Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

SpankBang Review & 14 Premium (& SAFE) πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το SpankBang.com

Δωρεάν προσφορά

Εγγραφείτε στην εναλλακτική μου # 1 Fakehub - Brazzers.com. 100% ΔΩΡΕΑΝ τώρα (κάντε κλικ εδώ)!

Εμφάνιση 14 εναλλακτικών ιστότοπων πορνό για το SpankBang.com

κτύπησε το χτύπημα

Οι ιστότοποι πορνό, ειδικά οι ασφαλέστεροι, θεωρούνται εύκολα δεδομένοι. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να βρούμε γρήγορα ένα σύντομο κλιπ ή δύο για να φροντίσουμε τη δική μας επιχείρηση. Εκεί προέρχονται χάκερ και αναξιόπιστοι ιστότοποι πορνό - τρέφονται με άτομα που θέλουν κάποια γρήγορη και εύκολη επίλυση. Έτσι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο αξιόπιστος ιστότοπός σας για πορνό δεν σας κάνει θύμα ανεπιθύμητων σκατά. Έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τέτοιους ιστότοπους - δωρεάν ιστότοπους, πορνό VR επί πληρωμή, πορνό HD ή ακόμη και ιστότοπους πορνό 4K. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους ασφαλείς ιστότοπους εκεί έξω και εξυπηρετούν σχεδόν κάθε προϋπολογισμό ή νοοτροπία. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικοί από τους κορυφαίους ιστότοπους με ασφαλή πορνό και θα ξεκινήσουμε με το SpankBang.

Βασικά στοιχεία SpankBang

Οι ιστότοποι πορνό, ειδικά οι ασφαλέστεροι, θεωρούνται εύκολα δεδομένοι. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να βρούμε γρήγορα ένα σύντομο κλιπ ή δύο για να φροντίσουμε τη δική μας επιχείρηση. Εκεί προέρχονται χάκερ και αναξιόπιστοι ιστότοποι πορνό - τρέφονται με άτομα που θέλουν κάποια γρήγορη και εύκολη επίλυση. Έτσι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο αξιόπιστος ιστότοπός σας για πορνό δεν σας κάνει θύμα ανεπιθύμητων σκατά. Έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τέτοιους ιστότοπους - δωρεάν ιστότοπους, πορνό VR επί πληρωμή, πορνό HD ή ακόμη και ιστότοπους πορνό 4K. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους ασφαλείς ιστότοπους εκεί έξω και εξυπηρετούν σχεδόν κάθε προϋπολογισμό ή νοοτροπία. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικοί από τους κορυφαίους ιστότοπους με ασφαλή πορνό και θα ξεκινήσουμε με το SpankBang.

Λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά του Spankbang

Εάν είστε οπαδός πορνό, θα λατρέψετε το SpankBang λόγω του επαγγελματικού του περιεχομένου και της τεράστιας βάσης δεδομένων με αστέρια πορνό. Μπορείτε επίσης να βρείτε και να εγγραφείτε στα πιο καυτά αστέρια πορνό και ερασιτέχνες μωρά. Ολόκληρος ο ιστότοπός τους είναι καλά σχεδιασμένος με χαρακτηριστικά, λειτουργίες και σελίδες στα σωστά μέρη. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν από τη μία κατηγορία στην άλλη με την εύκολη πλοήγησή τους. Οι περισσότερες από τις κατηγορίες τους είναι πολύ δημοφιλείς και λάβετε υπόψη ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο έχει τεράστιο μέγεθος. Μπορείτε ακόμη και να αναπαράγετε βίντεο σε αργή κίνηση, κάτι που φαίνεται υπέροχο ειδικά όταν παρακολουθείτε στιγμιότυπα και χτυπήματα. Το SpankBang είναι διαθέσιμο σε 18 διαφορετικές γλώσσες και διαθέτει έκδοση για κινητά. Μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος πορνογραφικού πορνό εκεί έξω, αλλά έχει ανταγωνιστικό αριθμό βίντεο και εστιάζει στην εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου και στο περιβάλλον χρήστη.

Καλό & κακό για το Spankbang

PROS:

 • Χωρίς αναδυόμενα πανό
 • Μεταφράστηκε σε 18 γλώσσες
 • Γρήγορη ροή βίντεο
 • κινητό φιλικό
 • Δωρεάν βίντεο υψηλής ποιότητας έως 4k
 • Απεριόριστη λειτουργικότητα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες εικόνες gif και φωτογραφίες
 • Έλλειψη ερασιτεχνικού περιεχομένου
 • Τα στοιχεία προφίλ μέλους είναι αδύναμα
 • Ακατάστατο σχέδιο
 • Ορισμένες καρτέλες δεν είναι σαφείς σχετικά με το τι αντιπροσωπεύουν

14 Premium και ΑΣΦΑΛΕΣ ιστότοποι πορνογραφικών παρόμοιων με το SpankBang.com:

1: Βασιλιάδες της πραγματικότητας

βασιλιάδες της πραγματικότητας

Με όλους τους σκληροπυρηνικούς ιστότοπους που εισβάλλουν στο Διαδίκτυο, το Reality Kings ξεχωρίζει μεταξύ άλλων λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών τους που σίγουρα θα σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα πορνό που έχετε δει ποτέ. Ο ιστότοπος προσφέρει 37 αποκλειστικές ιστοσελίδες σε εγγεγραμμένα μέλη και σε όλες τις διάφορες θέσεις, ειδικά σε σκληρό πορνό. Ιδρύθηκε το 2000, ο ιστότοπος πορνό που προήλθε από το Μαϊάμι ξεκίνησε με μερικούς άντρες κολλεγίων από τους κοιτώνες τους. Με βάση το όνομά του, κάνουν υπέροχο το πορνογραφικό τους στυλ. Παραγωγή, ποικιλία και διασύνδεση, το RealityKings τα πήρε όλα. Οι αληθινοί σκληροπυρηνικοί θαυμαστές ξέρουν ότι θα μπορούσαν να δουν τα πιο σέξι πορνοστάρ εδώ, καθώς είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του κλάδου αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να περιμένετε τακτικές ενημερώσεις και αποκλειστικό περιεχόμενο με συνδρομή. Με περισσότερα από 10,000 καυτά μωρά στη βάση δεδομένων τους, θα δείτε τα πιο σέξι κορίτσια για τις προτιμήσεις σας. Τα περισσότερα βίντεο είναι επίσης διαθέσιμα για ροή και λήψη σε υψηλή ποιότητα. Εκτός από τα πορνογραφικά βίντεο, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις γκαλερί φωτογραφιών και να τις κατεβάσετε.

PROS:

 • Μαζική συλλογή πορνό (βίντεο & φωτογραφίες)
 • Δημοφιλές στη βιομηχανία πορνό
 • Καυτά αστέρια πορνό στις λίστες τους
 • Λήψη βίντεο σε υψηλότερη ποιότητα

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται premium συνδρομή για πλήρη πρόσβαση

2: FakeHub

fakehub

Δεν υπάρχει τίποτα «ψεύτικο» για το σεξ που θα δείτε σε αυτόν τον ιστότοπο - τα καυτά κορίτσια τοποθετούνται σε συναρπαστικά σενάρια που όλα θα οδηγήσουν σε ένα ατμό, σκληρό σεξ. Με το FakeHub, μπορείτε να έχετε πραγματικές σεξουαλικές φαντασιώσεις σας, καθώς μπορείτε να παρακολουθήσετε σκηνές από κόγχες που είναι σχεδόν πάντα πολύ οικείες (όπως το σεξ του αυτοκινήτου!), Με καυλιάρης έφηβους, άγριους ερασιτέχνες ή ακόμη και έμπειρους MILFs. Με τις σκηνές πορνογραφίας τους, οι φαντασιώσεις και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες θα ικανοποιηθούν και θα δείτε μωρά από την Τσεχική Δημοκρατία και πολλά άλλα ευρωπαϊκά μέρη. Fake Taxi και Female Fake Taxi είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή τμήματα που παράγει το FakeHub. Οι ενημερώσεις δημοσιεύονται κάθε δύο μέρες και μπορείτε ελεύθερα να απολαύσετε περισσότερα από 3000 βίντεο σε ποιότητα 1080p. Το FakeHub είναι επίσης προσβάσιμο σε υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα, με μια διεπαφή που προσφέρει χρήσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την παρακολούθηση με ηρεμία και ευχαρίστηση. Έχουν μια τεράστια συλλογή στη βιβλιοθήκη του δικτύου τους και μπορείτε να προσθέσετε βίντεο ως τα αγαπημένα σας, να προσθέσετε κάποια σχόλια, ακόμη και να αξιολογήσετε αστέρια πορνό και το περιεχόμενό τους.

PROS:

 • Περισσότερα από 3000 HQ βίντεο
 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Περιεχόμενο με γνώμονα την πραγματικότητα
 • Υποστηρίζεται κινητό
 • Ποικιλία μεταξύ πορνό κοριτσιών
 • Όλα τα βίντεο έρχονται σε αγγλικούς υπότιτλους

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι ιστότοποι δικτύου δεν ενημερώνονται

3: PropertySex

propertysex

Η επιχείρηση ακινήτων ακούγεται σοβαρή και ανταγωνιστική, αλλά προσθέστε κάποια διασκέδαση και σεξ σε αυτήν, θα βρείτε ότι τα περιεχόμενα του Property Sex λειτουργούν καλά για εσάς. Εδώ, θα βρείτε σέξι πράκτορες και ενοικιαστές που πηγαίνουν στο «επιπλέον μίλι» για να κλείσουν τις προσφορές τους. Οι τεχνικές διαπραγμάτευσης θα είναι ανεξέλεγκτες, όχι μόνο στις συμφωνίες αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτά τα hotties χρησιμοποιούν το σώμα τους για να πάρουν τα πράγματα υπέρ τους. Με το Property Sex, θα διαπιστώσετε ότι όλα τα βίντεό τους τραβήχτηκαν σε POV, επιτρέποντας στους χρήστες να μπαίνουν στα παπούτσια όσων μπορούν να παίξουν με τα κορίτσια. Οι περισσότερες σκηνές περιλαμβάνουν κτηματομεσίτες ή ιδιοκτήτες γαμημένων για προσφορές, δωρεάν ενοικίαση και πολλά άλλα. Τα δημοφιλή πορνοστάρ επισημαίνουν επίσης τον ιστότοπο, οπότε δεν θα μετανιώσετε που επισκέπτεστε το Sex Sex και πιθανότατα καταλήγετε με τα αστέρια αναζήτησης. Από άποψη περιεχομένου, το Property Sex είναι γνωστό για τα καθαρά βίντεο και τους ήχους του. Η διαλογή της μαζικής συλλογής περιεχομένου τους έγινε επίσης πιο εύκολη με τα εργαλεία οργάνωσής τους για τη διεξαγωγή αναζητήσεων και άλλων επιλογών.

PROS:

 • Συλλογή Full HD
 • Εξαιρετικά εργαλεία περιήγησης
 • Βίντεο με θέμα τον πράκτορα / μισθωτή
 • Με δείκτη μοντέλου
 • Επαγγελματικά σύνολα φωτογραφιών

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο προορίζονται μόνο για ροή

4: ΜΟΦΟΣ

αρχική σελίδα mofos

Αυτός ο ιστότοπος σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση σε σκληροπυρηνικούς ιστότοπους με καυλιάρης έφηβους και έμπειρους MILFs. Οι τρελοί κολέγιο κολλεγίων, τρίο ή τεσσάρων σπιτιών, ακόμη και πρωκτικό σεξ ή οποιεσδήποτε άλλες σκηνές διασκεδαστικής πραγματικότητας μπορούν συνήθως να βρεθούν στον ιστότοπο. Το MOFOS είναι ήδη στον κλάδο της πορνογραφίας για περισσότερο από μια δεκαετία, οπότε όλοι πρέπει να έχουν δει τα βίντεό τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, έχουν σταθεροποιήσει τη φήμη τους έχοντας μια τεράστια συλλογή από πορνό μεγάλης πραγματικότητας. Το MOFOS σάς παρέχει πρόσβαση σε έξι διαφορετικούς ιστότοπους, όλοι με διαφορετικά θέματα ή εξειδικευμένες θέσεις. Με περισσότερες από 4,000 σκηνές στη βάση δεδομένων τους, θα πρέπει πραγματικά να αφιερώσετε αρκετό χρόνο παρακολουθώντας τα βίντεό τους με όλο αυτό το περιεχόμενο. Συνήθιζαν να ενημερώνουν σε καθημερινή βάση, αλλά πρόσφατα ψέματα χαμηλά στις λειτουργίες της λόγω της επιδημίας COVID-19. Ωστόσο, παρόλα αυτά, είναι ακόμα σε θέση να κυκλοφορούν μερικές σκηνές περίπου την εβδομάδα, οπότε αυτό είναι αρκετά επίτευγμα. Με τον αριθμό του περιεχομένου που προσφέρουν, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για προβλήματα με την πλοήγηση και την περιήγηση, επειδή όλα είναι απρόσκοπτα και εύκολα. Είτε βρίσκεστε στον υπολογιστή σας είτε στο κινητό σας τηλέφωνο, έχετε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να απολαύσετε τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πρόσβαση σε έξι άλλους ιστότοπους δικτύου
 • Μαζική συλλογή βίντεο 1080p
 • Απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης
 • Υπέροχα συνοδευτικά φωτογραφικά σύνολα
 • Αναλυτικός δείκτης μοντέλου

Μειονεκτήματα:

 • Τα παλαιότερα βίντεο είναι 480p

5: Ώρα ενηλίκων

αρχική σελίδα για ενήλικες

Προσφέροντας στους χρήστες μια εκτενή βιβλιοθήκη με τις μεγαλύτερες μάρκες πορνό και τις πιο σκληρές σκηνές, θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε με το AdultTime. Συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο μέρος πορνογραφικού περιεχομένου, ο ιστότοπος αναφέρεται συχνά ως «Netflix της βιομηχανίας πορνό», καθώς περιέχει περιεχόμενο αξίας δεκαετιών, με διαφορετικές θέσεις σε πολλά κανάλια σε αυτό. Έχουν μοναδικό περιεχόμενο και διαφορετικές πρωτότυπες σειρές στο όνομά τους. θα δείτε πολλά αστέρια πορνογραφίας διαφορετικών στυλ και συστροφές. Τα περισσότερα από τα βίντεό τους παράγονται επαγγελματικά, ώστε να θαυμάζεστε με τα φανταχτερά σκηνικά τους. Περισσότερες από 51,000 ταινίες σε ποιότητα 1080p και 4K, σίγουρα θα μπορούσατε να απολαύσετε πάρα πολύ βαθιά σε αυτήν την τεράστια συλλογή πορνό. Πάνω από όλα, το AdultTime είναι καλά εξοπλισμένο με εργαλεία και δυνατότητες για εύκολη περιήγηση.

PROS:

 • Βίντεο 4K και 1080p
 • κινητό φιλικό
 • Περισσότερα από 100 κανάλια και πρωτότυπες σειρές
 • Εύκολη χρηστικότητα
 • Σετ φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης
 • Διαδραστικά φόρουμ και συνομιλία στην κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Ευρετήριο μοντέλων με περιορισμένες πληροφορίες
 • Οι λήψεις απαιτούν συνδρομή υψηλότερης πληρωμής
 • Ημερήσιο όριο λήψης (300 GB / ημέρα)
 • Προ-ελεγμένες διασταυρούμενες πωλήσεις

6: Bellesa Films

αρχική σελίδα ταινιών bellesa

Απολαύστε κάποια επανάσταση πορνό με αρκετές σκηνές ενηλίκων από γυναίκες και είναι φτιαγμένες για γυναίκες. Όλες οι σκηνές σε αυτόν τον ιστότοπο σας δίνουν όλο το σεξ που θέλετε να δείτε, αλλά είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι έχουν ιστορίες που είναι καλοφτιαγμένες, εξοπλισμένες με πολύ παθιασμένη αγάπη. Κάθε περιεχόμενο στον ιστότοπο έχει να κάνει με την ευχαρίστηση μιας γυναίκας και να διασφαλίζει ότι παίρνει πολλά. Ξέρετε, το πορνό δεν πρέπει πάντα να είναι τόσο σκληρό και ελεγχόμενο. Οι ταινίες της Bellesa το έχουν ακόμα εδώ, αλλά εστιάζουν περισσότερο στην ευχαρίστηση της γυναίκας. Είναι ένας ιστότοπος με περιεχόμενο που πυροβολείται από γυναίκες και είναι ειδικά κατασκευασμένο για γυναίκες. Το σεξ είναι αρκετά καυτό για να προσελκύσει σχεδόν οποιονδήποτε, αλλά δεν είναι και σε μαλακό πορνό. Διαθέτει μια αυξανόμενη συλλογή βίντεο 4K διαθέσιμα για ροή, τα οποία παράγονται σε υψηλή ποιότητα. Το camerawork είναι μοναδικό και τα σκηνικά φαίνονται ρεαλιστικά, με τα αστέρια πορνό να φαίνονται όμορφα και σέξι - τα πάντα είναι αυθεντικά.

PROS:

 • Γυρίστηκε από γυναίκες
 • Παθιασμένες πορνογραφικές σκηνές
 • Εκπληκτικά βίντεο 4K για ροή
 • Πολλή δράση σε ιστότοπους μπόνους
 • Φιλική προς κινητά διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η λήψη φωτογραφιών
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει περιορισμένες πληροφορίες

7: brazzers

ιστότοπος brazzers

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι Brazzers βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό - παράγουν υψηλής ποιότητας σκληρό πορνό με όλα τα πιο καυτά πορνοστάρ στον κλάδο, εστιάζοντας κυρίως σε ρεαλιστικές ιστορίες (συν όλα τα βυζιά και τα γαϊδούρια!) έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο που ακόμη και αυτοί οι μη πορνογραφικοί θαυμαστές θα μπορούσαν πιθανώς να αναγνωρίσουν ή να έχουν ακούσει για αυτό το όνομα. Όντας στη βιομηχανία για περισσότερο από δύο δεκαετίες, επιτυγχάνουν επιτυχία για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρέχοντας σε όλους μεγάλο περιεχόμενο ενηλίκων με καθιερωμένα αστέρια και ερασιτέχνες. Σας δίνουν πρόσβαση σε περισσότερους από 25 ιστότοπους και έχει μια συλλογή σχεδόν 10k σκηνών. Είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν θα εξαντληθεί το περιεχόμενο με τους Brazzers. Οι τιμές παραγωγής είναι επίσης εξαιρετικές - είναι όλες σε πολλές γωνίες κάμερας, καλά διακοσμημένα σετ, ενδιαφέρουσες ιστορίες και εξαιρετική δράση. Πρόσφατα, έχουν ανανεώσει τον ιστότοπό τους που του δίνει μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, καθώς και το γεγονός ότι διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή.

PROS:

 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • Χιλιάδες βίντεο Full HD
 • Πάνω από 25 ιστότοποι με πρωταγωνιστές διάσημους πορνοστάρ
 • Αναλυτικός δείκτης μοντέλου

Μειονεκτήματα:

 • όχι πολλά μειονεκτήματα tbh…

8: Κακές φωτογραφίες

κακές φωτογραφίες

Ένα στούντιο ενηλίκων που φιλοξενεί φοβερό σκληρό πορνό για σχεδόν δύο δεκαετίες τώρα, το Wicked Pictures απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και ζευγάρια. Ο ιστότοπος διαθέτει ρομαντικές και εκπαιδευτικές ταινίες πορνό, παρωδίες και πολλά άλλα, όλα γίνονται με υψηλές αξίες παραγωγής. Προσφέρουν μια ποικιλία θέσεων γεμάτες σκληρό σεξ με όλα τα κορυφαία αστέρια πορνό που σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε άτακτοι και άγριοι. Αυτή η κλασική ιστοσελίδα πορνό έχει αυτήν τη στιγμή περισσότερα από 5000 βίντεο και καταμέτρηση, τα οποία ενημερώνονται κάθε εβδομάδα για να διατηρούν όλοι ικανοποιημένους τακτικά. Μπορείτε να βρείτε τυπικές σκηνές hardcore, ρεαλιστικά threesomes, BDSM, οργίες, ακόμη και δράση σε κορίτσι. Ειλικρινά, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε και δεν θα βαρεθείτε ποτέ με τα περιεχόμενα του Wicked. Παρόλο που δεν είναι όλα τα βίντεο στον ιστότοπο καλής ποιότητας, κυρίως επειδή μερικά προέρχονται από χρόνια, αλλά μπορείτε ακόμα να επιλέξετε από αυτά υψηλής ποιότητας που μεταφορτώθηκαν πρόσφατα.

PROS:

 • Μαζική συλλογή πορνό με μεγάλη ποικιλία
 • Βίντεο Full HD και 4K
 • Άνευ ραφής πλοήγηση
 • Κινητό-φιλικό
 • Μοναδικά βίντεο "Οδηγός σεξ"
 • Σετ φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης
 • Διαδραστικό φόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Ένα ημερήσιο όριο λήψης 200 GB
 • Ευρετήριο μοντέλου χωρίς λεπτομέρειες
 • Οι άντρες ερμηνευτές συχνά φορούν προφυλακτικά

9: Στρίγγλα

αρχική σελίδα του vixen

Με κάθε βίντεο όμορφα γυρισμένο σε ποιότητα 4K, το Vixen σας επιτρέπει να απολαμβάνετε βίντεο σε σκηνές Ultra HD με όλο τον ρομαντισμό και το σούπερ ατμό σεξ. Πανέμορφα αστέρια πορνογραφούν τα βίντεό τους σε καυτό σεξ ή απόλαυση και μπορείτε να επιλέξετε από τη συλλογή περιεχομένων που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Αν και ο ιστότοπος είναι αρκετά νέος και δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί από τους περισσότερους οπαδούς πορνό, η Vixen σταθεροποιεί την κατάστασή της με μια σταθερή ροή ενημερώσεων που είναι αποκλειστικές. Από άποψη αριθμού, το Vixen βρίσκεται στην χαμηλότερη πλευρά με περισσότερα από 200+ βίντεο και μοντέλα, κάτι που είναι ακόμα αρκετά μικρό. Ο ιστότοπος έχει επίσης εβδομαδιαίο όριο λήψης, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη μόνο 25 βίντεο το πολύ. Εκτός από τα κύρια περιεχόμενα του ατμού hardcore πορνό, μπορείτε επίσης να δείτε διάφορες ζωντανές ροές, φωτογράφιση Vixen "Angels", ακόμη και πίσω από τα παρασκήνια των βίντεό τους.

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Φωτογράφιση Vixen Angle και BTS

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικοί αριθμοί βίντεο και μοντέλων
 • Προ-ελεγχόμενες πωλήσεις

10: Το Premiumhub Premium

pornhub premium

Προσφέροντας μια τεράστια βιβλιοθήκη υψηλής ποιότητας πορνό με διάφορες θέσεις, το Pornhub είναι σαν βασικό στοιχείο στη λίστα αγαπημένων κάθε θαυμαστού πορνό. Ξεκίνησε το 2014, υπήρξε πηγή ευχαρίστησης για όλους με τις ταινίες τους σε υψηλές αναλύσεις, με μια ιστορία και υπέροχα κορύφωση. Έχουν επίσης πολλά βίντεο σεξ εικονικής πραγματικότητας. Είναι πάντα μια υπέροχη εμπειρία για να βιώσετε το VR στο πορνό καθώς το κάνει πιο ζωντανό και κάνει κάποιον να νιώθει σαν να είναι το πιο κοντινό πράγμα στο πραγματικό σεξ. Όσον αφορά τη συλλογή περιεχομένου, που είναι ένας τεράστιος ιστότοπος πορνό, έχουν 30,000 τίτλους και μετράνε. Με απλώς μια συνδρομητική συνδρομή, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ποικιλία του περιεχομένου τους με την καλύτερη ποιότητα ροής.

PROS:

 • Ατελείωτο εξατομικευμένο πορνό
 • Οι χρήστες Premium μπορούν να απολαύσουν βίντεο δημοφιλών δημιουργών
 • Βίντεο με δυνατότητα λήψης
 • Χωρίς καθυστέρηση ή buffering
 • Μεγάλη ποιότητα ροής
 • Τεράστια συλλογή τίτλων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επικεντρώνεται σε μεμονωμένα φετίχ
 • Η πλοήγηση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση

11: Nubiles.net

αρχική σελίδα nubiles

Το Nubile, το οποίο ορίζεται ως σεξουαλικά ελκυστική γυναίκα, είναι όντως το τέλειο όνομα για αυτόν τον ιστότοπο, καθώς έχουν μια μεγάλη λίστα με όμορφα μωρά (κυρίως Ρώσοι και Τσέχοι έφηβοι) που κάνουν όλα τα πειράγματα, ταλαιπωρία και γδύσιμο. Θα έχετε τη δόση ζεστών, νεαρών σωμάτων, ενώ θα ευχαριστηθούν και θα κάνουν σεξ. Το περιεχόμενό τους είναι με μεγάλη ποικιλία και κατηγορίες. Εάν είστε σε συγκεκριμένους τύπους αμαξώματος ή φυσικές προδιαγραφές, απλά πρέπει να δείτε διαφορετικές ετικέτες για να ανακατευθυνθείτε σε τέτοια περιεχόμενα. Τα κορίτσια στο Nubiles.net κάνουν σχεδόν τα πάντα και όλα εξασφαλίζουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Ο ιστότοπος εστιάζει περισσότερο στα σόλο περιεχόμενα, αλλά έχουν επίσης αρκετά σκληρό πορνό, όλα σε ποιότητα Full HD. Με τον αριθμό του περιεχομένου που μπορεί να προσφέρει ο ιστότοπος, μπορείτε ακόμη και να περιμένετε τακτικές ενημερώσεις από τις πολλές ετικέτες τους. Τα σετ φωτογραφιών είναι επίσης διαθέσιμα και όλα σε υψηλής ποιότητας, καθώς και βίντεο μπόνους και λεπτομέρειες σχετικά με τα κορίτσια.

PROS:

 • Μαζική συλλογή βίντεο και φωτογραφιών
 • Λεπτομερή προφίλ
 • Μπόνους βίντεο από ιστότοπους συνεργατών
 • Έφηβοι σε σόλο πορνό
 • Βίντεο Full HD

Μειονεκτήματα:

 • Οι premium συνδρομές δεν περιλαμβάνουν ιστότοπους μπόνους
 • Τα παλαιότερα περιεχόμενα εξακολουθούν να είναι σε ποιότητα SD

12: Sssh.com

sssh.com

Ένας ερωτικός ιστότοπος που διευθύνεται από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες, το Sssh.com είναι σαν ένα e-zine με πολλές φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα, ιστορίες και πολλά άλλα διάφορα περιεχόμενα. Αν σας αρέσει να χαρείτε τον εαυτό σας ή να παρακολουθείτε γυναίκες μαζί ή το καλό σεξ ηλικιωμένης γυναίκας, το Sssh τα έχει όλα για εσάς και είναι από την προοπτική μιας γυναίκας. Αν και ο ιστότοπος είναι πολύ σπάνιος

Δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλές, έχει πολλά χαρακτηριστικά μπόνους που προσφέρει και δροσερά υποενότητες. Οι εβδομαδιαίες ζωντανές συνομιλίες σεξ γίνονται από μέλη και ειδικούς, διαφορετικά προνόμια και πρόσθετο περιεχόμενο αναδεικνύει όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό για όλους εσάς που απολαμβάνετε σκληρό και μαλακό πορνό. Με όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται, οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα μπορούσαν να φαίνονται δευτερεύοντα, αλλά σε αυτό το τμήμα, έχουν επίσης εξαιρετικό περιεχόμενο με επαγγελματική εμφάνιση και εξαιρετική ποιότητα σκηνής. Ένα πράγμα που ξεχωρίζει με το Sssh είναι ότι μπορούν να παρέχουν στους χρήστες την πιο προσαρμοσμένη εμπειρία. Εάν σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο είδος ή συγκεκριμένες σκηνές, να είστε βέβαιοι ότι είναι όλα διαθέσιμα στον ιστότοπο.

PROS:

 • Εντελώς προσωπική εμπειρία
 • Καθαρός και ελκυστικός σχεδιασμός και γραφικά
 • Υψηλή ποιότητα περιεχομένου
 • Καταπληκτικά χαρακτηριστικά μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο προορίζονται μόνο για ροή
 • Δεν υπάρχουν αρχεία .zip
 • Δεν είναι όλα τα βίντεο αποκλειστικά
 • Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής ενημερώσεων
 • Οι σκηνές δεν έχουν επιπλέον λεπτομέρειες όπως ημερομηνίες

13: Ατακτη Αμερική

άτακτη Αμερική

Από τα πιο δημοφιλή αστέρια πορνό έως ερασιτέχνες μέχρι να προσέξετε, αυτός ο γνωστός ιστότοπος για ενήλικες προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο από περισσότερους από 60 ιστότοπους πορνό. Με μια ποικιλία κατηγοριών για να διαλέξετε, το Naughty America θα είναι σίγουρα στην πρώτη σας λίστα με ιστότοπους πορνό που δεν είναι μόνο ασφαλείς αλλά και με εξαιρετικό περιεχόμενο. Όντας γύρω από τη βιομηχανία από το 2001, το δημοφιλές στούντιο ενηλίκων έχει πολλές ταινίες υψηλής ποιότητας στη ζώνη τους, με κορυφαία αστέρια και πολλές κατηγορίες. Περισσότερες από 11,000 ταινίες για ροή και λήψη σε διάφορες αναλύσεις σας περιμένουν να ανακαλύψετε και πιστεύετε ότι ο ιστότοπος ενημερώνει το περιεχόμενό τους με 2-3 σκηνές καθημερινά. Το Naughty America έχει επίσης καλή απόδοση στην κατηγορία VR, όπου μπορείτε να ζήσετε ένα εικονικό πορνό που μοιάζει με ζωή και είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές.

PROS:

 • Πολλές ταινίες 4K και καθημερινές ενημερώσεις
 • Εύκολη πλοήγηση
 • Δύο δεκαετίες σκληρού πορνό
 • Περιεχόμενο VR & AR
 • Ο δείκτης μοντέλου έχει λεπτομερή βιογραφικά και στατιστικά στοιχεία

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά βίντεο SD
 • Ορισμένοι ιστότοποι σταμάτησαν την ενημέρωση

14: Υγιής

αστείο πορνό

Εάν σας αρέσουν τα αστέρια πορνό με μεγάλα βυζιά και ωραία στρογγυλά γαϊδούρια, τότε το Tushy είναι το καλύτερο μέρος για εσάς Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θα ικανοποιούσε όλα αυτά τα σέξι μωρά - έναν σκληρό κόκορα μέσα τους. Θα παρακολουθήσετε και θα απολαύσετε τη δράση καθώς κάθε σκηνή ξεδιπλώνεται με τις εξαιρετικές παραγωγικές αξίες του Tushy. Σημειώστε ότι τα περισσότερα κορίτσια στο Tushy του αρέσουν από πίσω, οπότε θα είστε πολύ τυχεροί που θα παρακολουθήσετε μια σκληρή συνεδρία γαμημένο με τις σέξι κυρίες να πατήσουν στον κώλο. Όλες οι σκληρές πρωκτικές σκηνές από το Tushy μπορούν να προβληθούν σε ποιότητα εξαιρετικά HD και συνήθως πρωταγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα του πορνό. Ο αριθμός της συλλογής τους αυξάνεται μέρα με τη μέρα και μπορείτε να απολαύσετε τη φιλική προς κινητά και κομψή διεπαφή του ιστότοπου. Έτσι, εάν θέλετε την απόλαυση και τη συγκίνηση να βλέπετε τα κορίτσια να πατήσουν σκληρά από πίσω, τότε η Tushy είναι εδώ για να σας προσφέρει όλο το υπέροχο πρωκτικό παιχνίδι και πολύ σεξ.

PROS:

 • Αναλυτικός δείκτης μοντέλου
 • Φωτογραφικά σετ υψηλής ανάλυσης
 • Κινητό-φιλικό
 • Κομψή και απλή διεπαφή
 • Εύκολη πλοήγηση
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Βίντεο Ultra HD

Μειονεκτήματα:

 • Η πληρωμένη συνδρομή δεν έχει μπόνους
 • Χωρίς προηγμένη μηχανή αναζήτησης
 • Ένα εβδομαδιαίο όριο λήψης 25 βίντεο

Τελευταία λέξη

Ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε τακτικά πορνό ή όχι, όταν κάνετε αυνανισμό ή περνάτε σέξι χρόνο με κάποιον άλλο, θα θέλατε κάτι που θα βοηθούσε στην προθέρμανση και στα μπαχαρικά. Φυσικά, κανείς δεν θέλει να λαμβάνει ανεπιθύμητους συνδέσμους στο πρόγραμμα περιήγησής του, οι οποίοι αργότερα θα σας προκαλέσουν να σπεύσετε στο πλησιέστερο κατάστημα υπολογιστών, επειδή ο φορητός υπολογιστής σας έπεσε.
Έτσι, σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους ιστότοπους που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της ατμόσφαιρας. Είναι εξαιρετικά ασφαλείς και θα συμβάλουν περισσότερο στην αγελάδα σας παρά στην απομάκρυνσή του. Να είστε βέβαιοι ότι αυτοί οι ιστότοποι δεν θα είναι ενοχλητικοί για τον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε με την ευχαρίστηση χωρίς να ανησυχείτε για ιούς ή άλλα επιβλαβή πράγματα στον υπολογιστή που πιθανόν να εισέλθουν στο σύστημα του φορητού σας υπολογιστή.

Όσο για το προσωπικό μου TOP-3, σίγουρα θα το έκανα:

# 1 - RealityKings.com
# 2 - Mofos.com
# 3 - και NaughtyAmerica.com

Έχετε μια πολύ μεγάλη!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 121 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

See Him Fuck & 12 Best Premium Porn Sites όπως το SeeHimFuck.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SeeHimFuck.com Αφιερώνω αυτήν την κριτική σε όλες τις γυναίκες και τους γκέι εκεί έξω! Αυτή η σελίδα πορνό είναι για σένα, φίλε, καθώς ξέρω πόσο λατρεύεις να βλέπεις τους άντρες να κάνουν το σεξουαλικό και βρώμικο πράγμα τους. Το See H Fuck εξηγεί ευθέως τι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Magma Film & 12 Premium Porn Sites όπως το MagmaFilm.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MagmaFilm.com Αφού άκουσα το "MagmaFilm", σκέφτηκα ότι μπορεί να αφορούσε ηφαίστεια επειδή, ξέρετε, "Magma". Αλλά στην πραγματικότητα είναι όλα για το γαμημένο, το πιπίλισμα και όλα τα άτακτα πράγματα που μπορείς να σκεφτείς. Σύμφωνα με τη σελίδα, το Magma Film δεν είναι μόνο ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lucid Flix & 12 Awesome Premium Porn Sites όπως το LucidFlix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LucidFlix.com Είστε εξοικειωμένοι με τα διαυγή όνειρα; Αισθάνεστε σαν να έχετε πλήρη επίγνωση ότι ονειρεύεστε στον ύπνο σας. Έχω αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση τις περισσότερες φορές όταν το όνειρό μου είναι τόσο αληθινό, και μερικές φορές εύχομαι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn World Review & 12 Premium Porn Sites όπως το PornWorld.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornWorld.com Ξοδεύεις ώρες κάνοντας κύλιση στο Netflix προσπαθώντας να βρεις κάτι να παρακολουθήσεις; Λοιπόν, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για εκείνους που επιδίδονται στον απέραντο κόσμο της διαδικτυακής βρωμιάς. Με αμέτρητες κατηγορίες και ατελείωτες επιλογές, αποφασίζοντας τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ThunderCock & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το ThunderCock.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThunderCock.com Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι σκληροπυρηνικό αλλά διαφορετικό; Η πιο πρόσφατη σύστασή μου σήμερα, που ονομάζεται ThunderCock.com, μπορεί να είναι ο επόμενος πορνογραφικός ιστότοπός σας για τέρατα. Έχω περάσει πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο και έχω πάει ήδη με διάφορα κορίτσια. Είναι ασφαλές να πούμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HotwifeXXX & 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Hotwifexxx.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hotwifexxx.com Ο ίδιος ο τίτλος αποκαλύπτει πολλά για το περιεχόμενο του HotwifeXXX. Πρώτον, το "Χ" υποδηλώνει ότι η ταινία είναι ρητά σεξουαλική και συμπεριλαμβανομένης της λέξης "Hotwife" αποκαλύπτει ότι η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από ένα φετίχ που κολάζει. Μερικοί από εσάς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wet and Puffy & 12 Top Notch Premium Porn Sites όπως το WetandPuffy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για WetandPuffy.com Wet and Puffy! Όταν διάβασα και άκουσα αυτές τις λέξεις, έχω μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μου: μουνί! Γαμώτο, αυτή η κριτική βασίζεται στην επίκαιρη επιθυμία μου. Είμαι εκτός πόλης εδώ και μέρες και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διαφυλετικό πορνό και κορυφαίοι 12 ιστότοποι premium πορνό όπως το InterracialPorn.xxx Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το InterracialPorn.xxx Πολλά είδη πορνό έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο και πρόσφατα, περισσότερα φετίχ έχουν δημιουργηθεί από καυλιάρηδες fuckers. Αλλά το κλασικό είδος πορνό εξακολουθεί να κυριαρχεί στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Φυσικά, ένα από αυτά είναι το "Interracial". Ένα σκασμό από αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Divine Breasts & 12 Must Visit Premium Porn Sites όπως το DivineBreasts.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DivineBreasts.com Το μυαλό μου στρέφεται προς τα μεγάλα θηλυκά και εκατοντάδες σεξ. Αυτή η σκέψη ξεκίνησε όταν συνάντησα μια υπέροχη κυρία στο παντοπωλείο με δύο μεγάλα παραδεισένια στήθη. Δεν μπορούσα να φτιάξω τη λίστα με τα παντοπωλεία μου γιατί δεν μπορούσα να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Little Caprice Dreams & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το LittleCaprice-Dreams.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LittleCaprice-Dreams.com Γεια σας! Ας μιλήσουμε για τον Little Caprice, τον διάσημο πορνοστάρ που έχει χτυπήσει θύελλα τον κλάδο της ψυχαγωγίας ενηλίκων εδώ και πολλά χρόνια. Με μια σειρά από βραβεία κύρους, συνεργασίες με μεγάλα στούντιο και μια λεγεώνα αφοσιωμένων θαυμαστών, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Karups Review & 12 Premium Porn Sites όπως το Karups.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Karups.com Μετά από ανασκόπηση και χρήση πολλών τοποθεσιών πορνό για δεκαετίες, παρατήρησα ότι ένα πλήθος από αυτούς τους ιστότοπους έπεσε στο έδαφος, αλλά στη συνέχεια κάπως μόλις εξαφανίστηκε. Συνήθως, ο λόγος είναι επειδή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν πώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Η κριτική του Dorcel Club & 12 απίστευτοι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το DorcelClub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DorcelClub.com Dorcel, ο οποίος δεν γνωρίζει αυτό το δίκτυο με αναμφισβήτητη φήμη στην επιχείρηση ενηλίκων. Υποψιάζομαι ότι όλοι έχουν γλιστρήσει σε ένα από τα αριστουργήματα του Dorcel. Ωστόσο, δεν θα αντικαταστήσω το γεγονός ότι μπορεί να είναι σήμερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EnjoyX Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το EnjoyX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EnjoyX.com Με ένα όνομα όπως το EnjoyX, δεν περίμενα ποτέ πολλά για αυτό. Το όνομα φαίνεται αρκετά γενικό και μου ακούγεται πολύ πρόχειρο. Αλλά παραδόξως, το EnjoyX είναι ένας ολοκαίνουργιος σκληροπυρηνικός γαμημένος ιστότοπος που προσφέρει κάτι που δεν θα περιμένετε ποτέ. Ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sen Sex & 12 Top Notch Premium Porn Sites όπως το SenSex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SenSex.com Πηγαίνετε για premium πορνό! Δεν χάνονται χρήματα όταν παρέχεται πολυτελής και υψηλής ποιότητας ερωτική. Αγόρι, σου δίνω το Sen Sex και την πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα πορνό του. Αυτή η σελίδα μου έκανε μεγάλη εντύπωση μόλις άκουσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XL Girls Review & Top-12 Premium Porn Sites που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το XLGirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XLGirls.com Ετοιμαστείτε για μια ξέφρενη βόλτα γιατί το XLGirls.com αναστατώνει τη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων! Δεν είναι ο συνηθισμένος σας ιστότοπος BBW. είναι το καυτό θέμα που φέρνει τη ζέστη στο διαδίκτυο. Πείτε αντίο στα συνηθισμένα – το XLGirls.com είναι εδώ για να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Nookies & TOP 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Nookies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nookies.com Καλώς ήλθατε στον άγριο κόσμο των Nookies – το όχι και τόσο μέτριο premium πορνό σποτ σας. Αυτός δεν είναι ο διαδεδομένος πορνογραφικός ιστότοπός σας. είναι ένα πλήρες δίκτυο επωνυμιών για ενήλικες που είναι πιθανότατα στη γκάμα σας για πολλά χρόνια. Ρολόι σε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Gasm & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες κορυφαίας πορνογραφίας όπως το Gasm.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Gasm.com Εάν χρησιμοποιείτε το όνομα gasm που ακούγεται και σημαίνει ακριβώς σαν οργασμός, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι θα δώσετε ποιοτικά προϊόντα για κατανάλωση από φανατικούς φανατικούς. Το θέμα μου είναι ότι αυτός ο επόμενος ιστότοπος που πρόκειται να εξετάσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sheer and Lace & 12 Top Premium Porn Sites όπως το SheerandLace.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SheerandLace.com Sheer and Lace! Ανεβάστε τα κουλούρια σας αν έχετε αυτό το φετίχ; Ειλικρινά, είμαι ένας πεινασμένος μάγκας που είναι παθιασμένος με τη ροή γυμνών μωρών σε όποια περίσταση κι αν βρίσκονται. Αλλά μόλις δω τον σύντροφό μου να φοράει παντελόνια και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AOFLIX Review & TOP 12 Premium Porn Sites όπως το Aoflix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Aoflix.com Άνοιξα το πρόγραμμα περιήγησής μου και προσγειώθηκα σε έναν περίεργα γνωστό ιστότοπο όπως το Netflix, ο οποίος είχε εισέλθει ξαφνικά στη βιομηχανία ενηλίκων. Ουάου, για ένα λεπτό πίστεψα ότι το Netflix μοιάζει να μετατρέπεται σε ιστότοπο πορνό αυτές τις μέρες. Αλλά τότε, η πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Colombian Casting Couch & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium ερασιτεχνικούς πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το ColombianCastingCouch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ColombianCastingCouch.com Πρόκειται να πάρουμε αληθινό κρέας και άλλα. Μιλάω για τον κολομβιανό καναπέ χύτευσης της Κολομβίας. Λοιπόν, ελπίζω να το κατάλαβα σωστά. Ο κουκλάρα μέσα μου απλά υπέθεσε ότι το Colombian Casting Couch είναι από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Καλιφόρνια TV και 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το California-tv.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το California-tv.com Λοιπόν, καλά, καλά. Το CaliforniaTV πρόκειται να σας κάνει μια βόλτα πιο ζεστή από τις ηλιόλουστες παραλίες της… καλά, όχι της Καλιφόρνια. Ναι, καλά διαβάσατε – αυτός ο αποπνικτικός premium πορνογραφικός ιστότοπος μπορεί να μας είχε ρίξει ένα curveball με το όνομά του, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hookup Hotshots & 12 Best Premium Porn Sites όπως το HookupHotshots.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HookupHotshots.com Θα πιστεύατε ότι οι συνεδρίες σύνδεσης σας μπορεί να είναι το επόμενο διαμάντι στο Διαδίκτυο; Τα ραντεβού σε όλο τον κόσμο είναι εξέχοντα αυτές τις μέρες, επομένως θα ήταν αδύνατο οι αναγνώστες μου εδώ, ναι, παιδιά, να μην έχουν πάει σε μια σέξι σκηνή γνωριμιών. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fucking Awesome & 12 Premium Porn Sites όπως το FuckingAwesome.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FuckingAwesome.com Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για να περιγράψεις την ουσία της πορνογραφίας από το Fucking Awesome. Αυτή η κοσμική εμπειρία είναι απίστευτα τρομερή. Ναι, φίλε, όλοι είναι ευχαριστημένοι με την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να απελευθερώσουν τις σεξουαλικές τους εμμονές. Είμαστε όλοι σεξουαλικοί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Beauty Angels & 12 Top Notch Premium Porn Sites όπως το Beauty-Angels.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Beauty-Angels.com Beauty Angels! Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για περισσότερα σέξι μωρά με αγγέλους από τους ουρανούς που επισκέπτονται τη Γη για να μας δώσουν μια γεύση από σεξουαλικά στοιχεία. Οι Beauty Angels πρωτοστατούν και προσφέρουν όλα τα υπέροχα hotties […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Οι 7 πιο ασφαλείς και σέξι ιστότοποι και σωλήνες πορνό στο διαδίκτυο! (10 δωρεάν σωλήνες επίσης) TOP 1: Bang Bros TOP 2: FakeHub TOP 3: RealityKings 4 πιο ασφαλείς και σέξι ιστότοποι πορνό που θα απολαμβάνετε απίστευτα: 4. Brazzers Network Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον γίγαντα βίντεο για ενήλικες. Ξέρω όμως ότι πολλοί τύποι δεν έχουν ακόμη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση GameLink & Top-12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Gamelink.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Gamelink.com Έχετε βρει ποτέ μια μάρκα που ονομάζεται GameLink; Στοιχηματίζω ότι, όπως και εγώ, νόμιζες ότι ήταν όλα για βιντεοπαιχνίδια με ένα τέτοιο όνομα. Αλλά κρατήστε γερά το joystick σας γιατί εδώ είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός: το GameLink έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για το MYLF & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το MYLF.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MYLF.com Είστε τρελοί με τα καυτά MILF; Αυτές οι σεξουαλικά ελκυστικές μεσήλικες γυναίκες ξέρουν πώς να με γαμούν και να με παρασύρουν για να με φαγούρα. Η πολυετής εμπειρία τους στην κρεβατοκάμαρα δεν ταίριαζε σε αυτούς τους έφηβους αρχάριους. Τέλος πάντων, και οι δύο έχουν διαφορετικές γοητεύσεις και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Dorcel Vision & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το DorcelVision.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DorcelVision.com Εντάξει, φίλοι μου που αναζητούν συγκίνηση! Ετοιμαστείτε να χαρείτε τα μάτια σας από την εκπληκτική, εντυπωσιακή εκπληκτική ομορφιά του DorcelVision.com! Αυτοί οι θρύλοι συγκλονίζουν τη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων από το '79, και τώρα πρόκειται να πάρουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wank It Now Review & Top 12 Premium Porn Sites όπως το WankItNow.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WankItNow.com Wank It Now! Αυτός ο ιστότοπος με προκαλεί. Πρέπει να βγάλω το παντελόνι μου και να αρχίσω να τραντάζομαι με υπέροχες γυμνές γυναίκες. Πού είναι? Λοιπόν, δεν χρειάζεται να κατεβείτε και να ψάξετε πια, το Wank It Now προσφέρει βρώμικο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Lust Cinema & 12 Premium Porn Sites όπως το LustCinema.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LustCinema.com Το πορνό διατίθεται σε διάφορες μορφές και κάθε ιδέα εκπληρώνει το όνειρο κάθε φανατικού πορνό. Μερικοί λατρεύουν τις έντονες σκηνές σκληροπυρηνικής, ενώ άλλοι με χαρά μεταδίδουν παθιασμένες δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα. Ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας, η βιομηχανία πορνό είναι έτοιμη να σας οδηγήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Strokies & 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Strokies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Strokies.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Ας βουτήξουμε σε ένα θέμα που σίγουρα θα σας γαργαλήσει. Όλοι έχουμε εκείνες τις περιπτώσεις που χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να διατηρήσουμε τη λογική μας. Και γεια, ποιος είμαι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Jacquie Et Michel TV & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Jacquieetmicheltv.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Jacquieetmicheltv.net Bonjour, mes amis! Είστε έτοιμοι να βιώσετε κάποια γαλλική αίσθηση στην ψυχαγωγία ενηλίκων; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω την κρέμα γάλακτος του γαλλικού πορνό – JacquieEtMichelTV! Αυτά τα παιδιά είναι στο παιχνίδι από το 2004 […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornCZ & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Premium ιστότοποι πορνό όπως το PornCZ.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornCZ.com Γεια σας, παιδιά! Έχετε συναντήσει ποτέ έναν ιστότοπο που ονομάζεται PornCZ; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω. Μην αφήσετε τον τίτλο να σας ξεγελάσει. δεν είναι ο τυπικός ιστότοπός σας για ενήλικες. Στην πραγματικότητα, ο τίτλος και μόνο υποδηλώνει ότι αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Anilos Review & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium Porn Sites όπως το Anilos.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Anilos.com Βρίσκετε τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας σέξι και σαγηνευτικές; Να είστε δυνατοί και περήφανοι καθώς το πορνό MILF συγκεντρώνει πλήρη και ακαταμάχητη αποπλάνηση. Δεν είσαι μόνος σου φίλε. Οι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ρόλο τους δημιουργώντας πλατφόρμες που καλύπτουν τις απολαυστικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Raw Attack & Top 12 Premium Porn Sites που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το RawAttack.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RawAttack.com Δέχομαι επίθεση από αυτές τις καυλιάρης πόρνο και τις γυμνές σκύλες. Ωστόσο, δεν υπάρχει φόβος καθώς προσφέρομαι εθελοντικά να γίνω θύμα. Μάλλον, σηκώνετε κι εσείς τα χέρια και τις πούτσες σας. Όλοι θέλουμε να ζήσουμε το μεγαλείο και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Sinful XXX & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το SinfulXXX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SinfulXXX.com Είστε περίεργοι εάν η παρακολούθηση φορτίων και απεριόριστων αντικειμένων πορνογραφίας είναι αμαρτία; Αν ρωτήσετε τους άπιστους για πορνό, ίσως, να σας πουν, "ναι, είναι!" Ωστόσο, τα ανοιχτόμυαλα άτομα προσπαθούν τώρα να είναι προορατικά όσον αφορά την […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn+ Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το Pornplus.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornplus.com Σας αρέσει το πορνό, αλλά θέλετε περισσότερα; Λοιπόν, νομίζω ότι το PornPlus είναι τέλειο για εσάς. Είναι ένας ιστότοπος πορνό με ένα ΣΥΝ σε όλα! Απλώς φανταστείτε τον πορνό σας ιστότοπο με μια αναβαθμισμένη έκδοση οτιδήποτε σας αρέσει, συμπεριλαμβανομένου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SpiceVids & 12 φοβεροί ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Spicevids.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Spicevids.com Είμαι ενθουσιασμένος με τη σημερινή ανασκόπηση γιατί παρακολουθώ αυτόν τον ιστότοπο εδώ και πολύ καιρό. Επιτέλους, τώρα είναι η τέλεια μέρα για να δείτε τη συλλογή του. Το site για το οποίο μιλάω λέγεται SpiceVids. Είναι ένας premium πορνό ιστότοπος που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tonights Girlfriend & TOP-12 Premium Porn Sites όπως το Tonightsgirlfriend.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tonightsgirlfriend.com Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς απλώς να βοηθήσεις, αλλά να φανταστείς ότι μπορείς απλά να καλέσεις μια γκόμενα για έναν μαραθώνιο γαμημένης νύχτας. Αναρωτηθήκατε, όμως, ποτέ πώς είναι να έρθετε σε επαφή με έναν πορνοστάρ; Λοιπόν, σταματήστε τη φαντασίωση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Else Cinema Review & 12 Premium Porn Sites όπως το ElseCinema.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ElseCinema.com Καλή σου μέρα! Σήμερα είναι άλλη μια φανταστική κριτική στο Dudethrill.com. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο διαδικτυακός κόσμος είναι ένα σωρό πορνό, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, το περιεχόμενο, οι σκηνές και τα θέματα μπορεί μερικές φορές να είναι επαναλαμβανόμενα. Είμαι σίγουρος ότι έχετε συχνά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sunny Leone Review & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το SunnyLeone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SunnyLeone.com Ω, όχι, Sunny Leone! Αγόρι, υπάρχει πολύ πορνό του Sunny Leone στο σπίτι. Μιλάω για αυτόν τον κορυφαίο ιστότοπο Desi erotica που προσφέρει μια ολόκληρη κουζίνα από τα αριστουργήματα του Sunny Leone. Ποιος διάολος δεν ξέρει για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Black Valley Girls & 12 Premium Porn sites που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Blackvalleygirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Blackvalleygirls.com Αχχ, μαύρα κορίτσια. Είναι διαβόητοι στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων για το πληθωρικό σώμα, τους μεγάλους γάιδαρους και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Κάθε φορά που τσεκάρω τους Premium Porn Sites, προσπαθώ να δω αν έχουν κορίτσια από έβενο στη λίστα. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erotica X Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το EroticaX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EroticaX.com Μην περιορίζετε τον εαυτό σας και φροντίστε το Erotica X να τραντάζεται. Σίγουρα, έχετε φτάσει ως εδώ αναζητώντας κάποια επιπλέον ώθηση για να αποφασίσετε τελικά εάν το Erotica X είναι ο τέλειος τομέας premium για τη σημερινή συνεδρία fapping. Κάνατε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Lil Humpers & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το LilHumpers.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LilHumpers.com Καυλιάρες κυρίες και κύριοι, ανοίξτε τον δρόμο για τον Lil Humpers! Ποιες είναι αυτές οι σκύλες, παρεμπιπτόντως; Ω, αγόρι, το όνομα της τοποθεσίας μου δίνει την εντύπωση ότι οι έφηβες τσούλες δίνουν ερωτικές υποσχέσεις και έντονες περιπέτειες. Αλλά προς έκπληξή μου, αυτά τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cherry Pimps & 12 Best Premium Porn Sites όπως το Cherrypimps.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Cherrypimps.com Θέλετε να μαστροπέψετε μερικά κεράσια; Σίγουρα δεν είστε ενθουσιασμένοι που το ακούτε, αλλά πριν ξεκολλήσετε, ακούστε με πρώτα. Αυτό για το οποίο μιλάω, το Cherry Pimps ακούγεται σαν φρούτο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα premium πορνό site. Εχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pent House Gold & 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Penthousegold.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Penthousegold.com Αχ, premium πορνό. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ποιότητα του premium. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Dudethrill είναι ξανά έτοιμο για άλλο ένα premium πορνό κυνήγι στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, το επόμενο αστέρι μας για αυτήν την κριτική δεν είναι δύσκολο να βρεθεί και είμαι σίγουρος ότι έχετε δει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FilthFlix & TOP 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Filthflix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Filthflix.com Δεν ξέρετε τι είδους πορνό δείτε σήμερα; Ίσως μια γεύση από όλα είναι καλή ιδέα και το FilthFlix μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας κορυφαίος πόρος ψυχαγωγίας ενηλίκων που προσφέρει ποιοτικές απολαύσεις και ικανοποίηση. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Love Her Films & 12 Must Visit Premium Porn Sites όπως το LoveHerFilms.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveHerFilms.com Love Her Films! Αναρωτιέμαι πώς βρήκε αυτό το site το όνομά του, αλλά όταν πρόκειται για γυμνό, αναμφίβολα, όλοι θα διασκεδάσουν. Το Love Her Films είναι ένα premium ερωτικό κατάλυμα που μας φτιάχνει τη διάθεση για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion-HD Review & 12 Premium Porn Sites όπως το passionhd.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PassionHD.com Ειλικρινά λατρεύω πορνό υψηλής ποιότητας ταινίες και ταινίες για ενήλικες, οπότε το να βλέπω και να σχολιάζω το Passion-HD για πρώτη φορά με ενθουσιάζει πραγματικά. Το να απολαμβάνω βρεγμένο μουνί, μάγουλα πισινό και γαμημένα κορίτσια σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας είναι ο πιο κοντινός μου τρόπος να νιώσω το ριάλιτι πορνό. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση του Hussie Pass & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το HussiePass.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HussiePass.com Δεν θέλω να σιωπήσω όταν τα Hussies είναι τόσο ευχάριστα να τα βλέπεις. Με ξέρεις καλά; Οι σέξι κορίτσια με κάνουν να κοκκινίζω. Μου αρέσει να στριμώχνω μερικά ζεστά μωρά στις απογευματινές μου απολαύσεις. Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά μου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Δημόσιου Αντιπροσώπου & Κορυφαίοι 12 Premium ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το Publicagent.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Publicagent.com Από την εμπειρία μου και με βάση αυτά που έχω δει στο πορνό, πολλές γυναίκες θα κάνουν ουσιαστικά τα πάντα σε αντάλλαγμα πυροβολήθηκε στο αστέρι και μερικά μετρητά. Και δεν μπορείτε να με διαφωνήσετε – το έχω δει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

21 Sextury Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το 21Sextury.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 21Sextury.com Το πορνό εξελίσσεται επίσης! Με τις δραστικές αλλαγές παγκοσμίως, μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει πώς η παράδοση του ερωτικού έγινε μαζικό φαινόμενο. 21 Το Sextury, από την άλλη πλευρά, εμβαθύνει στην παρούσα και φουτουριστική προσέγγιση της πορνογραφίας. Μια μανιώδης […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Hot Movies & TOP 12 Premium Porn Sites όπως το HotMovies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HotMovies.com Είμαι εδώ για καυτές ταινίες. κυριολεκτικά, το HotMovies.com τα έριξε όλα! Σαν ένα κύμα έντονης έκρηξης, νιώθω δέος βλέποντας ένα σωρό υλικά να φεύγει. Αλλά προτού κατακλυστούμε έντονα, οι Hot Movies θέλουν να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DogfartNetwork & Top-12 Premium Διαφυλετικό Πορνό και άλλοι Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το dogfartnetwork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DogfartNetwork.com Υπάρχει ένας σωρό ιστοσελίδες premium πορνό αυτές τις μέρες, αλλά μεταξύ όλων αυτών, μόνο το Dogfart Network μπορεί να προσφέρει εκπληκτικά σκληροπυρηνικά διαφυλετικά πορνό . Το να βλέπεις ζευγάρια, λεσβίες και γκέι να χτυπούν ο ένας τον άλλον είναι πολύ καλό, αλλά να βλέπεις διαφυλετικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ClubDom & 12 καλύτεροι ιστότοποι για φετίχ και κορυφαία πορνό όπως το clubdom.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το clubdom.com Να χαίρεσαι, λάτρεις του kinky και του φετίχ! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τον κόσμο του BDSM και του γυναικείου πορνό, όπου βρίσκονται οι πιο μοχθηρές και ταπεινωτικές πράξεις βασανιστηρίων και ευχαρίστησης. Σήμερα, θα παρουσιάσω έναν ιστότοπο που είναι γνωστός στο σκληροπυρηνικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deeper & 12 Must Visit Premium Porn Sites όπως το Deeper.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Deeper.com Το κορίτσι σας θα σας αγαπήσει περισσότερο όταν μάθετε πώς να σκάβετε τον πιο βαθύ τρόπο. Ναι, μιλάω για το Deeper.com και τα εντυπωσιακά υλικά που σέρβιρε στην αγορά πορνό. Οι λάτρεις του πορνό δεν μπορούσαν να αντισταθούν στο αποκλειστικό περιεχόμενο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PornBox & Κορυφαίοι 12 Premium ιστότοποι πορνό όπως το pornbox.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornBox.com Γεια σας μωρέ! Είμαστε ξανά εδώ για άλλη μια κριτική πορνό. Κουμπώστε γιατί αυτό θα είναι ανάμεσα σε εκείνες τις στιγμές κλισέ στο πορνό. Κλισέ με την έννοια ότι αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος πορνό (όπως κάνουν πάντα), αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AnalVids (νόμιμο πορνό) & Top-12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το analvids.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AnalVids.com Δεν μπορούμε πραγματικά να αντισταθούμε στον πειρασμό του πορνό, έτσι δεν είναι; Γι' αυτό το Dudethrill είναι εδώ για να σας δώσει έναν άλλο ιστότοπο που σίγουρα θα προστεθεί στη λίστα αγαπημένων σας— έχετε ακούσει ποτέ για το Legal Porno; Λοιπόν, αυτός ο ιστότοπος ήταν ένας φανταστικός ενήλικας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Joy Mii & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το JoyMii.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JoyMii.com Το Joy Mii είναι ένας τομέας που προσφέρει πολλούς λόγους για να απολαύσεις την πορνογραφία. Αυτός ο ιστότοπος θέλει να προσφέρει τέχνη σε κάθε ερωτική σκηνή, ως εκ τούτου, βυθίζοντας το κοινό στην αρένα του glamor sex. Η βιβλιοθήκη του Joy Mii συνοδεύεται από αποκλειστικές προσφορές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shoplyfter Review & Top-12 Premium Porn Sites Όπως το shoplyfter.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ShopLyfter.com Πόσοι άνθρωποι ορκίζονται ειλικρινά ότι δεν έχουν κλέψει ούτε τα πιο μικρά αντικείμενα από ένα κατάστημα; Μια τσίχλα; Ενα μπουκάλι νερό? Ούτε ένα κομμάτι ανάσα δεν νομίζει! Λοιπόν, πρέπει να είσαι καλό παιδί. διαφορετικά, θα καταλήξεις σαν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

21Naturals & Top-12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το 21naturals.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 21naturals.com Porn — δεν είναι αυτό το αγαπημένο μας χόμπι; Ευτυχώς που έχω μια νέα πρόταση ιστότοπου σήμερα. Έχετε ακούσει για το 21Naturals; Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις. Είναι ένα πολυτελές πορνό site που παρουσιάζει τις φυσικές ομορφιές των γυναικών. Σκεφτείτε το ως σκληροπυρηνικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lustery & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Lustery.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lustery.com Το Lustery ξετυλίγει το μυστήριο και τη διασκέδαση στο ερασιτεχνικό πορνό. Ξέρω ότι είσαι λάτρης των σπιτικών κινήσεων, φίλε. γι' αυτό είσαι εδώ. Ως εκ τούτου, το Lustery είναι ένα μέρος για την παράδοση γνήσιου πορνό που απέχει πολύ από το συνηθισμένο. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

New Sensations & 12 Best Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το NewSensations.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NewSensations.com Δεν είναι λάθος να κάνουμε μια γλυκιά λιχουδιά στον εαυτό μας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, στο σχολείο ή στο σπίτι. Ένα πράγμα που θα ηρεμούσε και θα χαλαρώσει τις αισθήσεις των διεστραμμένων είναι η εξαιρετική ερωτική. Ναι, σας αξίζει μια γεύση από φανταστική […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nanny Spy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το NannySpy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NannySpy.com Αυτήν τη στιγμή, έχω περιέργεια για αυτές τις καυτές νταντάδες παντού. Λοιπόν, χάρη στο NannySpy.com, οι πολίτες πορνό που βρίσκουν αυτή τη θέση ως φετίχ θα πηδήξουν ενθουσιασμένοι. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια μοναδική ιδέα χρήσης κατασκοπευτικών κάμερων για να συλλάβετε αυτούς τους άσχημους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Perv Doctor Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το PervDoctor.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PervDoctor.com Καυλιάσατε με προσωπικότητες με ιατρικές στολές; Μην κοιτάτε άλλο. Ο Perv Doctor αναφέρεται για υπηρεσία. Επομένως, εάν χρειάζεστε ιατρική και σεξουαλική φροντίδα, αυτοί οι γιατροί και οι ιατρικές ομάδες είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Στο Perv Doctor αρέσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kink.com & Top-12 Premium Φετίχ και άλλοι ιστότοποι πορνό όπως το kink.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Kink.com Λαχταράτε κάτι άγριο και kinky; Νιώθετε άτακτοι και αναζητάτε περιπέτειες στο κρεβάτι; Λοιπόν, το Kink.com είναι μια καλή απάντηση σε όλες τις σκοτεινές σας πόθους. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο, το Kink.com είναι διάσημο επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική AdultPrime & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το adultprime.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AdultPrime.com Περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν σε μεγαλύτερους ιστότοπους για ενηλίκους από ανεξάρτητους ιστότοπους πορνό, καθώς προσφέρουν καλές προσφορές και φθηνότερες τιμές συνδρομής. Και το AdultPrime είναι ένα καλό παράδειγμα ενός πιο εκτεταμένου ιστότοπου για ενήλικες για το οποίο μιλάω. Επί του παρόντος, αυτός ο ιστότοπος έχει περίπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fap House & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το FapHouse.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FapHouse.com Θέλω να ζήσω σε ένα σπίτι με διάφορα υλικά και δωμάτια για fapping. Σίγουρα, εσείς και άλλοι λάτρεις του πορνό επιθυμείτε να συμβεί και αυτό το σενάριο. Εφόσον μπορεί να είναι δύσκολο να εκτελεστεί αυτό σήμερα, υπάρχουν διάφορα μέσα για να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Οδηγός επί πληρωμή πορνό & 12 καλύτερες λίστες πορνό και ιστότοποι καταλόγου όπως το PaidPornGuide.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PaidPornGuide.com Αυτήν τη στιγμή ψάχνετε για τις πιο καυτές κριτικές των αγαπημένων σας πορνογραφικών τοποθεσιών; Ω, έχω μια εξαιρετική πλατφόρμα για εσάς. Το Paidpornguide.com είναι μια τοποθεσία λίστας πορνό που εμφανίζει έναν κατάλογο ιστότοπων για ενήλικες. αυτός ο τομέας εμφανίζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το EvilAngel & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium Hardcore Porn Sites Όπως το evilangel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EvilAngel.com Γνωρίζουμε ήδη το EvilAngel λόγω της φήμης και των μακροχρόνιων υπηρεσιών του. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κορυφαίους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας, με βραβεία και υψηλής ποιότητας βίντεο σκληροπυρηνικής παραγωγής. Για να μην αναφέρουμε, το EvilAngel έχει μια τεράστια συλλογή βίντεο με περιζήτητα σέξι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wow Girls & 12 Best Premium Teen Porn Sites όπως το WowGirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WowGirls.com Το έφηβο σεξ πάντα μαγεύει τους εθισμένους στο πορνό με την ελκυστικότητα και τη γοητεία που παρέχει. Το Wow Girls θα κάνει κυριολεκτικά τη μέρα σας συναρπαστική με τον κατάλογο των αυθεντικών και καυτών σεξουαλικών λιχουδιών. Οι κυρίες είναι νέες και ζωηρές και κανείς δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ExploitedTeens & 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το exploitedteens.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ExploitedTeens.com Κουμπώστε και καθίστε σφιχτά γιατί πρόκειται να κάνουμε μια βόλτα με το λεωφορείο ExploitedTeens. Σίγουρα θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι! Για όποιον δεν έχει ακούσει για το ExploitedTeens, αυτός ο ιστότοπος είναι μια premium υπηρεσία βίντεο για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Video Box και 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το VideoBox.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VideoBox.com Το Video Box διατηρεί τη ζέστη με τη ζουμερή συλλογή του. Ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος τρόπος για τη συλλογή των κομματιών των DVD για ενήλικες όλων και την αρχειοθέτησή τους σε μια εξαιρετική βιβλιοθήκη. Το Video Box προσφέρει μια λογική τιμή προσβάσιμη σε όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Twistys & TOP-12 Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το Twistys.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Twistys.com Το Twistys ισχυρίζεται ότι είναι ο κορυφαίος ιστότοπος ερωτικής ηλικίας με ένα πλήθος περιεχομένου υψηλής ποιότητας και αξιόλογο υλικό. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτός ο τομέας έχει αγγίξει πολλούς φανατικούς πορνό με τις απολαυστικές μερίδες των πιο καυτών πορνοστάρ και μοντέλων. Twistys […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scoreland & 12 κορυφαίοι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Scoreland.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Scoreland.com Είστε έτοιμοι να κερδίσετε τη «βαθμολογία» της ζωής σας; Εδώ στο Scoreland.com, πρέπει να προετοιμαστείτε με τις ανταμοιβές και τις προσφορές που έρχονται στο δρόμο σας. Βάζω στοίχημα ότι είστε ενθουσιασμένοι και περίεργοι για τις λιχουδιές που πρόκειται να πάρετε. Καλά, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BellesaFilms & 12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας Όπως το bellesafilms.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bellesafilms.com Το BellesaFilms είναι ένας διάσημος ιστότοπος πορνό που τροφοδοτεί τη "γυναικεία απόλαυση". Κάποιοι λένε ότι είναι γυναικείο πορνό, αλλά είναι απλώς ένα βίντεο σεξ γεμάτο ευχαρίστηση για μένα. Οι παραγωγοί του ιστότοπου ονειρεύονταν να εκφράσουν μια παθιασμένη, ρομαντική και έρωτα τύπου βανίλιας με πρωταγωνιστές όμορφες και πιο καυτές πορνοστάρ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δίκτυο Pornstar & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το pornstarnetwork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornstarnetwork.com Το να είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του πορνό πρέπει να με οδηγήσει σε τεράστιους ιστότοπους πορνό. Κάποια ήταν άθλια, ενώ κάποια ήταν υπέροχα. Και το Pornstar Network είναι ένα από τα σπουδαία. Ακούγοντας το όνομα αυτού του ιστότοπου, πιθανότατα θα σκεφτείτε ότι είναι μια βάση δεδομένων […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NaughtyAmerica & 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το naughtyamerica.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NaughtyAmerica.com Η NaughtyAmerica λειτουργεί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και συνεχίζει να μας προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας κάθε μέρα. Κατασκεύασαν τεράστια βίντεο υψηλού διαμετρήματος και κέρδισαν μερικά αξιόπιστα βραβεία με τα χρόνια. Επίσης, η NaughtyAmerica συλλέγει εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε χρόνο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Blacked & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Blacked.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Blacked.com Είναι ώρα για διαφυλετικό σεξ και το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι το Blacked.com. Ο Blacked προσέλκυσε τη βιομηχανία του πορνό με τις υπέροχες ερωτικές σκηνές του που παρουσιάζουν γυναίκες με λαξευμένους μελαχρούς άντρες. Τα αστραφτερά και καλοφτιαγμένα σώματα του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nympho Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας, παρόμοιοι με το Nympho.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nympho.com Το Nympho.com φιλοξενεί καυλιάρηδες θηλυκά με αδηφάγο δίψα για έντονο σεξ. Σίγουρα, οποιοσδήποτε θα δυσκολευόταν να βρει λέξεις για να περιγράψει αυτές τις γυναίκες που υπάρχουν για σεξ. Αυτές οι νύμφες βιντεοσκοπούνται ενώ απολαμβάνουν υπέροχο σεξ με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Babes Network & TOP-12 Premium Porn Sites όπως το BabesNetwork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BabesNetwork.com Εύρεση του τέλειου ερωτικού ιστότοπου που παρέχει ένα σέξι μείγμα από ταινίες υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικές υπηρεσίες ροής, μια ποικιλία από προνόμια συνδρομής και υπέροχα καυτά μωρά είναι αρκετά προκλητική. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές ποιοτικές τοποθεσίες που πρέπει να δημιουργήσετε, αλλά υποθέτω ότι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bratty Sis & TOP-12 Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το BrattySis.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BrattySis.com Νιώθεις έντονο ενθουσιασμό ενώ βλέπεις αδέρφια και ετεροθαλή αδέρφια να μπερδεύονται μαζί; Ξέρω, αγόρι, δεν είσαι μόνο εσύ. Χαίρομαι να μεταδίδω τις άσχημες αδερφές που περνούν τον απόλυτο χρόνο της ζωής τους ενώ τις χτυπούν κρυφά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BFFs.com & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας, παρόμοιοι με το BFFs.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BFFs.com Πείτε γεια στους καλούς σας! Ξέρω ότι εσείς και οι καλύτεροί σας φίλοι έχετε τον πιο απίστευτο δεσμό εδώ στη Γη, αλλά τι περισσότερο αν προσθέσουμε λίγο καρύκευμα σε αυτή τη συναρπαστική σχέση; Λένε ότι είναι δύσκολο να σπάσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

StepSiblings Review & 12 Best Premium Porn Αιμομιξίας και Άλλοι Premium Porn Ιστότοποι όπως το stepsiblings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Stepsiblings.com Το StepSiblings είναι μέρος των διαβόητων καναλιών TeamSkeet. Διαθέτει όμορφα και σαγηνευτικά θετά αδέρφια που εμπλέκονται σε μια περιπέτεια από κορίτσι σε κορίτσι. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν χίλια βίντεο στη βιβλιοθήκη, τα οποία προέρχονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LifeSelector Review & 12 Best Interactive Porn και Premium Porn Sites Όπως το lifeselector.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lifeselector.com Θέλετε κάτι διασκεδαστικό και τολμηρό; Υπάρχει ένας μοναδικός και ξεχωριστός ιστότοπος πορνό που ονομάζεται LifeSelector που προσφέρει "Εκπομπές" και σας επιτρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις όταν παρακολουθείτε ερωτικά βίντεο. Ακούγεται συναρπαστικό και διασκεδαστικό, σωστά; Λοιπόν, στο LifeSelector, λαμβάνετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HardX & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας, παρόμοιοι με το HardX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HardX.com HardX, ναι! Αυτό που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα συνοψίζεται στο όνομά της, καυτό σκληροπυρηνικό πορνογραφικό υλικό. Ξέρω ότι αγαπάς τις δραστηριότητες που κάνουν έντονο και καυτό σεξ γιατί αν όχι, δεν θα είσαι εδώ, σωστά; Λοιπόν, κανείς δεν μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Spizoo & 12 Best Premium Porn Sites Like Spizoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Spizoo.com Έχω έναν νέο ιστότοπο για να μοιραστώ - το Spizoo, έναν premium ιστότοπο πορνό που θα προσφέρει όλα τα φετίχ που μπορείτε να φανταστείτε. Πώς έφτασε αυτή η πλατφόρμα στις καρδιές των οπαδών του πορνό; Το Spizoo έγινε δημοφιλές επειδή πέτυχαν με συνέπεια εξαιρετικούς επαγγελματίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

I Know That Girl & 12 BEST Premium Porn Sites Like Iknowthatgirl.com Show Me 12 Alternatives for Iknowthatgirl.com Ένα συναρπαστικό συναίσθημα συνδέεται με την ιδέα ότι γνωρίζετε προσωπικά αυτούς τους χαρακτήρες στην αγαπημένη σας πορνογραφική ταινία. Perhapsσως πρόκειται για έναν παρελθόν συνεργάτη, έναν καλλιτέχνη που ακολουθείται ή μια κυρία με την οποία μοιράζεστε το ίδιο σχολείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XEmpire Review & 12+ Premium Porn Sites Like xempire.com Show Me 12 Alternatives for xEmpire.com Κάθε φορά που φαντάζομαι μια αυτοκρατορία, σκέψεις σαν τεράστιες και θεαματικές μου έρχονται στο μυαλό. Από τον ίδιο τον τίτλο, ξέρω ότι το XEmpire θα προσφέρει κάτι τεράστιο και κόβει την ανάσα. Και δεν απογοητεύτηκα πολύ όταν είδα τον εκπληκτικό και πρώτου βαθμού ενήλικα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PropertySex Review & 12 Best Premium Porn Sites Like propertysex.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PropertySex.com Για όλους τους λάτρεις του πορνό παγκοσμίως, υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι πορνό που είμαι σίγουρος ότι έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ορισμένοι έχετε ακούσει μέσω word του στόματος. Υπάρχει ένας ιστότοπος πορνό που μου έκανε ιδιαίτερη ματιά, ο οποίος προσφέρει μια μοναδική θέση που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TeenFidelity & 12 BEST Premium Teen Porn Sites Παρόμοια με το TeenFidelity.com Show Me 12 Alternatives for TeenFidelity.com Το Teen Fidelity είναι ένας από εκείνους τους πορνογραφικούς ιστότοπους που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε όμορφους εφήβους στην ακμή τους. Η σελίδα είναι εδώ για να απεικονίσει αυτές τις όμορφες έφηβες γυναίκες που λατρεύουν τους μεγάλους κόκορες! Ξέρω, ξέρω, υπάρχει μια φοβερή συγκίνηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Vixen.com Review & 12 BEST Premium Porn Sites Like Vixen.com Show Me 12 Alternatives for Vixen.com Ο Greg Lansky, ο διάσημος σκηνοθέτης των Blacked, Blacked Raw και Tushy, δημιούργησε το Vixen, έναν από τους φανταστικούς ιστότοπούς του. Το Vixen.com παρουσιάζει τη γοητεία που διαθέτει πανέμορφες κυρίες που αποπνέουν πολυπλοκότητα. Ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα ερωτικών χτυπημάτων, θεαματικών σεναρίων, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bang.com Review & 12 BEST Premium Porn Sites Like Bang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bang.com Ναι, αυτό είναι! Ψάχνετε έναν χώρο για να έχετε περιεχόμενο για τις καυλιάριες και ερωτικές σκέψεις σας; Λοιπόν, το Bang.com είναι μια πλατφόρμα για να λάβετε premium υλικά για τις ανάγκες του αυνανισμού σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένα καταπληκτικό one-stop shop για όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tiny4k Review & 12 Best Premium Porn Sites Like Tiny4k.club Show Me 12 Premium Porn Site Alternatives for Tiny4k.club Σας αρέσει να παρακολουθείτε μικροσκοπικές κυρίες να κάνουν έντονο σεξ με πολύ ψηλότερους άντρες; Εάν αυτό είναι το είδος σας, τότε ζευγάρια και σεξουαλικές συναντήσεις από το Tiny 4K θα είναι ακριβώς στο δρόμο σας. Και, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Family Strokes Review & 12 Awesome Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το FamilyStrokes.com Δείξε μου 12 Premium Porn Sites Εναλλακτικές για το FamilyStrokes.com Το Family Strokes είναι ένας από τους premium ιστότοπους πορνό στους οποίους πρέπει να σκεφτείς να εγγραφείς ενώ αναζητάς μια συλλογή για να ικανοποιήσεις το πιο άτακτο και πιο ιδιωτικό σου όνειρα! Αυτός ο ιστότοπος αφιερώνεται σε κρυφές σεξουαλικές αποδράσεις που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EroMe Review & TOP-10 Porn Video and Photo Sites Like Erome.com Show Me 12 Porn Site Alternatives for EroMe.com Είμαι απορροφητικός για ερασιτεχνικό υλικό. Παρόλο που τα βίντεο με δεξιοτεχνία είναι υπέροχα, το σπιτικό βίντεο είναι πολύ πιο γνήσιο και αυθεντικό. Είτε πρόκειται για εικόνες που δεν έπρεπε ποτέ να δείτε ή βίντεο από ένα αποπνικτικό μωρό που προσπαθεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

YourPorn & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό όπως το Yourporn.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το YourPorn.com: Ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς σεξ στο Διαδίκτυο είναι το YouPorn. Διαθέτει χιλιάδες βίντεο πορνό με μοναδικό υλικό σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως πρωκτικό σεξ, κωμικά βίντεο πορνό, λατινικό ερωτικό περιεχόμενο, εικόνες δουλείας και πολλά άλλα. Δεν είναι εύκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VEPorns Review & 10 Best FREE Porn Sites (+5 Premium) Όπως το VePorn.com Δείξτε μου 10 εναλλακτικές λύσεις για το VePorns Ως φτηνό παιδί, ψάχνω πάντα τρόπους για τη μείωση του κόστους - ειδικά για πορνό. Όλοι όσοι αγαπούν το πορνό θέλουν ένα εξαιρετικό χτύπημα για τα χρήματα τους και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα. VEPorns […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lets Doe It Review & 12 Άλλοι ιστότοποι HD Porn όπως το Letsdoeit.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το LetDoeIt.com Είναι τεράστιο. είναι βρώμικο και παρέχει μόνο εξαιρετική πορνογραφία! Αυτό που αναφέρομαι είναι το εξαιρετικό δίκτυο πόρων πορνογραφίας Lets Doe It. Μόνο οι πιο πανέμορφες γυναίκες στο πορνό εμφανίζονται σε μια αποκλειστική σειρά υψηλής ευκρίνειας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornPros Review & 12+ Premium Porn Sites Like Pornpros.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το PornPros.com Αν θέλετε να θεωρηθείτε "master" στο πορνό, πρέπει να έχετε τα καλύτερα αγαθά - τις πιο σέξι γυναίκες, τον πιο όμορφο φωτισμό, τον καλύτερο κανάλια μπόνους και τον ιστότοπο υψηλότερης ποιότητας. Σίγουρα, η Porn Pros έχει δημιουργήσει μια φήμη για την παροχή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TeamSkeet Review & 12+ Premium Porn Sites Like Teamskeet.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το TeamSkeet.com Θέλετε λίγο νωπό κρέας απόψε; Λοιπόν, υπάρχει ένας ιστότοπος που σίγουρα θα ταιριάζει στο μυαλό σας. Το Team Skeet είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους mega που εστιάζουν σε μια σημαντική αποστολή: γίνετε ο καλύτερος ιστότοπος με πορνογραφικό premium έφηβους παγκοσμίως! Πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangBros Review & 12 Best Premium Porn Sites Like Bangbros.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BangBros.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://bangbros.com Για σχεδόν δύο εντυπωσιακές δεκαετίες, το BangBros συνεχίζει να ευημερεί δημιουργώντας τα πιο kinkiest, πιο άγρια ​​και μυαλά- φυσώντας βίντεο σε όλους τους πιστούς θεατές του. Έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας με περισσότερους από πενήντα ιστότοπους που χωρίζονται ξεχωριστά στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MileHighMedia Review & 12 "Must-Visit" Porn Sites Παρόμοια με το MileHighMedia.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milehighmedia.com Μπορείτε να καπνίζετε αρθρώσεις όσες επιθυμείτε, αλλά το είδος του υψηλού που παίρνετε από το κάπνισμα δεν θα φτάσει ποτέ στην κορυφή του MileHighMedia ". Σίγουρα προσφέρει σεξουαλική ψυχαγωγία από μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών ενηλίκων ηθοποιών, πράγματι αυτός ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nubiles & 11 Best (Alternative) Porn Sites Like Nubiles.net Show Me 11 Alternatives for Nubiles.net Με το όνομα του ιστότοπού τους να λαμβάνεται από τη λέξη που ορίζει μια "σεξουαλικά ελκυστική γυναίκα", το Nubiles.net επέλεξε το σωστό όνομα που ταιριάζει στο περιεχόμενό τους και τι έχουν να προσφέρουν, επειδή έχουν μια τεράστια λίστα καυτών μωρών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Brazzers Review & 14 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ιστοσελίδες Premium Porn Παρόμοιες με το Brazzers.com Δείξε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το Brazzers.com Το Brazzers.com είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και γευστικά βίντεο. Από το 2005, η […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DigitalPlayground Review & TOP-12 Safe Porn Sites Like DigitalPlayground.com Show Me 12 Alternatives for DigitalPlayground.com Εάν αισθάνεστε την ανάγκη για διασκέδαση ενηλίκων, το Digital Playground είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι ένας χώρος όπου συλλέγονται δημοφιλή βίντεο σεξ, ευχαριστητές πλήθους και αποκλειστικές σκηνές σε ένα σημείο. Οι θεατές μπορούν να κάνουν ροή εκατοντάδων βίντεο HD και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FakeHub & 12 Premium Porn Ιστότοποι "Πρέμιου Επισκεψιμότητας" όπως το Fakehub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fakehub.com Εάν έχετε φανεί λάτρης του πορνό, πιθανόν να συναντάτε ξανά και ξανά το ίδιο παλιό περιεχόμενο. Ευτυχώς, το FakeHub ήρθε στη ζωή και κατακτά καταιγιστικά το διαδίκτυο. Έχει πολλές συναρπαστικές σκηνές και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση MOFOS & 12 Premium (& Ασφαλείς) ιστότοποι πορνό όπως το Mofos.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mofos.com Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από σκληροπυρηνικές τοποθεσίες πορνό που περιλαμβάνουν όλους τους πιο καυτούς έφηβους και τους καυτηριασμένους MILF, θα πρέπει να ανατρέξετε στο MOFOS Network. Άγρια όργια στο κολέγιο, τρίο, καυτά και μικροκαμωμένα μωρά που κάνουν πρωκτικό σεξ και διασκεδαστικό ακόμη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HotScope & TOP 12 Ερασιτεχνικό πορνό, Snapchat Nudes & OnlyFans Leak Sites όπως το HotScope.tv Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hotscope.tv & Other OnlyFans, Snapchat Leaked Sites Το HotScope δεν χρειάζεται εισαγωγή επειδή ο ιστότοπος απέκτησε φήμη καθ 'όλη τη διάρκεια του στον τομέα του ερασιτεχνικού πορνό. Μέχρι σήμερα, ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuqer και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνογραφικού ερασιτεχνικού τύπου όπως το Fuqer.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuqer.com Η απόκτηση όλης της πρόσβασης στα καλύτερα ερασιτεχνικά βίντεο πορνό είναι ένα όνειρο που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Το καλό είναι ότι ο Fuqer είναι εδώ για να σώσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός παγκοσμίως και έχει αποκτήσει τεράστια φήμη μέσω του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reallifecam & TOP 11 Ερασιτέχνες, ιστότοποι Voyeur Cam Όπως το Reallifecam.com URL: https://reallifecam.com Δείξτε μου 11 Εναλλακτικές τοποθεσίες Voyeur / Cam για το RealLifeCam.com. στιγμές, το Reallifecam είναι απολύτως εκπληκτικό για το συγκεκριμένο στυλ σας. Αυτό γίνεται μέσω της εγκατάστασης κάμερων σε συγκεκριμένα διαμερίσματα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Newbienudes & TOP 10 Ερασιτέχνες γυμνοί και ιστότοποι πορνό όπως το Newbienudes.com URL: https://www.newbienudes.com Δείξτε μου 10 εναλλακτικές λύσεις για το NewbieNudes.com Από το ίδιο το όνομα, μπορεί ήδη να σας ενημερώσει για το τι προσφέρει αυτός ο ιστότοπος. στο τεράστιο κοινό του. Τεχνικά, το Newbienudes είναι μια κοινότητα γεμάτη ερασιτεχνικό περιεχόμενο γυμνών και πορνογραφικών βίντεο που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών για το Youjizz.com Είναι καλό το δωρεάν πορνό εδώ στο YouJizz; Το Youjizz, ένας δωρεάν ιστότοπος που διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή πορνό, μπορεί να ικανοποιήσει όλους με φετίχ διαφορετικών ειδών. Δουλεία, χεντάι, τρισδιάστατο πορνό και πολλές ακόμη εξωτικές ενέργειες μπορούν να βρεθούν στο περιεχόμενό τους που σίγουρα θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερα. Ο Youjizz έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 14 εναλλακτικών ιστότοπων πορνογραφικού περιεχομένου για το SpankBang.com Οι ιστότοποι πορνογραφικού περιεχομένου, ειδικά οι πιο ασφαλείς, θεωρούνται εύκολα δεδομένοι. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να βρούμε γρήγορα ένα σύντομο κλιπ ή δύο για να φροντίσουμε τη δική μας επιχείρηση. Εκεί προέρχονται χάκερ και αναξιόπιστοι ιστότοποι πορνό - τρέφονται με ανθρώπους που θέλουν κάποια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Fappening URL: https://www.thefappeningblog.com Εμφάνιση 10+ Διαρρυθμισμένων ιστότοπων Celeb Nudes Όπως το TheFappeningBlog.com Όλοι θέλουμε αυτές τις όμορφες και σέξι διασημότητες. τα παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βλέπουμε τα πιο πρόσφατα έργα τους, φωτογραφίες και ακόμη και κακές δημοσιεύσεις. Δεν είναι μυστικό ότι πολλά ονόματα διασημοτήτων εμφανίζονται στα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων λόγω σκάνδαλων και άλλων ιδιωτικών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Youngpornvideos & 9 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Δωρεάν Εφηβικές Σωλήνες Πορνό & Νέοι Βίντεο Σεξ Ιστοσελίδες Παρόμοια με το Youngpornvideos.com Εμφάνιση 9 Εναλλακτικών για το YoungPornVideos Μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες πορνό που προσέχουν την επωνυμία της και παραμένει πιστή στο όνομά της, το Youngpornvideos.com προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Οι χρήστες δεν θα δυσκολευτούν να εξοικειώσουν τη διεπαφή και τις δυνατότητές του αφού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mr. Skin & Other Leaked Celebrity Nudes & Sex Tapes Sites Όπως Mrskin.com Διεύθυνση ιστότοπου: https://www.mrskin.com Εμφάνιση εναλλακτικών λύσεων για το MrSkin.com Ηθοποιοί και γυναίκες διασημότητες αναζητούν, ειδικά από άνδρες θαυμαστές. Έτσι, σε ένα σημείο της ζωής μας ή στο άλλο, πρέπει να έχετε σκεφτεί μια καυτή διασημότητα και να αναρωτιέστε πώς φαίνεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ThotHub & 11 Παρόμοιοι ιστότοποι με το Thothub.tv (Διαρροές Snapchat Nudes, Twitch Nudes, Patreon και Youtube Streamers) Σύνδεσμος ιστότοπου: https://www.thothub.tv Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το ThotHub.tv Είστε έτοιμοι να δείτε διαρροές κλιπ από το Snapchat , καυτά βίντεο πορνό, σέξι selfies και βίντεο από μωρά gamer και πολλά άλλα; Το ThotHub είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος σε τόσο σέξι πράγματα και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reality Kings Show TOP 10 Porn Sites παρόμοιο με το RealityKings.com Αν σας αρέσουν οι mainstream reality porn, θα απολαύσετε το Realitykings που τρέφει τα φετίχ και τα τσακίσματά μας από το 2006. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και έχει προσελκύσει σημαντικό αριθμό κοινού κυρίως επειδή έχουν μια τεράστια συλλογή περιεχομένου. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το επαγγελματικό πορνό είναι πάντα συναρπαστικό, αλλά μερικές φορές, νιώθουμε περίεργο και πιστεύουμε ότι όλα είναι πολύ ψεύτικα. Υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να δούμε κάτι πιο φυσικό… κάτι τόσο ωμό… και κάτι που θα μπορούσαμε να συνδεθούμε με περισσότερα, κάτι που το επαγγελματικό πορνό μόλις μπορεί να κάνει. Γι 'αυτό έχουμε ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό ως απαντήσεις στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση των κορυφαίων 9 ασφαλέστερων ιστότοπων πορνογραφίας Έτσι, ψάχνετε για έναν ασφαλή ιστότοπο πορνό όπου μπορείτε να απολαύσετε τη σεξουαλική σας φαντασίωση. Χαίρομαι που βρίσκεστε εδώ γιατί ακριβώς είναι αυτό το άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα αναθεωρήσω μερικούς TOP 8 ασφαλέστερους ιστότοπους πορνό που πιστεύω ότι αξίζουν την προσοχή όλων. Οπως εσύ, […]

Μεταβείτε στην κορυφή