να ζήσουν αυτή τη λαχταριστή εμπειρία. Θα αντάλλαζες οτιδήποτε στον κόσμο με την Sensual Love; Μην ανησυχείς, διεστραμμένη φίλη μου. εσείς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μόνο πορνό για κορίτσια και κορυφαίοι 12 ιστότοποι λεσβιών πορνό όπως το GirlsOnlyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlsOnlyPorn.com Το GirlsOnlyPorn.com ξεχωρίζει από άλλους ιστότοπους για έναν συγκεκριμένο λόγο. Σε πολλά βίντεο με στρέιτ ζευγάρια, οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συχνά ως απλά αξεσουάρ, κυρίως εκεί για εμφάνιση και σωματική οικειότητα. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση, παρουσιάζοντας σκηνές που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lez Be Bad & 12 Απίστευτες Premium ιστοσελίδες λεσβιακού πορνό όπως το LezBeBad.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LezBeBad.com Έχω αναθεωρήσει αρκετούς ιστότοπους λεσβιακού πορνό για σένα, φίλε μου; Λοιπόν, τι είναι αρκετό για εσάς, παρεμπιπτόντως; Όσον αφορά τα φιλιά και το γαμημένο από κορίτσι σε κορίτσι, στοιχηματίζω ότι δεν υπάρχουν αρκετοί θησαυροί για να αρκούν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Όλα τα κορίτσια μασάζ & 12 καλύτερες λεσβιακές πορνογραφικές ιστοσελίδες όπως το AllGirlMassage.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AllGirlMassage.com Φανταστείτε ότι είχατε μια από αυτές τις μέρες που συνθλίβουν τα κόκαλα στη δουλειά και το μόνο που θέλετε είναι λίγο τρίψιμο για να διώξετε το άγχος και σε αφήνει σε μια κατάσταση ευδαιμονίας. Τώρα, κρατήστε αυτή τη σκέψη και σκεφτείτε αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Lesbian Experience & 12 Must-Visit Lesbian Porn Sites όπως το TheLesbianExperience.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheLesbianExperience.com Είστε έτοιμοι για κάποια καυτή λεσβιακή δράση που είναι πολύ καλύτερη από τα συνηθισμένα; Λοιπόν, μεταβείτε στο TheLesbianExperience, όπου κορυφαίοι ενήλικοι σταρ τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας σε σκηνές που φαίνονται σαν ταινία του Χόλιγουντ για μεγάλους. Είναι γεμάτο με συναρπαστικές ιστορίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

A Girl Knows & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites όπως το AGirlKnows.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AGirlKnows.com Η δύναμη των κοριτσιών είναι απολύτως ασταμάτητη και δεν θα διαφωνούσα ποτέ. Ένας άντρας σαν εμένα εκτιμά όλα όσα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες. Δεν μπορούσα να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς το άρωμα, τη γεύση και την παρουσία τους. Συμφωνείς μαζί μου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MF Video XXX & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το MFVideoXXX.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MFVideoXXX.com Θέλω να δω μερικές λεσβίες τσούχτρες σήμερα και ενεργοποίησα το MF Video XXX για να δω φρέσκες απολαύσεις για το πουλί μου. Έχετε απασχολήσει μερικές ώρες ακόμα για να επισκεφτείτε το MF Video XXX; Αν είσαι σαν εμένα, ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Eroutique & 12 Must Visit Premium Lesbian Porn Sites όπως το Eroutique.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Eroutique.com Θέλετε να δείτε τι κάνουν τα μωρά όταν είναι μόνα στο σπίτι; Είσαι λεσβία που λατρεύει να βλέπει όμορφες κυρίες να τρίβουν το μουνί τους και να πειραματίζονται με σωματικούς οργασμούς; Εάν οι απαντήσεις σας σε αυτές τις ερωτήσεις είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Give Me Pink & 12 Top Notch Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το GiveMePink.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GiveMePink.com Θα χαρίσω το πουλί σου με πολλές γυναίκες που αυνανίζονται; Δώσε Μου Ροζ! Άκουσες τις διεστραμμένες σκέψεις σου, σωστά! Το Give Me Pink είναι μια φανταστική σελίδα για να αποκαλύψετε πώς αυτά τα μωρά λατρεύουν να αυτοδιεγερθούν και να μοιράζονται τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Baberotica & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες για λεσβίες πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Baberotica.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Baberotica.com Αυτά τα αισθησιακά κοτοπουλάκια είναι διογκωμένα με εκατομμύρια πουλί. Πού να βρω αυτά τα πρόστυχα μωρά; Baberotica, κυρίες και κύριοι, για να σας δώσουμε εκατοντάδες λεσβιακές λιχουδιές που άξια του λαού. Καλά διαβάσατε. Η αναθεώρησή μας για σήμερα είναι άλλη μια βόλτα με αυθεντικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αφρικανικές Λεσβίες & 12 Καλύτερες Λεσβιακές Ιστοσελίδες όπως το AfricanLesbians.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AfricanLesbians.com Οι αναγνώστες μου που επιθυμούν να δουν αφρικανικά μωρά να αντλούν και να σπρώχνονται μεταξύ τους, θα έχουν μια επιθυμητή εμπειρία με Αφρικανές Λεσβίες. Δεν μιλώ μόνο για αυτές τις ομορφιές, αλλά για την υπέροχη σύνθεση των βίντεο σε μια αρένα που διεκδικείται σαλιάρικα. Μαύρο σε μαύρο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Βίντεο Sweetheart & 12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το SweetheartVideo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SweetheartVideo.com Το λεσβιακό σεξ δεν θα παλιώσει ποτέ, καθώς βλέπω άλλους αυνανιστές να ψάχνουν ασταμάτητα για κομμάτια από κορίτσι σε κορίτσι. Με αυτό, οι κατασκευαστές πορνό είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν όλο και περισσότερους απολαυστικούς θησαυρούς για να διευκολύνουν τις επιθυμίες τους. Ευτυχώς αυτή η βασική θέση πορνό έρχεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ζούμε μαζί & Top-12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες και πορνό ταινίες όπως το WeLiveTogether.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeLiveTogether.com Σταματάς ποτέ να σκέφτεσαι τι συμβαίνει όταν οι γυναίκες έχουν μυστικές συγκεντρώσεις; Σύμφωνα με την τηλεόραση, όλα έχουν να κάνουν με το να ξεχύνουν συναισθήματα, να πνίγονται στο κρασί και να απαθανατίζουν τα τερατάκια τους σε ημερολόγια. Αλλά επιτρέψτε μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Viv Thomas Review & 12 Top Notch Λεσβίες Premium Porn Sites όπως το VivThomas.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VivThomas.com Ας προετοιμαστούμε για έναν νέο γύρο λεσβιακού σεξ! Αυτή η θέση πορνό αποτελεί βασικό στοιχείο της ερωτικής βιβλιοθήκης μου. Σε όλους αρέσει να βλέπουν δύο γυναίκες να χαϊδεύονται η μία την άλλη. Το να τρώνε βρεγμένα μουνιά είναι η εμμονή τους. ως εκ τούτου, εγώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scrolller Lesbian & 12 καλύτερες λεσβιακές πορνογραφικές ιστοσελίδες όπως το ScrolllerLesbian.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ScrolllerLesbian.com Καλώς ορίσατε στον κόσμο των ατελείωτων δυνατοτήτων! Ως γνώστης του λεσβιακού περιεχομένου, αγωνίζομαι να βρω την τέλεια σκηνή ή βίντεο για να επιδοθώ σε μια ψαλιδιστική δράση. Ώρες που πέρασα γυρίζοντας ανάμεσα σε αμέτρητες τοποθεσίες, αναζητώντας αυτό το άπιαστο διαμάντι. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ersties & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες για λεσβίες πορνό, όπως το Ersties.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Ersties.com Ersties! Το eye candy είναι η λέξη που μπορώ να συσχετίσω με αυτήν τη σελίδα. Αναμφίβολα, οι λεσβίες φανατικές θα περάσουν και θα λατρέψουν τη γύρω περιοχή. Αρχικά σκέφτηκα, "Είμαι σε κάποιον κόσμο πορνό της barbie;" Τα χρώματα είναι τόσο θηλυκά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbea & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες λεσβιακού πορνό όπως το Lesbea.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lesbea.com Lesbea, μόλις ακούσεις το όνομα αυτού του ιστότοπου, θα καταλάβεις αμέσως τι πρόκειται να προσφέρει αυτή η σελίδα. Αυτός ο λεσβιακός ιστότοπος πορνό θέλει να είναι απλός. Χωρίς περιττές εισαγωγές. αντί να δείχνει μια ποικιλία από μουνιά που γλείφονται και λατρεύονται. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Haze Her Review & Top 12 Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το HazeHer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HazeHer.com Η αναζήτησή μου για λεσβιακή κουζίνα δεν γνωρίζει τη λέξη «ΣΤΑΜΑΤΑ». Πάντα προετοιμάζομαι για να δω περισσότερες ποικιλίες που παρέχει η αναπτυσσόμενη βιομηχανία ψυχαγωγίας για ενήλικες. Είμαι σίγουρος ότι μοιράζεσαι και εσύ την ίδια σελίδα μαζί μου, φίλε. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για το Strap Lez & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για λεσβίες πορνό όπως το StrapLez.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το StrapLez.com Strap Lez! Αυτός ο λεσβιακός ιστότοπος πορνό συγκεντρώνει ένα πνευματώδες όνομα για τον τομέα του. Θεωρώ ότι είναι κάπως χαριτωμένο το πώς συνεργάζονται οι συνδυασμοί για να δημιουργήσουν ένα ουσιαστικό branding. Το Strap Lez φέρει το πανό του strap-on sex και της λεσβιακής ερωτικής κουζίνας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mommys Girl & 12 Best Premium Lesbian Porn Sites όπως το MommysGirl.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MommysGirl.com Ποιο είναι αυτό το καυτό κορίτσι της μαμάς; Το Mommys Girl είναι έτοιμο να λερώσει τα χέρια σας. Αυτή η λεσβιακή γεμάτη σεξ αρένα δίνει τη θέση της σε όλα τα φετίχ μας από κορίτσι σε κορίτσι. Η εμμονή οποιουδήποτε με το πορνό από κορίτσι σε κορίτσι θα σβήσει με τη σειρά των μωρών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dyked Review & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το Dyked.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Dyked.com Μείνε έκπληκτος με τα καυτερά μωρά σε μια ερωτική πλατφόρμα! Το Dyked.com είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος που θα διπλασιάσει την ευχαρίστησή σας με την πιο ζεστή συλλογή λεσβιακού σεξ. Ναι, το διάβασες σωστά; Ξέρω ότι η σχέση μεταξύ λεσβιών ή κοριτσιού είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Girlfriends Films & 12 Best Lesbian Porn Sites Like GirlfriendsFilms.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για GirlfriendsFilms.com Γεμίστε τις νύχτες σας με λεσβιακή κουζίνα εδώ στο Girlfriendsfilms.com. Ο κόσμος σκαρφαλώνει καθώς λούζει τα σάλια γύρω από φρεσκοψημένα καλούδια λεσβιακής ερωτικής. Το Girlfriends Films μιλά για τα πιο καυτά προνόμια από εντυπωσιακές κυρίες που θέλουν να φάνε μουνιά. Μπορεί να ακούγεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GirlGirl & 12 Καλύτερες Premium Λεσβιακές Πορνογραφικές Ιστοσελίδες Παρόμοιες με το GirlGirl.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlGirl.com Ψάχνεις για ταινίες από τις πιο σέξι γυναίκες που απολαμβάνουν η μία την άλλη; Λατρεύεις το τράνταγμα με το λεσβιακό σεξ; Εάν ναι είναι η απάντησή σας σε αυτές τις συναρπαστικές ερωτήσεις, τότε η κριτική του GirlGirl.com θα είναι ένα πλεονέκτημα για εσάς. Το κορίτσι μιλάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Girls Way & 12 Must Visit Premium Lesbian Porn Sites όπως το GirlsWay.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlsWay.com Κορίτσια που τους αρέσουν τα κορίτσια, αυτή η κριτική είναι για εσάς. Πιθανώς, έχετε ήδη μια λίστα λεσβιακών πορνογραφικών τοποθεσιών για επίσκεψη, αλλά επιτρέψτε μου να προσθέσω περισσότερα στις επιλογές σας. Ναι, φίλε, καλύτερα να έχεις και να συγκεντρώσεις πολλά […]

Μεταβείτε στην κορυφή