Ενημερώθηκε στις: 13 Ιουνίου 2024

Το MassiveTitsnAss του Reddit

& Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/MassiveTitsnAss

Σπίτι MassiveTitsnAss

Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή τσιτάκι, σωστά; Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το MassiveTitsnAss Subreddit μας δίνει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Τέλος, μπορούμε να θάψουμε τα γαμημένα πρόσωπά μας σε τεράστια βυζιά και γαϊδουράκια όποτε θέλουμε. Αυτό το X-rated Subreddits είναι γεμάτο με εκπληκτικά βυζιά και περιεχόμενο κώλο που όλοι αγαπάμε. Αυτή η κοινότητα των οπαδών δεν έγινε απλώς το νέο αγαπημένο σημείο των φανατικών σε όλο τον κόσμο λόγω της δημοτικότητάς της αλλά και λόγω του υψηλής ποιότητας περιεχομένου της. Ωστόσο, παρά τη δημοτικότητά του, ορισμένα xxx Subreddits μπορεί να είναι απογοητευτικά τις περισσότερες φορές, ειδικά όταν προσπαθούν να τραβήξουν μια συγκεκριμένη θέση. Ας δούμε πώς στοιβάζεται το r/MassiveTitsnAss στα μάτια ενός έμπειρου αυνανιστή και κριτικού σαν εμένα!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/MassiveTitsnAss/

Όλα για τα βυζιά και τα γαϊδούρια στο r/MassiveTitsnAss!

Μπορείτε ήδη να καταλάβετε τι είναι το Subreddit MassiveTitsnAss από το ίδιο το όνομα. Είναι όλα για βυζιά και τον κώλο, φυσικά! Με όλες τις θέσεις πορνό διαθέσιμες στο Διαδίκτυο, σκέφτηκα ότι θα εκπλαγώ αν έβλεπα έναν ιστότοπο που εστιάζει σε δύο τρελά πράγματα, αλλά εδώ είμαστε. Προς ενημέρωση όλων, το r/MassiveTitsnAss ξεκίνησε γύρω στο 2017 και απέκτησε πάνω από 900,000 συνδρομητές! Θεωρείται το μεγαλύτερο Subreddits με αξιολόγηση X στο διαδίκτυο.

Το subreddit έχει έναν συνδυασμό επαγγελματικού και ερασιτεχνικού περιεχομένου, επομένως περιμένετε να δείτε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο σε διαφορετικές αναλύσεις. Πολλά ερασιτέχνες κοπέλες απολαμβάνουν να μοιράζονται τις γυμνές τους φωτογραφίες, ειδικά να κουνάνε τα βυζιά και τα γαϊδούρια τους. Μερικοί επίσης συλλέγουν μοναδικό περιεχόμενο από ιστότοπους που παράγονται επαγγελματικά και το ανεβάζουν στο r/MassiveTitsnAss για να το απολαύσουμε όλοι. Όλα εδώ φαίνονται τυχαία, αλλά ο μόνος κοινός παρονομαστής είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με τις μεγάλες γαϊδούρες και τα ωραία γαϊδούρια.

Moonberry's Magic και άλλα

Ίσως, ένα από τα πιο ωραία πράγματα για το r/MassiveTitsnAss, εκτός από το περιεχόμενό του, είναι ότι εποπτεύεται από το ένα και μοναδικό Moonberry. Ακούγεται οικείο, σωστά; Λοιπόν, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη γιατί είναι ήδη ενήλικο μοντέλο και βετεράνος στον κόσμο του πορνό. Θαυμαστές ή όχι, πολλοί άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι το Moonberry αντιπροσωπεύει τέλεια αυτό που είναι το r/MassiveTitsnAss για τα βυζιά και τον κώλο. Έχει όλα τα τέλεια περιουσιακά στοιχεία στον κόσμο, τα οποία κυκλοφορούν σε τεράστια μεγέθη. Το ανέφερα αυτό γιατί το να έχεις κάποιον σαν αυτήν υπεύθυνο για το r/MassiveTitsnAss είναι μια πραγματική απόλαυση, καθώς το περιεχόμενό της για ενήλικες είναι εντυπωσιακό και προσθέτει μια νότα επαγγελματισμού στην κοινότητα.

Ένα άλλο πράγμα που αγαπώ στο r/MassiveTitsnAss είναι η αισθητική του και η ατμόσφαιρα. Οι διαχειριστές έχουν κάνει σίγουρα μια φανταστική δουλειά προσαρμόζοντας την εμφάνιση της σελίδας. Έχω ήδη αναφέρει τη φωτογραφία του εξωφύλλου του, αλλά θα το έλεγα ξανά — φαίνεται φοβερό. Σε συνδυασμό με το tagline και την κύρια φωτογραφία, πρέπει να πω ότι είναι εύκολο για τον r/MassiveTitsnAss να τραβήξει την προσοχή σας αμέσως. Σίγουρα, όλα φαίνονται σαν ένα σωρό φροντίδας και σκέψης έχουν τεθεί για να το κάνουν οπτικά ελκυστικό. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και μια δροσερή πινελιά που δεν βλέπετε πάντα σε άλλα subreddit με βαθμολογία Χ στο Reddit.

Το r/MassiveTitsnAss προσφέρει το καλύτερο ερασιτεχνικό περιεχόμενο

Κανόνες MassiveTitsnAss

Ας φτάσουμε στον πραγματικό λόγο που είμαστε εδώ — το περιεχόμενο! Σε αντίθεση με πολλά άλλα μέρη όπου βρίσκετε παρόμοιο σκληροπυρηνικό περιεχόμενο ξανά και ξανά, το r/MassiveTitsnAss ξεχωρίζει επειδή οι περισσότερες από τις φωτογραφίες, τα κλιπ και τα GIF του υποβάλλονται από πραγματικούς ερασιτέχνες παγκοσμίως. Δεν είναι επαγγελματίες σε θέσεις και γωνίες, αλλά ξέρουν πώς να σε παρασύρουν με το σώμα τους.

Αυτές οι κακές σκύλες ξέρουν ότι έχουν απίστευτα περιουσιακά στοιχεία και είναι περισσότερο από ευτυχείς να τα επιδεικνύουν σε όποιον θέλει να ξεσπάσει. Ξέρω ότι πολλά από τα διαδικτυακά Subreddits με βαθμολογία Χ είναι γεμάτα με ερασιτέχνες, αλλά είμαι εντυπωσιασμένος με το r/MassiveTitsnAss επειδή τα μωρά τους φαίνονται πανέμορφα και όχι απλώς άσχημες σκύλες που δεν μπορώ καν να τις δω. Σοβαρά, είναι αναζωογονητικό να βλέπεις τόσο αυθεντικό, σπιτικό περιεχόμενο. Στο τέλος, το r/MassiveTitsnAss έχει ένα ωραίο μείγμα επαγγελματιών και ερασιτεχνικών μοντέλων, ξεκινώντας από τον Moderator του, το Moonberry. Έτσι ξέρετε πού να πάτε αν χρειάζεστε κάποιο μπαχαρικό.

Η ακαταμάχητη έκκληση του r/MassiveTitsnAss

MassiveTitsnAss νέο

Έχω τσεκάρει πολλά subreddit με βαθμολογία Χ στο παρελθόν και μπορείτε να δείτε μερικά από τα αγαπημένα μου στη λίστα Dudethrill. Αλλά τίποτα δεν με ενοχλεί περισσότερο από το να βλέπω διάσημους συνδρομητές να μην προσπαθούν να βελτιώσουν τον σχεδιασμό τους ή να χρησιμοποιούν τις επιλογές προσαρμογής του Reddit. Ευτυχώς, ο r/MassiveTitsnAss δεν πέφτει σε αυτή την παγίδα! Από τη στιγμή που θα προσγειωθείτε στη σελίδα τους, σας καλωσορίζουν με μια δροσερή φωτογραφία που αποτελείται από πέντε διαφορετικές φωτογραφίες που δεν έχουν τίποτα άλλο εκτός από τον κώλο και τα βυζιά.

Το r/MassiveTitsnAss έχει επίσης ένα tagline που εμφανίζεται στην κύρια σελίδα. Ακούγεται πιασάρικο και καθορίζει το περιεχόμενο που μπορείτε να περιμένετε να δείτε μέσα. Το επάνω τμήμα της πλαϊνής γραμμής βρίσκεται εκεί που βρίσκονται οι πληροφορίες για το r/MassiveTitsnAss, το οποίο σας δίνει μια γρήγορη εισαγωγή σε ολόκληρο το shebang. Διαθέτει επίσης αριθμό συνδρομητών και πόσα άτομα είναι συνδεδεμένα εκείνη τη στιγμή. Ειλικρινά, είναι μια ωραία πινελιά που κάνει την κοινότητα να νιώθει ζωηρή και δραστήρια.

Εν τω μεταξύ, θα βρείτε επίσης διαφημιστικές φωτογραφίες που προωθούν αδελφικούς ιστότοπους MassiveTitsnAss και Subreddits με αξιολόγηση x που ίσως θέλετε να δείτε αργότερα. Μου αρέσει αυτή η προωθητική τακτική γιατί δεν είναι ακατάστατη αλλά κάνει τη δουλειά. Επίσης, θα ήταν πιο εύκολο για εμάς να βρούμε περισσότερο περιεχόμενο, ειδικά αν είστε εθισμένοι σε ένα παρόμοιο φετίχ. Υπάρχει επίσης η λίστα κανόνων του subreddit, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες για το περιεχόμενο και μερικές υπενθυμίσεις για τα μέλη κατά την περιήγηση στη σελίδα. Όλα φαίνονται αρκετά απλά και σίγουρα βοηθούν το r/MassiveTitsnAss να είναι απολαυστικό.

Τέλος, στο τέλος του r/MassiveTitsnAss, θα δείτε μια λίστα με συντονιστές που κάνουν όλα τα σκατά εδώ. Αυτή η διαφάνεια είναι εξαιρετική γιατί ξέρετε με ποιον να επικοινωνήσετε εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα και τι όχι.

Προσθήκη Flairs στο Revamp r/MassiveTitsnAss

Top MassiveTitsnAss

Το r/MassiveTitsnAss είναι τέλειο σχεδόν σε όλες τις πτυχές, αλλά βρήκα ένα μειονέκτημα. Αυτό το subreddit στερείται γνώσεων στις δημοσιεύσεις του. Εάν είστε πραγματικός χρήστης του Reddit, ξέρετε ότι τα χαρίσματα είναι απαραίτητα, ειδικά όταν προσθέτετε ετικέτες σε αναρτήσεις για ευκολότερη περιήγηση. Σχετικά με το r/MassiveTitsnAss, έχω ήδη αναφέρει ότι έχει τεράστιες κόγχες και είναι γεμάτο με διαφορετικές κατηγορίες. Έτσι, η εύρεση συγκεκριμένων πραγμάτων όπως φωτογραφίες, βίντεο ή GIF για τον κώλο ή τα βυζιά μπορεί να είναι αρκετά κουραστική.

Εάν ο r/MassiveTitsnAss μπορεί να διαβάσει αυτήν την κριτική, ίσως θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να προσθέσει χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του για να κάνει την περιήγηση πιο προσιτή και ευχάριστη. Σκεφτείτε να έχετε ταλέντο για δημοφιλείς κατηγορίες όπως "Tit Fuck", "Fuck Big Ass", "Cum on tits", "Oiled tits", "Teen Ass" και ούτω καθεξής. Αυτά τα χαρίσματα επιτρέπουν στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα αυτό που αναζητούν χωρίς να κάνουν κύλιση σε ατελείωτες αναρτήσεις. Οι χρήστες θα δουν αμέσως όλες τις σχετικές αναρτήσεις με ένα μόνο κλικ σε μια συγκεκριμένη αίσθηση.

Δρόμος προς ένα εκατομμύριο θαυμαστές

MassiveTitsnAss χαριτωμένο

Το r/MassiveTitsnAss πλησιάζει γρήγορα το επιβλητικό ένα εκατομμύριο συνδρομητές. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο γρήγορα απέκτησαν τόσο καταπληκτικούς ακόλουθους μέσα σε επτά χρόνια λειτουργίας; Είμαι εντυπωσιασμένος με τη βιβλιοθήκη των γαϊδάρων και των βυζιών που έχουν συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ διατηρούν επίσης μια αφοσιωμένη κοινότητα φλαπερ. Αλλά, φυσικά, δεν δημιουργείται όλο το περιεχόμενο ίσο στον κόσμο του πορνό. Καλό είναι ότι μπορούμε να φιλτράρουμε τα καλύτερα και πιο καυτά πράγματα στο r/MassiveTitsnAss και να σβήσουμε!

Ένας ξεχωριστός χρήστης έχει ένα φανταστικό σώμα και τα πιο φυσικά βυζιά στον κόσμο. Είμαι σοκαρισμένος, στην πραγματικότητα, γιατί έχω συνηθίσει τα σιλικονούχα βυζιά των αγαπημένων μου πορνοστάρ. Έτσι, βλέποντας τα φυσικά βυζιά να κουνιέται, κάνει το πουλί μου να ενθουσιάζεται για περίεργους λόγους. Τέλος πάντων, αυτή η κοπέλα δεν επιδεικνύει απλώς τη σέξι σιλουέτα της, αλλά ασχολείται και με κάποια σοβαρά kinky πράγματα. Από το σύντομο κλιπ, μπορείτε να τη δείτε να παρακαλεί έναν άντρα να τελειώσει τα βυζιά της και να γαμηθεί σαν αληθινό μουνί. Αυτό το επίπεδο διαφάνειας και αφοσίωσης είναι σπάνιο και εκτιμάται ιδιαίτερα.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ερασιτέχνη κορίτσι που λατρεύει να ρίχνει λάδι ντους στα τεράστια βυζιά της. Πρέπει να πω ότι το να τη βλέπεις να το κάνει είναι υπνωτιστικό και εθιστικό. Δεν ξέρω τι γοητεία έχει, αλλά μου τράβηξε την προσοχή. Ο τρόπος με τον οποίο το λάδι γυαλίζει στο δέρμα της και ο τρόπος που κινείται δημιουργούν σαγηνευτικό περιεχόμενο που μισώ να παραδεχτώ, αλλά με κάνει να επιστρέφω για περισσότερα. Τέλος, υπάρχει μια χαριτωμένη ξανθιά με απίστευτα καυτό κορμί. Δεν έχει μόνο τεράστια βυζιά, αλλά και χοντρό κώλο, ιδανικό για το θέμα του subreddit. Οι αναρτήσεις της είναι μεγάλη επιτυχία μεταξύ των θαυμαστών στο r/MassiveTitsnAss, επιδεικνύοντας τα προτερήματά της με έναν δελεαστικό και αξιόλογο τρόπο.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα του MassiveTitsnAss που έκαναν τη σελίδα διάσημη σήμερα. Σαφώς, κάθε ανάρτηση υπογραμμίζει τη μοναδική ελκυστικότητα του περιεχομένου και της θέσης της. Έτσι, δεν θα εκπλαγώ αν πετύχαιναν ένα εκατομμύριο συνδρομητές σε εβδομάδες! Ποιος με το σωστό μυαλό του δεν θα απολάμβανε μεγάλα βυζιά και γαϊδούρια, σωστά; Όχι εγώ, σίγουρα!

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του r/MassiveTitsnAss

PROS:

 • Τεράστιος αριθμός ακολούθων
 • Καταπληκτικά μοντέλα
 • Επαγγελματικά και ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Απλός και εύχρηστος σχεδιασμός
 • Καυτά μωρά
 • Μοναδική θέση πορνό
 • Τακτικές ενημερώσεις αναρτήσεων

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς post flairs

Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Παρόμοια με το r/MassiveTitsnAss:

# 1 - /r/NSFWHardcore

nsfw σκληροπυρηνικό γάμα

Το όνομα τα λέει όλα — Reddit NSFW Hardcore. Όλα εδώ είναι σκληροπυρηνικά, οπότε αν ψάχνετε για βανίλια, τότε αυτό δεν είναι το σωστό μέρος. Έχει πολύ περιεχόμενο και τα μωρά είναι καυτά και γαμημένα παντού. Τα κλιπ στο Reddit NSFW Hardcore ανατίθενται γενικά σε εξωτερικούς συνεργάτες από διαφορετικές πηγές ψυχαγωγίας για ενήλικες και επιλέγονται από τους χρήστες. Έτσι, βασικά, θα έχετε την κορυφαία ποιότητα και το καλύτερο από όλα τα χάλια.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του /r/NSFWHardcore.

PROS:

 • Τακτική ενημέρωση
 • Πολλά σύντομα κλιπ και εικόνες
 • Βίντεο σε σίγαση
 • Ποιότητα υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν ταινίες μεγάλου μήκους
 • Ορισμένες αναρτήσεις έχουν θέμα softcore

# 2 - / r / Κανόνας34

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 3 - / r / OnOff

reddit onoff σελίδα

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 500 χιλιάδες ακόλουθους από το 2011, αυτή είναι μια από τις κοινότητες όπου μπορείτε να βασιστείτε σε αξιολογήσεις και σχόλια για να μάθετε εάν το περιεχόμενο είναι καλό. Τα κορίτσια δημοσιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου τους εδώ και επειδή δεν είναι μυστικό ότι οι άντρες αρέσει να απολαμβάνουν κάποιο ερασιτεχνικό πορνό για σέξι χρονικούς σκοπούς. Τα κορίτσια προέρχονται επίσης από διάφορες κατηγορίες - έχετε έφηβους, κορίτσια κολεγίου, MILFs - αλλά όλα έχουν την ίδια ευχαρίστηση με τις σέξι selfies τους, τα αυτο-ευχάριστα βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε δείχνει ότι θέλουν να πατήσουν και να αφήσουν έχετε μια ματιά στα καυτά pussies τους.

/r/OnOff κριτική εδώ.

PROS:

 • Αρκετά ενεργή κοινότητα
 • Διαθέσιμα GIFS, εικόνες και βίντεο
 • Τα κορίτσια είναι από διάφορες κατηγορίες
 • 100% αυθεντικά γυμνά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Πολλοί διψασμένοι σχολιαστές

# 4 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingThe Job περισσότερα

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του /r/GirlsFinishingTheJob.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 5 - / r / NSFW

nsfw reddit

Αυτό το subreddit είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όσον αφορά το πορνό σε ολόκληρη την κοινότητα του Reddit. Ήταν ανέκαθεν το μέρος όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία ενηλίκων. Αυτή τη στιγμή έχει 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και πάνω από 13 χρόνια. Αν ψάχνετε για κάποιο υλικό για ενήλικες, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε, απλώς επισκεφθείτε το / r / NSFW και θα βρεθείτε για αρκετό χρόνο.

Σχεδόν, αν όχι όλα, τα περιεχόμενα σε αυτό το subreddit, ανήκουν στην κατηγορία softcore και συνήθως GIF και βασίζονται σε εικόνα, καθώς δεν επιτρέπονται βίντεο. Σε σύγκριση με το / r / GoneWild, κανείς δεν μπορεί να υποβάλει περιεχόμενο που εμπίπτει ως αυτοπροώθηση. Για ορισμένα δευτερεύοντα αρχεία, μπορείτε να μοιραστείτε τα περιεχόμενα περιεχόμενά σας για κέρδος, αλλά με / r / NSFW, αυτό είναι ένα μεγάλο όχι. Όσον αφορά τα περιεχόμενα και τη συχνότητα ενημέρωσης, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες από 100 καταχωρίσεις καθημερινά, καθώς αυτή είναι μια τόσο ενεργή κοινότητα.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλά εργαλεία συνδέσμων
 • Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια ακόλουθοι

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο καθαρό περιεχόμενο softcore
 • Δεν επιτρέπονται βίντεο
 • Δεν υπάρχουν αναρτήσεις αυτοπροώθησης

# 6 - / r / NSFW_GIF

nsfwgif reddit

Εάν είστε ένας από αυτούς που παρακολουθήσατε την ανάπτυξη αυτού του subreddit από το ξεκίνημά του πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι θα έρθει μια μέρα όπου θα ήταν διαθέσιμο αυτό το περιεχόμενο. Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές απολαμβάνουν NSFW GIF από διάφορα μέρη όπως το Imgur και το GFYCat και τροφοδοτούν την ανάγκη σας για οτιδήποτε σεξουαλικά ευχάριστο. Τόσο το περιεχόμενο πορνό όσο και το σκληρό πορνό υποβάλλονται τακτικά. η αναλογία συνδρομητών προς το περιεχόμενο που υποβλήθηκε είναι στην πραγματικότητα στην κάτω πλευρά.

PROS:

 • Περιεχόμενο μαλακό και σκληρό πορνό
 • ΠΟΛΛΑ βίντεο
 • Χωρίς διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Σχολιαστές ανεπιθύμητων
 • Η αναλογία περιεχομένου προς συνδρομητές είναι αρκετά χαμηλή
 • Αυστηρή πολιτική αναδημοσίευσης

# 7 - r/Ass/

κανόνες του reddit

Εάν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς / r / Ass είναι το σωστό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο ενημερωμένες κοινότητες ειδικά για τη θέση NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 θέσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο καθένας λατρεύει έναν όμορφο κώλο, αφού όλοι συμβάλλουν στο ρόλο τους και καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του subreddit.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική r/Ass/.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

# 8 - / r / PAWG

Reddit PAWG λευκό κώλο

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

# 9 - / r / HoldTheMoan

Κρατήστε το TheMoan γυμνό

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Δείτε την πλήρη κριτική του /r/HoldTheMoan.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 10 - / r / BiggerThanYouThought

BiggerThanYouThought γαμώτο

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική /r/BiggerThanYouThought.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 11 - / r / Αξιολάτρευτο Πορν

Αξιολάτρευτο κεντρικό πορνό

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

Μάθετε περισσότερα για το /r/AdorablePorn με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

# 12 - / r / PetiteGoneWild

reddit petitegonwild σπίτι

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

Δείτε την πλήρη κριτική του /r/PetiteGoneWild.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

Συμπέρασμα

Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο φετίχ για βυζιά και γαϊδούρια, το r/MassiveTitsnAss μπορεί να σας βοηθήσει να τα ικανοποιήσετε. Αυτό το Subreddit είναι γεμάτο με επαγγελματικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο από πολλές κοπέλες σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο συνδρομητές. Σίγουρα, αυτός ο αριθμός των συνδρομητών και η δημοτικότητα δεν έρχονται γρήγορα αν το subreddit δεν είναι εξαιρετικό. Λοιπόν, αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα σε αυτό το Subreddit και θα απολάμβανα όλα τα βυζιά και τα γαϊδούρια στον κόσμο!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή