Ενημερώθηκε στις: 25 Ιουλίου 2024

Εραστές συζύγου

& 12 καλύτερες δωρεάν ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το WifeLovers.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WifeLovers.com

σπίτι εραστών της συζύγου

Θέλω να συγκεντρώσω όλους τους ερασιτέχνες θαυμαστές του πορνό εκεί έξω, πιο συγκεκριμένα αυτούς τους διεστραμμένους που έχουν φετίχ για τις γυναίκες κάποιου άλλου. Βρίσκεις ζεστό τον σύντροφο του συνεργάτη σου, φίλε; Ή σας αρέσει να παρακολουθείτε πώς αυτά τα μωρά γίνονται kinky στο κρεβάτι; Εάν οι απαντήσεις σας σε αυτά τα ερωτήματα είναι ναι, σας προτείνω να ελέγξετε το WifeLovers.com. Θα κατανοήσετε εύκολα τους στόχους αυτής της σελίδας από το όνομα του τίτλου της. Αλλά προτού πάτε κατευθείαν στην αρένα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσει χρόνο για να διαβάσετε αυτήν την κριτική. *κλείσιμο ματιού

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.wifelovers.com

Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρέχω μια σύνοψη του Wife Lovers και των χαρακτηριστικών του που ερμηνεύουν. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου ότι οι μανιώδεις αναγνώστες μου θα έβρισκαν αυτή την ερασιτεχνική σελίδα έναν υπέροχο προορισμό. Η Wife Lovers είναι επαγγελματίας της επιχείρησης από την έναρξή της το 1997. Αρκετά καιρό, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, παρά τη μακροζωία της Wife Lovers στη βιομηχανία, οι αρνητές θα έχουν πάντα κάτι να πουν. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα μειονεκτήματα της σελίδας είναι αρκετά εμφανή μόλις βρεθείτε κοντά. Ευτυχώς αυτές οι πραγματικότητες δεν εμπόδισαν το Wife Lovers από την εξαίσια, πιο διεστραμμένη προσοχή. Το ερώτημα είναι, «Θα μαγευτείς, φίλε;»

Συλλέγοντας πραγματικές ερασιτέχνες συζύγους και ποικίλο περιεχόμενο

Το Wife Lovers είναι γνωστό ότι δημιουργεί μια βιβλιοθήκη ερασιτεχνών συζύγων (νοικοκυρές, συνεργάτες και κάθε είδους). Από το 1997 η σελίδα ήταν πρόθυμη να εξυπηρετήσει πορνό βίντεο, εικόνες και ιστορίες φανατικών. Ίσως εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε γνώριμα πρόσωπα στο χώρο, φίλε. Η προθυμία του τομέα να αντιμετωπίσει αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια έκανε το Wife Lovers γνωστό στην επιχείρηση. Οι θαμώνες επισκέπτονται την αρένα για να δουν τα νεότερα αξιοθέατα και να απολαύσουν τις πιο ρεαλιστικές ιδέες.

Επιπλέον, η βιβλιοθήκη συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς ανεβαίνουν νέα είδη, αηδίες και εμμονές. Το Wife Lovers έγινε επίσης μέρος για άτακτους αρραβώνες. Κάθε μέλος απολαμβάνει την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Με αυτό, παγκόσμιοι αυνανιστές και καυλιάρηδες μάγκες ήρθαν στο Wife Lovers για σεξουαλικές συνομιλίες και συνεδρίες αυνανισμού. Η ποικιλόμορφη κοινότητα περιλαμβάνει παντρεμένους, περιπετειώδεις ανύπαντρους και ποικίλες προτιμήσεις φύλου. Αλλά αυτό που με ενθουσιάζει είναι ο αριθμός των άτακτων συζύγων που αιχμαλωτίζουν τους εραστές τους και τους μοιράζονται στο Wife Lovers. Πράγματι, ο ιστότοπος ξέρει πώς να εμπλουτίζει και να εξυψώνει τα πράγματα. Σίγουρα δεν θα μας έλειπε η διασκέδαση.

Φωτογραφίες και σύνδεσμοι για ερωτευμένους

Προτού μπαχαρώσετε, γνωρίστε πρώτα τα μειονεκτήματα

Η Wife Lover μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις για τις ερασιτεχνικές μας πορνογραφικές επιθυμίες, αλλά ζει επίσης την απόδειξη ότι η ζωή δεν είναι επίσης γεμάτη τριαντάφυλλα. Ο τομέας έχει αρκετά μειονεκτήματα και σημεία προς βελτίωση. Ανέφερα νωρίτερα ότι τα μειονεκτήματα στο Wife Lovers είναι απλά εμφανή. Γιατί; Γιατί η ανησυχία των περισσότερων φανατικών έγκειται στη διάταξη και τη συνολική σχεδίαση της σελίδας. Το Wife Lovers φαίνονται ξεπερασμένο και απλό. Φαίνεται ότι η πλατφόρμα δεν έχει προχωρήσει ακόμα στη φάση της δεκαετίας του '90.

Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν ότι το Wife Lover δεν εμφανίζει μικρογραφίες και εντυπωσιακές προεπισκοπήσεις. Αντίθετα, έχει μόνο απλό κείμενο. Οι λέξεις είναι σε διάφορα χρώματα, όπως μπλε, μαύρο και πράσινο. Όπως η γνωστή παλιά διεπαφή, αυτά τα στοιχεία με μπλε χρώμα μπορούν να κάνουν κλικ, καθώς περιέχουν ενσωματωμένους συνδέσμους - δεν υπάρχουν εικόνες που περιβάλλουν τη σελίδα χαιρετισμού εκτός από τις λίγες διαφημίσεις από μεγάλα στούντιο. Ναι, υπάρχουν διαφημίσεις που σκάνε στην τοποθεσία. ευτυχώς, είναι κομψές και εύχρηστες.

αναρτήσεις συζυγών

Με αυτό, δεν μπορώ να κατηγορήσω εκείνους τους διεστραμμένους που βρίσκουν την αρένα βαρετή και ξεπερασμένη. Οι αυνανιστές νέας γενιάς θα βρουν σίγουρα τη σελίδα απάτητη. Από την άλλη πλευρά, οι λάτρεις του vintage πορνό μπορεί να λατρέψουν τη συνολική παρουσίαση του Wife Lovers. Ακόμη περισσότερο, εκείνοι οι διεστραμμένοι που είναι αρκετά υπομονετικοί για να αποκαλύψουν τους κρυμμένους θησαυρούς των Wife Lovers μπορεί να δουν τον τομέα ως έναν υπέροχο χώρο. Είναι στο χέρι σου, φίλε. Έτσι, ας δούμε περαιτέρω πώς το Wife Lovers μπορεί να σας αρέσει.

Ποικιλία μέσων για ένα συναρπαστικό προκαταρκτικό παιχνίδι στο Wife Lovers

Η οικεία σας περιπέτεια με τον σύζυγό σας μπορεί να φτάσει τους θησαυρούς εδώ στο Wife Lovers. Διατίθενται δραστηριότητες τριών ατόμων με τη γυναίκα ενός άλλου ατόμου. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε κάποια δυσάρεστα ομαδικά σεξ. Το Wife Lovers δημιούργησε μια κοινότητα για τους συζύγους για να εκφράσουν τη λαγνεία και τις οικείες ανάγκες τους. Η σελίδα είναι ανοιχτή σε κάθε έλξη και διαστροφή. Η σεξουαλική προσοχή είναι ευπρόσδεκτη καθώς οι σύζυγοι και οι σύζυγοι αντιμετωπίζουν θετικά τις απρεπείς προτάσεις.

Παρά τα μειονεκτήματα της διάταξης του ιστότοπου, δεν μπορώ να αρνηθώ το ταλέντο του τομέα να ενεργοποιεί τις αισθήσεις του παγκόσμιου πληθυσμού με εμμονή με το σεξ. Το Wife Lovers έχει συγκεντρώσει τεράστιους ακόλουθους από άτομα που είναι πρόθυμα να γαμήσουν τη γυναίκα σου. Οι αρραβώνες είναι ενεργοί καθώς δηλώνουν τη λατρεία τους στις σέξι και πρόστυχες συζύγους. Πιο πολύ, εκλιπαρούν για περισσότερες προσφορές και μοιράζονται ακόμη και τις πιο άτακτες φαντασιώσεις τους. Αυτό που είναι πιο ελκυστικό για το Wife Lovers είναι η μη επικριτική κοινότητά του. Μπορείς να είσαι ο πιο πρόχειρος αρκεί να σέβεσαι τους άλλους και να ασκείς συμπεριφορές χωρίς διακρίσεις. Όλοι είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν!

συζυγόφιλες συζύγου

Θα σας κάνω μια περιοδεία Wife Lovers First;

Εντάξει, προτού εμβαθύνω στους κανόνες, τις δραστηριότητες και τα προνόμια της κοινότητας, πρέπει να σας παρουσιάσω την αναγνωρίσιμη παρουσίαση Wife Lovers. Και πάλι, ο ιστότοπος φαίνεται απλός και γεμάτος με κείμενο. Μην περιμένεις να δεις εικόνες στην αρένα, φίλε. Λοιπόν, μπορείτε να βρείτε ένα, φυσικά, καθώς προχωράτε περαιτέρω στη σελίδα. Το Wife Lovers έχει μια ποικιλία δραστηριοτήτων ακόμα και στην κεντρική σελίδα. αν κοιτάξετε προσεκτικά, οι σύνδεσμοι είναι απλοί. Παρέχει επίσης ταξινόμηση αντικειμένων για να διευκολύνει την πλοήγησή σας.

Επιπλέον, το καθαρό λευκό φόντο περιβάλλει το σύνολο των Wife Lovers. Δεν θα δείτε κανένα ίχνος από τη συνηθισμένη έκθεση πορνογραφικού ιστότοπου. Δεν υπάρχουν κεφαλίδες, εικόνες προεπισκόπησης και αστέρες πορνό που σας προσκαλούν να πατήσετε τις σελίδες τους. Παρά την απλότητα, μπορώ να βεβαιώσω ότι η ερασιτεχνική ατμόσφαιρα εδώ είναι αναμμένη. Οι θαυμαστές μπορούν να μετακινηθούν στους συνδέσμους που παρέχονται στην πλαϊνή γραμμή. Τα πολύτιμα κουμπιά περιλαμβάνουν Μηνύματα, Βοηθητικά προγράμματα και Βοήθεια. Κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα περιέχει υπο-στοιχεία για να βοηθήσει την περιήγησή σας.

αρραβώνες ερωτευμένων

Να τα απαριθμήσω ίντσα προς ίντσα; Θα σου δώσω μερικές υποδείξεις, φίλε. Φυσικά, το chat room και οι ιδιωτικές αλληλεπιδράσεις βρίσκονται στο κουμπί Μηνύματα. Η Βοήθεια περιέχει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το Wife Lovers και την υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών. Εν τω μεταξύ, το τμήμα Utilities διαθέτει τις πιο πολυσύχναστες και απαιτητικές λειτουργίες. Εάν ετοιμάζεστε να εγγραφείτε, να παρακολουθήσετε τον χαμένο κωδικό πρόσβασής σας, να αναζητήσετε, να επικοινωνήσετε και να βρείτε περισσότερους συνδέσμους για ενήλικες, το Utilities είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Η περιήγηση στο Wife Lovers είναι εύκολη. Τα κείμενα μπορεί να είναι αρκετά συντριπτικά, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα βρείτε αμέσως μερικές μεγαλειώδεις εκπλήξεις.

Υπάρχει μια καθορισμένη περιοχή για δωρεάν χρήστες και μέλη

Το Wife Lovers ήταν ιδιαίτερα στην παρεχόμενη υπηρεσία του. Εφάρμοσε μια ξεχωριστή λειτουργία για δωρεάν χρήστες και νόμιμα μέλη του ιστότοπου για να βοηθήσει τους αρχάριους επισκέπτες του ιστότοπου. Αυτό το χαρακτηριστικό δείχνει επίσης ότι οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν την αρένα χωρίς να βομβαρδιστούν με διαδικασίες εγγραφής. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περιορισμοί που συνδέονται με το να είσαι δωρεάν χρήστης. Με αυτό, σας απαγορεύεται η ανάρτηση και η πρόσβαση στην περιοχή των μελών.

Ως εκ τούτου, θα χάσετε πολλή αισθησιακή διασκέδαση, φίλε. Τα μέλη θα έχουν περισσότερη δύναμη και απεριόριστη εμπειρία στον χώρο. Αυτά περιλαμβάνουν το αίτημα οποιουδήποτε περιεχομένου, απεριόριστες δεσμεύσεις και απόλαυση διαθέσιμων θεμάτων πορνό, όπως σκληροπυρηνικά, προφορικά, bi girls, λάτρεις των ποδιών, νεαρές συζύγους, φετίχ. Λατρεύω τα μαλλιά και πολλά άλλα. Επομένως, εάν θέλετε να απελευθερώσετε αυτήν την ισχύ, μπορείτε απλώς να πατήσετε το κουμπί εγγραφής στην πλαϊνή γραμμή. Η μέθοδος είναι γρήγορη και εύκολη αφού ακολουθεί τη συνήθη διαδικασία εγγραφής πορνογραφικού ιστότοπου.

πρόσβαση συζυγών

Επιπλέον, αυτή η διαδικασία εγγραφής συνοδεύεται από πληρωμή 19.90 $ για ένα μήνα. Η επόμενη χρήση σας θα σας χρεώσει 17.90 $. Έτσι, σας περιμένουν εκπτώσεις αν προτιμάτε να απολαύσετε την αρένα Wife Lovers. Το Wife Lovers εγγυάται μια ασφαλή και ασφαλή συναλλαγή που μπορεί να πληρωθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, επιταγής ή Eurodebit. Και πάλι, έχετε δικαίωμα σε ερασιτεχνικές ταινίες, απεριόριστη πρόσβαση, πίνακες μηνυμάτων, ένα τεράστιο αρχείο και μια ειδική αναζήτηση μελών μόλις έχετε μια εύχρηστη συνδρομή. Σκέψου το φίλε.

Ανωνυμία και καθιερωμένοι κανόνες καθοδήγησης στο Wife Lovers

Η περιήγηση στο Wife Lovers μπορεί να είναι κουραστική με τόσους πολλούς συνδέσμους για χρήση, αλλά προσέξτε, καθώς βλέπετε τους θησαυρούς, σίγουρα θα λατρέψετε το σωρό νόμιμα ερασιτεχνικά πράγματα. Οι συνομιλίες είναι δυναμικές, με τους διεστραμμένους να περιμένουν τις επόμενες ενημερώσεις. Μιλώντας για προσθήκες υλικού, το Wife Lovers ενισχύει τακτικά τη βιβλιοθήκη του. Επί του παρόντος, λάμβαναν καθημερινές μεταφορτώσεις και νήματα που συσσωρεύονταν με σεξουαλικά μηνύματα και αιτήματα. Καλό είναι ότι δεν θα δείτε ούτε ένα αντικείμενο που μπορεί να προσβάλει οποιαδήποτε οντότητα ή εαυτό. Γιατί; Γιατί το Wife Lovers είναι αυστηρό στην επιβολή κανόνων και κανονισμών.

κανόνες συζυγόφιλων

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα, προσπαθήστε να σκεφτείτε αυτές τις κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με το Wife Lovers. Η σελίδα δεν υποδέχεται κάτω από δεκαοχτάχρονους αυνανιστές. Επιπλέον, όλο το σεξουαλικό περιεχόμενο πρέπει να μεταφορτώνεται αποκλειστικά στην περιοχή των μελών. Οι δωρεάν χρήστες δεν επιτρέπεται να παρέχουν ρητό υλικό. Εάν το κάνετε, αποκλείεστε από τον χώρο. Ωραία, η ανωνυμία είναι ο πυρήνας του Wife Lovers. Με αυτό, οι θαυμαστές και οι χρήστες γίνονται όλο και πιο πρόθυμοι να υποβάλουν τα φετίχ και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα τους. Τα ερασιτεχνικά πράγματα στο Wife Lovers είναι εξαιρετικά. Είδα διάφορες γυμνές φωτογραφίες συζύγων και συζύγων. Ήταν ακόμη και μπόνους να βλέπεις άσχημα βίντεο στη σειρά.

Τα υπέρ και τα κατά του WifeLovers.com

PROS:

 • Νόμιμη ερασιτεχνική επιλογή
 • Καυτές σύζυγοι και καυλιάρης σύζυγοι
 • Τεράστιο αρχείο
 • Τακτικές καθημερινές ενημερώσεις
 • Ενεργός κοινότητα
 • Τα χαρακτηριστικά είναι λειτουργικά
 • Συνοδεύεται από δωρεάν χρήση ιστότοπου
 • Ανωνυμία και ασφαλείς συναλλαγές

Μειονεκτήματα:

 • Η εγγραφή απαιτεί πληρωμή
 • Βαρετό σχέδιο
 • διαφημίσεις

12 καλύτεροι δωρεάν ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το WifeLovers.com:

# 1 - Υποβάλετε τις κινήσεις σας

υποβάλετε τη σελίδα σας επιδρομές

Το ερασιτεχνικό πορνό δεν θα παλιώσει ποτέ και το Submit Your Flicks είναι τέλειο για την αυθεντική σεξουαλική σας ρουτίνα. Μπορείτε να απολαύσετε σόλο αυνανισμό, κολεγιακό σεξ, σπιτικό πορνό και πολλές έννοιες που περιστρέφονται γύρω από ερασιτεχνικές εξερευνήσεις. Αν είστε απόλυτος φανατικός θαυμαστής, μπορείτε να δείτε την εκπληκτική γκαλερί και να ενθουσιαστείτε με το πουλί σας. Πάρτε μερικές φανταστικές απολαύσεις και υποβάλετε επίσης την αγαπημένη σας οικεία συλλογή. Μπορείτε να αρχίσετε να γίνεστε άσχημοι απόψε και να τις μοιραστείτε με τον κόσμο μέσω του SubmitYourFlicks.com.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Submit Your Flick.

PROS:

 • Ανεβάστε τις σεξουαλικές σας αποδράσεις
 • Δωρεάν ιστότοπος με μια τεράστια βιβλιοθήκη
 • Καυτή ερασιτεχνική ποικιλία
 • Συνεπείς μεταφορτώσεις
 • Μερικά ολόκληρα κλιπ

Μειονεκτήματα:

 • Popups
 • Δεν υπάρχουν αρκετές κατηγορίες
 • Η διάταξη είναι πολύ τυπική
 • Εγγραφείτε για να ανεβάσετε

# 2 - Κανόνας πορνό

κανόνας ερασιτέχνης

Το Rule Porn προσφέρει σπιτικές απολαύσεις γεμάτες δράση με ευκολία και εξειδίκευση. Επίσης, ο ιστότοπος λατρεύει να εμπλουτίζει το παιχνίδι προσφέροντας αποπλάνηση, αυνανισμό και εξαιρετικές παραστάσεις πορνό. Ως εκ τούτου, το Rule Porn ξέρει να γαργαλάει τις αισθήσεις μας ρίχνοντας γενναιόδωρα σεξουαλικά δώρα στο σπασμωδικό τραπέζι μας. Ισχυρίζονται ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να φέρουν αυτήν την καθημερινή δόση ερωτικών κινήσεων. Στοιχηματίζω ότι είστε περισσότερο από πρόθυμοι να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε αυτόν τον πολλά υποσχόμενο χώρο.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με την κριτική αυτού του Rule Porn.

PROS:

 • Μια τεράστια αποθήκη ερασιτεχνικής ερωτικής
 • Ολοκληρωμένες κατηγορίες και κόγχες πορνό
 • Η λήψη είναι εξαιρετική
 • Μπορεί να ανεβάσει υλικό
 • Μερικά βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Ωραία χαρακτηριστικά του ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Υλικά χαμηλού φωτισμού
 • Ο σχεδιασμός μπορεί ακόμα να βελτιωθεί

# 3 - Twisted Porn  

TwistedPorn

Το TwistedPorn προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών βίντεο για ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ανεξάρτητων κινηματογραφιστών και επιτυχημένων και σεβαστά στούντιο ψυχαγωγίας ενηλίκων. Εκτός από τις όμορφες φιγούρες και τις αλεπούδες κυρίες, υπάρχει επίσης ένα απίστευτο πνεύμα ενθουσιασμού εδώ. Όλα εδώ, από βίντεο και εικόνες, ξεφεύγουν λίγο από άλλους ιστότοπους για ενήλικες.

PROS:

 • Εκατοντάδες σπιτικά βίντεο σεξ
 • Αποκλειστικά αμφιλεγόμενα βίντεο
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο με υψηλό ποσοστό βίας
 • Οι μέθοδοι αναζήτησης είναι περιορισμένες

# 4 - EroProfile  

Κύριο Eroprofil

Το Eroprofile είναι επίσης μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ενηλίκων και ο καλύτερος χώρος για να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε συνδέσεις με άλλους χρήστες. Γιατί; Γιατί το Eroprofile δεν έχει μόνο ένα ερασιτεχνικό αρχείο πορνό, αλλά και μια κοινότητα συνομιλίας και γνωριμιών. Εδώ, μπορείτε να συναντήσετε και να πυροβολήσετε το αεράκι με αγνώστους στο διαδίκτυο - να τους προσκαλέσετε σε ραντεβού, να κανονίσετε συναναστροφές ή, αν είστε τυχεροί, ίσως βρείτε αγάπη.

Ελέγξτε το πλήρης αναθεώρηση Eroprofile.

PROS:

 • Διάφορες κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Πολυάριθμη συλλογή πορνό
 • Διατίθενται βίντεο με διάρκεια πλήρους διάρκειας
 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας περιλαμβάνουν επίσης σπιτικό και επαγγελματικό τύπο

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη επί πληρωμή επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε βίντεο ποιότητας HD
 • Οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι άφθονες

# 5 - Απελπισμένοι ερασιτέχνες

απελπισμένοι ερασιτέχνες σπίτι

Οι Desperate Amateurs παρουσιάζουν τη διασκέδαση στη δημιουργία σκηνών σε διαφορετικά είδη πορνό. Οι ερμηνευτές είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα και να μοιραστούν την πιο καυτερή πλευρά τους στα βίντεο. Ο ιστότοπος Desperate Amateurs ξεκίνησε αυτήν την επιχείρηση το 2005. Από εκεί, ο ιστότοπος τελειοποίησε την τέχνη και παρέμεινε επιτυχημένος στον κλάδο. Οι Desperate Amateurs έγιναν τόσο επιδέξιοι σε αυτή τη θέση που ο ιστότοπος έκανε συνεχώς εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα, θα απολαύσετε αυτούς τους γνήσιους ανθρώπους να κάνουν καταπληκτικό σεξ, χωρίς τεχνητά πράγματα, καθαρά αυθεντικές πράξεις.

Πλήρεις λεπτομέρειες του ιστότοπου Desperate Amateurs.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός ιστότοπου
 •  Αυθεντικό ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας
 • Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης
 • Αποκλειστικό περιεχόμενο στο fap
 • Οι αρχάριοι ερμηνευτές είναι υπέροχοι
 • Διαθέτει ποικιλία καυτών γυναικών
 • Τακτικές μεταφορτώσεις και ενημερώσεις
 • Φθηνότερο από οποιοδήποτε άλλο site

Μειονεκτήματα:

 • Μικρότερη βιβλιοθήκη από άλλες τοποθεσίες
 • Δεν υπάρχουν προφίλ μοντέλων
 • Χωρίς ιστότοπους μπόνους

# 6 - Νέα  

NewbieNudes

Όλα τα περιεχόμενα στο Newbienudes είναι σπιτικά και κυμαίνονται από δραστηριότητες softcore έως hardcore από ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με αναφορές, μπορείτε να παρακολουθήσετε χιλιάδες βίντεο εδώ και μπορείτε ακόμη να συμμετάσχετε υποβάλλοντας το δικό σας. Εάν είστε ανοιχτοί σε αυτού του είδους το περίεργο πείραμα, τότε το Newbienudes είναι απολύτως τέλειο για εσάς.

Δείτε την κριτική του Newbienudes.

PROS:

 • Δωρεάν προβολή όλων των τύπων ερασιτεχνικών βίντεο πορνό
 • Έχει μια απλή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Τα μέλη Premium μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα βίντεο πορνό και αποκλειστικά προνόμια
 • Ανεξάρτητα από τη μορφή SD, τα βίντεο πορνό είναι εξαιρετικής ποιότητας
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πορνογραφικού περιεχομένου για απόλαυση

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα από τα βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας καθώς τα ανεβάζουν τα μέλη
 • Υπάρχουν πολλά υλικά περιεχομένου που δημιουργούν σύγχυση περιστασιακά
 • Να μην επιτρέπεται η λήψη
 • Υπάρχουν δυνατότητες διαθέσιμες μόνο για premium μέλη

# 7 - Πραγματικοί Ερασιτέχνες 

αληθινά κορίτσια

Για όσους αναζητούν αυθεντικά ερασιτεχνικά ζευγάρια που γυρίζουν προσωπικά τον εαυτό τους ενώ κάνουν οικείο ή σκληρό σεξ, τότε το TrueAmateurs.com σίγουρα θα σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Από το 2017, τη χρονιά που ξεκίνησε, ο ιστότοπος έχει αναβαθμίσει τη διεπαφή και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας του, για να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα και νέα εμπειρία. Γίνετε μέλος τώρα και εξερευνήστε σωστά πολλές κατηγορίες ερασιτεχνικού πορνό και ανακουφίστε το άγχος αμέσως, απομακρύνοντάς το.

Πλήρης ανασκόπηση των TrueAmateurs εδώ.

PROS:

 • Οι ενημερώσεις βίντεο ποιότητας HD είναι συχνές
 • Τα σκληρά πορνό βίντεο είναι αποκλειστικά για παρακολούθηση
 • Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι κατανοητά
 • Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας για να βοηθήσει τους χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στον ιστότοπο μέσω κατηγοριών, αξιολογήσεων, αγαπημένων, φίλτρων και βασικών λειτουργιών αναζήτησης.

Μειονεκτήματα:

 • Το ευρετήριο για το μοντέλο δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά

# 8 - HomeMoviesTube  

HomeMoviesTube ζωντανά

Το HomeMoviesTube είναι μια τέλεια πλατφόρμα που αναδεικνύει ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο. Λόγω της προφανούς μεγάλης ευελιξίας, προσφέρει στο τεράστιο κοινό που έχει, πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως υποστηρίζουν αυτήν την πλατφόρμα. Το HomeMoviesTube προσφέρει πολύ πιο συμβατικές υπηρεσίες σε σχέση με αρκετούς άλλους ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό.

Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα είναι αληθινή στο υλικό της, χωρίς σχέδια και ζάρια, και δεσμευμένη να παρέχει μόνο ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα από υπέροχα σεξ βίντεο και υπέροχες κατηγορίες για την απόλαυση κάθε μέρα, μπορείτε δικαίως να πείτε ότι είστε σε εξαιρετικά χέρια.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του HomeMoviesTube.

PROS:

 • Πηγή γνήσιων ερασιτεχνικών βίντεο
 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφόρτωση βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Τα βίντεο υψηλής ανάλυσης μπορούν να προβληθούν από χρήστες επί πληρωμή

# 9 - Beeg

Beeg

Το Beeg είναι ο πιο αγνός, καθαρότερος ιστότοπος πορνό που δημιουργήθηκε ποτέ. Ιδρύθηκε το 2000 από έναν τυχαίο μάγκα. Τυχαία, ξεκίνησε το έργο του με έναν σαφή στόχο: να κρατήσει τα πράγματα απλά. Σίγουρα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα το μισούσαν, αλλά όσοι από εμάς στο κεράτινο τμήμα το βρίσκουν συναρπαστικό.

Πλήρης κριτική Beeg εδώ.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι όμορφος και καθαρός
 • Η διάταξη είναι στρατηγικά βολική και ειδική
 • Η ποιότητα του προγράμματος αναπαραγωγής και του βίντεο είναι εξαιρετική
 • Τεράστιες επιλογές και μια βιβλιοθήκη γεμάτη συλλογή σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 10 - LoveHomePorn

Άλμπουμ LoveHomePorn

Έχω επισκεφτεί πολλούς ιστότοπους στο Διαδίκτυο, από premium και δωρεάν έως ερασιτεχνικές και webcam, αλλά υπάρχουν μόνο λίγοι που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στο έργο της παροχής αυθεντικότητας σε κάθε σκηνή. Μπορείτε να αποκτήσετε τις καλύτερες και πιο αυθεντικές σπιτικές ταινίες για ενήλικες στον ιστότοπο LoveHomePorn. Κάθε μέρα, το LoveHomePorn σας φέρνει νέα βίντεο και φωτογραφίες γυναικών και εραστών που κάνουν έντονες, πραγματικές συνεδρίες σεξ.

Ολόκληρη η κριτική του LoveHomePorn εδώ.

PROS:

 • Ερασιτεχνικό και σπιτικό πορνό
 • Έχει φωτογραφίες πορνό
 • Μερικό δωρεάν περιεχόμενο
 • Απλός σχεδιασμός ιστοσελίδας
 • Εύκολη χρηστικότητα
 • Καυτά ερασιτέχνες κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά κοινότητας
 • Ορισμένο περιεχόμενο είναι premium

# 11 - Fap Fappy

fapfappy σπίτι

Το Fap Fappy προσφέρει μια απίστευτη συλλογή ερωτικών που στάζουν από διάφορες πηγές. Τα υλικά που εκλύουν τα σάλια θα αγγίξουν τη σεξουαλικότητα κάθε οπαδού του πορνό και θα προκαλέσουν αμέσως το τρύπημα. Ποιος δεν χαίρεται σε αυτές τις καταστάσεις; Οι σέξι και δελεαστικές φωτογραφίες και βίντεο των πιο αγαπημένων προσωπικοτήτων σας και των νέων ανθισμένων μωρών σας είναι στη διάθεσή σας.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Fap Fappy.

PROS:

 • Δεκάδες υλικά που διέρρευσαν
 • Μια λαχταριστή συλλογή από καυτές εικόνες και βίντεο
 • Απευθύνεται σε μωρά ερασιτέχνες και διασημότητες
 • Διατίθενται δωρεάν λήψεις
 • Δωρεάν τοποθεσία
 • Διάφοροι συνεργάτες ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου χρειάζεται βελτίωση
 • Χωρίς ταξινόμηση και επιλογές

# 12 - Ωραίο φούστα

μικρογραφίες ωραίας φούστας

Το Nice Upskirt εμβαθύνει στους τομείς της έντονης ικανοποίησης ενώ μεταδίδει ανώνυμα διαφορετικά μωρά σε όλο τον κόσμο. Η ωμότητα και η φρεσκάδα των υλικών είναι οργαστικές και δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στην επιθυμία να κοπανίσει δυνατά. Το Nice Upskirt διαθέτει καταπληκτικά και καυτά ερασιτέχνες μωρά που απλώς κάνουν τις καθημερινές τους δουλειές χωρίς να γνωρίζουν ότι υπάρχουν τριγύρω άτομα με καυλιάρα με μάτια αετού. Αυτές οι κυρίες είχαν μια τεράστια απήχηση που θα μπορούσε πραγματικά να σας ξεπεράσει και αργότερα να σας προσφέρει έναν εκστατικό οργασμό.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική του Nice Upskirt.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις ηδονοβλαχών
 • Χιλιάδες υλικά για να διαλέξετε
 • Καυτές κατηγορίες
 • Αποκλειστικές προσφορές και υλικά
 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Καλή μορφή τύπου blog
 • Οι ετικέτες υπάρχουν παντού

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη είναι μια πρόκληση
 • Υπάρχουν διαφημίσεις

Ετυμηγορία

Το Wife Lovers είναι ευέλικτο στην παροχή νόστιμων και σεξουαλικών αντικειμένων. Η σελίδα δεν είναι μόνο για ερασιτέχνες λάτρεις του πορνό, αλλά και για swingers και καυλιάρηδες άτομα που λαχταρούν το απόλυτο σεξουαλικό μπαχαρικό. Παρουσιάζονται διάφορες δραστηριότητες και εκθεσιακοί, μωρά και κύριοι είναι έτοιμοι να μοιραστούν τα αποτελέσματά τους. Ειλικρινά, τα ερασιτεχνικά πράγματα είναι εκρηκτικά στο Wife Lovers. Ωστόσο, πρέπει να επεκτείνετε μεγαλύτερη αντοχή στο χτύπημα των κειμένων και των συνδέσμων στην κεντρική περιοχή, φίλε. Οι θησαυροί είναι αρκετά κρυμμένοι, αλλά οι χάρτες είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το Wife Lovers επιτρέπει στους διεστραμμένους να εκφράσουν και να μοιραστούν τις οικείες εμμονές και επιθυμίες τους.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 67 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ας δημοσιεύσουμε την κριτική και 12 καλύτερους Premium ερασιτεχνικούς πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το Letspostit.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Letspostit.com Λοιπόν, υπάρχει αυτός ο ιστότοπος που ονομάζεται Letspostit.com, και στην αρχή, σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι άλλος ένας από αυτούς τους αντιγράφους του OnlyFans, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Στην πραγματικότητα, είναι ένας νέος ιστότοπος υψηλής ποιότητας από τους ανθρώπους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Βίντεο HomeGrown & 12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το HomeGrownVideo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HomeGrownVideo.com Το ερασιτεχνικό πορνό ήταν πάντα η αγαπημένη μου ψυχαγωγία. Όσο κι αν αγαπώ το premium πορνό, τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να ξεπεράσει την ωμότητα και την αυθεντικότητα των ερασιτεχνικών πορνογραφικών σκηνών. γι' αυτό σε ταξιδεύω με το νέο μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Chick Pass Network και 12 Premium Ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το ChickPassNetwork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ChickPassNetwork.com Chick Pass Network! Δεν έχω πάει ακόμα στον ιστότοπο, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για αυτήν την πλατφόρμα. Ο ιστότοπος είναι γνωστός από πολλούς επειδή συγκεντρώνει ποικίλες γυναίκες που κάνουν ρητό και καυλιάρης περιεχόμενο. Αναμένεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Νεμπράσκα Coeds & Top-12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το NebraskaCoeds.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NebraskaCoeds.com Αχχ ερασιτεχνικά. Τίποτα δεν ξεπερνά την αυθεντικότητα και την ωμότητα του ερασιτεχνικού πορνό. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να βρείτε έναν ερασιτεχνικό πορνό ιστότοπο που δεν προσφέρει μόνο ερασιτεχνική ψυχαγωγία αλλά και υπέροχα, καυτά κορίτσια; Ω ναι! Καλώς ήρθατε στο NebraskaCoeds.com. είναι όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Jim Slip & 12 Καλύτεροι Premium και δωρεάν ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το Jimslip.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Jimslip.com Επιτρέψτε μου να σας πω για τον Jim Slip. Είναι ένας μεγαλύτερος κύριος που μου θυμίζει τον άγριο καθηγητή μου στο γυμνάσιο. Παρόλο που μοιάζει με ακίνδυνο παππού, αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικά ικανός στο να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Chick Pass & 12 ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το ChickPass.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ChickPass.com Αχ, ερασιτέχνες… τίποτα δεν ξεπερνά την ωμότητα και την αυθεντικότητα των ερασιτεχνών που γαμούν το μυαλό του άλλου. Γι' αυτό, όταν κοίταξα το Chick Pass, έναν ερασιτεχνικό πορνό ιστότοπο, ενθουσιάστηκα τόσο και ετοίμασα αμέσως λιπαντικά και χαρτομάντιλα! Εγώ έχω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Down Blouse Loving & 12 Best Voyeur Porn και Hidden Cam Sites όπως το DownBlouseLoving.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DownBlouseLoving.com Εντάξει, ακούστε! Πιθανότατα έχετε ελέγξει το μερίδιό σας σε ιστοσελίδες πορνό ηδονοβλεψίας, σωστά; Είναι μια ακμάζουσα θέση, χωρίς αμφιβολία. Αλλά ας ρίξουμε ένα φως στην κακή πλευρά των πραγμάτων – είναι σαν το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Horny Dream Babez & 12 Incredible Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το HornyDreamBabez.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyDreamBabez.com Τα καυλιάρα μωρά είναι σίγουρα παντού! Ξέρεις ένα; Αν τύχει να αποκτήσετε μια καυλιάρη και τσιριχτή γνωριμία, γιατί δεν προσπαθείτε να την πείσετε να συμμετάσχει σε μια ομάδα αποπνικτικών και σαγηνευτικών κυριών εδώ στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Keko Media & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium ερασιτεχνικούς πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το KekoMedia.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KekoMedia.com Σε περίπτωση που χάσατε ένα νέο premium ερασιτεχνικό αξιοθέατο, η Keko Media υψώνει το πανό της για να γίνει εθελοντής. Η ελίτ σελίδα σηματοδοτεί μια ιστορία σε εξέλιξη. Αντιπροσωπεύει περήφανα μια κοινότητα και λέγεται ότι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Naughty Mag & 12 Καλύτεροι Premium Ερασιτεχνικοί ιστότοποι όπως το NaughtyMag.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NaughtyMag.com Ας το ξεκινήσουμε με μια έκρηξη! Σκοντάψατε ποτέ στους NaughtyNeighbors; Ναι, αυτό το έντυπο mag που ξεκίνησε το ’91 από το ScoreGroup. Λοιπόν, μαντέψτε - του έχουν ανανεώσει την εποχή του κυβερνοχώρου και τώρα ονομάζεται NaughtyMag. Φανταστείτε το παλιό σας σχολείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TAC Amateurs & 12 Καλύτερες Premium ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το TACAmateurs.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TACAmateurs.com Ανεβείτε αμέσως! Το TACAmateurs ρίχνει το καπέλο του στο ρινγκ, ισχυριζόμενος ευθαρσώς ότι έχει την πιο εκτεταμένη συλλογή πορνό στο μπλοκ. Όλοι έχουμε ξανακούσει αυτό το τραγούδι και τον χορό, αλλά μην φοβάστε γιατί έχω φορέσει τον ντετέκτιβ μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Bang Bus & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium ερασιτεχνικούς πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το BangBus.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BangBus.com Μερικές επικίνδυνες περιπέτειες είναι καθ' οδόν με το Bang Bus, φίλε μου. Πόσο τυχεροί θα ήταν αν μας δινόταν η ευκαιρία να οδηγήσουμε σε μια δημόσια συγκοινωνία που εξυπηρετεί το δημόσιο σεξ; Bang Bus, πράγματι! Ο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Η κριτική σας για το πορνό και οι κορυφαίοι 12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το YourPornDump.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourPornDump.com Εντάξει, κουμπώστε, όσοι αναζητούν τη συγκίνηση! Το Dudethrill εδώ, ο αγαπημένος σας οδηγός στον άγριο κόσμο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας ενηλίκων. Σήμερα, έχω το χαμηλών τόνων ένα κρυμμένο στολίδι – ένα πορνογραφικό σωληνάριο που πρόκειται να σας βάλει στο μυαλό. Drumroll, παρακαλώ! Εισαγάγετε το YourPornDump, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Habib Show & 12 Καλύτερες Premium ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το Thehabibshow.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Thehabibshow.com Βουτήξτε στον άγριο και αχνό κόσμο του TheHabibShow, όπου ο Habib και το πλήρωμά του μετατρέπουν τις συνηθισμένες μέρες σε εξαιρετικές περιπέτειες ενηλίκων από το 2005. , καλά διαβάσατε — αυτός ο πρώην υπάλληλος του καταστήματος αποφάσισε να ανταλλάξει διαδρόμους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Vegas Casting Couch & 12 Καλύτερες Premium και δωρεάν ερασιτεχνικές ιστοσελίδες πορνό όπως το VegasCastingCouch.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VegasCastingCouch.com Εντάξει, κουμπώστε, μάγκες, γιατί όταν οι ψίθυροι του VegasCastingCouch έφτασαν στα αυτιά μου, δεν μπορούσα να αντισταθώ στο να βουτήξω στο δελεαστικό κόσμο του είδους casting πορνό. Το Vegas έχει την ικανότητα να μετατρέπει οτιδήποτε αγγίζει σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornGun & TOP 12 Δωρεάν και Premium ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το PornGun.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornGun.net Εντάξει, ας κόψουμε τα χάλια και ας γίνουμε αληθινοί για ένα ζεστό λεπτό. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Διαδίκτυο είναι μια σειρά από όλα, ειδικά όσον αφορά τα άτακτα πράγματα. Αλλά, περιμένετε – βρίσκοντας ένα αξιοπρεπές μέρος για κάποιους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ο Step-Sis γάμησε κρυφά πίσω από την πλάτη της μαμάς ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ BRO-SIS στο REALITYKINGS >>

Διαβάστε αναθεώρηση

NSFW247 & 12 Καλύτερες ερασιτεχνικές ιστοσελίδες πορνό και σπιτικό σεξ πορνό όπως το NSFW247.to Show Me 12 Alternatives for NSFW247.to Πιθανότατα έχουμε χρησιμοποιήσει το Snapchat για εκείνα τα αυθάδικα άτομα που δεν μπορούν να αντισταθούν στο να επιδεικνύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, ίσως ακόμη και να μοιράζονται τα στιγμιότυπά τους , οικείες αποδράσεις. Αυτά τα στιγμιότυπα που τραβούν την προσοχή είναι πιθανώς ο λόγος που το Snapchat εξακολουθεί να κυκλοφορεί. Αλλά αν είστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση σάλτσας GIF & Κορυφαίοι 12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το Gifsauce.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Gifsauce.com Σήμερα, βυθιζόμαστε σε ένα αυθάδης θέμα που κάνει την οθόνη σου να τσιρίζει! Πείτε γεια στο GIFSauce – τη σάλτσα που δεν είναι για τις τηγανιτές πατάτες σας, αλλά για τις λιγούρες σας διαφορετικού είδους. Λοιπόν, δεν ξέρω για εσάς, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XXX Συνεντεύξεις εργασίας και 12 φοβεροί Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το XXXJobInterviews.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XXXJobInterviews.com Θέλετε να περάσετε την πρώτη σας συναρπαστική συνέντευξη για δουλειά; Σκοπεύετε να συμμετάσχετε σε μια κοσμική απόδραση με μερικές από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες πορνό στον κόσμο; Ή είστε διατεθειμένοι να δώσετε στις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SwapSmut Review & 12 καλύτεροι ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το Swapsmut.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Swapsmut.com Κουραστήκατε να ξύνετε το κεφάλι σας και να αναρωτιέστε γιατί η αγαπημένη σας πορνογραφική τοποθεσία δεν έχει την προσοχή που της αξίζει; Λοιπόν, συνάδελφοί μου λάτρεις της βρωμιάς, αν είστε έτοιμοι να απολαύσετε έναν ιστότοπο πορνό με μεγάλη επισκεψιμότητα, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη μαγική […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hoby Buchanon & TOP 12 Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το HobyBuchanon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HobyBuchanon.com Γεια σας, παιδιά! Σήμερα βουτάμε στον κόσμο του Hoby Buchanon, της αινιγματικής φιγούρας πίσω από έναν ιστότοπο που προκαλεί σάλο. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει ψίθυρους για αυτόν τον χαρακτήρα, με το πρόσωπό του όλο στην αρχική σελίδα, όπως κάποια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση GF Leaks & Κορυφαίοι 12 Premium ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το GFLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GFLeaks.com Σίγουρα έχετε μια εμμονή να παρακολουθείτε το κορίτσι κάποιου άλλου επειδή όλοι κάνουν αυτό το τρελό πράγμα. Μας αρέσει να εξερευνούμε, και κάνοντάς το αυτό, βρίσκουμε τρόπους να πλοηγηθούμε σε αυτόν τον εθισμό. Το καλό που υπάρχουν πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Παρακολουθήστε το My Gf & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε δωρεάν ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό όπως το WatchMyGf.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WatchMyGf.me Μερικοί τύποι δεν ενδιαφέρονται αν παρακολουθείτε τις φίλες τους και κατασκοπεύετε τις προσωπικές τους σκηνές. Αν θέλετε να μάθετε πού θα βρείτε αυτούς τους καλύτερους φίλους, μπορείτε να εξερευνήσετε το WatchMyGf.me. Από το ίδιο το όνομα του ιστότοπου, οι διεστραμμένοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TruthOrDarePics & Top-12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το TruthOrDarePics.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TruthOrDarePics.com Ω, αυτά που κάνουμε για την προσοχή! Θυμάστε ότι μια φορά τολμήσατε να κάνετε κάτι εντελώς εξωφρενικό και καταλήξατε να λυπάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας; Λοιπόν, μάντεψε τι; Δεν είσαι μόνος. Αλλά ακόμη πιο εκπληκτικό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamWhoresBay Review & Top-12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το CamWhoresBay.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CamWhoresBay.com Γεια σας! Θέλετε να προσθέσετε λίγο μπαχαρικό στη μέρα σας; Λοιπόν, είστε τυχεροί γιατί όλοι βρισκόμαστε σε μια σημαντική εποχή όπου η τεχνολογία μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στην ψυχαγωγία ενηλίκων στα χέρια μας. Δεν είναι μυστικό ότι πολλές γυναίκες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wife Lovers & 12 καλύτεροι δωρεάν ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το WifeLovers.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WifeLovers.com Θέλω να συγκεντρώσω όλους τους ερασιτέχνες θαυμαστές του πορνό εκεί έξω, πιο συγκεκριμένα αυτούς τους διεστραμμένους που έχουν φετίχ για τις γυναίκες κάποιου άλλου. Βρίσκεις ζεστό τον σύντροφο του συνεργάτη σου, φίλε; Ή σας αρέσει να παρακολουθείτε πώς αυτά τα μωρά γίνονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViralPornHub & 12 καλύτεροι Premium και δωρεάν ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το ViralPornHub.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ViralPornHub.com Ζήτησα από τον φίλο μου προτάσεις για νέες ερασιτεχνικές ιστοσελίδες πορνό και μου έστειλε το ViralPornHub. Ο τίτλος μου έδειξε ότι ο ιστότοπος θα διέθετε κάποια εξαιρετική βρωμιά. Ωστόσο, δεν περίμενα ότι θα έσκαγε ολόκληρο το βράδυ μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση XXBrits & 12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το XXBrits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XXBrits.com Έχετε βαρεθεί το ίδιο περιεχόμενο για ενήλικες; Μην ψάχνετε πέρα ​​από τους XXBrits! Αυτός ο δωρεάν ιστότοπος για σωλήνες είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στα καλύτερα βρετανικά μωρά και κάνουν θραύση στη σκηνή. Με την πανδημία να κρατά όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bikini Fanatics & Top 12 Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το BikiniFanatics.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BikiniFanatics.com Δεν κοιτάζετε καθόλου όταν βλέπετε ένα καυτό μωρό να φοράει μπικίνι; Είμαι ένοχος ως κατηγορούμενος, φίλε. Μου αρέσει να παρακολουθώ και να αφήνω τον χρόνο μου καταβροχθίζοντας αυτά τα κοτόπουλα στις πιο σαγηνευτικές τους συναντήσεις. Είτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGFPorn & Top-12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το Realgfporn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Realgfporn.com Λαχταράτε τη συγκίνηση του σπιτικού πορνό; Μπορείτε να βασιστείτε στο RealGFPorn για να σώσετε την ημέρα! Η ερασιτεχνική ενέργειά του δεν μπορεί να ξεπεραστεί, ειδικά με τη μορφή πραγματικών γκρίνια και γενικής ειλικρίνειας με γυμνό κότσι. Όπως θα το είχε τύχη, το RealGFPorn πήρε το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WoodmanCastingX & 12 Premium ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε Woodmancastingx.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Woodmancastingx.com Σήμερα, η διαπίστωση αυτού του τέλειου και αυθεντικού ερασιτεχνικού πορνογραφικού ιστότοπου είναι δύσκολος δρόμος. Υπάρχουν τόσες πολλές απάτες εκεί έξω που προσποιούνται ότι είναι μία, αλλά στην πραγματικότητα είναι πορνοστάρ. Ωστόσο, αυτό δεν με εμπόδισε να σκάψω τις τρύπες του Διαδικτύου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Υποβάλετε τα Flicks σας και τους 12 καλύτερους δωρεάν ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό όπως το SubmitYourFlicks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SubmitYourFlicks.com Πώς πάει η δουλειά τελευταία; Ξέρω ότι σου προκαλεί εν μέρει άγχος, φίλε. Το άγχος που σχετίζεται με την εργασία έχει επηρεάσει τις ζωές πολλών και η αντιμετώπιση μεγάλου φόρτου εργασίας είναι μία από τις σημαντικές αιτίες. Η κακή διαχείριση και εποπτεία είναι επίσης […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Adultism & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε ερασιτεχνικούς πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το Adultism.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Adultism.com Οι σεξουαλικές ζωές δεν θα ήταν ποτέ τόσο ικανοποιητικές χωρίς αυθεντική πορνογραφία. Σίγουρα θα συμφωνούσατε με το αποτέλεσμα που τονώνει τη διάθεση που προσφέρουν αυτά τα αριστουργήματα. Ωραία, το Adultism.com ήταν ένα από τα τελευταία μου τσιμπούρια στο κουτί. Δεν ήξερα ότι θα μου άρεσε αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση Porn Force & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το PornForce.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornForce.com Σας ανάγκασε κάποιος να παρακολουθήσετε πορνό; Ή μήπως η έμφυτη περιέργειά σας σας οδηγεί να μεταδίδετε άσχημες φωτογραφίες ιδιωτικά; Αν ήθελα να κάνω μια περιοδεία πίσω, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ την πρώτη μου συνάντηση με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ολοκαίνουργιοι ερασιτέχνες & 12 καλύτεροι Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Brandnewamateurs.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Brandnewamateurs.com Μια ολοκαίνουργια μέρα για έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο! Έχω μια νέα πρόταση ιστότοπου, ιδανική για το σημερινό νέο άρθρο — έχετε ακούσει ποτέ για το BNA; Είναι ένα αρκτικόλεξο για έναν κορυφαίο ερασιτεχνικό ιστότοπο πορνό, BrandNewAmateurs. Αυτό το κανάλι έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Terk Review & Top-12 Ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το Terk.nl Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Terk.nl Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ευρέως γνωστές είναι, θεωρώ απίστευτο ότι το Terk.nl τράβηξε την προσοχή μου για πάρα πολύ καιρό. Ακόμα κι αν μόνο ένα κλάσμα των 5 εκατομμυρίων+ φίλων του εμφανίζονται στο bash μηνιαίως, ο παλιός σας σύντροφος Dudethrill θα ήταν εκεί, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Net Video Girls & 12 που πρέπει να επισκεφτούν Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το NetVideoGirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NetVideoGirls.com Τι συμβαίνει, διεστραμμένοι; Σου δίνω ένα νέο μάτσο κυρίες για να ξεστομίσεις. Έχετε ακούσει για τα Net Video Girls και τις ερασιτέχνες τσούλες που ρίχνουν για κάθε ταινία οργασμού; Αν το κάνετε, δώστε μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Girls Out West & 12 Must Visit τοποθεσίες ερασιτεχνικού πορνό όπως το GirlsOutWest.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GirlsOutWest.com Hail the Girls Out West! Ναι, ολοκληρώνονται. Εννοώ να έρθω να σε κάνω να ιδρώσεις από ικανοποίηση. Πανέμορφες και σαγηνευτικές ομορφιές συσσωρεύονται σε αυτήν την αρένα για να σας δώσουν μια σταθερή στύση. Πράγματι, μιλάω για ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Amateur Allure & 12 καλύτεροι Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι Όπως το amateurallure.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AmateurAllure.com Ρίξτε μια ματιά στο Amateur Allure αν σας αρέσει να παρακολουθείτε καυτούς ερασιτέχνες που πηγαίνουν βαθιά στο λαιμό. Αυτές οι εκπληκτικές νεαρές γυναίκες μπορεί να είναι αφελείς και ερασιτέχνες, αλλά έχουν περισσότερα από μερικά παιχνίδια μυαλού κάτω από τα μανίκια τους. Σε αυτές τις απόψεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Private Society & 12 Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το privatesociety.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PrivateSociety.com Το Private Society είναι μια μοναδική υβριδική εκδοχή του ρεαλιστικού σεξ και των σπιτικών στυλ και ειδών gangbang. Οι παραγωγοί είναι συχνά σε επιφυλακή για νεαρές γυναίκες που θα πουλούσαν τις μουνιές τους για μερικά δολάρια και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yanks & Top 12 Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Yanks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Yanks.com Yanks! Δεν ξέρω πώς σας ακούγεται το όνομα της τοποθεσίας, αλλά η ξέφρενη φαντασία είναι παντού στο Yanks.com. Η λαχτάρα κάθε λάτρη του πορνό για ερασιτέχνες μωρά και αυθεντικούς γλυκούς οργασμούς σβήνει όταν επισκέπτεται το Yanks και γεύεται τις σημαντικές λιχουδιές του. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Backroom Casting Couch & TOP 12 Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το backroomcastingcouch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το backroomcastingcouch.com Το ερασιτεχνικό υλικό σκληροπυρηνικής υποστήριξης του BackroomCastingCouch ήταν στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας του θεάματος μετά το ντεμπούτο του. Μας πρόσφερε τη μεγαλύτερη επιλογή πορνό ταινιών υψηλής ευκρίνειας, συμπεριλαμβανομένων στάρλετ που πρωτοεμφανίζονται με τα πιο τρελά, πιο kinki και φετιχιστικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornTN & 12 Καλύτερες Δωρεάν Διαρροές Μόνο Θαυμαστές και Ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το porntn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porntn.com Οι σέξι κυρίες στο TikTok, στο Snap και σε άλλους δημοφιλείς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων είναι συναρπαστικές για εσάς, έτσι δεν είναι; Φυσικά, σε όλους μας αρέσουν τα twerking βίντεο και οι γυμνές πόζες τους. Αλλά αν προσέξεις τι μοιράζονται, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dark Fans & 12 Must-Visit OnlyFans και Ερασιτεχνικοί ιστότοποι όπως το DarkFans.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DarkFans.com Είστε ένα από αυτά τα άτομα που καταβροχθίζουν κρυφά μωρά στο Διαδίκτυο; Το Dark Fans είναι ένας ιστότοπος OnlyFans που εξετάζει ερωτικές φαντασιώσεις και σεξουαλικές αποδράσεις που παρουσιάζονται από γενναιόδωρες κυρίες. Ως εκ τούτου, αν πεινάτε έντονα για ένα ευχάριστο σεξ, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wife Bucket & 12 Καλύτεροι Premium ερασιτεχνικοί πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το WifeBucket.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WifeBucket.com Σας αρέσει η ατμόσφαιρα των ερασιτεχνικών κινήσεων; Δοκιμάστε το WifeBucket.com και δείτε το πλήρες σύνολο των συζύγων του να βρέχονται σε οικείες σκηνές. Ο ιστότοπος βρήκε αληθινά μωρά, νοικοκυρές και MILF για να καλύψει τις ακριβείς σεξουαλικές σας ανάγκες. Κάθε βίντεο καλύπτει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UFlash Review & 12 Καλύτερες ερασιτεχνικές ιστοσελίδες πορνό όπως το uflash.tv Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UFlash.tv Αναζήτησα κάτι νέο και μοναδικό πορνογραφικό ιστότοπο αυτές τις μέρες. Και σκεφτόμουν, αν υπάρχει μια θέση που θα μπορούσε να προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό φρέσκου και μοναδικού, αυτή θα ήταν η κατηγορία του ερασιτεχνικού πορνό! Το Uflash.tv ήταν το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πιστοί θαυμαστές και 12 που πρέπει να επισκεφτείτε μόνο θαυμαστές και ερασιτέχνες ιστότοποι όπως το LoyalFans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoyalFans.com Χέρια σε όλους τους πιστούς και ένθερμους θαυμαστές εκεί έξω! «Πιστός» ή «πίστη» είναι μια τεράστια λέξη με άψογη σημασία. Υποδηλώνει ότι κάποιος είναι αφοσιωμένος και παραμένει σταθερός στις πεποιθήσεις, τις εμμονές και τα ενδιαφέροντά του. Έτσι, αυτή η λέξη ταιριάζει απόλυτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το MyXClip & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε ερασιτεχνικές τοποθεσίες πορνό όπως το MyXClip.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MyXClip.com Υπάρχουν τόσα πολλά να ενθουσιάσετε και να καταβροχθίσετε με το ερασιτεχνικό πορνό. Οι θαυμαστές ενθουσιάζονται για την καλοσύνη και την αυθεντικότητα που προσφέρουν οι παθιασμένες ή σκληροπυρηνικές σπιτικές κινήσεις. Αναμφίβολα, η ερασιτεχνική ερωτική είναι μια από τις κορυφαίες θέσεις στη βιομηχανία του πορνό. Ξέρω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lewd Stars & 12 Best Porn Sites για ερασιτέχνες και μόνο θαυμαστές όπως το LewdStars.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LewdStars.com Με μαγεύουν ερασιτέχνες μωρά που ανοίγονται πρόθυμα για την ψυχαγωγία και τη διέγερση του πορνό κοινού. Πράγματι, τραβούν αυτόματα την προσοχή των πεινασμένων λάτρεις του πορνό. Τα μωρά ερασιτέχνες ξυπνούν τις αισθήσεις του βαριεστημένου κόκορα μας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ExploitedCollegeGirls & 12 ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε, όπως το exploitedcollegegirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Exploitedcollegegirls.com Οι ηλίθιες κολεγιακές γυναίκες θα κάνουν ό,τι σκάει για τη δημοσιότητα, τα χρήματα και τη φήμη. Στην πραγματικότητα, σε πολλούς φοιτητές αρέσει να βγάζουν και να μοιράζονται ξεκάθαρες φωτογραφίες και βίντεο του εαυτού τους με τους καυτηριασμένους συνεργάτες τους. Και παρά την έλλειψη προηγούμενης τεχνογνωσίας τους, καταφέρνουν να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AbbyWinters & 12 ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το abbywinters.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Abbywinters.com Εδώ και χρόνια, η αναζήτησή μου για αυθεντικό ερασιτεχνικό πορνό δεν τελειώνει ποτέ. Με τόσους πολλούς ιστότοπους σήμερα, είναι δύσκολο να πει κανείς ποιος είναι «πραγματικός» και ποιος «προσπαθεί να φαίνεται αληθινός». Ευτυχώς που συνάντησα το AbbyWinters. Δεν ανησυχώ πλέον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yuvutu Review & 12 καλύτεροι ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το yuvutu.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το yuvutu.com Το Διαδίκτυο έχει ένα σωρό ιστοσελίδες πορνό, επομένως είναι υπέροχο να διατηρείτε μια λίστα που θα σας διασκεδάζει. Προσωπικά, πήρα ένα δυνατό μείγμα πορνογραφικών τοποθεσιών που καλύπτουν διάφορα θέματα, θέσεις, σκηνές και πορνοστάρ. Σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Horny Fanz & TOP-12 Δωρεάν Ιστότοποι για ερασιτέχνες και μόνο οπαδούς πορνό όπως το HornyFanz.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyFanz.com Τι συμβαίνει, καυλιάρηδες θαυμαστές! Πώς είσαι? Βάζω στοίχημα ότι είσαι ακόμα τόσο καυλιάρης και φαγούρα όσο πριν. Λοιπόν, δεν θα εκπλαγώ να μάθω πώς λαχταράτε υπέροχα αριστουργήματα. Όπως και εσείς, έτσι και εγώ είμαι για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoveHomePorn & 12 Καλύτερες Premium και δωρεάν ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες όπως το lovehomeporn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveHomePorn.com Σας αρέσει το σπιτικό πορνό; Ποιος δεν κάνει! Είναι αυθεντικό, χωρίς δράματα, χωρίς φασαρία, μόνο καθαρό πόθο. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλους ιστότοπους πορνό και premium πηγές. Υπάρχουν πολλά ερασιτεχνικά και σπιτικά βίντεο στο διαδίκτυο. ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fap Fappy & TOP-12 Δωρεάν πορνό, ερασιτεχνικές και άλλες ιστοσελίδες που διέρρευσαν μόνο από οπαδούς όπως το FapFappy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FapFappy.com Το Fap είναι αναπόφευκτο με το μεγαλείο των εκπλήξεων πορνό του FapFappy.com. Ο ιστότοπος γνωρίζει ακριβώς τα όνειρα κάθε λάτρη της ερωτικής πορνογραφίας. Ως εκ τούτου, ονόμασαν τον ιστότοπο σύμφωνα με το αγαπημένο μας χόμπι - το fapping. Λοιπόν, κανείς δεν θέλει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uplust & TOP-12 Δωρεάν Ιστότοποι για ερασιτέχνες και μόνο οπαδούς πορνό όπως το Uplust.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Uplust.com Στοιχηματίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι το Snapchat και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι από τους πιο εξαιρετικούς χώρους για να εντοπίσετε τα πιο καυτά μωρά στην πόλη. Ως εκ τούτου, η μετάβαση από τη μια τοποθεσία στην άλλη μπορεί να είναι χρονοβόρα και απογοητευτική. Ευτυχώς, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rule Porn & TOP-12 Δωρεάν ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το RulePorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RulePorn.com Μια πλατφόρμα που γνωρίζει τον κανόνα και τον στόχο του παιχνιδιού κερδίζει την πραγματική βαθμολογία - Το Ruleporn.com τα έχει όλα. Αυτός ο ιστότοπος επικεντρώθηκε σε ερασιτεχνικό πορνό και τράβηξε την προσοχή των γνήσιων γνώστες του πορνό. Το Rule Porn εμπορεύεται τον τομέα του με φυσικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cyber ​​Leaks & TOP-12 Δωρεάν πορνό, ερασιτέχνες και άλλοι φίλαθλοι που διέρρευσαν τοποθεσίες όπως το CyberLeaks.to Show Me 12 Alternatives for CyberLeaks.to Θέλετε να αποκτήσετε αυτό το γυμνό και διαρροή ερωτικό περιεχόμενο; Το Cyber ​​Leaks μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το επιθυμητό υλικό που σας αξίζει. Ναι, η ζήτηση είναι υψηλή και οι θαυμαστές του πορνό γίνονται περίεργοι με το περιεχόμενο OnlyFans. Ως εκ τούτου, με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HobbyPorn & 12 καλύτερες ερασιτεχνικές πορνογραφικές τοποθεσίες Παρόμοιες με το hobby.porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hobby.porn Το πορνό ως χόμπι; Γιατί όχι! Παρακολουθώ πορνό εδώ και χρόνια και ξέρω ότι δεν είναι απλώς μια καυλιάρης φάση στη ζωή μου. Και αφού είσαι εδώ, είμαι σίγουρος ότι σκέφτεσαι το ίδιο. Ήρθατε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Star & Top 12 Δωρεάν Πορνό, Ερασιτεχνικοί και Άλλοι Ιστότοποι που διέρρευσαν μόνο από θαυμαστές, παρόμοιοι με το NudoStar.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoStar.com Ακολουθείτε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή κάποιον επηρεαστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Αν ναι, μπορεί να βρείτε τις αχνιστές και σέξι φωτογραφίες της σε αυτόν τον ιστότοπο που διέρρευσε γυμνό. Το Nudo Star είναι γεμάτο με υπέροχες γυμνές κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudes7 & TOP-12 Δωρεάν πορνό, ερασιτέχνες και άλλοι ιστότοποι που διέρρευσαν μόνο θαυμαστές όπως το Nudes7.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nudes7.com Αν αναζητάτε γυμνό και υλικό που θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε αυτήν την κορυφαία εμπειρία, μεταβείτε σε έναν τομέα που εκφράζει τη συλλογή του από το ίδιο το όνομα. Το Nudes7 θα σας δώσει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με πορνογραφικούς θησαυρούς που κάθε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Desperate Amateurs & TOP-12 Καλύτεροι ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το DesperateAmateurs.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DesperateAmateurs.com Οι γυναίκες που είναι απελπισμένες με κόκορες και πέη κάνουν τη δική μου να στέκεται τόσο σκληρά. Είναι μια περήφανη στιγμή για εμάς τους άντρες να κάνουμε stream διάφορες κυρίες ενώ καταβροχθίζουν απολαυστικά τον ανδρισμό κάθε αρσενικού. Αυτή η ένδοξη στιγμή αποπνέει τη δύναμή μας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

YourAmateurPorn & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι για Ερασιτεχνικό Πορνό Όπως το youramateurporn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Youramateurporn.com Το σπιτικό σας Dudethrill λατρεύει πραγματικά το ερασιτεχνικό πορνό. γι' αυτό εξερεύνησα τον κόσμο των τοποθεσιών ψυχαγωγίας και έκανα ό,τι μπορούσα για να φέρω ένα άλλο πορνό στο τραπέζι. Ευτυχώς για εμάς, βρήκα το YourAmateurPorn, έναν ερασιτεχνικό ιστότοπο πορνό που σας επιτρέπει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoig Review & Top-12 Δωρεάν ερασιτεχνικές, σπιτικές ιστοσελίδες πορνό όπως το zoig.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoig.com Η αναζήτηση ενός νέου και συναρπαστικού ιστότοπου πορνό είναι λίγο πολύ κουραστική και απαιτεί πολύ χρόνο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στις μέρες μας . Εάν το Διαδίκτυο κατακλύζει το μυαλό σας, το Zoig θα πρέπει να είναι μια εξαιρετική σύσταση για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TheYNC Review & TOP 12 Extreme Porn και άλλοι ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το theync.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheYnc.com Ένας συνδυασμός παράξενων και εξωφρενικών γεγονότων σε όλο τον κόσμο μπορεί να προκαλέσει νυχτερινούς τρόμους σε όλους και αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη συλλογή παράξενων γεγονότων του TheYNC . Στιγμιότυπα σκληρού πυρήνα που προβάλλουν τις σεξουαλικές περιπέτειες ερασιτεχνών που έγιναν φρικτά κακές — ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HClips & TOP 12 Δωρεάν ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό παρόμοιοι με το HClips.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HClips.com Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σημαίνει το όνομα του ιστότοπου HClips; Λοιπόν, σε αυτήν την κριτική, δεν θα σας κάνω να μαντέψετε. HClips σημαίνει Home Clips. Και ναι, μιλώντας για σπιτικά πλάνα, το πρώτο πράγμα που θα μας έρθει στο μυαλό είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή