Ενημερώθηκε στις: 13 Ιουνίου 2024

Μας αρέσει να ρουφάμε

& Κορυφαίες 12 ιστοσελίδες πορνό blowjob όπως το WeLikeToSuck.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeLikeToSuck.com

Μας αρέσει να ρουφάμε το σπίτι

Είμαι βέβαιος ότι πάντα φανταζόσασταν τα κορίτσια να σας πιπιλίζουν το πουλί, αλλά δυστυχώς, έχετε κολλήσει με τη φαντασία σας γιατί δεν μπορείτε να χαλαρώσετε στην πραγματική ζωή. Λοιπόν, αυτό είναι χάλια! Αλλά μην ανησυχείτε. Τέτοια σύγχρονα προβλήματα χρειάζονται κάποιες σύγχρονες λύσεις. Και όταν λέω λύση, εννοώ τον ιστότοπο WeLikeToSuck.com. Αυτός ο ιστότοπος πορνό με πίπα έχει κάνει πάταγο στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας για ενήλικες και φυσικά, ως το Dudethrill σας, δεν θα χάσω στιγμή να δω τη συλλογή του. Λοιπόν, ας αρχίσουμε να πιπιλίζουμε… Εννοώ να διαβάσω παρακάτω.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.weliketosuck.com

Τίποτα δεν είναι χάλια στο WeLikeToSuck!

Όταν μπείτε για πρώτη φορά στη σελίδα WeLikeToSuck, θα παρατηρήσετε αμέσως τα καυτά και μοντέρνα κορίτσια που φαίνονται σαν επαγγελματίες όταν πρόκειται για το πιπίλισμα. Είναι συνήθως έφηβοι, αλλά μερικοί είναι στα 20 και στα 30 τους για όσους απολαμβάνουν ώριμες διασκεδαστικές δράσεις. Όταν έλεγξα την εθνικότητα τους, κατά κανόνα προέρχονταν από την Αμερική και την Ευρώπη. Υποθέτω ότι αυτά τα μέρη έχουν πολλά κορίτσια που απολαμβάνουν να «φυσούν» τη δουλειά τους!

Τέλος πάντων, όπως μπορείτε να δείτε, το WeLikeToSuck.com είναι ένας ιστότοπος πορνό για πίπα. Αυτό είναι πολύ προφανές τη στιγμή που προσγειώνεστε στη σελίδα της περιήγησης. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βλέπετε να ρουφήξετε, να ρουφήξετε και να φυσάτε από αριστερά προς τα δεξιά. Υπάρχουν επίσης κάποια πράγματα εδώ που θα μπορούσαν να περάσουν το σπασμωδικό υλικό σας. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους πορνοστάρ ασχολούνται με το γδύσιμο και το γυμνό. Συνήθως, εκτελούν εκπομπές με σκληροπυρηνικά θέματα, όπως BDSM, πρωκτική και διπλή διείσδυση. Αλλά αν αυτά δεν είναι αρκετά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε και να τρανταστείτε σε μερικές σκηνές κρέμας, κατάποσης και σκηνές προσώπου. Αυτά είναι καυτά! Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσατε να λάβετε τόσο περιεχόμενο από έναν ιστότοπο για πίπα.

Αποκτήστε μια σχεδόν ρεαλιστική εμπειρία πίπας στο WeLikeToSuck

Όντας μια premium τοποθεσία πορνό, περίμενα ήδη κάτι υπέροχο από το WeLikeToSuck.com. Ευτυχώς, δεν απογοητεύτηκα. Ο ιστότοπος διαθέτει εντυπωσιακά βίντεο που κυμαίνονται από υψηλής ευκρίνειας έως ανάλυση ultra 4k. Αυτό είναι γαμημένο! Το απόθεμά του είναι ήδη πάνω από 500+ βίντεο και όλα είναι στα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης μου.

Φυσικά, δεν εστιάζω μόνο στην ανάλυση αλλά και στην ποιότητα της παράστασης και στο πώς εκτελέστηκε σωστά η σκηνή. Κάθε σκηνή έχει εξαιρετικές γωνίες και φωτισμό, έτσι δεν θα χάσετε ποτέ ούτε ένα πιπίλισμα από το στόμα των μοντέλων. Σίγουρα, αυτά είναι βασικά πράγματα στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθεί οποιοσδήποτε ιστότοπος premium, και ευτυχώς, το WeLikeToSuck θα μπορούσε να εκφράσει αυτά τα πράγματα επαρκώς.

Τέλος, το WeLikeToSuck προσφέρει λειτουργίες λήψης και ροής για να κάνει το τράνταγμα σας τρομερό και εύκολο. Βίντεο πλήρους υψηλής ευκρίνειας είναι σε όλη τη σελίδα και έχουν προστεθεί περισσότερα από βίντεο ποιότητας 4K από την τελευταία μου επίσκεψη. Στην πραγματικότητα, έχω ελέγξει και υπήρχαν πάνω από 300+ βίντεο 4K στη συλλογή. Σίγουρα, αυτή είναι μια εξαιρετική ενημέρωση!

Κορυφαίες εικόνες πορνό για τις ανάγκες σας

Μας αρέσει να απομυζάμε ενημερώσεις

Εκτός από τα βίντεο, το WeLikeToSuck προσφέρει και φωτογραφίες πορνό. Αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει περίπου 500+ γκαλερί κοριτσιών που πιπιλίζουν και απολαμβάνουν τα πουλί. Σίγουρα, είναι κάτι που αξίζει να τραντάζεσαι για μέρες. Αν και τα βίντεο προβάλλονται καλύτερα, οι φωτογραφίες είναι μια συναρπαστική επιλογή εάν χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, όπως μια νέα γεύση.

Επίσης, οι εικόνες είναι εξίσου υπέροχες με τα βίντεο. Έρχονται σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης. θα δεις τα κορίτσια με τον πιο ξεκάθαρο δυνατό τρόπο. Εάν η ποιότητα του περιεχομένου είναι τόσο καλή όσο το WeLikeToSuck, δεν θα έχετε ποτέ καμία δικαιολογία για να μην το ελέγξετε. Επιπλέον, αν τα χρειάζεστε για χρήση εκτός σύνδεσης, υπάρχει πάντα ο φίλος σας, η δυνατότητα λήψης, για να σώσετε την ημέρα. Διατίθενται ως αρχεία zip για ευκολότερη πρόσβαση.

Απολαύστε το χωρίς κόπο Fapping στο WeLikeToSuck.com

Μας αρέσει να ρουφάμε δημοφιλή μοντέλα

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το WeLikeToSuck.com το έκανε πιο εύκολο και πιο απλό για εμάς. Ακόμη και οι πιο χαζοί θα εξακολουθούν να μπορούν να πλοηγούνται στον ιστότοπο χωρίς κόπο. Τα βίντεο είναι όλα τακτοποιημένα στην κεντρική σελίδα, με τα προτεινόμενα βίντεο στην κορυφαία λίστα. Επιπλέον, θα εντοπίσετε γρήγορα τις νέες ενημερώσεις αμέσως.

Επίσης, τα βίντεο έχουν μεμονωμένες περιγραφές, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου του βίντεο, της ημερομηνίας μεταφόρτωσης και μιας μικρογραφίας για προεπισκόπηση. Όταν χρησιμοποιείτε την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή του ιστότοπου, μπορείτε να μετακινήσετε το ποντίκι σας στη μικρογραφία και να απολαύσετε μια κλεφτή ματιά. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί σε smartphone.

Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπος διαθέτει ένα αναπτυσσόμενο μενού με όλες τις απαραίτητες ενότητες. Φαίνονται όλα οργανωμένα και σίγουρα θα βρείτε ό,τι επιθυμείτε χωρίς κόπο. Επιπλέον, το WeLikeToSuck.com ενσωματώνει διαδραστικές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αφήνετε σχόλια, να βαθμολογείτε βίντεο, να αγαπάτε τα αγαπημένα σας κλιπ και πολλά άλλα.

Τα Pro Sucker Pornstars είναι τα πιο καυτά αστέρια του WeLikeToSuck.com

Μας αρέσει να ρουφάμε φωτογραφίες

Οι πορνοστάρ εδώ στο WeLikeToSuck.com συνήθως δεν είναι τόσο διάσημοι όσο άλλοι premium ιστότοποι πορνό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας δίνουν την καλύτερη απόδοση και συμπεριφέρονται σαν γνήσιοι πορνοστάρ. Αν και, παρά το γεγονός ότι έχω μια λιγότερο δημοφιλή καταχώριση, έχω δει μερικά πρόσωπα όπως το Caprice να κάνουν ένα καμέο εδώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι mainstream πορνοστάρ που πιπιλίζουν πουλί στη συλλογή? απλά πρέπει να σκάψετε λίγο πιο βαθιά.

Επιπλέον, το WeLikeToSuck είναι το καλύτερο για να μας δώσει γωνίες POV σε ορισμένες σκηνές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να απολαύσουμε τη θέα των πανέμορφων πορνοστάρ που ρουφούν τα πούτσά μας. Ναι, αυτό είναι σωστό, οι «δικοί μας», γιατί κάθε φορά που βλέπω ένα βίντεο στο WeLikeToSuck, πάντα νιώθουν ότι αυτά τα κορίτσια φυσούν τα δικά μου. Κάθε σκηνή φαίνεται ρεαλιστική — κατηγορήστε τη στη γωνία και τον φωτισμό! Τώρα αυτό είναι κάτι που χρειάζομαι από έναν ιστότοπο για πίπα!

Ομαλή ροή από το ένα χέρι και τράνταγμα από την άλλη

Μας αρέσει να ρουφάμε ταινίες

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής βίντεο του ιστότοπου είναι το καλύτερο! Κάνει τον χρόνο προβολής πολύ πιο ευχάριστο και διαχειρίσιμο, ειδικά όταν προσπαθείτε να κατεβείτε. Για να μην αναφέρουμε, έχει τόσες πολλές δυνατότητες, όπως εικόνα σε εικόνα, που σας επιτρέπει να κάνετε πολλές εργασίες γύρω από τη σελίδα ενώ συνεχίζετε να παρακολουθείτε τα πάντα. Φυσικά, δεν μπορείτε να παραλείψετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής του WeLikeToSuck.com, προσθέτοντας ενθουσιασμό στη συνηθισμένη εργασία ροής.

Επίσης, εάν το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί σωστά, μεταβείτε σε μια ανάλυση που είναι κατάλληλη για την εξυπηρέτησή σας. Αυτό κάνει το fapping ακόμα πιο ομαλό, αν και ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε την ευκρίνεια του βίντεο. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο σάς επιτρέπει να μεταβείτε από τη μια σκηνή στην άλλη και να μεταβείτε στην κορύφωση. Ουάου! Αυτά είναι πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιαστείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόλις γίνετε μέλος του WeLikeToSuck.com.

Απολαύστε τη συνδρομή WeLikeToSuck στο έπακρο!

Μας αρέσει να συμμετάσχουμε

Μόλις γίνετε μέλος της ομάδας μελών του WeLikeToSuck, μπορείτε να απολαύσετε ένα πρόγραμμα πλήρους πρόσβασης στο PuffyNetwork. Σίγουρα, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που το άκουσα γιατί αυτό το δίκτυο έχει πολλές άτακτες και σκληροπυρηνικές προσφορές για όσους από εσάς δεν το ξέρατε. Για παράδειγμα, διαθέτει το "WetAndPuffy", το οποίο δείχνει μοντέλα να απολαμβάνουν τον εαυτό τους με διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια.

Επίσης, ο ιστότοπος διαθέτει μια συλλογή "WetAndPissy" που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πορνοστάρ να κατουρούν και να σκιρτούν στην κάμερα. Τα βίντεο είναι ακατάστατα, τραχιά και βρώμικα, αλλά έτσι μου αρέσει — κορίτσια που γκρινιάζουν ενώ σκιρτούν, κατουρούν σε φλιτζάνια ή παντελόνια και πολλά άλλα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το WeLikeToSuck διαθέτει επίσης μια συλλογή από το SimplyAnal. Από την ίδια τη λέξη, είναι σαφές ότι θα βρείτε κάποια πρωκτική δράση εδώ με λεσβίες, κορίτσια και πολλά άλλα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το EuroBabeFacials επαινείται επίσης για τα ποιοτικά ταλέντα και το περιεχόμενό του. Υπάρχουν εκπληκτικές σκηνές προσώπου που θα σας κάνουν να τελειώσετε δύο φορές στη σειρά.

Μερικά μειονεκτήματα του WeLikeToSuck.com που χρειάζονται προσοχή

Μας αρέσει να ρουφάμε φίλτρο

Δυστυχώς, οι χρήστες δεν μπορούν να μεταδώσουν τα βίντεο σε ποιότητα 4K και είναι διαθέσιμο μόνο κατά τη λήψη. Ξέρω ότι δεν ακούγεται σαν πολλά προβλήματα, αλλά αυτό είναι απογοητευτικό για όσους θέλουν να λάβουν ολόκληρο το πακέτο βίντεο. Προτιμώ τα βίντεό μου τόσο τραγανά και αιχμηρά όσο το μαχαίρι του σεφ, αλλά καλά, δεν μπορείτε να τα έχετε όλα.

Επιπλέον, ο ιστότοπος μπόνους του WeLikeToSuck.com απαιτεί εγγραφή κατά την πρόσβαση. Δεν είναι άμεσα προσβάσιμα στον ιστότοπο, επομένως θα ανακατευθυνθείτε στην κύρια σελίδα του PuffyNetwork και θα εγγραφείτε. Μόλις ολοκληρωθούν όλα αυτά, είστε έτοιμοι! Αλλά φυσικά, αυτή είναι μια κολασμένη διαδικασία, ειδικά για μένα, που χρειάζομαι ένα γρήγορο μάστορα.

Γαμήστε τις διαφημίσεις και μεταδώστε όλα όσα θέλετε!

Μας αρέσει να ρουφάμε enter

Διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις. Λοιπόν, μετά από τόσα χρόνια περιπλάνησης σε πλατφόρμες ψυχαγωγίας ενηλίκων, το να βλέπεις διαφημίσεις σε έναν ιστότοπο δεν είναι πλέον έκπληξη. Στην πραγματικότητα, κατά την αρχική επίσκεψή σας στην κεντρική σελίδα του WeLikeToSuck.com, θα σας καλωσορίσουν με ένα αναδυόμενο banner. Υπάρχουν επίσης αρκετές διαφημίσεις που κρύβονται στην περιοχή χρήστη, μερικές στο τέλος της αρχικής σελίδας.

Είναι καλό που η τοποθέτηση αυτών των διαφημίσεων δεν είναι ενοχλητική και δεν ενοχλεί τη ροή σας. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που θα σκοτώσουν εντελώς τη διάθεσή σας. Συγχαρητήρια στο WeLikeToSuck.com που το οργάνωσε σωστά, ώστε ο ιστότοπος και οι χρήστες να επωφεληθούν. Σε τελική ανάλυση, είμαστε όλοι εδώ για να ξεφύγουμε, να απολαύσουμε μερικές εξαιρετικές στιγμές πιπιλίσματος και να παρακολουθήσουμε καθώς αυτά τα μοντέλα μας πνέουν το μυαλό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του WeLikeToSuck.com

PROS:

 • Ορισμένα βίντεο είναι σε ποιότητα 4K
 • Προσφέρει μπόνους πορνογραφικούς ιστότοπους
 • Λήψεις ασταμάτητα
 • Κάντε streaming ό,τι θέλετε
 • Μεγάλη επιλογή μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Η πρόσβαση σε ιστότοπους μπόνους απαιτεί εγγραφή.

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνό blowjob παρόμοιοι με το WeLikeToSuck.com:

# 1 - Σαλόνι Χελιδονιών

σπίτι χελιδονιών

Το SwallowSalon είναι ένας παράδεισος για όσους λαχταρούν μεγαλύτερες και πιο ικανοποιητικές σκηνές με πίπα. Ξεχάστε βιαστικά μέσα από τα καλά μέρη. αυτό το πορνό κέντρο ξέρει ακριβώς τι επιθυμείτε. Αυτές οι ταινίες αναδεικνύουν την τέχνη της στοματικής απόλαυσης με έναν απολαυστικό συνδυασμό συνεντεύξεων και συναρπαστικής δράσης. Αφεθείτε στις βαθύτερες επιθυμίες σας και ζήστε την εκρηκτική στοματική κρέμα και την απόλυτη ικανοποίηση που επιφυλάσσει το SwallowSalon.

PROS:

 • Διαθέτει μόνο βίντεο με πίπα
 • Κορυφαία μοντέλα
 • Ενημερώσεις κάθε εβδομάδα
 • Πολύ διαθέσιμο περιεχόμενο
 • Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι λίγο ξεπερασμένος.

# 2 - TokyoFaceFuck

TokyoFaceFuck

Το TokyoFaceFuck μπορεί να σας κοστίσει μερικά επιπλέον δολάρια, αλλά πιστέψτε με. αξίζει κάθε δεκάρα. Αυτός ο μοναδικός ιστότοπος πληρωμής προσφέρει κάτι που δεν θα βρείτε αλλού: Χωρίς λογοκρισία JAV. Ναι, καλά το ακούσατε - εδώ δεν υπάρχουν ενοχλητικές θολές ή μωσαϊκά! Είναι σαν να σκοντάφτεις πάνω σε έναν κρυμμένο θησαυρό στον απέραντο ωκεανό των κορυφαίων ιστών πορνό με τις πειραχτικές ματιές γυμνού τους. Προετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική εμπειρία καθώς το TokyoFaceFuck σας μεταφέρει σε μια τρελή βόλτα στον μαγευτικό κόσμο των ιαπωνικών βίντεο ενηλίκων χωρίς λογοκρισία.

PROS:

 • Αποκλειστικό περιεχόμενο
 • Τα βίντεο είναι χωρίς λογοκρισία
 • Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο για πρόσβαση
 • Διαθέτει δυνατότητα λήψης

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας θα μπορούσε να βελτιωθεί
 • Λίγο ακριβός

# 3 - gloryhole

gloryhole

Το GloryHole είναι το ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες σας με μια διαφυλετική ανατροπή. Με μια τεράστια συλλογή ταινιών, μπορείτε να βουτήξετε βαθιά στον κόσμο του πορνό της λαϊκής τρύπας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η συνδρομή σας στο DogFartNetwork περιλαμβάνει επίσης αμέτρητα πορνό βίντεο υψηλής ποιότητας. Σε λογική τιμή, όλα αυτά το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μια premium εμπειρία πορνό χωρίς να ξοδέψουν τα χρήματα.

PROS:

 • Διαθέτει διαφυλετικό πορνό με σκηνές γαμημένου προσώπου
 • Δημοφιλείς και υψηλής ποιότητας πορνοστάρ
 • Διαθέτει νέα μοντέλα
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο από το DogfartNetwork
 • Πληθώρα περιεχομένου για παρακολούθηση
 • Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή χρειάζεται μια μικρή βελτίωση.

# 4 - PortaGloryhole

PortaGloryhole

Από το ντεμπούτο του το 2015, το PortaGloryhole συγκλονίζει τη σκηνή του Gloryhole με τη μοναδική του ανατροπή. Και επιτρέψτε μου να σας πω, παρά τις περιορισμένες ενημερώσεις, το περιεχόμενο του ιστότοπου είναι ένα πραγματικό στολίδι που δεν θα σκοντάψετε αλλού. Είναι σαν να σκοντάφτεις πάνω σε έναν κρυμμένο θησαυρό στον απέραντο ωκεανό του πορνό. Έτσι, αν λαχταράτε κάτι μοναδικό και συναρπαστικό, το PortaGloryhole είναι το ιδανικό μέρος.

PROS:

 • Όλα τα πορνό δόξα
 • Διαθέτει ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Εκατοντάδες ταινίες είναι διαθέσιμες
 • Η επιλογή λήψης είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει διαθέσιμες ενημερώσεις

# 5 - MadGloryHoles

MadGloryHoles

Το MadGloryHoles είναι η Rolls Royce της διασκέδασης gloryhole. Είναι ο απόλυτος premium προορισμός για εκπληκτική ψυχαγωγία και διασκέδαση. Αν και η συλλογή τους μπορεί να μην είναι εκτεταμένη, οι ταινίες που προσφέρουν είναι σαν κρυμμένοι θησαυροί που αποτυπώνουν πραγματικά την ουσία του είδους. Είναι η ποιότητα πάνω από την ποσότητα φίλε μου!

PROS:

 • Κορυφαία ποιότητα πορνό
 • Ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Όλα τα βίντεο έχουν δωρεάν προεπισκόπηση
 • Ιστότοποι μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενημερώσεις είναι ασυνεπείς
 • Ορισμένες ταινίες είναι μικρής διάρκειας

# 6 - JawBreakerz

Μοντέλα Jawbreakerz

Τώρα, ας μιλήσουμε για μετρητά – κάποιο σοβαρό πράσινο που τροφοδοτεί αυτή τη λειτουργία. Από την κομψή διάταξη έως τις εικόνες τόσο τραγανές που θα μπορούσαν να κόψουν το βούτυρο, είναι μια οπτική γιορτή που λέει: "Έχουμε λεφτά, αγάπη μου." Και εδώ είναι η πραγματική υπόθεση: οι γυναίκες που παρουσιάζονται εδώ δεν βουτούν μόνο σε ανδρικό κρέας. πρακτικά το γλεντάνε. Είναι σαν να ανακάλυψαν την A-list της βιομηχανίας ενηλίκων, και voila – κάποια τεράστια πορνογραφικά ταλέντα που κάνουν τα πράγματα τους.

PROS:

 • μοναδική ψυχαγωγία
 • δωρεάν προεπισκοπήσεις
 • προσιτή συνδρομή
 • προσφέρει δυνατότητα λήψης
 • πρόσβαση σε διαφορετικούς ιστότοπους πορνό
 • ενημερώνεται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • μικρή συλλογή βίντεο

# 7 - GloryholeScrets

GloryholeScrets

Απολαύστε την ουσία των ταινιών glory-hole, χωρίς να αφήνετε χώρο για βαρετές στιγμές, περιττούς περισπασμούς και δράση χωρίς νόημα. Πανέμορφοι ερασιτέχνες, μυστηριώδη δωμάτια και πρόθυμοι ξένοι πούτσοι. Είναι συναρπαστικό, άγριο και εντελώς σαγηνευτικό. Σίγουρα, οι χρήστες δεν μπορούν παρά να θαυμάσουν το περιπετειώδες πνεύμα τους και την προθυμία τους να αγκαλιάσουν την ευχαρίστηση χωρίς όρια. Ετοιμαστείτε για μια άγρια ​​βόλτα που δεν θα ξεχάσετε.

PROS:

 • Ενημερώσεις πολλές φορές την εβδομάδα
 • Δωρεάν πρόσβαση σε γκαλερί φωτογραφιών
 • Καταπληκτικό περιεχόμενο
 • Διαθέτει ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Επιτρέπει τη λήψη

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας θα μπορούσε να βελτιωθεί.

# 8 - Κατάποση

Κατάπιε πρόσφατα

Αν είστε λάτρης των συγκλονιστικών, σκληροπυρηνικών ταινιών για στοματικό σεξ, ο ιστότοπος Swallowed είναι μια απολύτως απαραίτητη παρακολούθηση. Αυτές οι ταινίες είναι γεμάτες με κορυφαίους πορνοστάρ που ξέρουν πώς να καταβροχθίζουν έναν κόκορα σαν κανένας. Με τακτικές κυκλοφορίες και μεγάλες σκηνές, είναι ένας παράδεισος για όσους λαχταρούν τη βρώμικη και έντονη δράση. Τι περιμένεις? Βουτήξτε σε έναν κόσμο απόλαυσης στο Swallowed.com.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Swallowed.

PROS:

 • Τα καλύτερα βίντεο με γαμημένο πρόσωπο
 • Αρκετές ενημερώσεις μηνιαίως
 • Εκατοντάδες πορνογραφικές συλλογές
 • Ποιοτικοί και δημοφιλείς πορνοστάρ
 • Διαθέτει δυνατότητα λήψης βίντεο
 • Όχι ακριβό

Μειονεκτήματα:

 • Η ποικιλία δεν είναι τόσο μεγάλη.

# 9 - BlowPass

Blowpass σπίτι

Αν λαχταράτε το premium smut που περιστρέφεται γύρω από πανέμορφες γυναίκες που επιδεικνύουν τις συναρπαστικές στοματικές τους δεξιότητες, τότε το BlowPass είναι ο προορισμός σας. Αυτό το βρώμικο δίκτυο είναι στιβαρό, προσφέροντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με τα πιο καυτά video vixens του σήμερα. Με φρέσκες και συναρπαστικές premium κινήσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπο περίπου καθημερινά, υπάρχει πάντα κάτι νέο και δελεαστικό για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας.

Δείτε την πλήρη κριτική του BlowPass.

PROS:

 • Πορνό κορυφαίας ποιότητας
 • Διαθέτει ιστοσελίδες μπόνους
 • Καταπληκτικοί και διάσημοι πορνοστάρ
 • Προσφέρει περισσότερα από πορνό για πίπα
 • Χιλιάδες ταινίες
 • Ενημερώνει τακτικά τη συλλογή
 • Πολύ περιεχόμενο μπόνους
 • Προσφέρει λήψεις

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να μην φύγετε ποτέ από τον ιστότοπο.

# 10 - Fellatio Ιαπωνία

Fellatio Ιαπωνία

Ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόγειο της δράσης πίπα χωρίς λογοκρισία στο FellatioJapan. Αυτός ο κορυφαίος ιστότοπος είναι ένας παράδεισος για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν στις ασιατικές ομορφιές, στις εντυπωσιακές πίπα και στο αυθεντικό ιαπωνικό πορνό. Ρίξτε μια ματιά στις δωρεάν προεπισκοπήσεις βίντεο και προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βόλτα. Και αν έχετε μείνει να λαχταράτε περισσότερο, πιστέψτε με, υπάρχει ένα σωρό περιεχόμενο που σας περιμένει μέσα. Έτσι, μην κρατάτε το πουλί σας τριγύρω? εγγραφείτε τώρα στο FellatioJapan και αφήστε την ευχαρίστηση να ξεκινήσει.

PROS:

 • Το περιεχόμενο είναι χωρίς λογοκρισία
 • Τα πάντα για τις πίπα και το γαμημένο πρόσωπο
 • Ενημερώσεις κάθε εβδομάδα
 • Πολλά βίντεο
 • Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο
 • Διαθέτει συλλογή μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο ακριβός

# 11 - Λαιμός

Λαιμός

Προετοιμαστείτε για μια έντονη και συναρπαστική εμπειρία στο Throated, τον απόλυτο ιστότοπο για πίπα που είναι αφιερωμένος σε εντυπωσιακές σκηνές με βαθύ λαιμό. Προετοιμαστείτε καθώς οι εντυπωσιακές καλλονές οδηγούν το σκληρό χτύπημα του προσώπου σε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης. Επίσης, αυτά τα βιντεοσκόπια είναι η επιτομή της καυτερότητας, έτοιμη να γαμηθεί όπως ποτέ άλλοτε. Πράγματι, δεν είναι για τους αδύναμους, αλλά αυτό είναι το σημείο αν σας αρέσει το σκληροπυρηνικό πορνό.

Μάθετε περισσότερα για το Throated με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Εκατοντάδες γαμημένο πρόσωπο και περιεχόμενο με βαθύ λαιμό
 • Υψηλής ποιότητας παραγωγή
 • Δημοφιλή μοντέλα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διαθέτει δίκτυα μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες νέες εκδόσεις είναι αργές

# 12 - BJRaw

Λεμονάδα BJRAW

Το BJRaw αλλάζει το παιχνίδι στον κόσμο του πορνό με πίπα. Αυτός ο ιστότοπος για πίπα προσφέρει εντυπωσιακό και εντυπωσιακό περιεχόμενο που θα σας αφήσει να ζητάτε περισσότερα. Είναι σαν ένας μυστικός θησαυρός κορυφαίων βίντεο με πίπα που θα ανεβάσουν την ευχαρίστησή σας σε ένα νέο επίπεδο. Πιστέψτε με, μόλις ζήσετε τις έντονες αισθήσεις και τις αξέχαστες σκηνές στο BJRaw, δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

Δείτε την πλήρη κριτική του BJRaw.

PROS:

 • Αβίαστη περιήγηση
 • Σκληρό περιεχόμενο
 • Η λήψη βίντεο είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο

Τελευταία λέξη

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το WeLikeToSuck.com άλλαξε πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τους ιστότοπους πορνό με πίπα. Διαθέτει εντυπωσιακά βίντεο ποιότητας HD και 4K που θα σας συνεπάρουν. Επίσης, ο ιστότοπος προσφέρει μπόνους ιστότοπους πορνό για μια πιο διαφοροποιημένη εμπειρία πορνό. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι το WeLikeToSuck.com ενημερώνει το απόθεμά του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, επομένως θα πρέπει να περιμένετε μερικές από τις πιο πρόσφατες προσθήκες κάθε φορά που επισκέπτεστε. Υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες δυνατότητες σε αυτόν τον ιστότοπο από ό,τι κανένας άλλος ιστότοπος πορνό που πίστευα ότι χρειαζόμουν ποτέ. Λοιπόν, προχωρήστε, ζήστε ό,τι έχω ζήσει και προετοιμαστείτε για κάποια ενέργεια.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 13 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Tutor Him & 12 Best Handjob and Blowjob Porn Sites όπως το TutorHim.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TutorHim.com Είστε έτοιμοι να λάβετε ευχάριστες προτάσεις από διεστραμμένους ειδικούς παγκοσμίως; Αν ναι, το Tutor Him μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Η σελίδα παρουσιάζει όμορφες γυναίκες που επιδεικνύουν επιδέξια τις δεξιότητές τους στο να κάνουν τους άνδρες ευτυχισμένους. Πώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Face Fuck Tour & 12 Incredible Premium Blowjob Sites όπως το FaceFuckTour.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FaceFuckTour.com Θα δούμε πόσα γαμημένα πρόσωπα γίνονται στο Face Fuck Tour; Πολύ! Αυτή η σελίδα υπόσχεται πολλές σκηνές με πίπα και ακαταμάχητο γλείψιμο. Το Face Fuck Tour δεν θέλει να ζαχαρώσει το βρώμικο και άτακτο εγχείρημά του. Ο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cupids Eden & 12 φοβερές ιστοσελίδες πορνογραφίας υψηλής ποιότητας όπως το CupidsEden.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CupidsEden.com Τι κάνεις σήμερα, κολλητή μου; Ξέρω ότι οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι με υπερφορτωμένες εργασίες και στρεσογόνους παράγοντες. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτησή μου αμέσως. Ως εκ τούτου, επιτρέψτε μου να μοιραστώ την πρόσφατη αγωνία μου. Πρέπει να αφήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JawBreakerz & Top-12 Premium Blowjob Porn Sites όπως το JawBreakerz.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JawBreakerz.com Φανταστείτε να σκοντάφτετε σε έναν ιστότοπο για ενήλικες που ονομάζεται JawBreakerz – δεν είναι ο τίτλος σας, σωστά; Η περιέργεια ξεκίνησε και σκέφτηκα, «Σε τι είδους άγριες γελοιότητες βουτάμε εδώ;» Τώρα, έχω αποτολμήσει στη σφαίρα του σοβαρά σκληροπυρηνικού πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deepthroat Sirens & 12 Best Blowjob Porn Sirens όπως το Deepthroatsirens.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το Deepthroatsirens.com Αχ, πίπα — το αποκορύφωμα μιας σκηνής πορνό. Υπάρχει κάτι θεϊκό στο να βλέπεις κυρίες να απολαμβάνουν τον χρόνο τους, ξέρεις; Γι' αυτό, ως Dudethrill, όταν έπεσα στο Deepthroatsirens.com, ήξερα ότι ήταν το κατάλληλο μέρος. Το όνομα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Finishes The Job & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες πορνό για blowjob όπως το FinishesTheJob.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FinishesTheJob.com Διαχειρίζεστε μια επιχείρηση ή διαχειρίζεστε μια; Στη συνέχεια, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο υπάλληλο που να μπορεί να επιλύσει τις εργασίες. Λοιπόν, εδώ είναι το παιχνίδι που αλλάζει - FinishesTheJob.com. Τώρα, είναι παιχνιδάκι το να τσακώνεις επιδέξιες κοπέλες που κάνουν άσσο τη δουλειά τους. Αυτό το μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swallow Salon & 12 Best Premium Porn Sites Blowjob όπως το SwallowSalon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwallowSalon.com Τι είναι να καταπιείτε; Ξέρω ότι έχεις βρώμικα πράγματα στο μυαλό σου και δεν μπορώ να σε κατηγορήσω. Ποιος άλλος λατρεύει να βλέπει τα μωρά του να παίζουν cum στο στόμα τους; Υπολόγισε με! Είμαστε όλοι διεστραμμένοι και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μας αρέσει να ρουφήξουμε και κορυφαίους 12 ιστότοπους πορνό για φυσητήρες όπως το WeLikeToSuck.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeLikeToSuck.com Είμαι βέβαιος ότι πάντα φανταζόσουν τα κορίτσια να σου πιπιλίζουν το πουλί, αλλά δυστυχώς, έχεις κολλήσει με τη φαντασία σου γιατί μπορείς Μην χαλαρώνω στην πραγματική ζωή. Λοιπόν, αυτό είναι χάλια! Αλλά μην ανησυχείτε. Τα σύγχρονα προβλήματα όπως αυτό χρειάζονται κάποια σύγχρονα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BJ Raw & 12 Must-Visit Δωρεάν και Premium πορνογραφικοί ιστότοποι για blowjob όπως το BJRaw.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BJRaw.com Γεια σας, φίλοι λάτρεις της απόλαυσης! Ας κόψουμε το κυνήγι – ποιος δεν θέλει να δει μια βόμβα που πηγαίνει στην πόλη σε ένα τεράστιο μέλος; Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τη ροή πορνό βίντεο με τα προϊόντα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Throated & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες πορνό blowjob κορυφαίας ποιότητας όπως το Throated.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Throated.com Η Throated έκανε μαγικά στο ταξίδι αυνανισμού μου τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει να παρακολουθώ τη σειρά από υπέροχες γυναίκες που με σαγηνεύουν με το γυμνό σώμα και το ταλέντο τους στο στόμα. Ξέρετε σίγουρα τι εννοούσα με το όνομα του ιστότοπου. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BlowPass & 12 καλύτερες πορνογραφικές ιστοσελίδες για πίπα όπως το BlowPass.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BlowPass.com Την ημέρα που έπεσα πάνω στο BlowPass, το μυαλό μου πήγε σε μια τρελή βόλτα, φανταζόμενος ένα μαγικό μέρος όπου περίμεναν απεριόριστες πίπα. Λοιπόν, φαίνεται ότι η φαντασία μου δεν ήταν πολύ μακριά! Μπείτε στο BlowPass, το VIP smut για φετίχ με πίπα όπου είναι υπέροχο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swallowed Review & 12 Best Blowjob Porn Sites όπως το Swallowed.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Swallowed.com Γεια σας, παιδιά! Ας βουτήξουμε στον κόσμο των στενών σχέσεων και ας εξερευνήσουμε ένα θέμα που συχνά επισκιάζεται στα βιβλία εκμάθησης ενηλίκων. Ξέρετε για τι πράγμα μιλάω — τον απίστευτο κόσμο της στοματικής απόλαυσης! Κουμπώστε καθώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Face Fucking Porn & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες πορνό για blowjob όπως το Facefuckingporn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Facefuckingporn.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Η αφοσιωμένη ομάδα του Dudethrill έχει ψάξει τις γωνιές του Διαδικτύου για να σας προσφέρει το πιο εκρηκτικό και ξεκάθαρο περιεχόμενο. Μιλάω για το Facefuckingporn.com. είναι το καλύτερο πορνό site για πίπα που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. […]

Μεταβείτε στην κορυφή