Ενημερώθηκε στις: 14 Ιουνίου 2024

Οι μεγαλύτεροι 10 ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες (όπως η βρώμικη ρουλέτα, το Omegle και άλλα)

Ειδική συμφωνία

Εγγραφείτε στον # 1 αγαπημένο ιστότοπο συνομιλίας ενηλίκων - Chaturbate.com & αποκτήστε εξαιρετικά σέξι εμπειρία 100% χωρίς κίνδυνο!

Δείξτε μου τους 10 καλύτερους ιστότοπους συνομιλίας για ενήλικες

χατσίτης Σίγουρα έχετε πάει στο καζίνο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Έτσι, μάλλον είστε εξοικειωμένοι με το τι είναι η ρουλέτα. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένους αριθμούς σε έναν τροχό και ένας κρουπιέρης θα τον περιστρέψει έτσι ώστε η μπάλα να μπορεί να κινηθεί προς ορισμένες κατευθύνσεις. Όταν η μπάλα καταλήξει στον αριθμό στον οποίο στοιχηματίσατε, τότε κερδίζετε!

Έτσι λειτουργούν και οι ρουλέτες συνομιλίας ενηλίκων. Αλλά αντί για ένα τιμόνι, ένα υπολογιστικό σύστημα θα σας συνδέσει τυχαία με άλλους ενήλικες εκεί έξω με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε συνομιλίες σεξ. Μερικές φορές, ίσως χρειαστεί να υπομείνετε ώρες αναμονής για να μπορείτε να συνομιλήσετε με μερικά τυχαία άτομα.

Αλλά αυτό που πραγματικά με απογοητεύει όταν χρησιμοποιώ αυτούς τους βρώμικους ιστότοπους συνομιλίας ρουλέτας είναι εκείνοι που ονομάζουν "dick beaters!" Ξέρετε, αυτοί οι άντρες που στέκονται μπροστά στην κάμερα με το πέος τους σε πλήρη προσοχή; Μου θυμίζουν στρατιώτες χαιρετισμό. Όσο μου αρέσει να βλέπω αυτά, δεν μπορείς παρά να δεις. Λοιπόν, δεν θα ξέρετε τι σας περιμένει καθώς περιμένετε να συνομιλήσετε με έναν τυχαίο ξένο.

Θα έκανα αμέσως κλικ στο επόμενο κουμπί για να τα αποφύγω. Αλλά ξέρετε τι κάνουν μερικά από αυτά τα dickheads; Καταλήγουν να με αναφέρουν και ισχυρίζονται ότι εγώ είμαι αυτός που κρατάει το πουλί μου και ξεκινάει! Και για να επιδεινωθούν τα πράγματα, ο ιστότοπος τα πιστεύει και καταλήγει να με απαγορεύει! Είναι απολύτως τρελό, έτσι;

Όταν έχετε απαγορευτεί, δεν θα έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο για περίπου 30 λεπτά, κάτι που είναι απογοητευτικό, ειδικά επειδή δεν κάνετε καν τίποτα! Εδώ είναι αυτό που θέλω να πω σε αυτούς τους τρελούς άντρες που επιδεικνύουν το πέος τους - οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται καθόλου να δουν κάτι από αυτά τα σκατά! Λοιπόν, ίσως υπάρχουν μερικές γυναίκες που μπορεί να λατρεύουν να βλέπουν αυτά τα πράγματα αλλά σίγουρα όχι την πλειοψηφία.

Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες χρονολογούνται ρουλέτες για να αναζητήσουν κάποιον με τον οποίο μπορούν να έχουν μια ενδιαφέρουσα συνομιλία. Δεν θέλουν να δουν έναν άνδρα να δείχνει το πέος του στην κάμερα αμέσως πριν να πεις γεια! Είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο που πολλές γυναίκες αποφεύγουν τώρα να πηγαίνουν σε αυτές τις ιστοσελίδες ρουλέτας συνομιλίας.
Αν και, μερικοί κάνουν και οι άνδρες παίρνουν τις πιθανότητές τους. Έτσι έκανα μια λίστα ιστότοπων που έχουν τουλάχιστον κάποια ευκαιρία να γνωρίσω ένα πραγματικό κορίτσι.Κάποιο ιστορικό ιστοτόπων συνομιλίας (για σπασίκλες)

Αλλά πρώτα, αν είστε λίγο νάνος ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην ιστορία των πυλών συνομιλίας για να καταλάβουμε πώς έχουν εξελιχθεί αυτές οι ρουλέτες συνομιλίας. Οι πύλες συνομιλίας ξεκίνησαν τη δεκαετία του '80. Εκείνη την εποχή, CB Radio και Usenet χρησιμοποιήθηκαν. Μόνο γύρω στη δεκαετία του '90 εμφανίστηκαν οι κλασικές διαδικτυακές πύλες. Αλλά οι πύλες συνομιλίας εκείνη την εποχή ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές που έχουμε σήμερα.

Στην πρώιμη εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, πολλοί χρήστες θα χρησιμοποιούσαν αυτά τα δωμάτια συνομιλίας για να προσποιούνται ότι είναι κάποιος που δεν ήταν στην πραγματικότητα (μπορείτε να βρείτε παρόμοια πράγματα που συμβαίνουν σήμερα, ειδικά σε ορισμένους ιστότοπους συνομιλίας για ενήλικες). Αγαπούν απλώς τη συγκίνηση να συναντήσουν κάποιον στον κυβερνοχώρο που δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά. Φυσικά, αυτό ισχύει ακόμα σήμερα. Αλλά τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι αυτές τις μέρες πηγαίνουν σε αίθουσες συνομιλιών ελπίζοντας να συναντηθούν και τελικά να γνωρίσουν ένα άτομο για πραγματικό (για παράδειγμα Tinder…). Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που χρειάζονται απλώς έναν φίλο στον κυβερνοχώρο στον οποίο μπορούν να μιλήσουν.

Οι πύλες συνομιλίας στη δεκαετία του '90 ήταν στην πραγματικότητα η βάση των σημερινών ιστότοπων κοινωνικών μέσων. Είτε πρόκειται για συνομιλίες IRC, MSN ή AOL, αυτοί οι ιστότοποι έχουν δώσει στους ανθρώπους μια ιδέα για το πώς να χρησιμοποιούν τον κυβερνοχώρο για να αναζητήσουν πιθανούς φίλους και ίσως, έναν σύντροφο στη ζωή.

Και καθώς οι ιστότοποι συνομιλίας συνεχίζουν να εξελίσσονται, οι συντομογραφίες συνομιλίας έχουν επίσης αλλάξει εντελώς. Εάν έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους συνομιλίας στην νεαρή ηλικία του ψηφιακού κόσμου, τότε πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με αυτές τις λέξεις:

Επιστρέψτε = BRB
Τα λέμε αργότερα = CUL8r

Εγγραφείτε στον # 1 αγαπημένο ιστότοπο συνομιλίας ενηλίκων - Chaturbate.com & αποκτήστε εξαιρετικά σέξι εμπειρία 100% χωρίς κίνδυνο!

Ίσως, μερικοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα, όπως ROFL, LOL, FML, ASAP κ.λπ.

Όπως βλέπετε, το ιστορικό των ιστοτόπων συνομιλίας ξεκίνησε αρκετά νωρίς. Αλλά αυτό που έχουμε τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάποτε ήταν. Είναι σαφές ότι οι ιστότοποι συνομιλίας έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και ίσως συνεχίσουν να εξελίσσονται τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα, οι ιστότοποι συνομιλίας είναι διαθέσιμοι σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες - IRC, instant messaging και webchat. IRC σημαίνει Συζήτηση μέσω διαδικτύου και λειτουργεί χρησιμοποιώντας το δικό του λογισμικό και διακομιστή. Για να λειτουργήσουν αυτές οι πύλες συνομιλίας, απαιτείται Java.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για πρόσθετο λογισμικό για την εγκατάστασή του. Τα άμεσα μηνύματα είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος συνομιλίας αυτές τις μέρες. Γνωστά παραδείγματα είναι φυσικά το Facebook Messenger και το WhatsApp.
Εντάξει, εντάξει, δεν είμαστε εδώ για να ακούσουμε κάποια ιστορία… Ας βυθίσουμε στον κόσμο των ενηλίκων και του συναρπαστικού.Καλύτεροι ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες για το 2022:

Παρά τις πολλές διαθέσιμες επιλογές για συνομιλία στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες, θα προτιμούσα ακόμα τους ιστότοπους συνομιλίας ρουλέτας ενηλίκων. Λοιπόν, ποιος δεν θέλει να συνομιλήσει με όμοια άτομα που θέλουν να απολαύσουν λίγο διασκέδαση μαζί σας;

Έτσι, δοκίμασα μερικούς ιστότοπους συνομιλίας ενηλίκων εκεί έξω και εδώ είναι οι κορυφαίες προτάσεις μου:1. Omegle

OmegleΤο Omegle είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος συνομιλίας ενηλίκων και δεν μπορώ πλέον να μετρήσω τον αριθμό των φορών που το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος αν το άτομο με το οποίο μιλάω είναι αληθινό. Σίγουρα μερικές από τις απαντήσεις των συνομιλιών μου είναι τυχαία μηνύματα.

Ωστόσο, πέρασα υπέροχα με τον Omegle. Αυτό που πραγματικά μου αρέσει για το Omegle είναι αυτό Σας επιτρέπει να απολαύσετε αμέσως μια ρουλέτα συνομιλίας ενηλίκων εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Επίσης, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για οποιαδήποτε συνδρομή μόνο για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Πρέπει απλώς να μεταβείτε στον ιστότοπο, να κάνετε κλικ στο επόμενο κουμπί και θα ζητήσει αμέσως πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνό σας, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι! Στο Omegle, θα έχετε δύο επιλογές επικοινωνίας - Συνομιλία ή βίντεο. Με τη συνομιλία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο άτομο μόνο μέσω κειμένου. Δεν θα σας δουν ούτε θα σας ακούσουν. Εάν θέλετε να μπορείτε να μιλήσετε με το άτομο και να το δείτε, τότε επιλέξτε την επιλογή βίντεο.

Παρόλο που βρήκα το Omegle έναν ωραίο χώρο για να αλληλεπιδράσω και να απολαύσω ένα παιχνίδι για ενήλικες, είναι επίσης ένα μέρος όπου θα βρείτε πολλούς άντρες να σηκώνουν το πέος τους μπροστά σας, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Εδώ είναι μια πλήρης ανασκόπηση του Omegle και των εναλλακτικών του.

ΥΠΕΡ

 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας
 • Ένας φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος με εύχρηστα στοιχεία ελέγχου
 • Οι γυναίκες εκτιμούνται αλλά είναι σπάνιες

ΚΑΤΑ

 • Παρά το γεγονός ότι είναι ιστότοπος για ενήλικες, υπάρχουν πολλοί νέοι χρήστες
 • Το άτομο στο άλλο άκρο μπορεί να σας καταγράψει χωρίς να το γνωρίζετε
 • Τόνοι ανδρών που δείχνουν το πέος τους
 • Οι χρήστες αποσυνδέονται πολύ εύκολα


2. Τζερκμάτε

τρελάω Εάν θέλετε έναν ιστότοπο που θα σας επιτρέψει να απομακρύνετε όσο θέλετε, τότε θα πρότεινα να πάτε στο Jerkmate. Στην πραγματικότητα, το σύνθημά τους τα λέει όλα.

Αλλά το Jerkmate δεν είναι ο μέσος ιστότοπός της ρουλέτας συνομιλίας. Του κάπως παρόμοιο με το Chaturbate ή το MyFreeCams. Αυτοί οι ιστότοποι είναι γεμάτοι με γυναίκες που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην από την εμφάνιση τους σε κάμερα. Σίγουρα, θα αντιμετωπιστείς με πολλούς κώλους και βυζιά, αλλά αυτό επίσης έρχεται με αμοιβή.

Είστε επίσης ελεύθεροι να επιδείξετε τον κίνδυνο σας, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε και για αυτό, κάτι που είναι πολύ περίεργο - πληρώνετε άτομα για να μπορείτε να επιδείξετε το πακέτο σας!

Αλλά το καλό με αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε το φύλο των ατόμων με τα οποία θέλετε να αλληλεπιδράσετε!

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική Jerkmate.

ΥΠΕΡ

 • Πραγματικές κάμερες
 • Είστε ελεύθεροι να δείξετε το πουλί σας

ΚΑΤΑ

 • Πρέπει να πληρώσετε για να δείτε τους άλλους γυμνούς


3. Σιγκλ

σκύλος Το Shagle ακούγεται σαν ένα αστείο όνομα, αλλά αυτός είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που δεν ήξερα τι να περιμένω. Ισχυρίζονται ότι έχουν εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα και χιλιάδες επισκέψεις κάθε μέρα. Λοιπόν, δεν νομίζω ότι έχει πραγματικά τόσο πολλούς χρήστες, αλλά ποιος ξέρει…

Η εμπειρία μου ήταν .. ενδιαφέρουσα. Κατά την πρώτη μου χρήση, συνάντησα τέσσερα παιδιά στην κάμερα που έδειχναν ευτυχισμένα τη δράση τους και τελικά ένα κορίτσι εμφανίστηκε από το μπλε! Αλλά αυτό που είναι περίεργο είναι ότι η ποιότητα του κοριτσιού είναι πολύ ξεκάθαρη και φαίνεται ότι βγήκε από μια πορνογραφική ταινία. Προφανώς, αυτό που δείχνουν υπάρχουν μερικές ροές cam για να προσελκύσουν νέους χρήστες!

Επιπλέον, όταν προσπάθησα να συζητήσω με αυτά τα κορίτσια στην κάμερα, δεν απάντησαν ποτέ πίσω. Αυτό επιβεβαιώνει απλώς την παρατήρησή μου ότι αυτό που δείχνουν είναι προ-ηχογραφημένο.

Αλλά έχουν ένα κουμπί που λέει μόνο "Συνομιλία με κορίτσια". Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε την αναβάθμιση του λογαριασμού σας σε επαληθευμένο μέλος και αυτό θα σας κοστίσει 20 $ ανά μήνα. Αρνήθηκα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα έπαιρνα ακριβώς αυτό που πλήρωσα.
Αλλά μην πάρετε το 100% τη λέξη μου για αυτό - ίσως είχα μια τυχαία εμπειρία. Σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε μόνοι σας.
Υποθέτω ότι αν λάβετε συνδρομή - θα κάνουν καλή δουλειά φιλτράροντας τυχαίους φίλους και θα σας συνδέσουν με κάποια πραγματικά κορίτσια.

Βρήκα επίσης μερικά καλά πράγματα για τον ιστότοπο. Πρώτον, το καθένα Η κάμερα εμφανίζει τη σημαία της χώρας από την οποία προέρχεται το άτομο ώστε να γνωρίζετε την εθνικότητα του ατόμου με το οποίο συζητάτε. Ένα άλλο καλό πράγμα για τον ιστότοπο είναι ότι δεν επιτρέπουν στους χρήστες να παρουσιάζουν βία, χρήση ναρκωτικών ή σκληρότητα σε ζώα.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά αστείο είναι το γεγονός ότι ανέστειλαν τον λογαριασμό μου για ισχυρισμούς γυμνού όταν δεν το έκανα ποτέ. Αυτό που έκανα ήταν να βάλω το χέρι μου στην κάμερα για να προσπαθήσω να απομακρύνω αυτούς τους χτυπητές. Δυστυχώς, η κάμερα πήρε ένα στιγμιότυπο οθόνης της παλάμης του χεριού μου και ίσως το σύστημά τους, αν και είναι ένα είδος ακροποσθίας. Δεν είναι εντελώς δροσερό!

Αλλά ένα άλλο καλό πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι αυτοί φιλτράρετε το φύλο των χρηστών. Επομένως, θα έχετε την επιλογή να συνομιλείτε μόνο με γυναίκες ή άνδρες!

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το Shagle.

ΥΠΕΡ

 • Η διάταξη του χρήστη φαίνεται επαγγελματική
 • Επιλογή φιλτραρίσματος χρηστών κατά άνδρες, γυναίκες, ζευγάρια κ.λπ.

ΚΑΤΑ

 • Τόνοι χτυπητών πουλί
 • Ο ανιχνευτής κάμερας της κάμερας θα απαγορεύσει τα πάντα
 • Χρησιμοποιούν ψεύτικες κραυγές έκκεντρου


4. ChatRandom

συνομιλίαΤο ChatRandom είναι ένα κλασικό παράδειγμα μιας ιστοσελίδας συνομιλίας cam-to-cam ρουλέτας. Φαίνεται ότι έχουν αντιγράψει τα πάντα από τον Shagle. Ακολούθησαν την ίδια μορφή και σχεδόν όλα τα άλλα! Η μόνη διαφορά είναι το χρώμα.

Σύμφωνα με το ChatRandom, έχουν τώρα 3 εκατομμύρια χρήστες στον ιστότοπό τους. Αλλά είμαι πολύ αμφίβολος για αυτήν τη δήλωση. Όταν χρησιμοποίησα τον ιστότοπο, συνάντησα μόνο λίγους χτυπητές και μερικά επαγγελματικά κορίτσια. Έτσι, οι χρήστες 3Μ είναι ίσως υπερβολική δήλωση, αλλά ... σίγουρα αυξάνονται, οπότε πρέπει να τους ελέγξετε.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη, σε βάθος αναθεώρηση του Chatrandom εδώ.

ΥΠΕΡ

 • Καλή βαθμολογία στο Google Play Store
 • Γρήγορη απόδοση

ΚΑΤΑ

 • Ψεύτικα μοντέλα σεξ ρουλέτας
 • Η έκδοση του προγράμματος περιήγησης για κινητά παγώνει πολύ
 • Πάρα πολλοί άνδρες χρήστες


5. Φλάινγκστερ

φλαγκστέρΤο Flingster είναι κάπως παρόμοιο με το Dirty Roulette. Στην πραγματικότητα, νιώθω ότι είναι ένα και το ίδιο. Ήμουν διστακτικός να συμπεριλάβω αυτόν τον ιστότοπο σε αυτήν τη λίστα, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα για αυτό.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησα είναι ότι αυτός ο ιστότοπος εξυπηρετεί τους τυχαίους ξένους σε όλο τον κόσμο. Θα δείτε κυριολεκτικά τόνους πέους και εκεί, αναπόφευκτα. Τα περισσότερα από τα παιδιά έμοιαζαν να έχουν στριμώξει εκατοντάδες σάντουιτς της Μπολόνια, όπως φαίνεται στις προεξέχουσες κοιλιές τους. Εξαιτίας αυτού, πέρασα λιγότερο από 5 λεπτά σε αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, το ψεύτικο έκκεντρο που εμφανίστηκε παντού ήταν λίγο ενοχλητικό!

Αλλά θα βρείτε και κάποια κορίτσια εκεί. Ίσως ένα άλλο πράγμα που εκτιμώ για αυτόν τον ιστότοπο είναι αυτό θα βάλουν μια μάσκα στο πρόσωπό σας, ώστε κανένας από τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε δεν μπορεί να σας αναγνωρίσει.

Πλήρης κριτική Flingster - εδώ.

ΥΠΕΡ

 • Κανένα ψεύτικο κορίτσι δεν δείχνει
 • Εύκολο στη χρήση και δωρεάν
 • Λατρεύω τη συνολική σχεδίαση

ΚΑΤΑ

 • Θα πνιγείτε σε μια θάλασσα πέους


6. SlutRoulette

φλουτούρα Η Slut Roulette μπορεί να ακούγεται σαν ένα δροσερό όνομα, αλλά η εμπειρία ήταν κάπως οικεία. Τη στιγμή που άνοιξα τον ιστότοπο, πολλά «άτακτα» κορίτσια με κάμερα με υποδέχτηκαν αμέσως.

Είναι σαφές ότι αυτά τα κορίτσια δεν είναι «αληθινά» επειδή εμφανίζονται σε βίντεο υψηλής ανάλυσης που μοιάζουν με ένα κλιπ από μια ταινία. Έχουν επίσης εμφανίσει τα ονόματα αυτών των κοριτσιών και όταν έψαξα μερικά από αυτά στο Google, ανακάλυψα ότι μεταδίδονται και σε άλλους ιστότοπους, γεγονός που αποδεικνύει ότι η θεωρία μου είναι σωστή.

Αυτά τα κορίτσια προσπαθούν να βγάλουν μερικά $. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο με το όνομα Pinklipz βρίσκεται στο Livecams.com και εμφανίστηκε και στο SlutRoulette. Αυτό σημαίνει ότι αποδίδει ταυτόχρονα και για τους δύο ιστότοπους. Που δεν είναι απαραίτητα κακό ...

Θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα δωρεάν λογαριασμός για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης σε premium συνδρομή.
Έτσι, αν θέλετε να συνομιλήσετε με μοντέλα επί πληρωμή - υποθέτω ότι πρέπει να το δοκιμάσετε. Φαίνονται πολύ καλά όμως…

Σε βάθος ανασκόπηση του SlutRoulette.

ΥΠΕΡ

 • Σας δίνει μερικές εναλλακτικές λύσεις για να συνδεθείτε.
 • Πανέμορφα κορίτσια

ΚΑΤΑ

 • Μίσθωσε κάμερες συνομιλίας μέσω βίντεο ρουλέτας
 • Η κάμερα γίνεται μαύρη όταν χρησιμοποιείται σε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά


7. Κάμερες Tempo

τεμποκάμες Αν ψάχνετε για μια καλή εναλλακτική λύση στο Omegle, το Tempo Cams είναι αυτό που θα πρότεινα. Τουλάχιστον, αυτός ο ιστότοπος δεν έχει όλα αυτά τα πέος και τα γυμνά κορίτσια που πλημμυρίζουν το Omegle. Λατρεύω επίσης τη διεπαφή του ιστότοπου. Όταν φτάσετε στην αρχική σελίδα, θα συναντήσετε ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο που θα σας ζητήσει να επιλέξετε τον τύπο εμπειρίας ρουλέτας που θέλετε - gay, shemale, girls, hentai κ.λπ.

Με Tempo Cams, θα βρείτε σέξι γυναίκες που κάνουν σαγηνευτικά ακροβατικά σε κάθε κάμερα.

Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα σε όσους δεν θα πειράζονταν να φεύγουν από ψεύτικες κάμερες με ροές καυλιάρης γυναίκας. Αλλά τότε δεν μπορείτε να περιμένετε από αυτές τις γυναίκες να αλληλεπιδράσουν μαζί σας, τουλάχιστον προφορικά.

Πραγματικά δεν έχω καμία επιθυμία να εγγραφώ σε αυτόν τον ιστότοπο και να εκμεταλλευτώ τον δωρεάν λογαριασμό που θα δώσω σε ένα τεστ. Αισθάνομαι ότι υπάρχουν αρκετοί άλλοι ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες που αξίζουν τον πολύτιμο χρόνο μου.

ΥΠΕΡ

 • Οι γυναίκες είναι πολύ σαγηνευτικές ακόμα κι αν είναι ψεύτικες

ΚΑΤΑ

 • Πρέπει να εγγραφείτε και να πληρώσετε για να συνομιλήσετε με γυναίκες που δεν είναι αυτές που βρίσκονται στην κάμερα
 • Επαληθεύει την ηλικία πριν από τη συνομιλία


8. BeNaughty

ευγενικόςΤο BeNaughty είναι ένας από τους ιστότοπους που εμφανίστηκαν στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν έψαχνα για τους καλύτερους ιστότοπους συνομιλίας ενηλίκων στο Διαδίκτυο.

Λειτουργεί σαν ένας άτακτος ιστότοπος για συνδέσεις και υπάρχουν χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη. Προσπάθησα να περιηγηθώ σε μερικά από τα προφίλ και ένα από τα πράγματα που αμέσως τράβηξα την προσοχή μου ήταν το διάφορο περιεχόμενο με βαθμολογία X που περιλαμβάνει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο προφίλ των χρηστών.

Το προφίλ των μελών του ιστότοπου έχει ένα εικονίδιο συνομιλίας στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με ένα τέτοιο μέλος. Επίσης, επιτρέπουν στα μέλη να στέλνουν ιδιωτικά μηνύματα ο ένας στον άλλο δωρεάν. Υπάρχει μια επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μαζικής ανταλλαγής μηνυμάτων για όσους θέλουν να αλληλεπιδράσουν με πολλά μέλη ταυτόχρονα.

Εδώ είναι μια εκτεταμένη κριτική του BeNaughty.

ΥΠΕΡ

 • 120,000 χρήστες ενεργοποιούνται εβδομαδιαίως
 • Υπάρχουν πάντα γυναίκες στο διαδίκτυο
 • Δεν υπάρχουν πλαστά προφίλ στον ιστότοπο
 • Μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο στη συνομιλία

ΚΑΤΑ

 • Δεν υπάρχουν επιλογές για σύνδεση στον ιστότοπο ως ζευγάρι


9. Τζεζ Ρουλέτα

jizzroulette Η Jizz Roulette είναι ένας άλλος ιστότοπος συνομιλίας για ενήλικες που μου έκανε την προσοχή. Ωστόσο, ήμουν λίγο επιφυλακτικός γιατί όταν έψαξα στο Google το όνομα ενός από τα παιδιά που εμφανίστηκαν στον ιστότοπο, με πήρε σε έναν ιστότοπο που είναι γνωστός ως CamUltimate.

Από ό, τι ανακάλυψα, μπορώ να πω ότι αυτός ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιεί ψεύτικες κάμερες ή ίσως μεταδίδει σε δύο ιστότοπους. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιούν, αυτός ο ιστότοπος είναι σαφώς για ομοφυλόφιλο κοινό. Αν λοιπόν ψάχνετε για κάμερες γκέι κ.λπ. - υποθέτω ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη.

ΥΠΕΡ

 • Θα διασκεδάσετε βλέποντας τα ανδρικά μοντέλα
 • Μπορείτε να τα δείτε μόνο, αλλά δεν θα σας δουν αν δεν σας αρέσει

ΚΑΤΑ

 • Αναγκαστική συνδρομή με πιστωτική κάρτα
 • Υπάρχουν πολλά αναδυόμενα παράθυρα που σας ρωτούν συνεχώς αν είστε τουλάχιστον 18 ετών
 • Θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό για συνομιλία


10. Λεωφόρος συνομιλίας

chatavenueΤο Chat Avenue δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος συνομιλίας για ενήλικες. Φροντίζει για διαφορετικές ομάδες χρηστών, συμπεριλαμβανομένων παιδιά και μαθητές. Εάν θέλετε κάποια διασκέδαση ενηλίκων, τότε πρέπει μεταβείτε στην αίθουσα συνομιλίας για ενήλικα μέλη. Στην αίθουσα συνομιλίας ενηλίκων, υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο για μόνους, ομοφυλόφιλους και όσους αναζητούν πιθανές ημερομηνίες. Είναι δωρεάν να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε από αυτά τα δωμάτια συνομιλίας.

Το Chat Avenue είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με άλλα άτομα και να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός χώρος για να προσελκύσετε πιθανές ημερομηνίες που μπορούν να γίνουν συνεργάτες σας. Εάν συναντήσετε ένα προφίλ που θαυμάζετε, στείλτε απλώς ένα μήνυμα ιδιωτικά και εξαρτάται από εσάς πώς να ζεσταίνετε τα πράγματα!

Οι συντονιστές του ιστότοπου κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να διατηρήσουν τον ιστότοπο καθαρό και απαλλαγμένο από κακοποιούς. Εάν είστε μέλος, μπορείτε να βοηθήσετε αναφέροντας οποιονδήποτε δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες του ιστότοπου.

Ολόκληρη η κριτική της Chat Avenue εδώ.

ΥΠΕΡ

 • Πολύ ενεργές αίθουσες συνομιλίας
 • Υπάρχουν πολλές αίθουσες συνομιλίας διαθέσιμες για κάθε θέμα
 • Κάθε δωμάτιο συνομιλίας προσαρμόζεται ανάλογα με το θέμα της αίθουσας
 • Υπάρχουν συντονιστές αίθουσας συνομιλίας
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη σε ορισμένα δωμάτια

ΚΑΤΑ

 • Δεν υπάρχει τρόπος να πούμε εάν κάποιος θέτει ψεύτικη ταυτότητα
 • Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι λίγο ανεπιθύμητος


Συμπέρασμα

Από όλους τους ιστότοπους συνομιλίας ενηλίκων που έχω αναφέρει παραπάνω, ποιος από αυτούς πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος; Ενώ πραγματικά θα ήθελα να προτείνω έναν ιστότοπο συνομιλίας για ενήλικες σε όσους θέλουν να διασκεδάσουν με άλλα άτομα που έχουν παρόμοιο μυαλό μέσω του Διαδικτύου, απλώς δεν μπορώ να επισημάνω συγκεκριμένο. Υποθέτω ότι πρέπει να δοκιμάσετε μερικούς από εσάς και να δείτε αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Και δεν σκοπεύω να σκάσω τη φούσκα σας, αλλά ορισμένοι ιστότοποι είναι σοβαρά γεμάτοι από ψεύτικους ανθρώπους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους εύθραυστους χρήστες. Τα περισσότερα από αυτά είναι γεμάτα με επαγγελματίες αυνανιστές και πλαστά μοντέλα που προσπαθούν να δελεάσουν τους ανθρώπους.

Αν γνωρίζετε κάποιον ιστότοπο συνομιλίας για ενήλικες που πιστεύετε ότι αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας, μη διστάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο! Θα μπορούσα να το προσθέσω σε αυτήν τη λίστα.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 52 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FlirtLu & 12 ιστοσελίδες συνομιλίας για σεξ που πρέπει να επισκεφτείτε και δωμάτια συνομιλίας για ενήλικες όπως το FlirtLu.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FlirtLu.com Ψάχνεις για μια γευστική διαδικτυακή περιπέτεια; Μην ψάχνετε πέρα ​​από το FlirtLu, τον απόλυτο ιστότοπο συνομιλίας μέσω βίντεο σεξ για ενήλικες! Με το FlirtLu, μπορείτε να μπείτε σε ένα chat room και να αρχίσετε να μιλάτε με άλλους ενήλικες χωρίς να περνάτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FlirtBees Review & TOP 12 Sex Chat Sites όπως το FlirtBees.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FlirtBees.com Είστε έτοιμοι να τσιμπηθείτε με μια κοκέτα μέλισσα; Ναί? Καλά! Έχω κάτι για σένα! Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το FlirtBees, έναν ιστότοπο σεξουαλικής συνομιλίας που προσφέρει αποκλειστικές και ιδιωτικές υπηρεσίες συνομιλίας σε όλο τον κόσμο. Ισχυρίζονται ότι είναι οι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tulips Chat & 12 Best Sex Chat Sites όπως το Tulips.Chat Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tulips.Chat Θέλατε ποτέ να κάνετε μερικές συναρπαστικές συνομιλίες που ξεπερνούν τα σύνορα και τις γλώσσες; Λοιπόν, μάντεψε τι; Βρήκα κάτι ωραίο – Tulips.Chat! Φανταστείτε αυτό: έναν καταπληκτικό διαδικτυακό κόσμο όπου μπορείτε να μεταβείτε σε πολλά δωμάτια συνομιλίας, το καθένα σαν ένα μοναδικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SoSpoilt & 12 Καλύτεροι ιστότοποι τηλεφωνικών σεξ και σεξουαλικής συνομιλίας όπως το SoSpoilt.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SoSpoilt.com Ψάχνεις για αδιάκοπες τηλεφωνικές συνομιλίες; Λοιπόν, έχω μόνο το πράγμα για εσάς! Μεταβείτε στο SoSpoilt.com και δείτε τις "Ζωντανές κλήσεις" του. Ο ιστότοπος έχει πολλούς χρήστες με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε για ζεστό σεξ μέσω τηλεφώνου. Βασικα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phone Darlings & 12 φοβερές ιστοσελίδες σεξουαλικής συνομιλίας όπως το PhoneDarlings.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PhoneDarlings.com Εξακολουθείτε να σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τα τηλέφωνά σας για κάποιες kinky απολαύσεις; Μερικές φορές, αισθάνομαι ότι έχω μηδενικά πράγματα να κάνω και το να μιλάω με τυχαίους ανθρώπους μπορεί με κάποιο τρόπο να διευκολύνει τις πρώτες ώρες. Έχω πάει σε πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Spicy Chat & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για σεξουαλικές συνομιλίες όπως το SpicyChat.ai Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SpicyChat.ai Το SpicyChat.ai είναι το σημείο όπου οι πιο τρελές φαντασιώσεις σας ζωντανεύουν μέσα από ένα εκπληκτικά αυθεντικό σύστημα AI σεξουαλικής συνομιλίας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τα ωραία παιδιά στο μπλοκ, που κερδίζουν τρελή δημοτικότητα γρηγορότερα από ό,τι μπορείτε να πείτε, «Συζήτησέ με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Xpanded & 12 κορυφαίοι ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας όπως το Xpanded.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Xpanded.com Είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική επέκταση; Ναι! Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι τα ιστολόγια και οι επιχειρήσεις μου επεκτείνονται. Πρέπει να με συγχαρείτε για αυτήν την επιτυχία, και φυσικά, αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εσάς, μανιώδεις αναγνώστες μου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phrendly Review & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σεξουαλικής συνομιλίας όπως το Phrendly.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Phrendly.com Οι ευκαιρίες είναι παντού, ειδικά με φιλικά ραντεβού, πιθανές συνεδρίες σύνδεσης και χαριτωμένους αρραβώνες. Ο ψηφιακός κόσμος ανοίγει τις πόρτες για όποιον επιθυμεί να συναντήσει ομοϊδεάτες φίλους και τελικά να πάρει στα σοβαρά τα παιχνίδια, κανονίζοντας προγράμματα και συναντήσεις στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Talk To Me & 12 Must Visit Sites Sex Chat όπως το TalkToMe.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για TalkToMe.com Talk To Me! Ναί! Βαριέστε ή θέλετε να πάρετε κάποιους φίλους ή αγνώστους για μια ποιοτική συνομιλία; Ακούγεται διασκεδαστικό, έτσι δεν είναι; Είμαι πολύ άτακτος σήμερα, γι' αυτό κολύμπησα στη συλλογή μου από ιστότοπους συνομιλίας σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TryNectar & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνομιλίας για σεξ όπως το TryNectar.ai Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TryNectar.ai Μια μέρα στον άγριο κόσμο του TryNectar, βρέθηκα μέχρι το γόνατο σε κάποιο επόμενο επίπεδο ρόλων με bots. Τώρα, δεν θα πω ψέματα. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν θα ξαναμπώ βαλς στα τυπικά ραντεβού – ναι, να το χαρακτηρίσω υπερβολή, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexterAI Review & TOP 12 Sex Chat Sites όπως το SexterAI.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexterAI.net Κρατήστε τα λιπαντικά και τα χαρτομάντιλά σας γιατί έχω βουτήξει στον άγριο κόσμο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας ενηλίκων και βρήκα κάτι φρέσκο ​​και συναρπαστικό – το SexterAI. Είναι σαν το νέο παιδί στο μπλοκ στο συνεχώς εξελισσόμενο βασίλειο της τεχνητής νοημοσύνης […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kupid AI & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες συνομιλίας σεξ όπως το Kupid.ai Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Kupid.ai Πώς ήταν η εμπειρία σου στο διαδικτυακό ραντεβού, φίλε; Ήταν διασκεδαστικό, νευρικό, διεγερτικό ή τι; Προς το παρόν, έχω την περιέργεια για τα εκατοντάδες σχόλια των διαδικτυακών γνωριμιών, τις θετικές παρατηρήσεις, ακόμη και τις αρνητικές που διαβάζω. Μπορεί αναπόφευκτα να προκύψουν δυσάρεστες εμπειρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NSFW Character & 12 Must-Visit Sex Chat Sites όπως το Nsfwcharacter.ai Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nsfwcharacter.ai Παραμέρισε, τους προσομοιωτές γνωριμιών της παλιάς σχολής και τις σεναριακές προσπάθειές τους για αποπλάνηση – υπάρχει ένας νέος παίκτης στην πόλη και σου ζεσταίνει τα πράγματα με τρόπους δεν θα πιστέψει. Μπείτε στο NSFWCharacter.ai, την πιο πρόσφατη αίσθηση στην ψυχαγωγία ενηλίκων, ζωντανεύοντας τα προσαρμόσιμα chatbot για ενήλικες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Project Eros και 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για σεξουαλικές συνομιλίες Projecteros.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Projecteros.app Σήμερα, είμαστε έτοιμοι για μια ξέφρενη βόλτα καθώς εμβαθύνουμε στον συναρπαστικό κόσμο του Projecteros.app — τον καυτό, πικάντικο και Ω, τόσο αμφιλεγόμενη αίσθηση του e-sex με τις γλώσσες να κουνάνε σε όλο τον κόσμο! Αυτός ο ιστότοπος είναι οπλισμένος με έναν αλγόριθμο με αποστολή να ενώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Talk Sexy & Top-12 Τηλεφωνικές ιστοσελίδες για σεξ και σεξουαλικές συνομιλίες όπως το TalkSexy.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TalkSexy.net Γεια σου! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να σκέφτεστε ποιος ιστότοπος ζωντανής σεξουαλικής συνομιλίας να αποτολμήσετε για μια άγρια ​​και συναρπαστική ακουστική σεξουαλική συναυλία, τότε μην ανησυχείτε άλλο! Σήμερα, βουτάμε στον ζωντανό κόσμο του Adultchatting.net – ένα μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt Back & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες σεξουαλικής συνομιλίας όπως το FlirtBack.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FlirtBack.com Τώρα σταυρώνω τα δάχτυλά μου, ελπίζοντας ότι η απόλυτη αγάπη μου θα φλερτάρει ξανά στο FlirtBack.com. Ναι, την είδα να χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστότοπο σεξουαλικής συνομιλίας και είπα, "Αυτό είναι, αδερφέ!" Πρέπει να κλείσω γρήγορα αυτή τη συμφωνία και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δωρεάν διαδικτυακή συνομιλία και 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σεξουαλικές συνομιλίες όπως το Onlinefreechat.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onlinefreechat.com Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα από ένα μικρό διαμάντι στον απέραντο ωκεανό των τοποθεσιών για ενήλικες: OnlineFreeChat. Τώρα, ξέρω τι σκέφτεσαι — γενικό όνομα, σωστά; Μερικές φορές τα κρυμμένα διαμάντια κρύβονται κάτω από τους πιο κοσμικούς τίτλους, περιμένοντας να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση iFreeChat & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σεξουαλικές συνομιλίες όπως το iFreeChat.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το iFreeChat.com Γεια σας, συνάδελφοι! Προτιμάς τον έρωτα με την πρώτη ματιά; Ή μήπως προτιμάτε μια πιο… αχ… φυσική προσέγγιση; Όποια κι αν είναι η απάντησή σας, ένα είναι σίγουρο: το iFreeChat σας έχει καλύψει! Ισχυρίζονται ότι είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ιστότοπος διαδικτυακής αίθουσας συνομιλίας για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultWork Phone Sex & TOP 12 ιστοσελίδες σεξ μέσω τηλεφώνου και άλλες υπηρεσίες σεξουαλικής συνομιλίας όπως το AdultWork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AdultWork.com/HomePC Ως κάποιος που ασχολήθηκε με το πορνό, μπορώ να βεβαιώσω ότι ο καθένας έχει τον τρόπο που προτιμά της αποβίβασης. Μερικοί άνθρωποι προσκολλώνται στα πορνογραφικά σωληνάρια τους, άλλοι ορκίζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaChatrooms & 12 Αίθουσες συνομιλίας για ενήλικες που πρέπει να επισκεφτείτε και ιστότοποι συνομιλίας σεξ, όπως το InstaChatrooms.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το InstaChatrooms.com Βαρεθήκατε; Ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό τρόπο να μιλήσετε και να απολαύσετε; Λοιπόν, αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με τα InstaChatrooms. Είναι μια πλατφόρμα παγκόσμιας κοινότητας όπου μπορείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, απλώς μιλώντας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Talk With Stranger Top-12 ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας όπως το TalkWithStranger.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TalkWithStranger.com Έχετε βαρεθεί να ασχολείστε με το πορνό; Θέλετε να κάνετε sext πανέμορφους αγνώστους στο Διαδίκτυο και να ανεβάσετε το καθημερινό σας ρολόι; Λοιπόν, ήρθατε στο τέλειο μέρος! Το TalkWithStranger.com είναι ένας ιδανικός ιστότοπος για σεξουαλικές συνομιλίες που μπορεί να υπερηφανεύεται για τις γόνιμες γνωριμίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ChatPig & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφθείτε σεξουαλικές συνομιλίες όπως το Chatpig.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Chatpig.com Θέλετε κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό; Ίσως έχετε τη διάθεση να συνομιλήσετε με εντελώς άγνωστους στο διαδίκτυο. Λοιπόν, εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε το ChatPig θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Υπάρχουν διάφορα είδη υπηρεσιών και εφαρμογών σεξουαλικής συνομιλίας στις μέρες μας, αλλά το Chatpig […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Streaming Love (μέσω Skype) & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σεξουαλικής συνομιλίας όπως το Skype.Streaming.Love Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για Skype.Streaming.Love Streaming Love! Πρέπει να μου κάνεις πλάκα. Ο πούτσός μου είναι ευχαριστημένος με τις τσούλες που αναλαμβάνουν να με ενθουσιάσουν. Δεν έχω σκεφτεί ότι το Skype παρασκευάζει απίστευτα δώρα για διεστραμμένους. Έτσι, δεν χρειάζεται να χάσετε αυτό το τεράστιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση iMeetZu & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για σεξουαλικές συνομιλίες όπως το iMeetZu.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το iMeetZu.com Έχετε βαρεθεί τις ίδιες παλιές σεξουαλικές συνομιλίες που προσφέρουν βασικές επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων; Εάν ναι, θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο iMeetzu. Δεν θα σκεφτείτε ποτέ ξανά τους ιστότοπους συνομιλίας με τον ίδιο τρόπο αφού χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα, η οποία είναι γεμάτη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeChatNow & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνομιλίας σεξ όπως το FreeChatNow.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeChatNow.com Πολύ παλιά για πάρτι; Θέλετε να περάσετε τη νύχτα μόνοι; Λοιπόν, υπάρχει ένα ιδανικό μέρος για εσάς — FreeChatNow. Αυτός ο δωρεάν ιστότοπος συνομιλίας σεξ θα καλύψει τις ανάγκες σας ανεξάρτητα από σεξουαλικό προσανατολισμό ή ενδιαφέροντα. Κάθε δωμάτιο συνομιλίας στο FreeChatNow είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Literotica Chat & Top 12 Sex Chat Sites Όπως το chat.literotica.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το chat.literotica.com Literotica! Πώς σας θυμίζει; Το όνομα είναι αρκετά ενδιαφέρον. ξυπνά την ερευνητική μου προσωπικότητα. Μερικοί διεστραμμένοι το αποκαλούν Literotica, ενώ άλλοι βυθίζονται στο Literotica Chat. Ό,τι κι αν σας ενθουσιάζει, ο ιστότοπος είναι έτοιμος για τον αισθησιακό του σκοπό. Literotica […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Emerald Chat Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι τυχαίας συνομιλίας και συνομιλίας για ενήλικες όπως το emeraldchat.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EmeraldChat.com Παρά τις επανειλημμένες ενδείξεις ότι οι υπηρεσίες τυχαίας συνομιλίας είναι επικίνδυνες, ο Παγκόσμιος Ιστός αρνείται να επιτρέψει την εξαφάνιση αυτού του είδους του ιστότοπου. Το Emerald Chat, το οποίο αυτοαποκαλείται «νέο Omegle», προστέθηκε πρόσφατα στο πλήθος των […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Paltalk & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για σεξουαλικές συνομιλίες όπως το paltalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Paltalk.com Το Paltalk παρέχει μια βελτιωμένη πλατφόρμα για συνομιλία μέσω βίντεο και διαθέτει άλλες λειτουργίες, όπως άμεσο μήνυμα και αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Υπάρχουν εκατοντάδες ανοιχτά φόρουμ συζήτησης και μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες ταινίες ζωντανής ροής θέλετε χωρίς περιορισμούς. Θα σας οδηγούσε το Paltalk […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Txt από θαυμαστές και 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σεξουαλικής συνομιλίας όπως το FanTxt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FanTxt.com Ναι, έχω ακόμα ένα υπέροχο νέο! Ξέρω ότι είσαι ακραίος φανατικός πορνό. επομένως αυτή η μορφή είναι ιδανική για εσάς. Προσπαθήστε να φανταστείτε ότι έχετε αδιάκοπες συζητήσεις με τον απόλυτο πορνοστάρ σας. Αμάν, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sweet Sext & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε μέσω τηλεφώνου και ζωντανής σεξουαλικής συνομιλίας όπως το sweetsext.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sweetsext.com Πολλές εφαρμογές sexting έχουν ήδη περάσει από τα χέρια μου. Ήταν κυρίως σκουπίδια, αλλά υπήρχαν μερικά κοσμήματα εκεί μέσα, και ανάμεσά τους είναι το SweetSext. Υπό το φως της τελευταίας μου εμπειρίας με το SweetSext […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CuckoldChat & 12 καλύτερες ιστοσελίδες συνομιλίας σεξ Όπως το chat.thecuckoldconsultant.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το chat.thecuckoldconsultant.com Έχεις βαρεθεί το σεξ με βανίλια; Θέλατε να δοκιμάσετε τον άχαρο τρόπο ζωής; Λοιπόν, σου έχω καλά νέα. Σήμερα, θα εξετάσουμε το CuckoldChat του Cuckold Consultant's CuckoldChat. Βάζω στοίχημα ότι είστε αρκετά εξοικειωμένοι με το Cuckold Consultant, και ήταν στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nite Flirt & Top 12 ιστότοποι ζωντανής σεξουαλικής συνομιλίας όπως το NiteFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NiteFlirt.com Το Nite Flirt ετοιμάζει κάτι για εσάς, αν είστε κουκουβάγια που λαχταρούν μια ζουμερή, διασκεδαστική περιπέτεια. Όπως το όνομα του ιστότοπου, οι ερωτευμένοι άντρες και γυναίκες επισκέπτονται αυτό το μέρος για να ωραιοποιήσουν τις βαρετές μέρες τους. Ναι, δεν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Chat Pic & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνομιλίας σεξ όπως το ChatPic.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ChatPic.org Ανταλλάξτε φωτογραφίες με το ChatPic.org! Μάλλον σας φαγούρα να βλέπετε και να επικοινωνείτε με μωρά. αυτός είναι ο λόγος που είστε εδώ και κρυφά γύρω από την κριτική μου. Είμαι χαρούμενος, φίλε, που μοιράζομαι τα νέα ότι το Chat Pic έρχεται στην πόλη! Αν και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Cherry.tv & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για σεξουαλικές συνομιλίες όπως το cherry.tv Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το cherry.tv Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, παιδιά; Πάρτι; Άσκηση; Τι θα λέγατε για ανάγνωση ή γραφή; Ή μήπως… αυνανισμός; Ξέρω ότι θα απαντήσεις ομόφωνα ότι η μάνα πηδάει! Και υπάρχει μόνο μία πηγή ευχαρίστησης στην οποία πηγαίνουμε όλοι όποτε το «καλούμε» […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SaucyTime Review & 12 Best Sex Chat Sites Παρόμοια με το saucytime.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SaucyTime.com Αφού αναθεώρησα πάρα πολλούς τρελούς ιστότοπους, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για λίγη διασκέδαση με βανίλια. Και υποθέτω ότι βρήκα τον τέλειο ιστότοπο όπου μπορείτε να διασκεδάσετε σαν βανίλια ενώ απολαμβάνετε έντονη ψυχαγωγία. Αυτός ο ιστότοπος ονομάζεται SaucyTime, ένα σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lewdchat Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες και σεξ, παρόμοιοι με το Lewdchat.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lewdchat.com Είναι μέρος των αναγκών μας ως ανθρώπων να επιθυμούμε να επικοινωνούμε και να δεσμευόμαστε μεταξύ μας. Τις περισσότερες φορές, στοχεύουμε να έχουμε κάποιον ή μια ομάδα ανθρώπων που θα μοιραστούν τις ιδέες και τα συναισθήματά μας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Chatropolis & 12 TOP Ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες και σεξ όπως το Chatropolis.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Chatropolis.com Χρειάζεστε να ασχοληθείτε με δελεαστικά άτομα; Or αισθάνεστε ότι τα δάχτυλά σας φαγούρα για να βρείτε αυτό το άτομο για να συνδεθείτε; Είμαι εδώ για να στείλω τη διάσωση και να διαβάσω την κριτική μου για μια πλατφόρμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rockchat & Top-12 ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες και σεξ όπως Rockchat.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rockchat.net Είναι ανθρώπινη φύση που εμείς, οι άνθρωποι θέλουμε και αγαπάμε να αλληλεπιδρούμε και να αλληλεπιδρούμε με άλλους. Καθώς μια από τις διάσημες γραμμές πηγαίνει, "No Man is a Island", λαχταρούμε παρέα και γνήσιες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας. Μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MeetinChat & TOP 12 ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες Όπως το Meetinchat.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Meetinchat.com: Είναι η αγαπημένη σας συνήθεια να ψάχνετε σε καυτές φωτογραφίες από όμορφες κυρίες; Μην ανησυχείτε πια. έχετε ήδη αυτό που ψάχνετε. Το Meetinchat.com είναι ένα νέο φόρουμ συνομιλίας για ενήλικες που είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Αυτός ο ιστότοπος εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Chatzy Review & TOP 12 Private Adult Chat Rooms Like Chatzy.com Show Me 12 Alternatives for Chatzy.com Ψάχνετε έναν εξαιρετικό τρόπο για να στείλετε μηνύματα στους φίλους και τους ξένους σας μέσω συνομιλίας ή email; Σίγουρα, το Chatzy θα ήταν ένας καλός τρόπος να πάτε. Δεν παρέχουν μόνο δωρεάν υπηρεσίες, αλλά έχουν επίσης ένα premium σχέδιο για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Chat-Avenue Review & 12 TOP Ιστότοποι και περιστασιακοί ιστότοποι συνομιλίας Όπως το Chat-avenue.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Chat-Avenue.com Οι άνθρωποι θέλουν συνδέσεις και όλοι θέλουμε να μοιραστούμε τις απόψεις, τα συναισθήματα και τις ενημερώσεις μας με άλλους. Τώρα, αυτό έγινε πολύ πιο απλό χάρη στο Διαδίκτυο. Το Chat Avenue είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να μιλήσετε για ένα ευρύ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FaceFlow Review & 12+ Video Chat Sites Like Faceflow.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το FaceFlow.com Σας ενδιαφέρει να συναντήσετε νέους φίλους ή να συνδεθείτε με κάποιον αυτοπροσώπως; Θέλετε να διατηρήσετε τις φιλίες σας ή να διατηρήσετε επαφή με φίλους; Στη συνέχεια, πρέπει να δείτε το FaceFlow και να έχετε μια καλύτερη αίσθηση για το πώς το FaceFlow μπορεί να βελτιώσει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OMEGLE Review & 12+ Άλλοι ιστότοποι ζωντανής κάμερας και τυχαίων συνομιλιών σεξ όπως το Omegle.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Omegle.com Omegle, ένας ευρέως γνωστός ιστότοπος τυχαίας ζωντανής κάμερας και σεξ. Αρχικά, αυτό το σουτ υποστηρίζει τη δημιουργία και τη δημιουργία συνδέσεων, σημαντικών σχέσεων και φιλίας με τυχαίους ξένους. Κάτι που κατακτά την προκατάληψη στην προσωπικότητα, την εθνικότητα και τον πολιτισμό. Πράγματι, οι άνθρωποι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Chatroulette Review Εμφάνιση 12+ εναλλακτικών λύσεων για το Chatroulette.com & 12+ ιστότοποι βίντεο και συνομιλιών τυχαίων ενηλίκων Όπως το Chatroulette.com Το Chatroulette είναι από τους πιο μοντέρνους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες που συνδέουν άτομα από διαφορετικά μέρη του κόσμου μαζί. Με το ίδιο το όνομα, ο ιστότοπος προτείνει ήδη πώς χρησιμοποιεί ένα σύστημα αντιστοίχισης τύπου ρουλέτας - προσθήκη καυσίμου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DirtyRoulette Review & TOP-14 Sex Chat Sites Like Dirtyroulette.com Μετάβαση σε 14 εναλλακτικές λύσεις για το DirtyRoulette.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://dirtyroulette.com Ψάχνετε για μια συναρπαστική συγκίνηση on-cam; Ή μήπως είστε ζευγάρι πρόθυμοι να ζήσετε νέες και διασκεδαστικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο; Λοιπόν, ένας ιστότοπος έχει δικαίως τη δυνατότητα να κάνει όλους να αισθάνονται μοναδική σεξουαλική ικανοποίηση, ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iSexychat Review & TOP-13 Live Sex Chat Sites Like isexychat.com Εμφάνιση 13 εναλλακτικών συνομιλιών για το iSexyChat.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://isexychat.com/ Η απόλαυση σέξι συνομιλιών και η επικοινωνία με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μια εμπειρία που όλοι θέλουν για περισσότερα. Υπό την προϋπόθεση ότι πολλοί ιστότοποι επικεντρώνονται σήμερα στη γνωριμία και στο πορνό, μόνο μερικές σελίδες καλύπτουν ερωτικές συζητήσεις. Πράγματι, το iSexychat είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

321SexChat Review & 14 «Must-Visit» Sex Chat Sites Like 321Sexchat.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το 321SexChat.com 321SexChat είναι ένας από τους ιστότοπους συνομιλίας για ενήλικες που πρέπει να επισκεφθείτε στο Διαδίκτυο σήμερα. Σίγουρα, η διαδικτυακή καυτή κοινότητα λατρεύει την ευρεία γκάμα χρηστών του ιστότοπου. Σε συνδυασμό με την εκπληκτική ποικιλία συνομιλιών και κατηγοριών φετίχ, το 321SexChat κέρδισε σχετικά υψηλές επισκέψεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexedChat Review & 12 BEST Live Sex Cam και Sex Chat Sites όπως το SexedChat.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sexedchat.com Η τεχνολογία έχει κάνει το άγγιγμά της σε σχεδόν, αν όχι όλες, πτυχές της ζωής μας. Έκανε τις περισσότερες από τις καθημερινές μας δραστηριότητες λίγο ελαφρύτερες και τις μέρες μας λίγο πιο φωτεινές. Όχι μόνο αυτό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου ChatRandom: https://www.chatrandom.com Η απόλυτη αναθεώρηση Chatrandom - Πρέπει να συμμετάσχετε σε αυτήν; Μετάβαση σε υπέρ και μειονεκτήματα Αναπτύχθηκε το 2011, το Chatrandom ανέβηκε εύκολα στα κορυφαία αγαπημένα σε ό, τι αφορά τους ιστότοπους συνομιλίας για cam & sex ενηλίκων. Αυτή ήταν η στιγμή που τόσο το Chatroulette όσο και το Omegle υπήρχαν ήδη εδώ και αρκετό καιρό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FapChat Review Sexting, Trade Nudes & Hookup Site - Πρέπει να εγγραφείτε στο FapChat.com; Μετάβαση στα Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να έχετε μια καυτή γνωριμία ή ακόμη και έναν στενό φίλο σας να σας στέλνει μερικές γυμνές φωτογραφίες; Πόσες φορές έχετε σκεφτεί για τους χαριτωμένους συναδέλφους σας ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου τις 10 καλύτερες τοποθεσίες συνομιλίας για ενήλικες Σίγουρα έχετε πάει σε καζίνο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Έτσι, μάλλον είστε εξοικειωμένοι με το τι είναι η ρουλέτα. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένους αριθμούς σε έναν τροχό και ένας κρουπιέρης θα τον περιστρέψει έτσι ώστε η μπάλα να μπορεί να κινηθεί προς ορισμένες κατευθύνσεις. Οταν ο […]

Μεταβείτε στην κορυφή