Ενημερώθηκε στις: 22 Ιουλίου 2024

JavTrailers Shorts

& 12 Πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το JavTrailers.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JavTrailers.com

Κύρια Javtrailers

Το JavTrailers είναι ένας ιστότοπος πορνό που περιλαμβάνει όλα τα πακέτα που διαθέτει βίντεο τύπου TikTok, ταινίες πορνό μεγάλου μήκους και ασιατικά πορνό κλιπ όλα σε μία πλατφόρμα. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος απέκτησε πάνω από οκτώ γαμημένα εκατομμύρια χρήστες με τα χρόνια, έχουν επεκτείνει το περιεχόμενό του και τώρα τολμούν σε βίντεο TikTok για ενήλικες. Παλαιότερα, το JavTrailers ήταν απλώς ένας κανονικός ασιατικός ιστότοπος πορνό που πρόσφερε περήφανα όλα τα καλούδια με πρωταγωνιστές υπέροχες Ασιάτισσες χαριτωμένα σε εντυπωσιακά πορνό θέματα. Τώρα, μας πνέουν το μυαλό με διαφορετικά στυλ. φυσικά, είναι όλα δωρεάν. Μπορούμε επιτέλους να παρακολουθήσουμε σύντομα κλιπ όπως το TikTok χωρίς να μας αποκλειστούν. Ποιος ξέρει, μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ασιατικό πορνό; Ας δούμε περισσότερα στο JavTrailers.com παρακάτω.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://javtrailers.com/shorts

JavTrailers: The Ultimate Asian Porn Destination

Προφανώς, το JavTrailers είναι ένας ασιατικός ιστότοπος πορνό. Μπορείτε να το καταλάβετε ήδη, λαμβάνοντας υπόψη το όνομα του ιστότοπου. Πριν, το JavTrailers εστίαζε σε ασιατικές ταινίες για ενήλικες με ένα σωρό κατηγορίες, πορνοστάρ και πολλά άλλα γαμημένα. Όντας μια δωρεάν πηγή πορνό, θα περιμένατε πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα και διαφημίσεις να παραμονεύουν στη σελίδα, αλλά αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Επί του παρόντος, ο ιστότοπος καμαρώνει με περηφάνια τα "σορτς" του. Αυτά τα σύντομα κλιπ είναι παρόμοια με τα βίντεο του TikTok, αλλά φυσικά είναι ξεκάθαρα και καυτά, σε αντίθεση με τις προκλήσεις χορού και τα βίντεο αντίδρασης. Το JavTrailers το πρόσφερε για να επεκτείνει την κάλυψή του και να μεταβεί στην τάση της αγοράς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το JavTrailers δεν με απογοήτευσε. Έχω χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο στο παρελθόν απλώς για να τραντάζομαι σε καυτούς Ασιάτες πορνοστάρ. Τώρα που αυτό το site μας δίνει εντυπωσιακά και καυτά σύντομα κλιπ, ισοπεδώνει το παιχνίδι του. Βάζω στοίχημα ότι άλλοι ιστότοποι πορνό στο διαδίκτυο κλονίζονται επειδή το JavTrailers είναι ένας τόσο έντονος ανταγωνισμός, λαμβάνοντας υπόψη τον υπέροχο συνδυασμό πορνό και ψυχαγωγίας τύπου TikTok.

Απολαύστε τις συγκινήσεις του JavTrailers

Οργία Javtrailers

Όταν έλεγξα την αρχική σελίδα του JavTrailers, το αρχικό πράγμα που βρήκα ήταν ένας Ασιάτης γκόμενος να τον γαμούσαν τρεις τύποι. Ήταν μια χαοτική σκηνή γιατί συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα με έκανε να τελειώσω. Αυτό είναι μόνο το πρώτο κλιπ, και με εξέπληξε τόσο γρήγορα. Φανταστείτε τι άλλο επιφυλάσσει αυτός ο ιστότοπος για εμάς.

Επίσης, βρήκα μερικά κλιπ που είναι μεγαλύτερα από αυτό που περίμενα. Περίμενα κλιπ λίγων δευτερολέπτων για ένα βίντεο τύπου Tiktok, αλλά δόξα τω Θεώ το JavTrailers έχει επίσης ένα μείγμα από βίντεο διάρκειας λεπτών. Προφανώς και δεν έχω παράπονο!

Ειλικρινά, τα σύντομα κλιπ στο JavTrailers ξεχωρίζουν σημαντικά από άλλους ιστότοπους αντιγραφής. Οι περισσότεροι ιστότοποι απλώς σας ρίχνουν τυχαία κλιπ, αλλά το JAVTrailers είναι αρκετά διαφορετικό (αλλά με την καλή έννοια). Επικεντρώνονται σε σύντομα κλιπ από το κύριο προϊόν τους: Ιαπωνικά βίντεο για ενήλικες.

Ως Dudethrill και κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του «επαγγελματία» στον κόσμο του πορνό, μπορώ να πω ότι το JavTrailers βρίσκεται σε ένα δικό του πρωτάθλημα σε σύγκριση με άλλα περιζήτητα πορνό TikTok. Σίγουρα, είναι ένας πιο έξυπνος και πιο εστιασμένος τρόπος για να απολαμβάνετε περιεχόμενο για ενηλίκους, καθιστώντας εύκολη την εύρεση κινήσεων πλήρους μήκους.

Στερεό μείγμα από ασιατικές απολαύσεις σε JavTrailers

Ζευγάρι Javtrailers

Το JavTrailers δεν είναι τόσο μοναδικό όσον αφορά το περιεχόμενο. Ως συνήθως, έχει όλο το ασιατικό πορνό που θα περιμένατε από έναν ασιατικό πορνό ιστότοπο. Ωστόσο, όσο περνούσαν τα χρόνια, τα JavTrailers εξελίχθηκαν και συμβαδίζουν με τις τάσεις. Έχει ακόμα τις τυπικές σκηνές πιπιλίσματος και χτυπήματος. Αλλά όσο περισσότερο κάνω κύλιση, τόσο περισσότερο βρίσκω πολλές διαφορετικές πράξεις. Υπήρχαν kinky σκηνές, όπως διπλή διείσδυση, BDSM και άλλα τραχιά όργια. Φυσικά, τα αστέρια είναι γαμημένοι καυτές Ασιάτες που ξέρουν πώς να με δελεάσουν.

Ελπίζω πραγματικά το JavTrailers να έχει μια δυνατότητα διαθέσιμη στη σελίδα όπου μπορώ να φιλτράρω σκηνές σύμφωνα με φετίχ και στροφές. Προς το παρόν, ο ιστότοπος δεν έχει ετικέτες στην ενότητα σύντομου αποσπάσματος. Υποθέτω ότι θα πρέπει να αρχίσουν να ανανεώνουν τα χαρακτηριστικά τους από τώρα και στο εξής. Πολλοί ιστότοποι πορνό σήμερα λειτουργούν με την ίδια θέση με τα JavTrailers που έχουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως ετικέτες, κατηγορίες ή φίλτρα.

Μπορείτε να πείτε ότι το να έχετε περισσότερο έλεγχο σε ό,τι βλέπετε στο JavTrailers ή σε οποιουσδήποτε άλλους ιστότοπους πορνό θα έκανε τη συνεδρία απόσπασης και τη συνολική εμπειρία ακόμα καλύτερη. Φυσικά, το JavTrailers εξακολουθεί να έχει έναν συμπαγή συνδυασμό ασιατικού περιεχομένου για ενήλικες που κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Cum Οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε

Έκρηξη συμμορίας Javtrailers

Τα σύντομα κλιπ στο JavTrailers έχουν διαθέσιμα βίντεο πλήρους μήκους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα από τα κλιπ που βλέπετε στη ροή χωρίς να φύγετε από τον ιστότοπο. Ωστόσο, αυτά είναι διαθέσιμα μόνο όταν τα αγοράζετε. Γιούχα! Ούτως ή άλλως, το JavTrailers έχει ακόμα μερικά υπέροχα επιλεγμένα βίντεο που μοιάζουν με TikTok, επομένως δεν νομίζω ότι η αγορά βίντεο πλήρους μήκους είναι η καλύτερη επιλογή. Είμαι βέβαιος ότι μόλις δείτε τα σύντομα κλιπ, θα συνεχίσετε να κάνετε κύλιση στη ροή σας για περισσότερα.

Επιπλέον, το JavTrailers μοιάζει με μια πραγματική διεπαφή TikTok. Με έκπληξη είδα ότι υποστηρίζει και την περιήγηση σε κινητά. Οι περισσότεροι ιστότοποι στις μέρες μας έχουν κολλήσει με τη διεπαφή βελτιστοποιημένη για πρόγραμμα περιήγησης και ξεχνούν να λάβουν υπόψη ότι οι περισσότεροι θεατές τραντάζονται χρησιμοποιώντας τα smartphone τους. Για να μην αναφέρουμε ότι οι ιστότοποι πορνό τύπου TikTok προβάλλονται συνήθως χρησιμοποιώντας τηλέφωνα, επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν φορές που κάποιοι από αυτούς τους περιζήτητους TikTok ξεχνούν να υποστηρίζουν την περιήγηση σε κινητά.

Το JavTrailers εξασφαλίζει ομαλή περιήγηση χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή, επιτραπέζιο υπολογιστή, tablet ή smartphone. Από την εμπειρία μου, η διεπαφή είναι γρήγορη και ομαλή κάθε φορά που σύρω την οθόνη. Επιπλέον, αυτά τα κορίτσια από την Ασία ξέρουν πραγματικά πώς να πειράζουν οποιονδήποτε με τη σαγηνευτική τους εμφάνιση και τα πολυάριθμα θέματα πορνό. Σίγουρα, αυτός ο τύπος διεπαφής ταιριάζει ακριβώς στις προτιμήσεις μου και στη διάθεσή σας. Σοβαρά, δεν πειράζει — όλα κυλούν ομαλά.

Απλή διεπαφή αλλά λειτουργική

Javtrailers με αισθητήρα

Ειλικρινά, το JavTrailers φαίνεται να έχει μια αρκετά απλή διεπαφή. Μέχρι στιγμής, οι λειτουργίες είναι λειτουργικές, αλλά μόνο μερικές ήταν χρήσιμες κατά την περιήγησή τους. Όταν προσπαθείτε να αγοράσετε την πλήρη σύντομη έκδοση, υπάρχει ένα κουμπί για αυτό. Αλλά προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που μπορείτε πραγματικά να πάρετε. Υποθέτω ότι η ενότητα Shorts του ιστότοπου είναι κάπως νέα. βρίσκονται ακόμη σε φάση ανάπτυξης.

Ωστόσο, το JavTrailers ήταν εξαιρετικό στην κατηγοριοποίηση των μοντέλων στον ιστότοπο. Έτσι, αν πρόσθεσαν μερικούς συνδέσμους ανακατεύθυνσης όπου μπορώ να κάνω κλικ στο κουμπί, θα πάει κατευθείαν στη συλλογή βίντεο των μοντέλων. Επίσης, η προσθήκη ορισμένων κατηγοριών και διαφορετικών στούντιο πορνό από διάφορες πηγές θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη και θα κάνει την περιήγηση στο JavTrailers ακόμα καλύτερη. Σίγουρα, οι δυνατότητες για μελλοντικές ενημερώσεις σε αυτόν τον ιστότοπο φαίνονται συναρπαστικές και σε ελάχιστο χρόνο, το JavTrailers είναι μεταξύ των κορυφαίων θέσεων για τους Ασιάτες λάτρεις του πορνό παγκοσμίως.

Αρκετά με τα λογοκριμένα κλιπ JavTrailers

Javtrailers bj

Ακόμα κι αν το JavTrailers είναι άψογο σε περιεχόμενο, βρήκα ένα σημαντικό μειονέκτημα. Όπως γνωρίζετε, το JavTrailers είναι περισσότερο σε ιαπωνικό και ασιατικό πορνό, επομένως οι ταινίες και τα κλιπ εδώ είναι όλα λογοκριμένα. Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι το περιμένατε ήδη, ειδικά αν έχετε διαβάσει την ενότητα JAV του Dudethrill. Λυπάμαι που σας απογοητεύω, μάγκες, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Ανεξάρτητα, εξακολουθώ να θεωρώ ότι τα JavTrailers είναι τα καλύτερα κλιπ τύπου TikTok. Μας δίνει φανταστικό περιεχόμενο, παρέχοντας παράλληλα απλή προσβασιμότητα. Σίγουρα, κάρφωσαν τη μορφή σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, οι οποίοι μπορεί να είναι δύσκολο να μετακινηθούν και να αποσυρθούν. Τώρα, με το JavTrailers, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλές ώρες κάνοντας κύλιση και περιήγηση. Αντίθετα, μπορείτε απλά να σύρετε την οθόνη πάνω και κάτω μέχρι να εμφανιστεί το τέλειο κλιπ.

Ειλικρινά, είναι πολύ περίεργο το πόσο καλά αυτά τα ασιατικά μοντέλα επιδεικνύουν τα ταλέντα τους, ειδικά επειδή θεωρούνται «ερασιτέχνες». Μπορώ σίγουρα να δω πόσο πάθος και ζεστασιά φέρνουν σε κάθε βίντεο. Οπότε, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτά τα μουνιά δεν είναι έμπειροι επαγγελματίες.

Έντονα και καυτά μοντέλα JavTrailers

Javtrailers βυζιά

Αυτά τα καυτά ασιατικά μοντέλα του JavTrailers ξέρουν πραγματικά πώς να με δυσκολεύουν. Στην αρχή, δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί άνθρωποι αγαπούν τις ασιατικές γυναικείες γυναικείες γυναικείες στολές, επειδή προτιμώ την έντονη και σεξουαλική εμφάνιση των κοριτσιών της Δύσης. Αλλά όσο περισσότερο εκτίθεμαι στο ασιατικό πορνό, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ πόσα μου έχουν λείψει.

Αυτά τα ασιατικά μοντέλα της JavTrailers έχουν μια μοναδική γοητεία στην οποία φαίνεται ακαταμάχητο να αντισταθείς. Δηλαδή, έλα, δεν χρειάζεται να του αντισταθείς. Οι διακριτικοί, πειραχτικοί τρόποι τους, σε συνδυασμό με την απίστευτα αθώα εμφάνισή τους, δημιουργούν μια καυτή σεξουαλική εμπειρία. Σίγουρα, τα μοντέλα JavTrailers φέρνουν ένα μοναδικό είδος ενέργειας και ευχαρίστησης στην οθόνη και είναι εντελώς εθιστικό.

Ευτυχώς που δεν άργησα καθόλου. Στην πραγματικότητα, ήμουν σε τέλειο timing, καθώς το JavTrailers είναι τώρα στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς του. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να παράγουν όλο και περισσότερο περιεχόμενο από πολλές υπέροχες Ασιάτισσες κυρίες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του JavTrailers.com

PROS:

 • Απλή διεπαφή
 • Ωραία αναφορά TikTok
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Γρήγορη και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Λογοκριμένο περιεχόμενο

12 Πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το JavTrailers.com:

# 1 - Xfree

xfree βίντεο

Με τη φανταστική ψυχαγωγία τύπου Tiktok, το Xfree.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος όπου θέλετε να απολαύσετε αναψυκτικά ή νέα πράγματα. Έχει μια ειδική ενότητα κατηγορίας όπου μπορείτε να βρείτε μερικά καλά φετίχ και kinky κόγχες. Σίγουρα δεν φοβούνται να εξερευνήσουν την πιο άγρια ​​πλευρά του σεξ, οπότε κάθε κλικ θα σας ξενερώνει πάντα. Ενώ ο σχεδιασμός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια δουλειά, το xFree.com τα καταφέρνει σωστά όσον αφορά την αστραπιαία ροή και το πορνό τύπου Tiktok.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του Xfree.

PROS:

 • Πορνό τύπου Tiktok
 • Καταπληκτικές κατηγορίες και ποικιλία
 • Επαγγελματική και ερασιτεχνική συλλογή
 • Οι πιο καυτές πορνοστάρ
 • έξυπνη σχεδίαση
 • Πληρώνει ένα δολάριο για κάθε βίντεο που υποβάλλεται

Μειονεκτήματα:

 • Μικρά κλιπ, χωρίς ολόσωμο

# 2 - NSFW Σύρετε

NSFW Swipe squirting

Το NSFW Swipe κάνει μια νέα αλλαγή στην τυπική πορνό ψυχαγωγία φέρνοντας τη διεπαφή και την ευχαρίστηση Titkok. Είναι γεμάτο με ερασιτεχνικά και σπιτικά πορνό από τα αγαπημένα σας αστέρια του Διαδικτύου, επίδοξα μοντέλα και ερασιτέχνες κορίτσια. Κάθε φορά που σαρώνω την οθόνη, λαμβάνω συνεχώς μοναδικές, δελεαστικές σκηνές. Ακόμα και τα βίντεο με τη χαμηλότερη ανάλυση εξακολουθούν να έχουν απίστευτες σκηνές και ερασιτέχνες κορίτσια. Χάρη στο nsfwswipe.com, μπορούμε επιτέλους να κόψουμε τη σκηνή ομιλίας και να φτάσουμε κατευθείαν στην κορύφωση.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του NSFW Swipe.

PROS:

 • Παρόμοιο στυλ και ατμόσφαιρα με το Tiktok
 • Δωρεάν για χρήση
 • Χιλιάδες εκπληκτικά σύντομο πορνό
 • Εύκολος στην πλοήγηση ιστότοπος
 • Διαφορετική και μοναδική ψυχαγωγία με αξιολόγηση x
 • Πολλά κορίτσια, κυρίως ερασιτέχνες
 • Εύκολη δυνατότητα λήψης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχουν καθοριστεί διαθέσιμες ετικέτες ή είδη

# 3 - FiqFuq

Σκηνές FiqFuq

Το FiqFuq είναι ένας ιστότοπος πορνό της Tiktok που προσφέρει εκπληκτικές προσφορές και συλλογές για όλα τα φθηνά πατίνια στο διαδίκτυο. Παρέχει στους θεατές βίντεο και μοναδικές θέσεις που είναι πιθανότατα προσβάσιμες μόνο με premium συνδρομή. Επίσης, η διάταξη του FiqFuq είναι αρκετά παρόμοια με το Titkok, αλλά έρχεται μόνο με ρητό περιεχόμενο. Κανένα φτηνό πατίνι εκεί έξω δεν θα έχανε αυτόν τον ιστότοπο. Οπότε, προετοιμάστε καλύτερα το λιπαντικό και το χαρτομάντιλο σας, γιατί κάθε κτύπημα του δακτύλου σας αξίζει σίγουρα να το χτυπήσετε!

Ανασκόπηση FiqFuq εδώ.

PROS:

 • Παρόμοια διάταξη με το TikTok
 • Πλήθος βίντεο
 • Καυτά και διάσημα αστέρια του διαδικτύου
 • Εύκολο στην χρήση εφαρμογή
 • Φιλική περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται βελτίωση στην κατηγοριοποίηση

# 4 - NakedTikTok18

NakedTikTok18 περισσότερα

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή του καυλιάρης κοινού και δεν τους νοιάζει αν πρέπει να εκτεθούν στο διαδίκτυο χωρίς ντροπή. Μπορούμε να απολαύσουμε κάθε κομμάτι από αυτά τα άτακτα κορίτσια χρησιμοποιώντας το NakedTikTok18. Σε σύγκριση με έναν άλλο ιστότοπο πορνό τύπου Tiktok, αυτός είναι σοβαρός για να μας ενημερώνει καθημερινά για τις τελευταίες διαρροές από το Titkok. Άλλοι ιστότοποι πορνό μπορεί να ισχυρίζονται ότι πήραν πορνό TikTok, αλλά λαμβάνετε ένα σωρό κομμένα ερασιτεχνικά πορνό. Κανείς δεν θα δοκιμάσει τίποτα από αυτά εδώ γιατί το NakedTikTok18 δεν γαμάει κανέναν με τη συλλογή πορνό TikTok.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του NakedTikTok18.

PROS:

 • Πορνό τύπου Tiktok
 • Πολλά ερασιτέχνες κορίτσια και επαγγελματίες μοντέλα
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Πληθώρα απαγορευμένων βίντεο από το Tiktok

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ετικέτες ή κατηγορίες

# 5 - Σλιπ για τούρτα

κέικ γυμνό

Το Cake Slip εισάγει γενναιόδωρα μια ποικιλία από γευστικές αισθησιακές εμπειρίες. Φιλοξενεί εκατοντάδες επιλογές για επιλεκτική κατανάλωση και το πορνογραφικό περιεχόμενο αποπνέει έντονα υψηλή ποιότητα και ποικιλομορφία. Αναμφίβολα θα σας άρεσε να εξερευνήσετε τις σημαντικές λιχουδιές πορνό. Το Cake Slip είναι πράγματι ένα απολαυστικό απογευματινό επιδόρπιο και πρέπει να το δοκιμάσετε για εθισμένους στο πορνό όπως εσείς.

Δείτε την πλήρη κριτική του Cake Slip.

PROS:

 • Διαθέσιμα subreddits πορνό
 • Χρήσιμες δυνατότητες τοποθεσίας
 • Αποτελεσματική μηχανή αναζήτησης
 • Καταπληκτικό πορνό περιεχόμενο
 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Καυτές προεπισκοπήσεις πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να κάνετε κύλιση και να ανακαλύψετε περισσότερα

# 6 - Tik Porn Tube

Tik Porn Tube περισσότερα

Το TikPorn.tube εμφανίστηκε στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων και έκανε πάταγο στο διαδίκτυο. Ακριβώς όπως το TikTok, προσφέρει απίστευτα σύντομα βίντεο για τη διασκέδασή μας. Ο ιστότοπος δεν θα χάσει ούτε ένα σημείο με σαφείς σκηνές και θέματα στο διαδίκτυο και θα τα εμφανίσει αμέσως στην οθόνη σας. Σίγουρα, έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους οπαδούς και δεν σταματούν να παράγουν περισσότερο περιεχόμενο που αξίζει να κάνει fapping σύντομα.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική του Tik Porn Tube.

PROS:

 • Παρόμοιο στυλ με το TikTok
 • Τα βίντεο είναι άσχημα και βρώμικα
 • Ομαλή και εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Πολλές κατηγορίες και ετικέτες
 • Διαθέτει αυθεντικά ερασιτέχνες κορίτσια
 • Δωρεάν χρήση και ροή

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 7 - TikPorn

TikPorn σόλο

Το TikPorn δεν είναι ένας συσσωρευτής βίντεο Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί μια παρόμοια διεπαφή και ιδέα με το Tiktok με μια ανατροπή. Ποιο είναι το twist; Σε αντίθεση με το Tiktok με τα χορευτικά σκατά βίντεο και τα ενοχλητικά σκετς, το TikPorn έχει πορνό, πορνό και τίποτα άλλο εκτός από πορνό.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του TikPorn.

PROS:

 • Πολλά βίντεο σεξ
 • κινητό φιλικό
 • Πανέμορφα κορίτσια
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή για την επιλογή θεμάτων πορνό

# 8 - Μόνο ο Τικ

OnlyFansFreeΒρείτε μεγάλα βυζιά

Το OnlyTik είναι ένα ώριμο αντίστοιχο του TikTok που δίνει μια φόρμουλα τύπου Tiktok μείον τους περιορισμούς περιεχομένου. Η γρήγορη προσβασιμότητα και η ταχύτητα είναι, κατά τη γνώμη μου, τα δύο πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ιστότοπου. Μόλις κατεβάσετε το OnlyTik στη συσκευή σας Android, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες σκηνές ενηλίκων και βίντεο με twerking. Για να μην αναφέρουμε, όλο το περιεχόμενο που είχε διαγραφεί προηγουμένως από το TikTok αποθηκεύεται στην εφαρμογή.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Only Tik.

PROS:

 • Η εμπειρία περιήγησης μοιάζει με το TikTok
 • Διαθέτει ρητό περιεχόμενο
 • Τα πιο καυτά κορίτσια και μοντέλα
 • Διαθέτει επίσης αρκετούς πορνοστάρ
 • Μια βολική και εύχρηστη εφαρμογή
 • ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
 • Δωρεάν εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Η δυνατότητα προσθήκης ετικετών πρέπει να βελτιωθεί
 • Η μεταφόρτωση κλιπ χρειάζεται λογαριασμό

# 9 - TikTits

tiktits σπίτι

Εάν θέλετε να κάνετε ροή βίντεο, απλώς κάντε κλικ στο TikTits και απολαύστε. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ανακατευθύνσεις και κανένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο που πρέπει να κλείσετε. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γκάμα από εξαιρετικά βίντεο σεξ και ένα μεγάλο σύνολο κατηγοριών για ευχαρίστηση κάθε μέρα, μπορείτε να πείτε ότι είστε σε εξαιρετικά χέρια. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά Tiktoks και πορνό στο διαδίκτυο σήμερα, αλλά πρέπει να επαινέσω το TikTits για ευχάριστες δυνατότητες πλοήγησης και χρηστικότητας.

Δείτε την πλήρη κριτική του TikTits.

PROS:

 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικά βίντεο σεξ

Μειονεκτήματα:

 • Μη οργανωμένες κατηγορίες
 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να βελτιωθεί

# 10 - PinPorn

PinPorn

Το PinPorn είναι ένας ερασιτεχνικός ιστότοπος τύπου TikTok που αντιγράφει την εμφάνιση και την έννοια του Tiktok, αλλά προφανώς διαθέτει μοναδικό πορνό περιεχόμενο. Προσθέτει επίσης περισσότερες πηγές πορνό εκτός από τη σελίδα Tiktok, επομένως σίγουρα θα απολαύσετε πολλά κλιπ με αξιολόγηση x από διαφορετικές εφαρμογές και πλατφόρμες πορνό.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική PinPorn.

PROS:

 • Δωρεάν και εύχρηστο
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Αποθηκεύστε και κατεβάστε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορώ να κάνω "αγαπημένα" βίντεο

# 11 - fikfap

fikfap μωρό μου

Πριν επισκεφτώ το FikFap, πραγματικά φανταζόμουν ότι ήταν παρόμοιο με το Tiktok με ανόητα χορευτικά βίντεο, τραγούδια με lip-sync και ενοχλητικές προκλήσεις. Παρόλα αυτά, έμεινα εντελώς έκπληκτος βλέποντας τι υπήρχε πίσω από την κουρτίνα. Το FikFap είναι ένας αυτοσχέδιος ιστότοπος που αντιγράφει την εμφάνιση και την ιδέα του Tiktok αλλά εισάγει μοναδικό περιεχόμενο πορνό. Ναι, αυτό είναι σωστό, το FikFap έχει πολλές μεγάλες γυναικείες γυναικείες, τεράστιες αξιολογήσεις, αυνανισμό και κυνηγητό.

Μάθετε περισσότερα για το FikFap με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Παρόμοιο στυλ με το Tiktok
 • Διάφορα πορνό βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Όλο το ερασιτεχνικό περιεχόμενο

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο σύντομα κλιπ
 • Εξακολουθεί να βελτιώνεται

# 12 - XXXTik

xxxtik κοντό

Το XXXTik δεν είναι ιστότοπος δημιουργίας Tiktok, αλλά χρησιμοποιεί παρόμοια διεπαφή, σχεδιασμό και ιδέα με το Tiktok. Φυσικά —με μια ανατροπή. Σε σύγκριση με την εφαρμογή Tiktok, το XXXTik έχει πολλά πορνό, σεξ, πρωκτικό, γαμημένο, πίπα και πολλά άλλα. Δεν θα δείτε ποτέ κανένα ίχνος χορευτικών σκατά, γαμημένες προκλήσεις και ανοησίες βίντεο.

Δείτε την πλήρη κριτική του XXXTik.

PROS:

 • Παρόμοια διεπαφή με το TikTok
 • Πανέμορφα ερασιτέχνες κορίτσια
 • Σκατά με βίντεο σεξ
 • Δωρεάν και εύχρηστο

Μειονεκτήματα:

 • Οι ετικέτες είναι ενοχλητικές

Συμπέρασμα

Συνολικά, το JavTrailers είναι ένας πλήρης ιστότοπος πορνό πακέτων που ενσωματώνει τη μορφή TikTok. Τα σύντομα κλιπ του είναι το αγαπημένο σας σημείο κάθε φορά που χρειάζεστε κάποια γρήγορη απελευθέρωση. Φυσικά, το JavTrailers δεν είναι τέλειο. Έχει μερικά μειονεκτήματα, αλλά αυτά δεν είναι καν μεγάλη υπόθεση. Μέχρι στιγμής, το JavTrailers είναι η καλύτερη επιλογή, αν θέλετε να απολαύσετε ένα γρήγορο παιχνίδι με κάποιο αυθεντικό ασιατικό και ιαπωνικό πορνό.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 27 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Kwiky & 12 Πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε TikTok όπως το Kwiky.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Kwiky.com Τελειώσατε να κοπιάσετε σήμερα; Τι θα λέγατε για λίγο γρήγορο φαγητό κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή του μεσημεριανού γεύματος; Το Kwiky.com το κάρφωσε με το εμπορικό του όνομα. Όλοι καταλαβαίνουν τι είναι στην πραγματικότητα το «γρήγορο», σωστά; Αλλά ο Kwiky προσθέτει μια διασκεδαστική ανατροπή στον όρο. Με εκατομμύρια επισκέπτες, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JavTrailers Shorts και 12 πορνογραφικές τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε TikTok όπως το JavTrailers.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JavTrailers.com Το JavTrailers είναι ένας πορνό ιστότοπος που περιλαμβάνει βίντεο τύπου TikTok, ταινίες πορνό πλήρους μήκους και ασιατικά πορνό κλιπ σε ένα πλατφόρμα. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος απέκτησε πάνω από οκτώ εκατομμύρια χρήστες με τα χρόνια, έχουν επεκτείνει το περιεχόμενό του και τώρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sharesome & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Sharesome.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sharesome.com Θέλετε να μοιραστείτε μερικά βρώμικα πράγματα σήμερα; Το Sharesome.com προσφέρει μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να συνδέονται και να μοιράζονται περιεχόμενο για ενηλίκους χωρίς φόβο λογοκρισίας, αποκλεισμού ή αναφοράς. Υπάρχει εδώ και καιρό και έχει κερδίσει δημοτικότητα για το ποικίλο περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swipe Fap & 12 Top Notch Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το SwipeFap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwipeFap.com Σαρώνοντας κατά τη διάρκεια του fapping! Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος του Swipe Fap. Σημαίνει ότι τα χέρια σας θα είναι απασχολημένα με άτακτες δραστηριότητες δεξιά και αριστερά. Γαμώτο, το multitasking είναι λίγο δύσκολο για μένα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Extra Naughty & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό TikTok όπως το ExtraNaughty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ExtraNaughty.com Γεια σας, φίλοι! Νιώθω πολύ ενεργητικός και γενναιόδωρος σήμερα. Ως εκ τούτου, θα σας δώσω μερικές από τις τελευταίες μου αποκαλύψεις. Αυτές οι διακοπές ήταν ιδιαίτερες για μένα καθώς μπόρεσα να ασκήσω πολλή αγάπη για τον εαυτό μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fantasi Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Fantasi.one Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fantasi.one Σήμερα, ζούμε σε μια σύγχρονη ζωή όπου το TikTok έχει γίνει ο βασιλιάς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στα σύντομα αλλά διασκεδαστικά κλιπ του, έτσι η σκηνή ψυχαγωγίας ενηλίκων έχει εφαρμόσει αυτήν την έννοια στο περιεχόμενό της. Τώρα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Waptap & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Waptap.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Waptap.com Έχω αποτολμήσει σε μερικούς ιστότοπους τύπου TikTok για ενηλίκους στο παρελθόν, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι το WapTap παίρνει την τούρτα το έξυπνο τμήμα. Είναι σαν να έσπασαν τον κώδικα με τον οποίο οι άλλοι πάλευαν. Τώρα, η περιέργειά μου κινήθηκε και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Slushy Review & Top-12 Δωρεάν πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το Slushy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Slushy.com Σας παρουσιάζουμε το Slushy, τον πικάντικο νέο παίκτη στην αρένα περιεχομένου για ενήλικες! Προσφέρει σύγχρονες ερασιτεχνικές απολαύσεις με μια κομψή, φουτουριστική ατμόσφαιρα που κάνει τη μέση διεπαφή σας να ζηλεύει. Ναι, καλά άκουσες, φίλε — αυτός ο ιστότοπος είναι ο χώρος όπου συναντά δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OGFAP & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το OGFAP.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OGFAP.com Καλώς ήλθατε, αγαπητοί Dudethrillers, στον συναρπαστικό κόσμο του OGFap – όπου οι περιπέτειές σας με φαπαγιές μπορεί να φτάσουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ, παιδιά. Το OGFap δεν είναι ακριβώς το "OG", ειδικά αν ζείτε κάτω από έναν βράχο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Pikped & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Pikped.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pikped.com Πορνό, πορνό και πορνό! Ο κόσμος έχει εφεύρει εκατομμύρια μέσα για να προσφέρει αναψυχή και σεξουαλική ικανοποίηση. Οι ερωτικές εμπειρίες είναι στην άκρη των δακτύλων μας. Οι εποχές που κλέβαμε τη συλλογή γυμνών περιοδικών του πατέρα μας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Avrebo & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Avrebo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Avrebo.com Κυρίες και κύριοι συγκεντρώνονται γιατί πρόκειται να ρίξουμε τα φασόλια σε ένα μυστικό που οι τεχνολογικοί γίγαντες θα ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό . Βλέπετε, το TikTok μπορεί να έχει τις κινήσεις και τα αυλάκια, αλλά όταν πρόκειται για το NSFW […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTok.pm & TOP 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTok.pm Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTok.pm Μπες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλε μου, όπου εκτυλίσσονται τα δράματα της ζωής, τα μιμίδια γίνονται viral και η ατελείωτη κύλιση οδηγεί σε απροσδόκητες ανακαλύψεις. Αλλά κρατήστε τα άλογά σας γιατί σήμερα, βουτάμε σε ένα νέο βασίλειο που συνδυάζει την εθιστική γοητεία των κοινωνικών πλατφορμών με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XFollow Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το XFollow.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XFollow.com Λοιπόν, φίλοι μου λάτρεις του πορνό, σήμερα ξεκινάω ένα ταξίδι για να μάθω ποιον πρέπει να κάνω XFollow σε αυτόν τον νέο ιστότοπο πορνό κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται XFollow. Όπως μπορείτε να περιμένετε, η περιοχή είναι γεμάτη από θυελλώδεις σειρήνες, αλλά τι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FiqFuq & 12 Πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Fiqfuq.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fiqfuq.com Είστε έτοιμοι για έναν άλλο ιστότοπο πορνό του TikTok; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω το FiqFuq. Έχω ακούσει τόσα πολλά γι 'αυτό και πολλοί χρήστες έχουν εξασφαλίσει ότι είναι από τις πιο προσιτές πλατφόρμες για να το αποφύγεις. Υποθέτω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fik Fap & 12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το FikFap.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FikFap.com Η τάση του TikTok έχει εισβάλει στο χώρο του πορνό. Η πορνογραφία TikTok κοσμούσε με συνέπεια τις πρώτες μου ώρες και τις μετέτρεψε σε μια πλήρη επανάσταση αισθησιασμού. Πράγματι, μια μεταμφίεση για το βαριεστημένο πουλί μου ενώ έκανα μερικές εταιρικές δουλειές για ένα πλήρες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TikTits & Top-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως το TikTits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TikTits.com Παιδιά, η πορνογραφία TikTok ταΐζει τον πεινασμένο μου πούτσο. Έχω καταναλωθεί τον τελευταίο καιρό με μερικούς φανταστικούς θησαυρούς εμπνευσμένους από το διάσημο site κοινωνικής δικτύωσης TikTok.com. Οι διακοπές ενίσχυσαν τον φίλο μου εκεί κάτω καθώς ανακαλύψαμε διάφορες εκπλήξεις. Με αυτό, θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NakedTikTok18 & TOP-12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok όπως ο Nakedtiktok18.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nakedtiktok18.com Ακούγοντας το "NakedTikTok18", μπορείτε ήδη να πείτε ότι ο ιστότοπος είναι γεμάτος με φανταστικά πράγματα που θα έλεγαν οι χρόνιοι αυνανιζόμενοι. Δεν χρειάζεται καν να περιηγηθώ στην περιοχή για να ξέρω τι υπάρχει μέσα. Όπως λέει ο τίτλος, το NakedTikTok18 έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pin.Porn Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό TikTok όπως το Pin.Porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pin.Porn Pin. Το Porn θα προσπαθήσει να σας ικανοποιήσει με το σετ του με έντονο υλικό που διέρρευσε από παγκόσμιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι γνωρίζουν πόσο εθιστικά είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας τρελαίνοντας με το TikTok, το Facebook, το YouTube, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xfree & 12 πορνογραφικοί ιστότοποι TikTok που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Xfree.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Xfree.com Τον τελευταίο καιρό, προσπαθώ να βρω κάτι που να συμπληρώνει τις κανονικές συνδρομές μου σε πορνογραφικό ιστότοπο με κάποιο δωρεάν περιεχόμενο, και το Xfree είναι μεταξύ οι τοποθεσίες που τράβηξαν την προσοχή μου. Ως έμπειρος σεξουαλικός μανιακός, μου αρέσει το συνηθισμένο δωρεάν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NSFW Swipe & TOP 12 Porn Sites TikTok όπως το Nsfwswipe.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nsfwswipe.com Σύρετε εδώ, σύρετε προς τα εκεί. Αυτό βασικά κάνουν οι άνθρωποι στις μέρες μας στο διαδίκτυο. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να βελτιώσετε το σάρωση σας με το NSFW Swipe; Αυτός ο ιστότοπος είναι μια πλατφόρμα πορνό τύπου Tiktok που προσφέρει ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Μπορείτε ήδη να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Tube & Top-12 ιστότοποι πορνό TikTok όπως το Tikporn.tube Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tikporn.tube Γνωρίζατε ότι το πορνό TikTok είναι μια νέα τάση τώρα; Ω ναι. Όμως, όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Tiktok έχει αρχίσει να διαμεσολαβεί το περιεχόμενό του και να απαγορεύει τη δημοσίευση στην εφαρμογή του κλιπ που σχετίζονται με πορνό. Πριν από αυτόν τον αυστηρό κανονισμό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cake Slip & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό TikTok όπως το CakeSlip.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CakeSlip.com Είστε τρελοί λάτρεις των γλυκών λιχουδιών όπως οι σοκολάτες, τα κέικ και οτιδήποτε άλλο; Λοιπόν, έχω μια επιπλέον έκπληξη για εσάς. Οι θαυμαστές του πορνό θα τρελαθούν σε μια μπουκιά εύγευστα καλούδια που σερβίρονται από το CakeSlip.com. Ναί, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XXXTik Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και γυμνό TikTok όπως το xxxtik.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xxxTik.com Όταν αρχικά ανακάλυψα τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο TikTok, ευχήθηκα αμέσως να υπήρχε μια έκδοση με αξιολόγηση X. Λαμβάνετε μια συνεχή ροή μικρών σπιτικών κλιπ, ώστε κάθε διεστραμμένος να μπορεί να εντοπίσει τις πιθανότητες. Ορκίζομαι, χάλια, ο πυρήνας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μόνο Tik & Top-12 Γυμνοί ιστότοποι TikTok και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό Όπως το onlytik.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το OnlyTtik.com Γεια σας! Ο λογαριασμός μου ανεστάλη από το TikTok για άλλη μια φορά. Θα έπρεπε να νιώθω συντετριμμένος, αλλά είναι μια ευτυχή έκπληξη που εμφανίστηκε στα email μου νωρίτερα σήμερα ένας σύνδεσμος προς το OnlyTik.com. Το όνομα λίγο πολύ το δίνει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tik Porn Review & 12 καλύτερα Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνό όπως το tik.porn Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tik.porn Δεδομένου ότι το TikTok πυροβολεί τα αστέρια σαν πύραυλος, σύντομα έγινε εφαρμογή για εφήβους που δημοσιεύουν ανοησίες χαζές. Φυσικά, λίγες στιγμές αργότερα, μεταμορφώθηκε σε ένα μπουντρούμι αυνανισμού για fuckers σε όλο τον κόσμο. Ήταν κυριολεκτικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FapBar & 12 καλύτεροι ιστότοποι για πορνό και πορνό TikTok Όπως το fap.bar Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fap.bar Αφού είδα το FapBar κάπου στο διαδίκτυο, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι καλό να πιω, να μεθύσω και να το απολαύσω. Αλλά, ελάχιστα ήξερα, ότι το FapBar είναι στην πραγματικότητα ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο μέρος για να ξεφύγεις. Σίγουρα, υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FYPTT Review & Top-12 Tiktok Porn και άλλοι δωρεάν ιστότοποι πορνογραφίας όπως το fyptt.to Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fyptt.to Με τόσα πολλά πορνό στο διαδίκτυο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα σπασμωδικά υλικά του TikTok είναι καλύτερα από αυτά σε άλλους δωρεάν ενήλικες ιστοσελίδες. Πριν προσπαθήσεις λοιπόν να με πείσεις ότι δεν βλέπεις καυτά βίντεο TikTok, φίλε, έχω […]

Μεταβείτε στην κορυφή